Selam kızlar
Menülerini paylaşanlar olmuş. Benim daha ara öğünüm ve aksam yemeğim var.
Ara öğünümde bir tost ile bir meyve vardı. Doktora o öğünümu sevmediğimi söyledim. Bir bardak sutle 4 kasik Meyveli nesfit verdi. Bir dee haftada 2 gun tatlı hakkım var. Ya 2 top dondurma ya da surlu tatlı.
Sizlere ornek olsun diye paylaştım.
Bir de oğlum yarın ameliyat+ sunnet olacak. Kac saat hastanedeydik tetkikler icin. Bayağı yorulduk. İnşallah hayırlısıyla atlatiriz yarın.
Sonuna gulucuk yapmistim ama olmamis :)
Hihhhh sana moral olsun die ole yazdim cok istiyosan senin olsun :)))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Almayım da ona bile razıyım. Bazen reglken bile gidebiliyor kilolar. Keşke bizim de 1. Olduğumuz günleri görebilsek
Selam bayanlar bende bugün başladım 78 kıloyum uyguladığımı herhangi bı liste yok sabah kahvaltıda 2 salatalık 2 domates ve beyaz peynır yedım öğlen bı paket altınbasak yardım bıraz oncede 2 salatalık ve beyni yedim 2 lıtre su içtim akşama patates haşlıyacağım
Guzel menukizlar benim bugunku menum
Sabah : 2tane etimek + 1tane ucgen peynir + 2tane kurukayisi
ara : 1 neskafe + 3tane kurukayisi
oglen : 2yyk bulgur + tavuk sote + salata + yogurt
ara : 3tane diyet biskuit
aksam : 2yk bulgur + 2yk yesil fasulye yemegi + salata
simdiden gecmis olsun canimSelam kızlar
Menülerini paylaşanlar olmuş. Benim daha ara öğünüm ve aksam yemeğim var.
Ara öğünümde bir tost ile bir meyve vardı. Doktora o öğünümu sevmediğimi söyledim. Bir bardak sutle 4 kasik Meyveli nesfit verdi. Bir dee haftada 2 gun tatlı hakkım var. Ya 2 top dondurma ya da surlu tatlı.
Sizlere ornek olsun diye paylaştım.
Bir de oğlum yarın ameliyat+ sunnet olacak. Kac saat hastanedeydik tetkikler icin. Bayağı yorulduk. İnşallah hayırlısıyla atlatiriz yarın.
HosgeldinSelam bayanlar bende bugün başladım 78 kıloyum uyguladığımı herhangi bı liste yok sabah kahvaltıda 2 salatalık 2 domates ve beyaz peynır yedım öğlen bı paket altınbasak yardım bıraz oncede 2 salatalık ve beyni yedim 2 lıtre su içtim akşama patates haşlıyacağım
GuzelBugünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1/2 kk peynir, 1 dlm uno denge light, az domates, 2 zeytin
Ara: az şekerli türk kahvesi, nescafe( tatlandırıcılı), yeşil kahve
Öğle: fırında tavuk ve lebeniye çorbası, dokuzlu çay
Ara: 1 portakal, yeşil kahve,
Akşam: 1 tabak bezelye, yoğurt, 1 dlm tam buğday ekmeği yemeyi planlıyorum
Spor: 45 dk aerobik
Bugün regl oldum( cumaya Artı çıkmaktan korkuyorum
Meyve dondurmalarini hic sevmiyorumŞimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım.dondurmasız bir yaz düşünemiyorum. Fruttare nin çileklisini yerdim ben 60 kaloriydi sanırım. Bu sene de değişik bir fruttare çıkmış muzlu milkshake limiydi neydi. Kalorisine bakayım. Yoksa eşimin magnumları beni heran baştan çıkarabilir
Hamlarsin tabi 2 gundur yiyecek yemezsenmerhaba hanımlar,
sabah,
öğle,
akşam,
maydanoz suyu 1,5 saat spor ( 1 saat bisiklet- 30 dk kardiyo egzersizi) yapıldı.
bugün bitiyor detoks olayım yarın başlıyorum diyete ,maydanoz suyundan şimdiden nefret ettim. fazlasıyla hamladım her yerim ağrıyor o yüzden bir buçuk saat spor yapabildim yorgunluk felaket ama yılmak yok yola devam.........
Menüm
Sabah 1 tatlı kaşığı bal ile yulaf ezmesi süt
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı tost
Domates ve kırmızı Bursa biberi 1 portakal
Aralarda ceviz
Akşam bir tane Elmalı top
1 fincan yeşil çay
1 fincan 5li çay
Şimdilik 1 Lt su
Sanırım meyve de yerim
:)
Herkese iyi akşamlar
Menüm;
Elma sirkeli su
1 saatlik yürüyüş
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 parça peynir, birkaç zeytin, salça, zeytinyağı, tek şekerli çay,
Ara:birkaç parça ceviz, bir elma, 2 şekerli sade nescafe, birkaç leblebi
Öğle : bezelye yemeği, 3 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, yeşil biber, pul biber
Akşam: 1 kase süt, mısır gevreği, ruşeym + 1 bardak süt, 2 parça antep fıstıklı bitter çikolata
1,5 saatlik yürüyüş
Türk kahvesi ve 2 parça antep fıstıklı bitter çikolata
:))) hiç güleceğim yoktu. Kim sonuncu olacak tartışması da herhalde birtek bizim topikte vardır:)
iyi akşamlar herkese
bende diyete başlamak isteyipte bir türlü başlayamayanlardanım başlık dikkatimi çekdi bir kaç gündür burayı takip ediyorum
yeni arkadaşların katıldını görünce neden olmasın dedim
bende katılmaya karar verdim yarın başlıyacağım inş bilgilerimi sabah tartilıp yazarım
Istersen cuma yaz canim cuma tarti gunumuz hosgeldin buaradaiyi akşamlar herkese
bende diyete başlamak isteyipte bir türlü başlayamayanlardanım başlık dikkatimi çekdi bir kaç gündür burayı takip ediyorum
yeni arkadaşların katıldını görünce neden olmasın dedim
bende katılmaya karar verdim yarın başlıyacağım inş bilgilerimi sabah tartilıp yazarım
Hiç şansınız yok kıslar sonunculuk bende bu hafta saygılarrr😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gauet guzel olmus :)Kalkis 08.30
kahvalti 10.30
2 yumurtayla yapilmis menemen
1 dl kepek ekmeği
11.30
tek sekerli buyuk fincanda turk kahvesi
17.30
1 kase kısır
cay
18.30
cikolatalu gofret 160 kal
19.30
2 kucuk islim kofte
2 saat yuruyus
2 lt su
Gunu guzel atlatmışsın canim
Herkese Günaydın,
Bu hafta listeyi ben yapıyorum. Hatırlatayım dedim :)
Sağol canım
Günaydınlar
Listeyi yapıyorum derken bildirimleri size Msj olarak mı atıyoruz??
Geçen hafta bu hafta ve hedef şeklinde değil mi?
:)
Evet canım hem buraya yazıyoruz hemde bana özel mesaj atacaksınız. Ama yarın sabah tartildiktan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?