Bu arada kızlar süper bi Elmalı top tarifi var sizinle de paylaşayım özellikle tatlı yada çikolata krizi gelenler varsa yapsınEki Görüntüle 1124681
:)
Çok lezzetli görünüyor. Teşekkür ederiz
Çocukların ikiside hasta anlamıyorum iyileşmiyorlar kaç hafta oldu😭bu durumda diyet falan yapamıyorum çocuklar iyileşsin yeterki😪
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım ya çocuk hasta olunca anne baba da psikolojik olarak hasta oluyorinşallah çabucak geçer
Merak etme diyet yapmasan bile çocuklarla ilgilenmekten stresten gider kiloların
Çocukların ikiside hasta anlamıyorum iyileşmiyorlar kaç hafta oldu😭bu durumda diyet falan yapamıyorum çocuklar iyileşsin yeterki😪
Tamam canim yarin tartilhoşbuldum arkadaşlar herkese kilo verimli günler
ben bu gün başlıcaktım yarın tartı günüymüş yarın tartılıp başlamak istiyorum herkesle birlikde başlamak beni daha iyi motive etcek
ya buraya uğrayalı çok iyi oldum tam hafta başı başlıyorum inş
heyecanlıyım hadi hayırlısı
Onlar iyilessinde sen diyete devam edersinÇocukların ikiside hasta anlamıyorum iyileşmiyorlar kaç hafta oldu😭bu durumda diyet falan yapamıyorum çocuklar iyileşsin yeterki😪
4 ayda 13 kilo wwooww69.5 kg de dahil olabiliyomu:) 4 ay once 82 kg dim.. Cok sukur verdim ama daha da vermek istiyorummmm. Arkadaslar cig badem ve yogurt tuketin.. Benim zayiflamamdaki en buyuk etken!!
gunaydin kizlar
yaw ben birsuru alinti yaptim hepsine cevap verdim tam onayladim bide bakmisim kk'dan cikmisim
neyse yeni gelen arkdaslar olmus hosgeldiniz kizlar
ben bu Sabah +900 ciktim niye boyle oldu anlamadim bu hafta regle oldum ama ta pzts gunu oldum etkisi bu kadar olurmu bide o kadar dikkat ettim
:18::18::18::18:
Sağol canım inş iyleşirler dr un verdiği ilaçlarda kar etmdi kendi yöntemlerimde çok zor ya Rabbim hasta olan herkese şifalar versin
Kilolar inan umrumda değil bi iyi olsalar yeter 😢
69.5 kg de dahil olabiliyomu:) 4 ay once 82 kg dim.. Cok sukur verdim ama daha da vermek istiyorummmm. Arkadaslar cig badem ve yogurt tuketin.. Benim zayiflamamdaki en buyuk etken!!
Gecmis olsun. Ufakliklar sagligina kavussun verirsin takma kafana.Çocukların ikiside hasta anlamıyorum iyileşmiyorlar kaç hafta oldu😭bu durumda diyet falan yapamıyorum çocuklar iyileşsin yeterki😪
Gecmis olsun ayyy anne olmak zor isde. Sana katiliyorum ufakliklar iyi olsun kg verilirGeçmiş olsun canım. Benimki de 40 gündür neredeyse burun akıntısı, öksürük hafif ateş. İlaçları bitti hastalık bitmedi. Viral enfeksiyon, geçmiyor antibiyotikle süründürüyor böyle. Önemli olan onların sağlığı kiloyu kafana takma
gunaydin kizlar
yaw ben birsuru alinti yaptim hepsine cevap verdim tam onayladim bide bakmisim kk'dan cikmisim
neyse yeni gelen arkdaslar olmus hosgeldiniz kizlar
ben bu Sabah +900 ciktim niye boyle oldu anlamadim bu hafta regle oldum ama ta pzts gunu oldum etkisi bu kadar olurmu bide o kadar dikkat ettim
:18::18::18::18:
69.5 kg de dahil olabiliyomu:) 4 ay once 82 kg dim.. Cok sukur verdim ama daha da vermek istiyorummmm. Arkadaslar cig badem ve yogurt tuketin.. Benim zayiflamamdaki en buyuk etken!!
Vaay be nasıl bir süreç izledin peki?
Boy ve yaşın kaç acaba?
Gecmis olsun. Ufakliklar sagligina kavussun verirsin takma kafana.
Gecmis olsun ayyy anne olmak zor isde. Sana katiliyorum ufakliklar iyi olsun kg verilir
Reglidendir. Haftaya cok guzel fark eder takma kafana
Hosgeldin aramiza :) super kg vermissin masallah darisi basimiza :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canim yarin tartil
aramiza hosgeldin
hoşbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?