70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum arkadaşlar herkese kilo verimli günler

ben bu gün başlıcaktım yarın tartı günüymüş yarın tartılıp başlamak istiyorum herkesle birlikde başlamak beni daha iyi motive etcek
ya buraya uğrayalı çok iyi oldum tam hafta başı başlıyorum inş
heyecanlıyım hadi hayırlısı

Çocukların ikiside hasta anlamıyorum iyileşmiyorlar kaç hafta oldu😭bu durumda diyet falan yapamıyorum çocuklar iyileşsin yeterki😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çocukların ikiside hasta anlamıyorum iyileşmiyorlar kaç hafta oldu😭bu durumda diyet falan yapamıyorum çocuklar iyileşsin yeterki😪

Geçmiş olsun canım ya çocuk hasta olunca anne baba da psikolojik olarak hasta oluyor inşallah çabucak geçer
Merak etme diyet yapmasan bile çocuklarla ilgilenmekten stresten gider kiloların

:)

69.5 kg de dahil olabiliyomu:) 4 ay once 82 kg dim.. Cok sukur verdim ama daha da vermek istiyorummmm. Arkadaslar cig badem ve yogurt tuketin.. Benim zayiflamamdaki en buyuk etken!!

Geçmiş olsun canım ya çocuk hasta olunca anne baba da psikolojik olarak hasta oluyor inşallah çabucak geçer
Merak etme diyet yapmasan bile çocuklarla ilgilenmekten stresten gider kiloların

Sağol canım inş iyleşirler dr un verdiği ilaçlarda kar etmdi kendi yöntemlerimde çok zor ya Rabbim hasta olan herkese şifalar versin
Kilolar inan umrumda değil bi iyi olsalar yeter 😢

gunaydin kizlar
yaw ben birsuru alinti yaptim hepsine cevap verdim tam onayladim bide bakmisim kk'dan cikmisim
neyse yeni gelen arkdaslar olmus hosgeldiniz kizlar
ben bu Sabah +900 ciktim niye boyle oldu anlamadim bu hafta regle oldum ama ta pzts gunu oldum etkisi bu kadar olurmu bide o kadar dikkat ettim
:18::18::18::18:

Geçmiş olsun canım. Benimki de 40 gündür neredeyse burun akıntısı, öksürük hafif ateş. İlaçları bitti hastalık bitmedi. Viral enfeksiyon, geçmiyor antibiyotikle süründürüyor böyle. Önemli olan onların sağlığı kiloyu kafana takma

Tamam canim yarin tartil
aramiza hosgeldin

Onlar iyilessinde sen diyete devam edersin

69.5 kg de dahil olabiliyomu:) 4 ay once 82 kg dim.. Cok sukur verdim ama daha da vermek istiyorummmm. Arkadaslar cig badem ve yogurt tuketin.. Benim zayiflamamdaki en buyuk etken!!
4 ayda 13 kilo wwooww

Yarina eksi olursun belki, vucudun odem yutmus olabilir

Amin inşallah yarına hiç bir şeyleri kalmamış şekilde uyanırlar amin

Gecmis olsun. Ufakliklar sagligina kavussun verirsin takma kafana.
Gecmis olsun ayyy anne olmak zor isde. Sana katiliyorum ufakliklar iyi olsun kg verilir

Reglidendir. Haftaya cok guzel fark eder takma kafana

Hosgeldin aramiza :) super kg vermissin masallah darisi basimiza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünkü menum
Sabah 2 dilim ekmek, domates, peynir, şekersiz çay
Öğle karışık Kızartma ,yoğurt, 1 dilim ekmek
Akşam 1 kepce tarhana corbasi,yarım dilim ekmek, salata yoğurt ,3 kaşık pilav,1 tavuk budu
Ara 1 kase çekirdek, yarım çikolatalı Gofret.
3 litre su.2 brdk yeşil kahve, 1 bardak yeşil çay.
Dün akşam kaynanam geldi yemek işini abartmisim kalabalıkla. Affedin kızlar

Merhaba Kızlar,
Ben bundan 3 sene evvel 130 kilodan 75 kiloya düşmüştüm 6-7 ay çok sıkı bir diet uygulayarak ama spor yapmadan. Fakat geçtiğimiz sene çalışma hayatına atılınca bol bol fast food yemekten 9 kg aldım şimdi 84 kiloyum. Bugün çalıştığım yerdeki kızlarla Karabuğday Diyeti'ne başladık. Öncelikli hedefim 70 kiloya düşmek boyum 1.73 olduğu için gayet normal ve iyi duruyorum :) Yani totalde 15 kilo vermek istiyorum. Sizlerle dietimi paylaşayım

SABAH
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğdayın içine 1 elma rendeliyorum, 1 çay kaşığı kadar tarçın ilave edip karıştırıyorum ve bunu yiyorum.

ÖĞLEN
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğdayı biraz light yoğurtla karıştırarak tüketiyorum. Tat versin diye içine nane, kekik, pulbiber de ekliyorum ben...

AKŞAM
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday ve yanında domates&salatalıkla tüketiyorum.

Günde 2 yeşilçay içiyorum, 1 saat de yürüyüş tavsiye ediyorum ayrıca yemeklere tuz ve yağ kesinlikle koymuyoruz, baharatlarla tatlandırmanızı öneririm!

Bu diyeti yapıp ''ay tadı iğrenç zehir gibi'' diyen kadınları dinlemeyin bence ziyadesiyle abartıyorlar özellikle yoğurtlusu harika oluyor, soğuk buğday çorbası gibi. Yalnız 6 gün uygulayabiliyoruz çünkü şok diyet. Bittikten sonra günde 600 kalorili bir diyetle 1 hafta daha devam etmemizi tavsiye ediyorlar. Daha sonra normal bir diyete geçebilirmişiz ayrıca detox niyetine her ay 1 kere uygulayabileceğimiz bir diyet. Bu sayede verilen kiloların geri alınması engelleniyor. Karabuğday'ı nasıl haşlayacağınızı da anlatayım; 9 yemek kaşığı karabuğdayı bir kaba koyup, üzerine biraz geçecek şekilde kaynar su ilave edip bir gece bekletiyorsunuz. Bon appetit :)

Hosbuldum canmm:) valla aynen :) ama bu aralar durdu bide spor yapamiorm yapabilsen super olcak

Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…