Selam kızlar
Menülerini paylaşanlar olmuş. Benim daha ara öğünüm ve aksam yemeğim var.
Ara öğünümde bir tost ile bir meyve vardı. Doktora o öğünümu sevmediğimi söyledim. Bir bardak sutle 4 kasik Meyveli nesfit verdi. Bir dee haftada 2 gun tatlı hakkım var. Ya 2 top dondurma ya da surlu tatlı.
Sizlere ornek olsun diye paylaştım.
Bir de oğlum yarın ameliyat+ sunnet olacak. Kac saat hastanedeydik tetkikler icin. Bayağı yorulduk. İnşallah hayırlısıyla atlatiriz yarın.
Sağol canım inş iyleşirler dr un verdiği ilaçlarda kar etmdi kendi yöntemlerimde çok zor ya Rabbim hasta olan herkese şifalar versin
Kilolar inan umrumda değil bi iyi olsalar yeter ��
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım. Benimki de 40 gündür neredeyse burun akıntısı, öksürük hafif ateş. İlaçları bitti hastalık bitmedi. Viral enfeksiyon, geçmiyor antibiyotikle süründürüyor böyle. Önemli olan onların sağlığı kiloyu kafana takma
AmiiiinAmin inşallah yarına hiç bir şeyleri kalmamış şekilde uyanırlar amin
:)
Merhaba Kızlar,
Ben bundan 3 sene evvel 130 kilodan 75 kiloya düşmüştüm 6-7 ay çok sıkı bir diet uygulayarak ama spor yapmadan. Fakat geçtiğimiz sene çalışma hayatına atılınca bol bol fast food yemekten 9 kg aldım şimdi 84 kiloyum. Bugün çalıştığım yerdeki kızlarla Karabuğday Diyeti'ne başladık. Öncelikli hedefim 70 kiloya düşmek boyum 1.73 olduğu için gayet normal ve iyi duruyorum :) Yani totalde 15 kilo vermek istiyorum. Sizlerle dietimi paylaşayım
SABAH
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğdayın içine 1 elma rendeliyorum, 1 çay kaşığı kadar tarçın ilave edip karıştırıyorum ve bunu yiyorum.
ÖĞLEN
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğdayı biraz light yoğurtla karıştırarak tüketiyorum. Tat versin diye içine nane, kekik, pulbiber de ekliyorum ben...
AKŞAM
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday ve yanında domates&salatalıkla tüketiyorum.
Günde 2 yeşilçay içiyorum, 1 saat de yürüyüş tavsiye ediyorum ayrıca yemeklere tuz ve yağ kesinlikle koymuyoruz, baharatlarla tatlandırmanızı öneririm!
Bu diyeti yapıp ''ay tadı iğrenç zehir gibi'' diyen kadınları dinlemeyin bence ziyadesiyle abartıyorlar özellikle yoğurtlusu harika oluyor, soğuk buğday çorbası gibi. Yalnız 6 gün uygulayabiliyoruz çünkü şok diyet. Bittikten sonra günde 600 kalorili bir diyetle 1 hafta daha devam etmemizi tavsiye ediyorlar. Daha sonra normal bir diyete geçebilirmişiz ayrıca detox niyetine her ay 1 kere uygulayabileceğimiz bir diyet. Bu sayede verilen kiloların geri alınması engelleniyor. Karabuğday'ı nasıl haşlayacağınızı da anlatayım; 9 yemek kaşığı karabuğdayı bir kaba koyup, üzerine biraz geçecek şekilde kaynar su ilave edip bir gece bekletiyorsunuz. Bon appetit :)
Merhaba Kızlar,
Ben bundan 3 sene evvel 130 kilodan 75 kiloya düşmüştüm 6-7 ay çok sıkı bir diet uygulayarak ama spor yapmadan. Fakat geçtiğimiz sene çalışma hayatına atılınca bol bol fast food yemekten 9 kg aldım şimdi 84 kiloyum. Bugün çalıştığım yerdeki kızlarla Karabuğday Diyeti'ne başladık. Öncelikli hedefim 70 kiloya düşmek boyum 1.73 olduğu için gayet normal ve iyi duruyorum :) Yani totalde 15 kilo vermek istiyorum. Sizlerle dietimi paylaşayım
SABAH
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğdayın içine 1 elma rendeliyorum, 1 çay kaşığı kadar tarçın ilave edip karıştırıyorum ve bunu yiyorum.
ÖĞLEN
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğdayı biraz light yoğurtla karıştırarak tüketiyorum. Tat versin diye içine nane, kekik, pulbiber de ekliyorum ben...
AKŞAM
Günde 2 yeşilçay içiyorum, 1 saat de yürüyüş tavsiye ediyorum ayrıca yemeklere tuz ve yağ kesinlikle koymuyoruz, baharatlarla tatlandırmanızı öneririm!
Bu diyeti yapıp ''ay tadı iğrenç zehir gibi'' diyen kadınları dinlemeyin bence ziyadesiyle abartıyorlar özellikle yoğurtlusu harika oluyor, soğuk buğday çorbası gibi. Yalnız 6 gün uygulayabiliyoruz çünkü şok diyet. Bittikten sonra günde 600 kalorili bir diyetle 1 hafta daha devam etmemizi tavsiye ediyorlar. Daha sonra normal bir diyete geçebilirmişiz ayrıca detox niyetine her ay 1 kere uygulayabileceğimiz bir diyet. Bu sayede verilen kiloların geri alınması engelleniyor. Karabuğday'ı nasıl haşlayacağınızı da anlatayım; 9 yemek kaşığı karabuğdayı bir kaba koyup, üzerine biraz geçecek şekilde kaynar su ilave edip bir gece bekletiyorsunuz. Bon appetit :)
Merhaba Kızlar,
SABAH
ÖĞLEN
AKŞAM
Gayet guzelDünkü menum
Sabah 2 dilim ekmek, domates, peynir, şekersiz çay
Öğle karışık Kızartma ,yoğurt, 1 dilim ekmek
Akşam 1 kepce tarhana corbasi,yarım dilim ekmek, salata yoğurt ,3 kaşık pilav,1 tavuk budu
Ara 1 kase çekirdek, yarım çikolatalı Gofret.
3 litre su.2 brdk yeşil kahve, 1 bardak yeşil çay.
Dün akşam kaynanam geldi yemek işini abartmisim kalabalıkla. Affedin kızlar
Valla helal olsun sana vermis ve almamissinMerhaba Kızlar,
SABAH
ÖĞLEN
AKŞAM
Aynen ya mevlud sevdasina 2 kilodan fazla verdim simfi yeniden almisimdir heraldeYa 15 gun once ne guzel motiveydim yemek aklima bilegelmiyordu simdi aklimdan bile cikmiyo imdaaaat
Nasil motivasyonumu geri kazanicam ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugunku menum kizlar
Sabah : 2tana etimek + 1tane ucgen peynir + biraz tomates biraz salatalik
ara : 1 kahve + 2tane kuru kayisi + 3tane biskui + 2tane daha ( is arkadasim verdi dayanamadim yedim)
oglen : 3yk bulgur pilavi + tavuk sote + salata + yogurt
ara : yogurt
aksam : salata + 3yk bulgur + yogurt
ara : turkkahvesi ( simdi canim cektiaksamaya yapayimda iceyim bari )
Kalkis 10.00
kahvalti 11.30
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
4 cerry domates
1 dk kepek ekmegi
18.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yogurt
aksama turk kahvesi icerim
2 saat yuruyus
2 lt su
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Domates
Haşlanmış yumurta beyazı
Öğlen
Yağsız kısır marulla
Akşam
2 kaşık patlıcan
1 kaşık tavuk sote
2 tane Elmalı top
Güzelmiş menünbuarada hep nickini a life diye okuyorum aliefeymiş:)))
herkese iyi akşamlar;
sabah :
sebzeli omlet (yumurta akı ile yağsız tuzsuz acı biberli domates soğanlı )
öğle:
sebze yağsız tuzsuz tavada soteledim vede keten tohumlu küçük kase yoğurt.
ara:
birkaç badem , sade soda
akşam:
sebze sote yağsız tuzsuz küçük kase yoğurt
spor 1,5 saat bisiklet
1,5 lt su
akşam yeşil çay ve acıkma olursa birkaç tane badem yerim.
genel olarak 3 hafta sonra çok net belli olur gidenkilolar
Sizinle de paylaşayım hemen nnn Eki Görüntüle 1125556
Sizinle de paylaşayım hemen nnn Eki Görüntüle 1125556
Merhaba ben de katılabilir miyim aranıza? Motivasyona ihtiyacım var biraz ama burası sanırım iyi gelecek bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?