70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın :)

Kilo bildirimlerinizi bana gönderiyorsunuz arkadaşlar. İnşallah bu sefer uzun bir liste olur. Ve tabii bol eksili :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen hafta: 79.4
Bu hafta: 79.2
Hedef:65.1

Kaplumbağa gibiyim ayrıca tartı 79.1-2 1-2 oldu dedim 79.1 gösterme aman bi de trip attım tartıya 😇

Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.7
Giden:400gr
Başlangıç:76.6
Toplam giden:4,9 kg
Hedef:65
Bu hafta regl oldum. Azıcık da kaçamak yapmıştım haftasonu. Açıkçası artı çıkmaktan korkuyordum. Buna da şükür

Kaplumbağa gibiyim ayrıca tartı 79.1-2 1-2 oldu dedim 79.1 gösterme aman bi de trip attım tartıya 😇

Tebrikler kızlar.

Benden başka bilgisayardan kadınlar kulübüne girmekte zorlanan var mı? Telefonda sorun yok ama kaç haftadır bilgisayardan girilmiyor

Menüler niz super kizlar
herkes bu isi ogrendi.

Merhaba ben de katılabilir miyim aranıza? Motivasyona ihtiyacım var biraz ama burası sanırım iyi gelecek bana.
Hosgeldin
Yarın ola hayrola bu hafta saldık çayıra mevlam kayıra durumundan çıkamadım.olsun haftaya sağlam başlıycam söz😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Birakmak yok
haftaya daha dikkat edersin
Herkese günaydın :)

Kilo bildirimlerinizi bana gönderiyorsunuz arkadaşlar. İnşallah bu sefer uzun bir liste olur. Ve tabii bol eksili :)

Ajin canim

Azda olsa gitmis

Guzel canim

Bildirimim

Başlangıç : 78
Geçen hafta : 66,8
Bu hafta : 66,6
Giden : 200
Toplam giden : 11,4
Hedef : 55

Kizlar gunaydin
Kg larim.ve ben geldim
Nasil olcak bilmiyorum
2 hafta once 70.9
Bu hafta 71.8
2 kg almustim 900 e dusurmusum oda bisi (zugurt tesellisi diyoruz buna )

Kg veren arkadaslarimi tebrikler ediyorum:sly::sly::sly::sly:

gunaydin kizlar hayirli cumalariniz olsun
benim bu haftaki bildirim icler acisi
tam kilo vermeye basladim derken gene almaya basladim uff canim cok sikildi

baslangic: 78.8 kg
gecen hafta : 65.9 kg
bu hafta : 66.8 kg
gelen : 900 gr
toplamda giden : 12kg
hedef : 60kg

haftaya dietetisiyenle randevum var 63 olarak karsisina cikmak istiyodum ama sanirim bu gidisle 67yle falan cikarim kadinin karsisina

Merhaba ben de katılabilir miyim aranıza? Motivasyona ihtiyacım var biraz ama burası sanırım iyi gelecek bana.
hosgeldin canim
Yarın ola hayrola bu hafta saldık çayıra mevlam kayıra durumundan çıkamadım.olsun haftaya sağlam başlıycam söz😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben salmamistim cayira ama gene ++ larla geldim

tebrikler canim buna da sukur
Benden başka bilgisayardan kadınlar kulübüne girmekte zorlanan var mı? Telefonda sorun yok ama kaç haftadır bilgisayardan girilmiyor

canim bende herzamanki gibi biraz fazla uzun kalinca pustluyo beni kk niyeyse :26::26::26:
Bildirimim

Başlangıç : 78
Geçen hafta : 66,8
Bu hafta : 66,6
Giden : 200
Toplam giden : 11,4
Hedef : 55

tebrikler canim
saglik olsun canim

Bende bu cuma artidayim canim
ama moral bozmak yok haftaya liste basi olcaz inşallah

Canım geçen hafta kaçtın tartıldıysan onu yazalım

canim bende herzamanki gibi biraz fazla uzun kalinca pustluyo beni kk niyeyse :26::26::26:

canım sitenin otomatik olarak atmaması için giriş yaparken nickini şifreni yazdıktan sonra beni hatırla kısmını işaretle ö şekilde giriş yap o zaman istediğin kadar sitede kalabilirsin. benimde laptopa virüs girmiş o yüzden giremiyormuşum onu halledicem bende artık normalden pcden girebildim

canını sıkma canını belli bir kilo verince duraklama oluyormuş sanırım. bazı yerlerde okuduğum kadarıyla. bende senin durumundayım aslında. 2 haftadır, 100 gr, 200 gr şeklinde gidiyor. Düzelir moralini bozma

Günaydın tombul şekerler..

Herkes iyidir inşallah.
Bu haftaki bildirimim

Kilo bildirimi
Başlangıç kilo 75
Geçen haftaki Kilo 75
Bu haftaki Kilo 74.7
Giden 300gr
Hedef 63

herkese hayırlı cumalar

an itibaren bende başlıyorum hafta başı herkeslebir başlamak bani motive etcek
kendimi tanıtayım boy 1.53 kilom sabah kalkınca tartıldım 72.2 15 aylık bebeğim var kilom doğum kilosu değil zamanla bebde biriken birtürlü kurtulamadığım kilolar nette araştırma yapıyordum başlığa takıldım sonra buraya takılı kaldım samimi geldiniz yeni arkadaşlarında başladını görünce neden olmasın dedim o bir türlü veremediklerimi sayenizde vercem inş

hepinize teşekürler

dün başlayıp harfi harfine uyguladığım karabuğday diyetimle bu sabah uyandığımda 83,1 i gördüm tartıda. Hep bu hızda gitse keşke. Bugün 2. günüm devam ediyorum :) hedef 70 kg herkese bol şans

Bende bu cuma artidayim canim
ama moral bozmak yok haftaya liste basi olcaz inşallah

insallah yarabbimmmmm

guzelim isaretli baya her seferinde kodumu girmeyim diye beni hatirla dedim ama niyeyse fazla zaman gecirince sutluyo beni :26::26:
ya vermemeye raziyim birde almasam onceki haftada boyle oldu persebeden cumaya 1kilo artiyla geldim gecen hafta 1.9kilo vermis gozuktum
bu haftada o kadar dikkat etmeme zagmen 900gr geldi bu ne is ya valla boralim bozuluyo gitcem bi durum alip yiyecem
Günaydın tombul şekerler..

Herkes iyidir inşallah.
Bu haftaki bildirimim

Kilo bildirimi
Başlangıç kilo 75
Geçen haftaki Kilo 75
Bu haftaki Kilo 74.7
Giden 300gr
Hedef 63
tebrikler canim

hosgeldin canim

dün başlayıp harfi harfine uyguladığım karabuğday diyetimle bu sabah uyandığımda 83,1 i gördüm tartıda. Hep bu hızda gitse keşke. Bugün 2. günüm devam ediyorum :) hedef 70 kg herkese bol şans

dun kac kiloyla baslamistin canim
acaba bende mi yapsam ya canim cok sikkildi bugunku tartida gordugum rakama :44::44::44::44:

dün 83,9 kiloyla başladım

Selam hanımlar bende aranıza katılmıştım ama paylaşımlarda bulunmadim. Bugün başlıyorum artık. Başlangıç 76.8 bugün 76.6 hedef 62. henüz başlayali 2gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…