70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese

arkadaşlar bir teklifim var kilo bildirimi yaparken başladımız kiloyu yazıyoruz teklifim tarihide yazalım nekadar zaman da nekadar vermişiz belli olur
buda bizi motive eder diye düşünüyorum
biz yeni başlayanlara da ilham olur

bilginize sunuyorum

msj görülmedi galiba sadece bir arkadasşımız yorum yapmış sizcede iyi olmazmı daha bir motive oluruz
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım. Haftaya bekleriz seni artık. Bu hafta bizdensin:))

çok geçmiş olsun arkadaşım, çok çabuk toparlanır inşallah...

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Oglusum daha iyi bugün. Ama ben tartıda bir Yoklayayim kendimi dedim de durumdan pek hoşlanmadım.
Vermeyi birak salmasam bari.

Bu arada deprem korkutucuydu gercekten. Ödü kopan herkese gecmis olsun diyorum :)

Vallahi senin de içten oldugun ilk mesajında görülüyor. Sen ve motivasyonun hosgeldiniz

Bence de olur. Ama bildirdiğimiz parametreler arttıkça takibi zorlaşıyor, liste hazırlayan arkadaşa da ekstra zahmet vermiş olmayalım? Ama çoğunluk olur derse tabi ki uyarım

Çok teşekkür ederim. Burdaki motivasyon sayesinde yoluma devam ediyorum. Destek olan tüm arkadaşlara teşekkür eder haftaya herkese bol eksili bir cuma dilerim

Tebrik ederim canım :)

Unutmuştunuz beni başlangıç 74.4

Kızlar bi de benim çok başım ağrıyor sizce rejime başlamakla ilgisi var mıdır?

Canım listeye girmek için listeyi hazırlayan kişiye özel mesaj göndermen gerekir. Yeni olduğun için sadece başlangıç ve hedef şeklinde. Daha sonraki haftalarda arkadaşların yazdığı gibi. Ki ben bana gelen mesajlar dışında bütün Sayfaları tek tek kontrol ettim mesaj göndermeyen arkadaşlarıda listeye aldım. Çoğu kişinin bilgiside eksikti. Haftaya cuma listeyi yapan arkadaşa mesaj göndermeyi unutma canım

Canım ellerine sağlık
Birinci olan arkadaşımızı tebrik ederim
Sağol canım
Olabilir aslında canım. Tabii o zaman herkesin cuma günü listeyi hazırlayan kişiye diyete başlama tarihiyle birlikte göndermesi gerekir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar arkadaşlar
Yine hiç içaçıcı olmayan bir listeyle geldim yaaa benim motivasyonuma ne oldu böyle dönüp bakmadığım şeyleri yer oldum
Sabah
1 bardak portakal suyu
2 zeytin
1 kk peynir
3-4 tane küp doğranmış yumurtalı patates

Ara
3 avuç leblebi
Yarım paket bisküvi

Öğle akşam karışık
Izgara et ve tavuk
2 bardak kola
3 tane közlenmiş biber
2 tane közlenmiş soğan
Yarım ekmek

Ara
2 bardak çay yarımşar şekerli

Spor yaptım en azından baya bir yürüdüm dağ yollarında

Teşekkür ederim "hersheymi ve biomel" yoğurt ve salatalığı denedim gerçekten (cacık olarak hem de:). Şeker düşünce baş ağrısı yapabildiğini de bilmiyordum. Bugün biraz daha hafiflemişti baş ağrım. Belki de sıcaktandır, Balıkesir'de yaşıyorum ben- sıcaklar geç gelip birden bastırdı burada.
Bugünkü menüm dünkü kadar sıkı olmamakla birlikte şöyle:
1- bir dilim ekmek, küçücük bir peynir dilimi, iki zeytin, üç küçük domates ve ballı çay
2- Türk kahvesi ve iki kayısı
3- çorba ve bir dilimin yarısından az bir ekmek
4- kiraz(lar:)
5- fırında yağsız kabaklı et yemeği ( ekmeksiz), cacık+ üstüne de 2 bardak çay
6- miktar olarak çay bardağının yarısı kadar pudding
7- bir an önce diş fırçalasam iyi olur di mi:? ( diş macunu iştahımı kesiyor da:)

Son düzenleme:
merhaba bayanlar ,

iki gündür doğru dürüst yemek nasip olmadı koşturmacadan
sabah:
5-6 fındık, olgunlaşmamış üzüm koruğu ekşi keyifle yeniyor toplasam 1 avuç ancak olur.yeşil çay biberiyeli 1 bardak
öğle:
dışarıda olduğum için birkaç tane badem.eve gelince sebze sote yağsız tuzsuz bu defa haşlanmış yumurta yedim 2 yumurta beyazı.
akşam :
yoğurt küçük kase, yeşil çay
1,5 lt su içildi
1,5 saat spor kardiyo egzersizi yapıldı

Son düzenleme:
Bugün kahvaltıyı dışarda yaptık, normalin dışına çıktım ama sporla telafi ettim
Sabah: menemen, peynir, domates, salatalık, salam, acı sos(salçalı, isotlu),kepek ekmeği
Ara: az şekerli türk kahvesi
Öğle: yok
Ara: yoğurt, içine 2 kaşık yulaf kepeği( gerçekten tok tutuyor), yeşil çay
Akşam: ızgara tavuk, salata, yoğurt
Ara: 2 kayısı, 1 dlm kavun, 5-6 çilek
Spor: koşu bandında 45 dk tempolu yürüyüş, 15 dk koşu
45dk nivea body aerobik
1500 adım twist& shape

Kızlar form çayı içiyor musunuz?
Ya ben içinde hep sinameki var diye tercih etmiyorum ama sorunumda var
Gun asiri iciyorum

Sadece 2 bardaknkola var ciss olarak onuda yakmisindir.

gayet guzel bir menu

Gunaydin kizlar
Hafta sonu depremin ardindan anneme gittim ve tabiki cisss larimiz oldu.
2 ileri bir geri gidiyorum nasil olcak bilmiyorum. Her pztesi bu haftasonu gitmicem evde oturucam diorum olmuyo bi turlu :))))
Cumaya kadar 200 gr cik i veririm die dusunuyorum.:))
Bugunde disardayim absurt bisiler yapmamaya calisicam soz

gunaydin kizlar
herkese guzel bir hafta diliyorum
burda gene yagmur var gunese hasret kaldik nerdeyse haziran ayi geliyo ama biz daha sicaklari goremedik
hafta sonu cok yogun gecti o yuzden hic giremedim daha listeyi bile gormedim bi geriye gitmem lazim
gecen hafta persembe aksami benim oglan rahatsizdi sabaha kadar kustu
cumarteside kizim butun gun ne yediyse cikardi yavrucak
pazr gunude benim midem agridi butun gun ayakta sarhos gibi gezdim durdum ve bugun hala sancim var ise geldim ama hic calisasim yok
durup dururken ne oldu boyle anlamadim
neyse ben bi geriye gideyim bakalim neler olmus topikte

hosgeldin canim

olabilir canim neden olmasin eger cogunluk evet derse bu hafta listeyi ben hazirlicam zaten 1 kolon fazladan koyarim

off liste gene bana kalmis ya
neyse saka bi yana hayirlisi olsun bu hafta ins birinci olurum bir hafta birinci bir hafta sonuncu iyi gidiyorum yani
bu arada birinci olan kova01 arkadasimizi kutluyorum

artik bu hafta isi siki tutmak lazim

dis fircalamak iyi fikir

ben 10dk spor yapamiyorum siz 1.5 saat

menuden cok sporuna

İzmşr çok sıcak ter döküyorum spor yapmadan bu da zayıflamamı sağlarmı dersiniz kızlar😬

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İzmşr çok sıcak ter döküyorum spor yapmadan bu da zayıflamamı sağlarmı dersiniz kızlar😬

Aynen canım bende İzmir' deyim. Sabah olduğu halde 1 saatlik yürüyüşte sucuk gibi oldum. Muhtemelen zayıflamaya faydası olur. İnşallah yani :)

İnşallah canım ya işim tere kaldıda buara😂

kizlar o sicaklardan birazda bizim buralara gonderseniz yagmurdan bulutlardan baska bisey goremiyoruz biz

Kizlar ben de ilk zamanlar yazmistim buraya ama sonradan unuttum ve gitti tekrar yazmak istiyorum unutmadikca katilacagim ins

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…