70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ben de bugun yediklerimi yaziyim,

Sabah 1 dilim kepekli organik ekmek

Bir dilim light beyaz peynir

1 adet domates

Ara

Bir paket sade cubuk kraker

Öglen

Bir kase mercimek corbasi

Yarim tabak taze fasulye

Yarim tabak limonlu havuc salatasi

Aksam

Bir tabak Enginar yemegi

Bir kase yogurt

Kacamaklar

Arkadasim isvicreden cikolata getirmis lindor cok muthisti yemek zorundaydim iki tane cikolata yedim, cok guzeldi ama neyse daha fazla abartmayacagim bugun

Sizce nasil? Bu turde devam etmeli miyim azaltmali miyim?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bence çubuk kraker yerine leblebi ye üstünü okursan acayip yağ kullanıldığını görürsün geri kalan her şey güzel

Menüm
Sabah
1 kase yoğurt - 3 kaşık karabuğday

Öğlen
Bir kase şehriye çorbası
1 kaşık bezelye yemeği
2 kaşık karabuğday

Akşam
4-5 kaşık bezelye yemeği
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık kavurma

1lt su şimdilik
Birazdan yeşilçay
15 dk leslie ile yürüdüm

Aa gercekten mi tesekkur ederim uyardiginiz icin, leblebiden baska alternatifler var mi ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben badem, fındık, ceviz veya leblebi yiyorum hem çok faydalı hem de tok tutuyor, taşıması da kolay. Çikolata yiyeceksen bitter yiyebilirsin azıcık. Ben gün kurusu kayısı yiyorum canım tatlı çektiğinde. Hatta arasına ceviz veya fındık koyuyorum çok lezzetli oluyor. Menün çok güzel.

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm çok tahıllı ekmek
Ara:yeşil çay, kahve, form çaylar
Öğle: tavuklu- patlıcanlı güveç
Ara: yeşil çay, 4-5 kırmızı erik, 2-3 ceviz, azıcık leblebi
Akşam: kabak yemeği, az yoğurt, 1dlm kepekli ekmek
Ara: 1 dlm karpuz-kavun
Spor: 1 saat aerobik

Herkese İyi Akşamlaaar

Menüm;

1 bardak elma sirkeli su

1 saatlik yürüyüş

Sabah: 1,5 dilim çavdar ekmeği, birkaç dilim salam, 1 domates, biraz peynir, 4 zeytin, nane, kekik, zeytinyağı, 4-5 tane biskrem, 1 bardak şekersiz çay

Öğlen; tavuk haşlaması, yoğurt,1,5 dilim ekmek

Ara; az şekerli türk kahvesi, 3 parça bitter çikolata, 4-5 dilim karpuz, 1 bardak tarçınlı süt

Akşam; bir kase yoğurtlu karışım

45 dakikalık yürüyüş

Here is bugünkü menüm:
1- yarım dilim ekmek+ rafadan yumurta + bir domates ve -bir çay kaşığı ballı- çay
2- yarım kase yoğurt, çilek biraz sonrasında da kahve
3- yarım dilim ekmek ve bol dere otlu azıcık lorlu karışım
4- bir avuç kiraz
5- şekerli çay
6- dünden kalmış kabaklı et yemeğim ( çok küçük bir miktardaydı)
8- bir çay tabağı patlamış Mısır
Nasıl sizce? Az kalorili bir diyet istemiyorum zararlı diye, ama bu seferde şüpheye düşüyorum acaba çok mu yemişimdir diye..

Kizlar iyi aksamlar
Menu denemez ama yinede sayiyim
Sabah 3 ceri domates 2 lokma pide
4erik biraz kiraz
Ogle disardaydim
1simit ayran
Aksam 2 tbk bulgur pilavi cacik
Birazdan meyve cerez
Bugn musade edin kzlsr evlilik yildonumum kacamaklarim icin bisi demeyin olur mu :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlilik yıldönümünde bulgur pilavı mı yedin? Helal olsun. Ben cozuturdum herhalde. Afiyet bal şeker olsun az bile yemişsin. Ayrıca mutlu yıldönümleri

Kizlaar napacak ben ya. Diyetine hic uymuyorum. Kac gundur evdeki baklavalardan yiyorum. Bir de esim nutella filan almış ondan yiyorum çaktırmadan çaktırmadan.

E aksam sıkılıyoruz bahçeye iniyoruz hic yenerken erik dut yiyorum. N

Ne olacak benim bu halim. Bi terapi yapın bana ya Pazartesi hangi yüzle gidicem diyetisyene

Al benden de o kadar canım. bugün evde oturacağım dediğim de mutlaka bişiler çıkıyo ve gitmek zorunda kalıyorum sonuç...kaçamaklar

Geçmiş olsun canım sana da çocuklarına da

Offf evet şu son zamanlarda saldım eski irademi geri istiyoruuuum :84:

Nice mutlu seneleriniz olsun canım

Şimdiye kadarkiler afiyet olsun. Bu saatten itibaren yediklerine dikkat et. Baklavaya ve nutellaya kim hayır diyebilir ki? Senin suçun yok. Ama onları evden imha etmeye bak yoksa gerisi gelir. Yarın salı hiç bozmamış gibi devam et.

Kızlar ben arada diyet başarı öykülerini okuyorum. Öncesi ve sonrası resimlere bakıyorum innılmaz motive ediyor beni. Onlar başarmış ben neden başarmayayım? Diyorum. Size de tavsiye ederim

Sagol canım yaa

Ama imha edemiyorum iste. Oğlum sunnet olduğu icin gelen gidenler oluyo mecburen bulunduruyoruz evde. Görmeyince hic sıkıntı yok sma olunca dayanamıyorum

Iyi geceler hanımlar. Menü paylaşiminda bulunmamistim hiç. Bugün nasipse başlıyorum. SABAH: 2dilim kepek ekmeği 1yumurta biraz beyaz peynir 4zeytin ARA: 2kayısı ÖĞLEN: 1kase yeşil mercimek AKŞAM: 1tane kabak dolması 1kase yoğurt.

Kızlar ben arada diyet başarı öykülerini okuyorum. Öncesi ve sonrası resimlere bakıyorum innılmaz motive ediyor beni. Onlar başarmış ben neden başarmayayım? Diyorum. Size de tavsiye ederim

Evet canım ya kilo ne kadar yaşlı gösteriyor dimi bi kadın görmüştüm annesi gibi duruyordu kilolu hali. Biz neden olmayalim. Bizim neyimiz eksik.

Son düzenleme:
Ter işe yaramış yuppiiiii en son bildirimde 71.2 di bu sabah 70.5 süpper 600 gram sonra 6 lı benim dua edin kıslar ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…