70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar spora da başlamak istiyorum ama salona gitmeden...ne önerirsiniz yürüyüş artı pilates mi yoksa egzersiz videoları indirip evde kardio ve ağırlık mı çalışayım

Selamlar kızlar

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Bugün bildirim gunuymus ya. Ben hastanedeydim oglumun ameliyati vardı dün. 30-45 dk. Dedikleri ameliyat tam 3 saat sürdü. Çift taraflı fıtığı da varmış o yüzden. Cok sukur atlattık sünnetimizi de olup eve geldik bu sabah. Ama tabi o stresle gelen bütün tatlıları yedim hic sakınmadım. Bu hafta gelen gidenimiz cok olur. İnşallah tutabilirim kendimi. Artık haftaya cuma bakicaz.

Kilo veren arkadaslarımı tebrik ederim. Vermeyenler üzülmeyin ben de yaninizdayim. Tartilmadim ama öyledir.

Bizim sargimizi bu sabah çıkardı zaten doktor. Diğer yaralarının bantları duruyo tabi( 2 kasıkta 1 torbada).
Az once yürümeye başladı biraz. İnşallah baska bir sorun çıkmaz. Sizinki de hayırlı olsun.

Çok geçmiş olsun canım yaa. stresli bir 3 saat olmuştur eminim ki. Acil şifalar. Çok salmada 3er 5er gelmesin kilolar..

Hoşgeldin canım :) istersen bugün kilo bildirimini yapabilirsin. Bugün bildirim günümüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler, özel mesaj atamıyorum ( sanırım yeni üyeyim diye, o yüzden mi?) buraya yazayım en iyisi :) bugün başlıyorum başlangıç kilom: 74.4 hedefim 56.
Her cuma kilo listesi mi yayınlıyorsunuz? Geç kalmadım umarım. Pek vaktim yok şu an ama Görüşmek üzere.

Geçmiş olsun canım çok geçmiş olsun inşallah hiç bir sorun kalmaz oğluşunda amin

4 taneden hangileri var ki sende? Doktora gitmişsindir herhalde sen de benim gibi gitmediysen gidelim en yakın zamanda

Aynıyız bu gidişatta bi terslik var değil mi?
Acaba Demir eksikliği mi? Insülin direnci mi? Nedir acaba problemimiz???
Ama senin 6lıları görmene az kalmış sana diyim :) mutlu olmalısın bu açıdan

Bende Demir b vit eksik kan şekerim düşük başka neyim var daha bilemiyorum canım bu hafta 6 lıyı görmem gerekirdi olmadı inş hepimiz görelim😉sende yaptır testlerini canım bi bak bakalım sorun varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım senin güçlü olman lazımki çocuğunla gelenle gidenle ilgilene böyle zamanda yediğine dikkat edememen gayet normal yakışıklı iyileşsin sonrası kolay inş 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın tombul şekerler..

Herkes iyidir inşallah.
Bu haftaki bildirimim

Kilo bildirimi
Başlangıç kilo 75
Geçen haftaki Kilo 75
Bu haftaki Kilo 74.7
Giden 300gr
Hedef 63
Ilk haftan galiba
hadi bismillah

Hosgeldin

dün başlayıp harfi harfine uyguladığım karabuğday diyetimle bu sabah uyandığımda 83,1 i gördüm tartıda. Hep bu hızda gitse keşke. Bugün 2. günüm devam ediyorum :) hedef 70 kg herkese bol şans
Sonucu sabirsizlikla bekliyoruz

Selam hanımlar bende aranıza katılmıştım ama paylaşımlarda bulunmadim. Bugün başlıyorum artık. Başlangıç 76.8 bugün 76.6 hedef 62. henüz başlayali 2gün oldu.
Hosgeldin

goreceksin tabi ki moralini bozma

kızlar herkese merhaba...ben de 6 lı kiloları görmek istiyorum ya moralim çok bozuk hiçbir kıyafetim olmuyor...166 boyunda ve 76 kiloyum ben de sizinleyim artık...
Hosgeldin

kızlar ben 1.5 yıl öncesinde buradaydım...şimdi nasıl yine günlük yediklerimizi yazıp kilo bildirimlerini cuma mı yapıyouz
Evet canim

Artılarla gelenlerden biri de benim 1.5 kg fazlalıkla gelmiş bulunuyorum ama üzgün değilim en azından yediğim için aldığımı biliyorum hatta o yemeye az bile aldım
Sen yolu biliyorsun verirsin canim

Ayran bende icicrm bakalim istahim kedilir inşallah

Bende de troid var, insulin direncini merak edıyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Haftaya bekleriz seni artık. Bu hafta bizdensin:))

selam kızlar, sabah bildirim yapamadım tartıldım fakat internet kontörüm bitince yazamadım
kilo bildirimi
başlangıç : 75
bu hafta : 72
giden kilo: 3
hedef : 50
başlangıç tarihi:20-05-2014 ---salı
sabah:sebzeli omlet ( soğan biber domates yumurta akı yağsız tuzsuz ),keten tohumlu küçük kase yoğurt
öğle:sebzeli omlet,yoğurt
akşam : küçük kase yoğurt acıkırsam birkaç badem yiyebilirim
spor :1,5 saat bisiklet yapıldı
su:1,5 lt
2 soda içildi

çok geçmiş olsun arkadaşım, çok çabuk toparlanır inşallah...

Canim cok cok gecmis olsun. Yawrucugunu bekledigin ilk ve son opr olur insallah. Ben.anne degilim bilmiyorum ama annemden biliyorum 29 yasimda 9 saat operasyonda kaldigimdaki goruntulerini izledim sonra. Ana icin cocuk heryasta cocuk.ve tahamulu zor bekleyisler bunlar. Rabbim en.ufak bir nedenlede olsa tekrarini yasatmasin.
4 taneden hangileri var ki sende? Doktora gitmişsindir herhalde sen de benim gibi gitmediysen gidelim en yakın zamanda
Yakin bir tarihde gitmedim yaklasik 6 ay once polikistik ve insulin direncini ogrendim. B ve d vitaminlerini de 2 yil once ogrendim ama tedavimi tamamlamadim. B yi 6 ay once gene gordum.
Dr teshisi koymasi onemli ona gore beslenme programi uygulanmasi gerekiyormus. Bugun ogrendigime gore polikistikler yuksek karbonhidratli pilav makarna unlu gidalardan mumkun oldugunca uzak durmam gerekiyormus

Dahiliye dr u yaziyo o testi yaptirabiliyorsun

Kızlar selam yeniden. 70 plus gurubunuzu dün gece keşfettim ve yazdıklarınızı okuyunca epey bilenmiştim, zaten diyete başlamak istiyordum uzundur , vesile oldunuz bana. Gelgelelim, bu öğlen yarım ekmek dönerimi bitirene kadar gelmedi aklıma dün gece diyete başlamaya karar verdiğim umarım yarın da böyle olmaz da haftasonun kahvaltısı sınavını yüz akıyla geçerim
Bu arada buradaki herkesi çok samimi ve içten buldum, umarım topluca ulaşırız fit anne olma hedefine.

Bugunki sacma sapan menum
Sabah esime kasarli omlet yapmistim 3 yumurtali 1/3 unu ben yedim
Sonra t kahvesi sekersiz yaninda tatli (tatlim bitti nihayet)
Ogle 1 acma 1ayran
Aksami yemedim. Kocamin inadi tuttu
Firina tavuk verdik ekmeksiz onu yicez ama kacta pisicek bilmiyorum
2 lt su icmemiiimdir. Bugun disardaydim
Bol bol yurudum
Bu kadar

Akşam yemeğinde dengelediysen döneri sorun yok
Hoşgeldin:)

Bugünkü menüm:
Sabah: omlet, domates, salatalık, peynir, 1 dlm çok tahıllı ekmek, 2 zeytin
Ara: kahve, yeşil çay, yeşil kahve
Öğlen: domates tava( 6-7 adet köfte, aralarında domates dilimleri vardı) ,cacık
Ara: form çay, fındık
Akşam:taze fasülye, yoğurt, 1dlm tam buğday ekmeği
Ara: 1 dlm karpuz
Spor: 45 dk aerobik, 1500 adım twist&shape

iyi akşamlar herkese

arkadaşlar bir teklifim var kilo bildirimi yaparken başladımız kiloyu yazıyoruz teklifim tarihide yazalım nekadar zaman da nekadar vermişiz belli olur
buda bizi motive eder diye düşünüyorum
biz yeni başlayanlara da ilham olur

bilginize sunuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…