Ya bu yeşil kahve bende işe yarıyor 2 gün oldu alalı hemen etki etti sanki yada öyle denk geldi 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ter işe yaramış yuppiiiii en son bildirimde 71.2 di bu sabah 70.5 süpper 600 gram sonra 6 lı benim dua edin kıslar ya
ooo süper canım hadi az kaldı :)
Az kalıyo sonra yine hop yukarı inş budefa aşağı gider canm ya😝
Ya bu yeşil kahve bende işe yarıyor 2 gün oldu alalı hemen etki etti sanki yada öyle denk geldi 😁
Be
Ter işe yaramış yuppiiiii en son bildirimde 71.2 di bu sabah 70.5 süpper 600 gram sonra 6 lı benim dua edin kıslar ya
Bence de sende işe yarıyor. Sen devam et. Ben bıraktım. Tane bulsam alıcam ama öğütülmş midemi bulandırıyor o yüzden bıraktım. Yeşil çay içiyorum.
Hosgeldin aramiza hadi bakalim gutsin kg lar :)52 kilodan 2 sene boyunca geçirdiğim ameliyatlar sonucu 72 kiloya ulaşmam sonucu bende aranızdaym artık :) ama gidecek bu kilolar. 20 kilo fazlam var şu an dün (26/05/2014) itibariyle diyetime başlamış bulunmaktayım. Hedefim 1 ay içinde 10 kilo vermek biraz zor gibi görünebilir ama azim yaptım yeter artık bu kilo bana çok fazla gelmeye başladı kıyafetlerimin içine sığamıyorum dolabımı yeniledim resmen ama beğendiğim kıyamadığım kıyafetlerime uzaktan bakmak çok kötü bir duygu. Ben diyet listelerine karşıyım canım ne çekerse yemek istiyorum ama az az yiyeceğim ayrıca canımın istediği zararlı şeyleri de öğlen saatlerine saklayacağım. ayrıca hap kullanıyorum aşırı susatıyor ve terletiyor ödem attırıcı etkisi de var bunu daha önce kullandım ve faydasınıda görmüştüm umarım işe yarar. herkese booll zayıflamalar :)
gunaydin kizlar
ben dunku menumu yazmayi unutmusum
Sabah : 2tane kuru kayisi
ara : 1tane croissant + elma kromlu cay
oglen : 2tane biskui + 1tane muz + yogurt
ara : 3tane kayisi
ara : kahve + 1 croissant
aksam : 1tas mercimek corbasi + acili ezme + 1/4 gozleme
ara : 5-6 cubuk kraker + 10 tane kuru erik + 2 kupa cay sekersiz
abowww ammada cok yemisim yav hemde ciss lari yedim goturdum valla croissan lari
is yerimdeki arkadas getirmis bende yedimde yedim
bu haftada sonuncu olucam herhalde
gayet iyi
olur iyi fikir
Amin
Bence de olur. Ama bildirdiğimiz parametreler arttıkça takibi zorlaşıyor, liste hazırlayan arkadaşa da ekstra zahmet vermiş olmayalım? Ama çoğunluk olur derse tabi ki uyarım
Olabilir aslında canım. Tabii o zaman herkesin cuma günü listeyi hazırlayan kişiye diyete başlama tarihiyle birlikte göndermesi gerekir [/QUOTE
olabilir canim neden olmasin eger cogunluk evet derse bu hafta listeyi ben hazirlicam zaten 1 kolon fazladan koyarim
arkadaşlar teşekürler cevaplarınız için emel93 ayrıca teşekür ederim
fikrini söylemeyen arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
52 kilodan 2 sene boyunca geçirdiğim ameliyatlar sonucu 72 kiloya ulaşmam sonucu bende aranızdaym artık :) ama gidecek bu kilolar. 20 kilo fazlam var şu an dün (26/05/2014) itibariyle diyetime başlamış bulunmaktayım. Hedefim 1 ay içinde 10 kilo vermek biraz zor gibi görünebilir ama azim yaptım yeter artık bu kilo bana çok fazla gelmeye başladı kıyafetlerimin içine sığamıyorum dolabımı yeniledim resmen ama beğendiğim kıyamadığım kıyafetlerime uzaktan bakmak çok kötü bir duygu. Ben diyet listelerine karşıyım canım ne çekerse yemek istiyorum ama az az yiyeceğim ayrıca canımın istediği zararlı şeyleri de öğlen saatlerine saklayacağım. ayrıca hap kullanıyorum aşırı susatıyor ve terletiyor ödem attırıcı etkisi de var bunu daha önce kullandım ve faydasınıda görmüştüm umarım işe yarar. herkese booll zayıflamalar :)
Olabilir aslında canım. Tabii o zaman herkesin cuma günü listeyi hazırlayan kişiye diyete başlama tarihiyle birlikte göndermesi gerekir [/QUOTE
arkadaşlar teşekürler cevaplarınız için emel93 ayrıca teşekür ederim
fikrini söylemeyen arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
Bence sakincasi yk :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kızlar.Nasılsınız bakalım?Ben grip oldum oğlum hastaydı şimdi bende hastayım. dün akşamda hastanelerde geçti. Oğlum kafasını yardı.Hastane hastane gezdik resmen. Kafa olunca tehlikeli tabi. Korktuk baya. Ama şükür iyi.O stresle migrenim tuttu. iğne oldum anca gözüm açıldı.Sonrada kütük gibi uyumuşum.Arada kalkıp oğlumu kontrol ettim ama ii uyumuşum.10da yattım resmen. Neyse zor bir akşamdı.
Bende yeşil kahve alıp kullandım 3-4 gün kadar ama aynı dönemde kaşlarımda kepeklenme sivilceler falan belirdi. Kaşlarım dökülüyor. Çok kafama taktım . Bi yerde tane baharatları kullanmayın falan diyordu. Yeşil kahveyi bıraktım,çekirdeği bıraktım normal kahveyi azalttım baya. Şuan azıcık hafifledi. Belki onla alakalı değildir ama ben şimdilik bıraktım.Sonra komple düzelince bidaha denerim.
Dünkü menüm
Sabah 2dilim ekmek,1 domates,1 dilim keçi peyniri
Öğle 1 dilim ekmek,1tabak kuru fasulye,1 kepçe cacaık
Ara 1 ısırık dido çikolata,yarım paket çubuk kraker
Akşam 4 adet köfte 1 dilim ekmek 2 bardak ayran
Ara az şekerli türk kahvesi
Menüm bakınca fena değil gibi görünüyor ama hiç kilo veremiyorum ya..Ne olcak böyle
52 kilodan 2 sene boyunca geçirdiğim ameliyatlar sonucu 72 kiloya ulaşmam sonucu bende aranızdaym artık :) ama gidecek bu kilolar. 20 kilo fazlam var şu an dün (26/05/2014) itibariyle diyetime başlamış bulunmaktayım. Hedefim 1 ay içinde 10 kilo vermek biraz zor gibi görünebilir ama azim yaptım yeter artık bu kilo bana çok fazla gelmeye başladı kıyafetlerimin içine sığamıyorum dolabımı yeniledim resmen ama beğendiğim kıyamadığım kıyafetlerime uzaktan bakmak çok kötü bir duygu. Ben diyet listelerine karşıyım canım ne çekerse yemek istiyorum ama az az yiyeceğim ayrıca canımın istediği zararlı şeyleri de öğlen saatlerine saklayacağım. ayrıca hap kullanıyorum aşırı susatıyor ve terletiyor ödem attırıcı etkisi de var bunu daha önce kullandım ve faydasınıda görmüştüm umarım işe yarar. herkese booll zayıflamalar :)
Slm kızlar.Nasılsınız bakalım?Ben grip oldum oğlum hastaydı şimdi bende hastayım. dün akşamda hastanelerde geçti. Oğlum kafasını yardı.Hastane hastane gezdik resmen. Kafa olunca tehlikeli tabi. Korktuk baya. Ama şükür iyi.O stresle migrenim tuttu. iğne oldum anca gözüm açıldı.Sonrada kütük gibi uyumuşum.Arada kalkıp oğlumu kontrol ettim ama ii uyumuşum.10da yattım resmen. Neyse zor bir akşamdı.
Bende yeşil kahve alıp kullandım 3-4 gün kadar ama aynı dönemde kaşlarımda kepeklenme sivilceler falan belirdi. Kaşlarım dökülüyor. Çok kafama taktım . Bi yerde tane baharatları kullanmayın falan diyordu. Yeşil kahveyi bıraktım,çekirdeği bıraktım normal kahveyi azalttım baya. Şuan azıcık hafifledi. Belki onla alakalı değildir ama ben şimdilik bıraktım.Sonra komple düzelince bidaha denerim.
Dünkü menüm
Sabah 2dilim ekmek,1 domates,1 dilim keçi peyniri
Öğle 1 dilim ekmek,1tabak kuru fasulye,1 kepçe cacaık
Ara 1 ısırık dido çikolata,yarım paket çubuk kraker
Akşam 4 adet köfte 1 dilim ekmek 2 bardak ayran
Ara az şekerli türk kahvesi
Menüm bakınca fena değil gibi görünüyor ama hiç kilo veremiyorum ya..Ne olcak böyle
Hosgeldin aramiza hadi bakalim gutsin kg lar :)
ne ilaci kullaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?