70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya bu yeşil kahve bende işe yarıyor 2 gün oldu alalı hemen etki etti sanki yada öyle denk geldi 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin.kizlar
Hepinize tesekkur ederim :)amiiiin diorum dileklerinize :)

Bende disarida oldugum icin evde kutlama yemegi Yapamadim o da cok yorgundu hemen biseyler hazirladim kac gundur canim domatesli bulgur pilavi
Cacik istiyordu yaptim.oldu :)))

Ayin 6 sinda nikah var netcem bilmiyorum.artik ipi siki tutmaliyim

Sabah kahvaltimi paylasiyim
2 kiraz
4 yesil.zeytin 2 siyah zeytin yarim.salatalik 3 ceri domates

Ya bu yeşil kahve bende işe yarıyor 2 gün oldu alalı hemen etki etti sanki yada öyle denk geldi 😁

Ya bende merak etmeye basladim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Be

Bence de sende işe yarıyor. Sen devam et. Ben bıraktım. Tane bulsam alıcam ama öğütülmş midemi bulandırıyor o yüzden bıraktım. Yeşil çay içiyorum.

Ter işe yaramış yuppiiiii en son bildirimde 71.2 di bu sabah 70.5 süpper 600 gram sonra 6 lı benim dua edin kıslar ya

Hadi biomel, cumaya kadar sık dişini 69 u gör. Kendim vermiş kadar sevindim vallahi. Belki 1. Bile olursun.

Bence de sende işe yarıyor. Sen devam et. Ben bıraktım. Tane bulsam alıcam ama öğütülmş midemi bulandırıyor o yüzden bıraktım. Yeşil çay içiyorum.

Tane aldım yine canım inan tadı çok hafif yeşil çay gibi

gunaydin kizlar

ben dunku menumu yazmayi unutmusum

Sabah : 2tane kuru kayisi
ara : 1tane croissant + elma kromlu cay
oglen : 2tane biskui + 1tane muz + yogurt
ara : 3tane kayisi
ara : kahve + 1 croissant
aksam : 1tas mercimek corbasi + acili ezme + 1/4 gozleme
ara : 5-6 cubuk kraker + 10 tane kuru erik + 2 kupa cay sekersiz

abowww ammada cok yemisim yav hemde ciss lari yedim goturdum valla croissan lari
is yerimdeki arkadas getirmis bende yedimde yedim
bu haftada sonuncu olucam herhalde

52 kilodan 2 sene boyunca geçirdiğim ameliyatlar sonucu 72 kiloya ulaşmam sonucu bende aranızdaym artık :) ama gidecek bu kilolar. 20 kilo fazlam var şu an dün (26/05/2014) itibariyle diyetime başlamış bulunmaktayım. Hedefim 1 ay içinde 10 kilo vermek biraz zor gibi görünebilir ama azim yaptım yeter artık bu kilo bana çok fazla gelmeye başladı kıyafetlerimin içine sığamıyorum dolabımı yeniledim resmen ama beğendiğim kıyamadığım kıyafetlerime uzaktan bakmak çok kötü bir duygu. Ben diyet listelerine karşıyım canım ne çekerse yemek istiyorum ama az az yiyeceğim ayrıca canımın istediği zararlı şeyleri de öğlen saatlerine saklayacağım. ayrıca hap kullanıyorum aşırı susatıyor ve terletiyor ödem attırıcı etkisi de var bunu daha önce kullandım ve faydasınıda görmüştüm umarım işe yarar. herkese booll zayıflamalar :)

Hosgeldin aramiza hadi bakalim gutsin kg lar :)
ne ilaci kullaniyorsun

Cisss lar biraz fazla olmus ama bugun sali cumaya kadar yakarsin canim

Sabah gayet guzeldi ama oglen abarttim biraz
1kase cacik
1tabak menemen
Yarim tabak zeytinyagli pirasa
Elim kadar pide
of puf

gayet iyi

olur iyi fikir

Amin

Bence de olur. Ama bildirdiğimiz parametreler arttıkça takibi zorlaşıyor, liste hazırlayan arkadaşa da ekstra zahmet vermiş olmayalım? Ama çoğunluk olur derse tabi ki uyarım

Slm kızlar.Nasılsınız bakalım?Ben grip oldum oğlum hastaydı şimdi bende hastayım. dün akşamda hastanelerde geçti. Oğlum kafasını yardı.Hastane hastane gezdik resmen. Kafa olunca tehlikeli tabi. Korktuk baya. Ama şükür iyi.O stresle migrenim tuttu. iğne oldum anca gözüm açıldı.Sonrada kütük gibi uyumuşum.Arada kalkıp oğlumu kontrol ettim ama ii uyumuşum.10da yattım resmen. Neyse zor bir akşamdı.
Bende yeşil kahve alıp kullandım 3-4 gün kadar ama aynı dönemde kaşlarımda kepeklenme sivilceler falan belirdi. Kaşlarım dökülüyor. Çok kafama taktım . Bi yerde tane baharatları kullanmayın falan diyordu. Yeşil kahveyi bıraktım,çekirdeği bıraktım normal kahveyi azalttım baya. Şuan azıcık hafifledi. Belki onla alakalı değildir ama ben şimdilik bıraktım.Sonra komple düzelince bidaha denerim.
Dünkü menüm
Sabah 2dilim ekmek,1 domates,1 dilim keçi peyniri
Öğle 1 dilim ekmek,1tabak kuru fasulye,1 kepçe cacaık
Ara 1 ısırık dido çikolata,yarım paket çubuk kraker
Akşam 4 adet köfte 1 dilim ekmek 2 bardak ayran
Ara az şekerli türk kahvesi

Menüm bakınca fena değil gibi görünüyor ama hiç kilo veremiyorum ya..Ne olcak böyle

hoş geldin canım
bende 72.2 geçen cuma başladım bende de zamanla bir takım sorunlardan biriken kilo var bende diyet listesi duydummu canım daha çok çekiyo bir o listeyi bıraktığım da tekrar alınıyo bende az ama herşeyden yiyerek uygulamak istiyorum ama bu güne kadar tam uygulayamadım
kıyafet meselesi aynı yarama değindin geçer inş bu günler tekrar özgürlümüze döneriz

Gayet guzel
Su tuketimin nasil
Spor yapiyormusun
Bence bunlar eklenince gayet basarili bir.menu olmus olur
Bu arada cok cok gecmis olsun. Kkinizede acil sifalar

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım başarılar dilerim umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın

Geçmiş olsun canım evet menün gayet güzel. Sporla desteklesen metabolizman hızlanır ve daha kolay kilo verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…