70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün cozuttum bebekler
Buarada yoğurt kürüne baktım hoş birşey yapacağım
Buarada regl oldum çok yemek yedim tartıldım 5 dk önce 79.5 :) demekki 78.2-3 falan olucam cumaya kadar inş

Bugün cozuttum bebekler
Buarada yoğurt kürüne baktım hoş birşey yapacağım
Buarada regl oldum çok yemek yedim tartıldım 5 dk önce 79.5 :) demekki 78.2-3 falan olucam cumaya kadar inş

Ben hergün cozutuyorum nasıl olucak 1 kilodan fazla banada söle de 6 lıya düşeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hergün cozutuyorum nasıl olucak 1 kilodan fazla banada söle de 6 lıya düşeyim

Akşam ile sabahım 1-1,5 kg farkediyor canım ya sabah aç karnına wc sonrası o yani
Birde yoğurt kürünü yap sende çok güzel bir şey
Hemen yazayım
2-3 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı zerdeçal zencefil ve tarçın ekle yemeklerden önce ye süper birşeymiş

Tamam canım sağol yarın başlayım hemen peki 3 öğünmü yapayım sadece

Sütün bitmiş olmalıydı. Biraktirdiktan sonraki hafta artık emzirme demişlerdi bana. Süt zararlı hale gelirmiş. Benimde sutum çoktu , cok zorlanmistim. Ağrı ya dayanmak zor.ilk günler olabilir belki ama 2 ay diyorsun. Verme bence. Keşke bırakmadan ugrassaydin guzelce

Uğraştım canım almadı bu söylediğimi daha öncede denedim diş çıkırtır geçer alır dedim yok bu akşam öyle yine depreşti üzüntüm bidaha denedim
Aslında içerideki eski süt boşaltılsa sonradan gelen yeni nasıl bşr zararı olsbilirki biyoloji öğretmeniyim mantıklı diil taze sürün zararlı olması sadece diyet için gerekli çay ve kahvelerden uzak durmak gerekli bence

Anaaam branşdaşım :)) her öğün öncesi yenecekmiş yoğurt kürü:)

Menü süper. Avm turu kadar zevkli bir spor var mı dünyada :))

Rica ederim canım. Ben de burada çok motive oluyorum.arada bozabiliriz önemli olan çabuk toparlanmak, battı balık yan gider modundan çıkmak. Ben eskiden nasılsa diyet bozuldu deyip canımın istemediği şeyleri bile yerdim. Bu arada menün harika.

Ah canım inşallah da zor ya diyorum ya bşr ileri iki geri benimki inşallah hep beraber 1. Oluruz 😉

Biomel 6 rakamını görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. 69 görünce ağlayacağım sevincimden. Sen de yılma. Bozma diyetini, hareketini arttır. Yapabileceğine inanıyorum

Pekmezsiz dene. Belki de pekmezi emiyordur. Eğer sütü emiyorsa mutlaka emzir derim ben.

Denedim canım gece uyurken 10 dk emdi hergece okadar emse bile fayda sağlar diğmi

Kesinlikle. Ama boş boş emzik niyetine de emiyor olabilir mi acaba? Gerçekten süt geliyor mu? Geliyorsa emzir.

Kızlaaaar sabah sabah sinirim zıpladı
Olaya bakın
Fizik tedaviden çıktım şu bi milyoncu mağazasına girdim bi salata tabağı aldım kasada ki çocuk baktım suriyeli gariban türkçesi iyi olmayan bi tip
Neyse o sırada 35-40 yaşlarında yanında çocuğu olan bir kadın elinde araba camı silmeye yarayan çekpası tutmuş 3 mtre uzakta diyo bu neye yarıyooo
Çocuk anlamadı bende döndüm dedim o genelde araba camlarını silmeye yarıyo çocukta bir şeyler geveledi
Kadın çocuğa yaklaştı bıdı bıdı yapma dedi adam gibi cvp ver dedim hasbinallaaahhh takma diyip tam döndüm çıkıyorum kadın seslendi sen niye konuşmaya karışıyorsun sana ne oluyo
Ben = şok
Dedim arkadaşın türkçesi iyi değil size yardımcı olmak için konuştum
Akli dengesi olmayan kadın bana demesin mi
Sana ne senin gibi insanlardan nefret ediyorum
Dedim asıl ben sizin gibilerden nefret ediyorum tam devam edecektim çocuk abla nolur cvp verme dedi gülümsedim çıktım
Kadın arkamdan terbiyesiZ dedi bi de :)

Ya şimdi o kadın evli çocukları var yemin ederim yazık adama da çocuklara da şimdi bu kadının çocuğu ne olur bence o... Neyse çok atarlandım sabah sabah
Şimdi kahvaltı yapacağım canlar

Sabah sabah talihsiz bir olay yasamisin
Ama malesef halden anlamayan hep.negatif hep ters insanlar okadar cokki allah islah etsin demekten baska bisey gelmiyor elden.
Sendeki de ne sans :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…