Hoşbuldum :) maurers diye bi ilaç kullanıyorum varmı aranızda kullanan
??? Nedir? Neye yarar?
zayıflama hapı ayda 4-10 kilo arası verdirdiğini biliyorum bünyeye göre değişiyordur tabi ama ben yediklerime dikkat ederek ve sporla 10 kilo vermeyi hedefliyorum
zayıflama hapı ayda 4-10 kilo arası verdirdiğini biliyorum bünyeye göre değişiyordur tabi ama ben yediklerime dikkat ederek ve sporla 10 kilo vermeyi hedefliyorum
52 kilodan 2 sene boyunca geçirdiğim ameliyatlar sonucu 72 kiloya ulaşmam sonucu bende aranızdaym artık :) ama gidecek bu kilolar. 20 kilo fazlam var şu an dün (26/05/2014) itibariyle diyetime başlamış bulunmaktayım. Hedefim 1 ay içinde 10 kilo vermek biraz zor gibi görünebilir ama azim yaptım yeter artık bu kilo bana çok fazla gelmeye başladı kıyafetlerimin içine sığamıyorum dolabımı yeniledim resmen ama beğendiğim kıyamadığım kıyafetlerime uzaktan bakmak çok kötü bir duygu. Ben diyet listelerine karşıyım canım ne çekerse yemek istiyorum ama az az yiyeceğim ayrıca canımın istediği zararlı şeyleri de öğlen saatlerine saklayacağım. ayrıca hap kullanıyorum aşırı susatıyor ve terletiyor ödem attırıcı etkisi de var bunu daha önce kullandım ve faydasınıda görmüştüm umarım işe yarar. herkese booll zayıflamalar :)
Slm kızlar.Nasılsınız bakalım?Ben grip oldum oğlum hastaydı şimdi bende hastayım. dün akşamda hastanelerde geçti. Oğlum kafasını yardı.Hastane hastane gezdik resmen. Kafa olunca tehlikeli tabi. Korktuk baya. Ama şükür iyi.O stresle migrenim tuttu. iğne oldum anca gözüm açıldı.Sonrada kütük gibi uyumuşum.Arada kalkıp oğlumu kontrol ettim ama ii uyumuşum.10da yattım resmen. Neyse zor bir akşamdı.
Bende yeşil kahve alıp kullandım 3-4 gün kadar ama aynı dönemde kaşlarımda kepeklenme sivilceler falan belirdi. Kaşlarım dökülüyor. Çok kafama taktım . Bi yerde tane baharatları kullanmayın falan diyordu. Yeşil kahveyi bıraktım,çekirdeği bıraktım normal kahveyi azalttım baya. Şuan azıcık hafifledi. Belki onla alakalı değildir ama ben şimdilik bıraktım.Sonra komple düzelince bidaha denerim.
Dünkü menüm
Sabah 2dilim ekmek,1 domates,1 dilim keçi peyniri
Öğle 1 dilim ekmek,1tabak kuru fasulye,1 kepçe cacaık
Ara 1 ısırık dido çikolata,yarım paket çubuk kraker
Akşam 4 adet köfte 1 dilim ekmek 2 bardak ayran
Ara az şekerli türk kahvesi
Menüm bakınca fena değil gibi görünüyor ama hiç kilo veremiyorum ya..Ne olcak böyle
Sana katiliyorum.saglikli olmak icin zayifliyorum. Spor ve bogazi tutmaktan daha yararli bir yol yok.Ben tavsiye etmiyorum. Birsürü insan öldü bu haplardan. İçinde sibutramin tarzı ilaçlar var, kalp hızını artırıyor, altta yatan bir kalp rahatsızlığın varsa allah korusun çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Kısa sürede sağlıksız bir şekildevereceğine uzun vadede kalıcı ve sağlıklı bir şekilde vermelisin bence. Naçizane önerim budur.
Ya aynen hepi topu 3 kg ama kardesim esimin.isyerindekiler cok zayifladin diorlar hem.sasiriyorum hem mutlu oluyorum demekki yagdan gdiyo bide gobekden gitse :)Ya anlıyorum hemen verebilmek istiyor insan kilolarını ama ilaç kullanmasan? Allah korusun bir şey olsa sağlığına ben 1 ayda resmen sadece 3 kiloya yakın verdim ama kimse inanamıyor 6-7 kilo vermişsin diyorlar :) kısacası insanın yağ miktarındaki azalma düzenli ve yavaş yavaş olunca daha etkili sanırım
Ki bende bazen isyanları oynuyorum sadece 200 gr gitmiş falan diye ama aldığım tepkilerle tatmin oldum
Ya bende istiyorum ama yapamiyorum onu midem kaldirmiyobugunku menum
Sabah : 2etimek + 1ucgen peynir + 2zeytin + biraz salatalik
ara : 1 kahve + 10 findik
oglen : 2yumurtayla yapilmis salata + yogurt + 1dilim cavdar ekmegi
ara: vaktim olursa bi yogurt yerim
aksam : mercimek corbasi + salata
yogurt kurune baslamak istiyorum kizlar gecenlerde denemek icin 1hafta yapmistim hakkikatten gobek gitmeye baslamisti
sonra devamini getirmedim useniyorum yaww yatmadan onu yemeye
bu aksam tekrardan baslamak istiyorum ama bu sefer olculerimi alipta yapicam bakalim cidden bi degisiklik olucakmi
bizde kizlar hic su icemiyorum 2gundur yaaa canim hic istemiyor
bugunku menum
Sabah : 2etimek + 1ucgen peynir + 2zeytin + biraz salatalik
ara : 1 kahve + 10 findik
oglen : 2yumurtayla yapilmis salata + yogurt + 1dilim cavdar ekmegi
ara: vaktim olursa bi yogurt yerim
aksam : mercimek corbasi + salata
yogurt kurune baslamak istiyorum kizlar gecenlerde denemek icin 1hafta yapmistim hakkikatten gobek gitmeye baslamisti
sonra devamini getirmedim useniyorum yaww yatmadan onu yemeye
bu aksam tekrardan baslamak istiyorum ama bu sefer olculerimi alipta yapicam bakalim cidden bi degisiklik olucakmi
bizde kizlar hic su icemiyorum 2gundur yaaa canim hic istemiyor
Ben de paylaşayım menümü günlerden sonra nihayet güzel bir menüyle geldim
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 çay bardağı portakal suyu
Ara
1 elma
3 kaysı kurusu
Öğle
2 tane dolma
Yoğurt
Ara
2 avuç leblebi
Akşam
Bir kase çorba
Salata
Azıcık ızgara tavuk
2 lt su
Spor 2 saat kadar avm turu yaptım sayılır mı ki:26:
Hadi biomel, cumaya kadar sık dişini 69 u gör. Kendim vermiş kadar sevindim vallahi. Belki 1. Bile olursun.
Ben de sahalara dondüm arkadaslar!
Kova1 arkadasım, motivasyonumda etkin oldu sagolasin..
Menüm
Kahvaltı 8:30
3 parmak peynir
5 zeytin
Yağsız salata
2 dilim tb. Ekmek
Ara 12:00
3 hurma
12 fındık
Öğlen 15:00
Bir kase yogurt
Corba
Patates türlü
Ara 17:00
4-5 kasik meyveli nesfit
2 bardak sut
Aksam 19:15
Koccamaan tonbalikli salata
Kaçamagim 2-3 fındık, 4-5 kiraz oldu
Suyu 2 ye tamamlamadım ama günlerden sonra toparladım kendimi sanırım
Ben de paylaşayım menümü günlerden sonra nihayet güzel bir menüyle geldim
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 çay bardağı portakal suyu
Ara
1 elma
3 kaysı kurusu
Öğle
2 tane dolma
Yoğurt
Ara
2 avuç leblebi
Akşam
Bir kase çorba
Salata
Azıcık ızgara tavuk
2 lt su
Spor 2 saat kadar avm turu yaptım sayılır mı ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?