70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zayıflama hapı ayda 4-10 kilo arası verdirdiğini biliyorum bünyeye göre değişiyordur tabi ama ben yediklerime dikkat ederek ve sporla 10 kilo vermeyi hedefliyorum

Ben tavsiye etmiyorum. Birsürü insan öldü bu haplardan. İçinde sibutramin tarzı ilaçlar var, kalp hızını artırıyor, altta yatan bir kalp rahatsızlığın varsa allah korusun çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Kısa sürede sağlıksız bir şekildevereceğine uzun vadede kalıcı ve sağlıklı bir şekilde vermelisin bence. Naçizane önerim budur.

zayıflama hapı ayda 4-10 kilo arası verdirdiğini biliyorum bünyeye göre değişiyordur tabi ama ben yediklerime dikkat ederek ve sporla 10 kilo vermeyi hedefliyorum

Ya anlıyorum hemen verebilmek istiyor insan kilolarını ama ilaç kullanmasan? Allah korusun bir şey olsa sağlığına ben 1 ayda resmen sadece 3 kiloya yakın verdim ama kimse inanamıyor 6-7 kilo vermişsin diyorlar :) kısacası insanın yağ miktarındaki azalma düzenli ve yavaş yavaş olunca daha etkili sanırım
Ki bende bazen isyanları oynuyorum sadece 200 gr gitmiş falan diye ama aldığım tepkilerle tatmin oldum

hosgeldin canim hadi bakalim ins verirsin istedigin kiloyu ama altlarda okudum hap kullanarak vermek istiyorsun bende fikrimi soyleyeyim sahssen ben karsiyim bu tur seylere saglik en onemlisi tabi fazla kilomuzuda sagligimiz icin vermek istiyoruz ama acele ederek sagligimizdan olmayalim bence genede sen bilirsin tabikide

canim cok gecmis olsun

bugunku menum

Sabah : 2etimek + 1ucgen peynir + 2zeytin + biraz salatalik
ara : 1 kahve + 10 findik
oglen : 2yumurtayla yapilmis salata + yogurt + 1dilim cavdar ekmegi
ara: vaktim olursa bi yogurt yerim
aksam : mercimek corbasi + salata
yogurt kurune baslamak istiyorum kizlar gecenlerde denemek icin 1hafta yapmistim hakkikatten gobek gitmeye baslamisti
sonra devamini getirmedim useniyorum yaww yatmadan onu yemeye
bu aksam tekrardan baslamak istiyorum ama bu sefer olculerimi alipta yapicam bakalim cidden bi degisiklik olucakmi

bizde kizlar hic su icemiyorum 2gundur yaaa canim hic istemiyor

Son düzenleme:
Suyu canın istemese de içmen lazım canım. Allaha şükür öyle bir derdim yok sadece 9-6 arası iş yerinde 2 litre içiyorum oturduğum yerden. susamasam da keyfi olarak içiyorum. Seviyorum şu suyu. Ama çikolatayı da seviyorum öyle olunca ne kadar su içersen iç nafile.. :18:

Sana katiliyorum.saglikli olmak icin zayifliyorum. Spor ve bogazi tutmaktan daha yararli bir yol yok.
Gerci her nekadar yapamasamda :)

Ya aynen hepi topu 3 kg ama kardesim esimin.isyerindekiler cok zayifladin diorlar hem.sasiriyorum hem mutlu oluyorum demekki yagdan gdiyo bide gobekden gitse :)

Ya bende istiyorum ama yapamiyorum onu midem kaldirmiyo ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım menün güzel

Ben de paylaşayım menümü günlerden sonra nihayet güzel bir menüyle geldim

Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 çay bardağı portakal suyu

Ara
1 elma
3 kaysı kurusu

Öğle
2 tane dolma
Yoğurt

Ara
2 avuç leblebi

Akşam
Bir kase çorba
Salata
Azıcık ızgara tavuk

2 lt su
Spor 2 saat kadar avm turu yaptım sayılır mı ki:26:

Ben de sahalara dondüm arkadaslar!

Kova1 arkadasım, motivasyonumda etkin oldu sagolasin..

Menüm

Kahvaltı 8:30
3 parmak peynir
5 zeytin
Yağsız salata
2 dilim tb. Ekmek

Ara 12:00
3 hurma
12 fındık

Öğlen 15:00
Bir kase yogurt
Corba
Patates türlü

Ara 17:00
4-5 kasik meyveli nesfit
2 bardak sut

Aksam 19:15
Koccamaan tonbalikli salata

Kaçamagim 2-3 fındık, 4-5 kiraz oldu
Suyu 2 ye tamamlamadım ama günlerden sonra toparladım kendimi sanırım

Sayılmaz mı hic en sevdiğim spor o :)
Menün de güzelmiş tebrik ederim şekercim

Hadi biomel, cumaya kadar sık dişini 69 u gör. Kendim vermiş kadar sevindim vallahi. Belki 1. Bile olursun.

Ah canım inşallah da zor ya diyorum ya bşr ileri iki geri benimki inşallah hep beraber 1. Oluruz 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bişi sorucsm topiğimizle alakalı sayılır da benim küçük 9. Ayına girdi 2 aydır emmiyo bende kahve içmeye başladım bu akşam baktım sütüm var göğüs ucuna pekmez sürdüm azcık zorla verdim 1 dk kadar emdi pekmez bitti bıraktı sizce napayım ben şimdi

Çok güzel menü darısı bana

Cidden güzel maşallah tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…