70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba ara ara geliyorum yazmasamda okuyorum bugün mutlulugumu paylasayım istedim sabah tartıldım dogumdan sonra ilk defa 7 li rakamlara düstüm:) 79.5 . dogumdan önce 74 ile hamile kalmıstım ilk hedef 74. umarım kısa sürede olur.

Annemin yorumu kadın kendi bilemeyip senin ne işe yaradığını söylemeni kaldıramamıştır dedi

Bu arada bugün Ankara yolcusuyum
Ankara'da ki kk arkadaşları olarak buluşalım ya!?:)

Kızlar dün bir başarı öyküsü okudum. Çok duygulandım. Sizlerle de paylaşmak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflayan-bayanin-motivasyon-dolu-oykusu.html
Linki bu.

Kadınlar kulübünü ilk keşfettiğim zamanlar, daha üye olmadan önce başarı öykülerini hep okurdum ama bir türlü üye olup diyete başlamamıştım. Üye olduktan sonrada uzun süre hiç aktif olmamıştım. Sonunda kafamda karar verdim zayıflamaya. Bu öyküyüde daha önce çok okumuştum. Fakat ne zamandır boşlamıştım diyeti. Sayende öykünün tamamını tekrar okudum canım. Tekrar kendime gelmemi sağladı bu öykü. Çok sağol :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler canım çok sevindim :) buraya daha çok uğramaya çalışırsan eminim faydasını da görürsün :)

Annemin yorumu kadın kendi bilemeyip senin ne işe yaradığını söylemeni kaldıramamıştır dedi

Bu arada bugün Ankara yolcusuyum
Ankara'da ki kk arkadaşları olarak buluşalım ya!?:)

Bencede canım annen haklı. Kadın kompleksi herhalde. Bu arada iyi yolculuklar :)

Tüm aşamalarımız aynı hatta şuanda da tekrar okudum :)

canim eger aciyi sevmiyorsan midene iyi gelmiyosa yeme zarari olabilir

menun cok guzel canim sporuna yari bi bayildim yarinda ins ben avm'de spor yapicam

menun guzel canim, keske bizim kacamaklarda seninkiler gibi olsa :18::18::18::18:

hay Allah Sabah Sabah olaya bak

tebrikelr canim ins 6'li rakamlarida gorursun

merak ettim hikayeyi bide ben okuyum

kizlar bugunku menum

Sabah : 2dilim etimek+ 1 ucgen peynir + salatalik
ara : 1dilim ekmek + recel ( bunu is yerinde yedim, deney amacliydi recelleri denedik )
ara : elma kromlu cay
oglen : ton balikli salata + 1dilim cavdar ekmegi
ara : yogurt
aksam : 1tabak sulu kofte + salata

kizlar bu hafta canim cok ekmek istiyor sanki tatli krizi gibi

Merhaba kızlar aylar sonra yine ben geldimm off moralim çok bozuk ya kilolar yine aldı başını gitti :-( ama dün dur artık dedim ve 78 kiloyla başladım diyetime hepimize kolay gele ;-)

Rica ederim. Aynen ben de bu öyküyü 1-2 yıl önce okumuştum. Çok etkilendim o kadar gerçekçi o kadar biZden ki hikaye, insan kendini görüyor. 2. Kez okudum bendeki eksik bu işte dedim, tadına bakıp o kadarla yetinmiyorum, bitirene kadar yiyorum, bozdummu tam bozarım psikolojisine giriyorum. Orda mantıdan kaçamazsın eninde sınunda gelir seni yakalar diyor ya çok doğru. Benim aklımın köşesinde o yenmeyen mantılar makarnalar kalıyor sonra diyeti bozduğum gün saldırıyorum o aklımın köşesinde kalan yiyeceklere. Halbuki kaçmasak tadımlık yesek bu olmayacak. Umarım bu mertebeye ulaşabilirim.

Menü çok güzel. Reçeli sabah yemişsin bişey olmaz. Günkurusu kayısı ye arasına fındık veya ceviz çok lezzetli oluyor ya da bitter çikolata veya çikolatalı puding yarım porsiyon:))

Yazını okuyuncA aklıma 2 gün önce dolapta bulduğum jelibon geldi durdum baktım 370kal yazıyor 100grmı 105 grdı ve ben açıp bir tane yesem dedim açmadım paketi baktım hatta psikopatça kokladım çok severim ama bi taneyle kalamayacağını bildiğim için açmadım alt komşunun kızına verdim :)

Tüm aşamalarımız aynı hatta şuanda da tekrar okudum :)
:) :) :)

oku canım çok etkileyici

Merhaba kızlar aylar sonra yine ben geldimm off moralim çok bozuk ya kilolar yine aldı başını gitti :-( ama dün dur artık dedim ve 78 kiloyla başladım diyetime hepimize kolay gele ;-)
Hoşgeldin canım umarım sağlıklı bir şekilde ulaşırsın istediğin kiloya

Aynen canım herşey beyinde. Inşallah ulaşırız bizde

Slm kızlar ,dünkü menüm
Sabah 1dilim ekmek,domates,salatalık,peynir,salça
Ara Nescafe
Öğle 1dilim ekmek,sulu köfte, 1 kepçe sebze çorbası
Ara yarım paket çubuk kraker, 1tabak meyve
Akşam 1dilim çavdar ekmeği, menemen,peynir,zeytin,1bardak meyve suyu (içmeseydim iyiydi ama soğuk soğuk ii gitti)
Ara 1 muz,1sade soda
3 litre rahat su içmişimdir,5i 1yerde çay,20 dk. tempolu yürüyüş. 1saat mutfak temizliği

kizlar kilolari Verdi kacti demeyin yine cok ugrasla geciyor gunlerim
trden geldikten sonra hemen kizim tekrar hastanelik oldu yine yattik 4gun bu sefer astimi oldugu anlasildi sonunda ve hava makinesi kullaniyor artik rabbim daha fena hastaliklardan korusun cocuklarimizi bende onunla ugrasiyorum cocuk doktorumuzda bu pazartesiye Kadar her 2 gunde bir kontrol yapti simdi daha iyi Allaha sukur
sizler nasilsiniz kilolar verildimi eskilerden kimler kaldi ben arada yine ugramaya calisirim ALLAHA emanet olun

Cok iyiii hedefe yaklaşmışsin kolay gelsin

Kolay gelsin canım hosgeldin

Ekmek mii ?? Bayat kepek ekmegi ye gecer :)

Gecmis olsun canım. Benim cocuklar da aynı. Su an iyiler cok sukur. Seninki de kısa zamanda atar inşallah. Allah dermansiz dert vermesin

Menün güzel ama aralarda çubuk kraker yerine badem ceviz veya meyve yoğurt gibi şeyler ye. Muz yerine yeşil elma daha iyi olabilir. Ana öğünlerin çok iyi

Bunu Facebook'ta gormuştum ama foto olarak paylaşmadım telefondan. Her ogun bu duayı etmeliyiz bence! :))

Yatanını...!!! Boz yedik ictik, düşünmeden bu hale geldik bilmeden. Sonunda dogru yolu bulduk, karbonhidrattan uzak durduk... Yarabbi, bizi sivri biber gibi dümdüz et, dolmadık biber halimizden çıkar , bizi siskolukla simama Yarabbi... Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et, dolmalardan, böreklerden kalorileri kaldır Yarabbi.. Bendeki kiloları al, " amaan bu nasilsa ne yapsa veremez" diyen kullarına aktar Yarabbi.. Haset insanların ağzını kapatacak kiloya indir Yarabbi.. Su âmin diyen kullarını geri çevirme Yarabbi.. Bize de boğazımızı tutma gayreti ver Yarabbi.. Çikolata görünce dayanma gücü, kudreti ver, tarti uzerinde bizi sinama Yarabbim! :)

ÂMİN!!

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, çok az domates, salatalık, 2 zeytin, 2/3 dlm tam tahıllı ekmek
Ara: form çaylar, kahve
Öğlen: etli türlü( patateslerini yemedim)
Ara: yeşil çay, yeşil elma
Akşam: patlıcan güveç, cacık, 1 dlm kepek ekmeği yemeyi düşünüyorum
Spor: 45dk aerobik yapacağım inşallah

amiiiiin. Bu ne yapsa veremez diyen kullarına ver yarabbi kısmına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…