70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar aylar sonra yine ben geldimm off moralim çok bozuk ya kilolar yine aldı başını gitti :-( ama dün dur artık dedim ve 78 kiloyla başladım diyetime hepimize kolay gele ;-)
hosgeldin canim

menun guzel ama dedigin gibi meyve suyunu icmeseydin iyimis birde muz cok kalorili bence gunduz yemeyi tercih etsen daha iyi olur

hosgeldin canim nasilsin? gecmis olsun canim ya senin bu yavrucaklarda baya bi rahatsizlandilar rabbim sifa versin
ben sahsen iyiyim canim hala buralardayim maleef su kilolari veripte bi mezun olamadim sanirim bu senede sinifta kalicam

kiz Allah iyiligini versin cok guldurdun beni, bende face de gormustum bunu hatta esime bile okumustum yorumada uzun uzun aminnnnnnnnnnnn yazmistim gene yaziyorum aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allahim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

menun cok guzel canim

canim sende calisiyosun nasil vakit bulupta yapiyosun 45dk aerobigini ben bi 10dk ip atlayabildim dun aksam

Bugunki menum
08.10 .....45 dk tempolu yuruyus

09.30
Kahvalti 2 tane eksi yesil.erik :)

Ara tkahvesi
Ogle 14 civari 1tabak coban salata 1cay bardagi ayran 2 yada 3 dilim ramazan pidesi
Aksam yogurt corbasi 1 kase planliyorum
2lt su suanda tamamdir yatana kadar 3u bulur sanirim
Aralarda mutfaga girip ciktikca 1er 1er kan uzumu atiyorum agzima sizce yapmamali miyim?
Spora ek olarak 1 saat utu sayabilirmiyiz :)))))

Menu cok guzel tebrikler canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ne kız? Canım sen bir anda böyle kestiysen ben bunun sonunu iyi görmüyorum açıkcası
Sinirlenirsin kan şekerin düşer ve ani patlama yaşarsın
En azından kahvaltını sıkı yap sonra yeme

Geçmiş olsun canım buaralar ters negatif dokunda kavga edelim modunda insanlarda artış var çok üzülüyorum . Genel olarak mutsuz gülmeyi unutmuş tipler niye böyle olduk biz nezaman bu hale geldik yazık daha çok yazasım varda kocacım yemek bekliyo öptüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ne kız? Canım sen bir anda böyle kestiysen ben bunun sonunu iyi görmüyorum açıkcası
Sinirlenirsin kan şekerin düşer ve ani patlama yaşarsın
En azından kahvaltını sıkı yap sonra yeme

Canim biseyi kesmedim bugunluk bole oldu. sabah kahvalti aliskanligim zaten yk spordan gelince hic olmuyo.
oglen saglam yedim bide o kuru uzumler tutuyo beni ayrica benim kocam nedeniyle aksam yemegim hep gec oluyo o yuzden bundan sonra aksam ne yersem tek cesit ve 1 tbk yemeyi planliyorum bakalim yapabilecekmiyim.
Ben az az sik sik ye moduna uyamiyorum malesef bbn bogazimi tutmazsam kg veremiyor aksine aliyorum.

Herkesin bünyesi metosu farklı . Kendini tanidiysan iyi. Valla ben kendimi tanıyamadım. Ne denesem olmuyor. Yarın çıkacak ak gt kara gt.

5 te çıkıyorum işten, evim çalıştığım yerle yanyana zaten. Tümgün çalışan kadın var evde, ev işi yemeği o hallediyor, oğlum 5 yaşında tümgün kreşte. Akşam gelince 45dk spor yapıp sonra yemek yiyoruz. Bakıcı olmasa hayatta yapamam zaten.

Bugünkü menum
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, peynir
Öğle 1 kepce çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 adet küçük Kıymalı dolma , yoğurt
Ara nescafe 1 ısırık dido çikolata
Akşam 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tabak bakla yemeği, yoğurt
Ara az şekerli Türk Kahvesi, yeşil çay, 1 tabak meyve (oğluma beraber yedik)
30 dk tempolu yürüyüş, 3 lt su
Adet olmak üzere yim şişti her yerim napsam

Selam kızlar

Gecen gun bir arkadasımı gördüm. Zaten zayıf çiti piti bir kızdı. Şimdi iyice zayıflamış. Nedeninin d vitamini olduğunu söyledi. Kemik erimesi olduğu icin d vitamini kullanıyormuş o da metabolizmasını cok hızlandırmış

Diyeceğim su ki tahlillerinizi ihmal etmeyin çünkü d vitamini eksikliği kilo vermede buyuk engel teşkil ediyor

Sayılmaz mı hic en sevdiğim spor o :)
Menün de güzelmiş tebrik ederim şekercim

Teşekkür ederim canım

Cidden güzel maşallah tebrikler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler

Menü süper. Avm turu kadar zevkli bir spor var mı dünyada :))

Değilmi yaaa sporun en keyiflisi

menun cok guzel canim sporuna yari bi bayildim yarinda ins ben avm'de spor yapicam

Menün güzel canım. O dönemlerde ben tuzu mümkün olduğunca azaltıyorum ve yeşilçay içiyorum ödemi minimum seviyeye indirmeye çalışıyorum baya faydası oluyor

Canım geçmiş olsun

Akşama kadar o reçellerden eser kalmamıştır canım. dert etme zaten günün geri kalanını çok hafif geçirmişsin

Menün güzel canım

Güzel menü meyve, sebze, et... Her gruptan yemişsin dengeli bir menü

Bir de menümü yazıp yatayım
Sabah
Yarım bardak portakal suyu
3 zeytin
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta sarısı

Ara
1 yeşil elma

Öğle
Yoğurt,keten tohumu, yulaf unu ve 5 kaysıdan oluşan karışım
2 tane pazı sarma

Ara
3-4 parça tel peynir
1 kupa neskafe

Akşam
Bol salata
4 kaşık taze fasulye yemeği
1 tane kızarmış biber

Su 2 litreyi geçti

Menun çok güzel. Yalnız bütün gün ekmek yememissin. Doyuyormusun öyle. Yoksa idaremi ediyorsun

Menün çok güzel. Keten tohumu baş ağrısı yapmasa bana da aslında çok iyi geliyordu. Arada yulaf kepeği yiyorum.

Bence kadının sorunları var bu kesin de sabah sabah nasıl buldu o enerjiyi bilemedim

Buarada günaydın dün akşam yoldaydım Ankarama kavuştum

Tüm hayatın boyunca uygulayabileceksen ne ala.. Ama lütfen kahvaltı yap
Bak ben çalışırken derslerim 10da başlıyordu bu yıl 8:30 kalkış çocuğu hazırla babannesine bırak okula git derslere gir taa 4 te kahvaltımı yapıyordum tabi kahvaltıdan çıkıyor artık 1.5-2 ekmeği direk yutuyordum şimdi uyandığım anda elma yada hurma yiyorum yoksa olmuyor vücut kahvaltıyı göremeyince bu bi şey yemeyecek deyip bir sonraki öğünü depolamaya yöneliyor

Kesinlikle hayalimdeki menü çok başarılı Allah istediğin kiloya kavuştursun amin

Son düzenleme:
Napiosunuz kizlar.nasil gidio diyetler.ben tatildeyim.senelik tatil.aldim valla kilolari burda tarti yok ama hissediyorum.eve gdince katilcam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…