hosgeldin canimMerhaba kızlar aylar sonra yine ben geldimm off moralim çok bozuk ya kilolar yine aldı başını gitti :-( ama dün dur artık dedim ve 78 kiloyla başladım diyetime hepimize kolay gele ;-)
menun guzel ama dedigin gibi meyve suyunu icmeseydin iyimis birde muz cok kalorili bence gunduz yemeyi tercih etsen daha iyi olurSlm kızlar ,dünkü menüm
Sabah 1dilim ekmek,domates,salatalık,peynir,salça
Ara Nescafe
Öğle 1dilim ekmek,sulu köfte, 1 kepçe sebze çorbası
Ara yarım paket çubuk kraker, 1tabak meyve
Akşam 1dilim çavdar ekmeği, menemen,peynir,zeytin,1bardak meyve suyu (içmeseydim iyiydi ama soğuk soğuk ii gitti)
Ara 1 muz,1sade soda
3 litre rahat su içmişimdir,5i 1yerde çay,20 dk. tempolu yürüyüş. 1saat mutfak temizliği
kizlar kilolari Verdi kacti demeyin yine cok ugrasla geciyor gunlerim
trden geldikten sonra hemen kizim tekrar hastanelik oldu yine yattik 4gun bu sefer astimi oldugu anlasildi sonunda ve hava makinesi kullaniyor artik rabbim daha fena hastaliklardan korusun cocuklarimizi bende onunla ugrasiyorum cocuk doktorumuzda bu pazartesiye Kadar her 2 gunde bir kontrol yapti simdi daha iyi Allaha sukur
sizler nasilsiniz kilolar verildimi eskilerden kimler kaldi ben arada yine ugramaya calisirim ALLAHA emanet olun
Bunu Facebook'ta gormuştum ama foto olarak paylaşmadım telefondan. Her ogun bu duayı etmeliyiz bence! :))
Yatanını...!!! Boz yedik ictik, düşünmeden bu hale geldik bilmeden. Sonunda dogru yolu bulduk, karbonhidrattan uzak durduk... Yarabbi, bizi sivri biber gibi dümdüz et, dolmadık biber halimizden çıkar , bizi siskolukla simama Yarabbi... Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et, dolmalardan, böreklerden kalorileri kaldır Yarabbi.. Bendeki kiloları al, " amaan bu nasilsa ne yapsa veremez" diyen kullarına aktar Yarabbi.. Haset insanların ağzını kapatacak kiloya indir Yarabbi.. Su âmin diyen kullarını geri çevirme Yarabbi.. Bize de boğazımızı tutma gayreti ver Yarabbi.. Çikolata görünce dayanma gücü, kudreti ver, tarti uzerinde bizi sinama Yarabbim! :)
ÂMİN!!
menun cok guzel canimBugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, çok az domates, salatalık, 2 zeytin, 2/3 dlm tam tahıllı ekmek
Ara: form çaylar, kahve
Öğlen: etli türlü( patateslerini yemedim)
Ara: yeşil çay, yeşil elma
Akşam: patlıcan güveç, cacık, 1 dlm kepek ekmeği yemeyi düşünüyorum
Spor: 45dk aerobik yapacağım inşallah
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, çok az domates, salatalık, 2 zeytin, 2/3 dlm tam tahıllı ekmek
Bugunki menum
08.10 .....45 dk tempolu yuruyus
09.30
Kahvalti 2 tane eksi yesil.erik :)
Ara tkahvesi
Ogle 14 civari 1tabak coban salata 1cay bardagi ayran 2 yada 3 dilim ramazan pidesi
Aksam yogurt corbasi 1 kase planliyorum
2lt su suanda tamamdir yatana kadar 3u bulur sanirim
Aralarda mutfaga girip ciktikca 1er 1er kan uzumu atiyorum agzima sizce yapmamali miyim?
Spora ek olarak 1 saat utu sayabilirmiyiz :)))))
Menu cok guzel tebrikler canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaaar sabah sabah sinirim zıpladı
Olaya bakın
Fizik tedaviden çıktım şu bi milyoncu mağazasına girdim bi salata tabağı aldım kasada ki çocuk baktım suriyeli gariban türkçesi iyi olmayan bi tip
Neyse o sırada 35-40 yaşlarında yanında çocuğu olan bir kadın elinde araba camı silmeye yarayan çekpası tutmuş 3 mtre uzakta diyo bu neye yarıyooo
Çocuk anlamadı bende döndüm dedim o genelde araba camlarını silmeye yarıyo çocukta bir şeyler geveledi
Kadın çocuğa yaklaştı bıdı bıdı yapma dedi adam gibi cvp ver dedim hasbinallaaahhh takma diyip tam döndüm çıkıyorum kadın seslendi sen niye konuşmaya karışıyorsun sana ne oluyo
Ben = şok
Dedim arkadaşın türkçesi iyi değil size yardımcı olmak için konuştum
Akli dengesi olmayan kadın bana demesin mi
Sana ne senin gibi insanlardan nefret ediyorum
Dedim asıl ben sizin gibilerden nefret ediyorum tam devam edecektim çocuk abla nolur cvp verme dedi gülümsedim çıktım
Kadın arkamdan terbiyesiZ dedi bi de :)
Ya şimdi o kadın evli çocukları var yemin ederim yazık adama da çocuklara da şimdi bu kadının çocuğu ne olur bence o... Neyse çok atarlandım sabah sabah
Şimdi kahvaltı yapacağım canlar
Bu ne kız? Canım sen bir anda böyle kestiysen ben bunun sonunu iyi görmüyorum açıkcası
Sinirlenirsin kan şekerin düşer ve ani patlama yaşarsın
En azından kahvaltını sıkı yap sonra yeme
5 te çıkıyorum işten, evim çalıştığım yerle yanyana zaten. Tümgün çalışan kadın var evde, ev işi yemeği o hallediyor, oğlum 5 yaşında tümgün kreşte. Akşam gelince 45dk spor yapıp sonra yemek yiyoruz. Bakıcı olmasa hayatta yapamam zaten.hosgeldin canim
menun guzel ama dedigin gibi meyve suyunu icmeseydin iyimis birde muz cok kalorili bence gunduz yemeyi tercih etsen daha iyi olur
hosgeldin canim nasilsin? gecmis olsun canim ya senin bu yavrucaklarda baya bi rahatsizlandilar rabbim sifa versin
ben sahsen iyiyim canim hala buralardayim maleef su kilolari veripte bi mezun olamadim sanirim bu senede sinifta kalicam
kiz Allah iyiligini versin cok guldurdun beni, bende face de gormustum bunu hatta esime bile okumustum yorumada uzun uzun aminnnnnnnnnnnn yazmistim gene yaziyorum aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allahim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
menun cok guzel canim
canim sende calisiyosun nasil vakit bulupta yapiyosun 45dk aerobigini ben bi 10dk ip atlayabildim dun aksam
Sayılmaz mı hic en sevdiğim spor o :)
Menün de güzelmiş tebrik ederim şekercim
Cidden güzel maşallah tebrikler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menü süper. Avm turu kadar zevkli bir spor var mı dünyada :))
menun cok guzel canim sporuna yari bi bayildim yarinda ins ben avm'de spor yapicam
Bugünkü menum
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, peynir
Öğle 1 kepce çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 adet küçük Kıymalı dolma , yoğurt
Ara nescafe 1 ısırık dido çikolata
Akşam 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tabak bakla yemeği, yoğurt
Ara az şekerli Türk Kahvesi, yeşil çay, 1 tabak meyve (oğluma beraber yedik)
30 dk tempolu yürüyüş, 3 lt su
Adet olmak üzere yim şişti her yerim napsam
kizlar kilolari Verdi kacti demeyin yine cok ugrasla geciyor gunlerim
trden geldikten sonra hemen kizim tekrar hastanelik oldu yine yattik 4gun bu sefer astimi oldugu anlasildi sonunda ve hava makinesi kullaniyor artik rabbim daha fena hastaliklardan korusun cocuklarimizi bende onunla ugrasiyorum cocuk doktorumuzda bu pazartesiye Kadar her 2 gunde bir kontrol yapti simdi daha iyi Allaha sukur
sizler nasilsiniz kilolar verildimi eskilerden kimler kaldi ben arada yine ugramaya calisirim ALLAHA emanet olun
kizlar bugunku menum
Sabah : 2dilim etimek+ 1 ucgen peynir + salatalik
ara : 1dilim ekmek + recel ( bunu is yerinde yedim, deney amacliydi recelleri denedik)
ara : elma kromlu cay
oglen : ton balikli salata + 1dilim cavdar ekmegi
ara : yogurt
aksam : 1tabak sulu kofte + salata
kizlar bu hafta canim cok ekmek istiyor sanki tatli krizi gibi
Slm kızlar ,dünkü menüm
Sabah 1dilim ekmek,domates,salatalık,peynir,salça
Ara Nescafe
Öğle 1dilim ekmek,sulu köfte, 1 kepçe sebze çorbası
Ara yarım paket çubuk kraker, 1tabak meyve
Akşam 1dilim çavdar ekmeği, menemen,peynir,zeytin,1bardak meyve suyu (içmeseydim iyiydi ama soğuk soğuk ii gitti)
Ara 1 muz,1sade soda
3 litre rahat su içmişimdir,5i 1yerde çay,20 dk. tempolu yürüyüş. 1saat mutfak temizliği
Bugünkü menüm:
Bir de menümü yazıp yatayım
Sabah
Yarım bardak portakal suyu
3 zeytin
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta sarısı
Ara
1 yeşil elma
Öğle
Yoğurt,keten tohumu, yulaf unu ve 5 kaysıdan oluşan karışım
2 tane pazı sarma
Ara
3-4 parça tel peynir
1 kupa neskafe
Akşam
Bol salata
4 kaşık taze fasulye yemeği
1 tane kızarmış biber
Su 2 litreyi geçti
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 yeşil elma
Öğle
2 tane pazı sarma
Ara
3-4 parça tel peynir
1 kupa neskafe
Akşam
Bol salata
1 tane kızarmış biber
Su 2 litreyi geçti
Geçmiş olsun canım buaralar ters negatif dokunda kavga edelim modunda insanlarda artış var çok üzülüyorum . Genel olarak mutsuz gülmeyi unutmuş tipler niye böyle olduk biz nezaman bu hale geldik yazık daha çok yazasım varda kocacım yemek bekliyo öptüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim biseyi kesmedim bugunluk bole oldu. sabah kahvalti aliskanligim zaten yk spordan gelince hic olmuyo.
oglen saglam yedim bide o kuru uzumler tutuyo beni ayrica benim kocam nedeniyle aksam yemegim hep gec oluyo o yuzden bundan sonra aksam ne yersem tek cesit ve 1 tbk yemeyi planliyorum bakalim yapabilecekmiyim.
Ben az az sik sik ye moduna uyamiyorum malesef bbn bogazimi tutmazsam kg veremiyor aksine aliyorum.
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 yeşil elma
Öğle
2 tane pazı sarma
Ara
3-4 parça tel peynir
1 kupa neskafe
Akşam
Bol salata
1 tane kızarmış biber
Su 2 litreyi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?