1.60 la arkandan geliyorumBir hoşgeldin de benden, üzülme verirsin. Hem en azından boyun uzunmuş, sanırım diyet grubunda en kıssalardan biriyim. 1,59
Ayyy özür dilerim.bilseydim söylemezdim vallahi.ben o kadar sevmem aslında. Doymak için yedim. Zaten hiç güzel olmamıştı:))
Inanayım mı :)
Ya aslında diyette olmasam bu kadar aklımdan geçmez yemekler filan, kızlar konusu açılmışken size de oluyor mu bu ona buna özenmeler? (Şimdiden yarın ne yesem diye düşünüyorum mesela)
Bugünkü listem:
1- bir dilim beyaz ekmek, yarım kk. peynir, 4 zeytin
2- bir dilim karpuz, şekerli çay, 1 avuç leblebi
3- biraz haşlanmış fasülye ve balzamik sirkeli marul salatası
4- nescafe ikisi bir arada, 1 bar.süt
5- Balıkesir'in meşhur etli çorbası
6- kiraz+ form bisküvi
Aklımı okudun arkadaş ne yesem diye dusunup duruyorum.bugün bi dünya şey yedim ama hala açım. Tatlı aşeriyorum resmen. Adet oldum sanırım o yüzden. Çözüm de bulamadım. Menü
Sabah yarım Kaşarlı tost, tek şekerli çay
Öğle 6 yk kurufasulye, cacık, 1 dilim ekmek
Ara tek şekerli nescafe, 3 badem, sabahki yarım tost un yarısı.
Akşam 1 dilim ekmek, taze fasulye, salata, yoğurt, 3 dilim karpuz.
Ara 2 adet parmak bisküvi, 2 kayısı, 1 şeftali, sade soda, yeşil çay
2 litre su icmisimdir. Spor Bugün yapamam. Karnım ağrı yor.yarin yaparım artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aklımı okudun arkadaş ne yesem diye dusunup duruyorum.bugün bi dünya şey yedim ama hala açım. Tatlı aşeriyorum resmen. Adet oldum sanırım o yüzden. Çözüm de bulamadım. Menü
Sabah yarım Kaşarlı tost, tek şekerli çay
Öğle 6 yk kurufasulye, cacık, 1 dilim ekmek
Ara tek şekerli nescafe, 3 badem, sabahki yarım tost un yarısı.
Akşam 1 dilim ekmek, taze fasulye, salata, yoğurt, 3 dilim karpuz.
Ara 2 adet parmak bisküvi, 2 kayısı, 1 şeftali, sade soda, yeşil çay
2 litre su icmisimdir. Spor Bugün yapamam. Karnım ağrı yor.yarin yaparım artık.
Teşekkür ederim. Bir de tartı söylese bunu bana daha da mutlu olacağım:))
Teşekkür ederim sıcacık karşılamalarınız içinYaa boyumda çok uzun sayılmaz aslında ama hiç bu kadar Kilo almamıştım çok moralim bozuluyo diyet yaparken de acayip zorlanıyorum çünkü ben muhteşem bir çikolata mağazasında çalışıyorum arkadaşlar kafamı çevirdğim her yer enfes çikolatalarla dolu :-( bugün iyi gittim sabahtan beri ama biraz önce acayip acıktım dedim çikolata yiyeceğime salata söledim bi tane yarısını yedim yarısı duruyo :-D vicdan yaptım hepsini yiyemedim ama müthiş su içtim ve dokuzlu çay içtim 4 tane
Menün çok güzel. Benim eşim birazdan sucuklu ekmek yiyecek önümde ben hala nesfitin üstüne birşey yemedim. Daha ne yapayım. O da sağolsun kokar canı çeker demeden yiyor. Hele bir gitsin kilolar görür o gününü.Kızlar menüler süper aferim hepimiZe :)
Kova01 özellikle akşamı nesfitle geçiricem diyip kararlı olman çok güzel:)
Benim menüm:
- sabah yoğurt kürü
Bal ceviz
Yumurta beyazı
-öğlen
Meyveli yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi
Ot kavurması 2-3 kaşık
Akşam
Tavuk haşlama
Salata
Ağrım o kadar fazla ki bacağım tutmuyor ve bir yandan oğlum üstümde sürekli
Menün çok güzel. Benim eşim birazdan sucuklu ekmek yiyecek önümde ben hala nesfitin üstüne birşey yemedim. Daha ne yapayım. O da sağolsun kokar canı çeker demeden yiyor. Hele bir gitsin kilolar görür o gününü.
Teşekkür ederim sıcacık karşılamalarınız içinYaa boyumda çok uzun sayılmaz aslında ama hiç bu kadar Kilo almamıştım çok moralim bozuluyo diyet yaparken de acayip zorlanıyorum çünkü ben muhteşem bir çikolata mağazasında çalışıyorum arkadaşlar kafamı çevirdğim her yer enfes çikolatalarla dolu :-( bugün iyi gittim sabahtan beri ama biraz önce acayip acıktım dedim çikolata yiyeceğime salata söledim bi tane yarısını yedim yarısı duruyo :-D vicdan yaptım hepsini yiyemedim ama müthiş su içtim ve dokuzlu çay içtim 4 tane
Form plus çay iç. Liptonun. Bir de üzüm kayısı gibi meyvelerden yiyebilirsin
sünnet mi ne güzel alışveriş hakkında bilgi isterim senden ..bizm deeylülde inş.
Kızlar sağolun valla insan dayanamıyo atıyo bi iki tane napcam bilmiyorum frenlemeye çalışıyorum kendimi ama zaten bana olan bu iş yerimde oldu 67 kilo başladım bu mağazaya şimdi 77 oldum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?