Bu akşam buraya bugün 1 parça bile çikolata yemediiiimmm diye büyük büyük harflerle yazıcam inşallah arkadaşlar! :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyyyy kuzularım kıyamam ya çocuklar hasta olmasa keşke ama olmuyor işte kreşe başladık biz ondan mı bilemedim 3 aydır böyle
Çok geçmiş olsun sizede
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates- salatalık, 2zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: tavuk şinitzel, cacık
Ara: form çay, 1 avuç leblebi, 1 avuç fındık
Akşam: kurufasülye, yoğurt, 1dlm tb ekmeği
Spor: 1 saat aerobik
Bugün kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum.akşam ekmeği o yüZden yedim. Karbonhidratı çok azalttığım için olabilir.
İnşallah her gün yazabilirsin canım. Allah kolaylık versin sana.o kadar çikolata içinde bulunmak gerçekten zor olsa gerek
Canım büyük ihtimalle kreşe yeni başladığından hastalanıyor biz de geçen yıl öyleydik oğlum hastalanıyordu arkasından kızım... Bütün bir yılı öyle geçirdik
Hep ateş halsizlik belirtiler böylemiydi
Konu dışı oluyor kıslar görmezden gelin lütfennnn
Ya kızlar sizde de sabahları uyanınca ellerde ve yüzde şişkinlik oluyo mu yoksa bu bana özel bişey mi? Tiroid bezlerimin çalışmadığından şüpheleniyorum! Gerçi cuma randevu aldım gidip test yaptırcam aklıma takılmaya başladı,yüzüğüm bile olmuyo parmağıma sabahları ama akşam üzerine doğru geçiyo! Bu arada tuz falan tüketmiyorum!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin aramıza 15 gün kısa bşr süre ancak şok diyet yapıp kendini mutlu eder sonra sağlıklı diyetlerde ve sporla yola devam edebilirsin canım.ben 2 ayda 4.5 kilo verebildiğim için çok yardımcı olamıycsm ama kısa sürede hızlı kilo veren arkadaşlarımız önerilerini yazarsa iyi olur denersin 15 günde
Bide boy kilo yaş çocuk nedurumda
ilgilendiğin ve cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. umarım fikir verenler olur motivasyon için.
Bunun için burdayız canım önemli diil destek olucaz birbirimize
Nette bşr haftada 3 5 kilo verdikten diyetler var ama kısa süreli yapılmalı zarar verebilir yoksa bir dene istersen tabi sağlık problemin yoksa canım
Çok kilolu değilsin biraz çabayla hop onlarda gitmiş ben yeni 2. Doğumumu taptım sezaryanlıyım kaldı kilolar yavaş yavaş gidiyor iştebu arada 40 yaşındayım kilom 70 ve boyum da 160. 2 çocuğum var.
Çok kilolu değilsin biraz çabayla hop onlarda gitmiş ben yeni 2. Doğumumu taptım sezaryanlıyım kaldı kilolar yavaş yavaş gidiyor işte
Senin vermen daha kolay olacak inş
Yeşil kahve çekirdeğini tavsiye ettim tozunu alanlar içemedi çekirdek bulup deneyin bana iyi geliyo
mutlaka deneyeceğim, teşekkür ederim. aktardan mı alınıyor? nasıl kullanılıyor?
Kötü anne değilsin bunalmışsın düşünme unut bidaha yapmazsın canım olmuş olanKızlarrr geldim
Bugün çok agresiftim hatta oğluma çok kötü davrandım poposuna koluna vurdum :.( vicdan azabından ölcem neredeysesebebi de çok saçma biliyorum ama benden 1 sn ayrılmk istemiyor wcye bile onunla giriyorum belim sakat bacağım tutmuyor kaldıramıyorum ve gerçekten mızmızlanıp iyice çileden çıkarına vurdum :.( Allahım ya...ben kötü anne miyim?
Menümü yazayım:
Sabah meyveli yoğurt 2 yk yulaf
Öğle yarım saç böreği
Akşam salata tavuk ızgara
Arada yarım portakal elma
Buarada biomel geçmiş olsun oğluna canım
Arkadaşlarım bırakmayalım diyetimizi olur mu?
Yeminle bunalımdayım ya fıtığım zirvesinde resmen 90lık nineler gibi yürüyorum nefret ettim kendimden:.(
Öptüm iyi geceler hanımlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?