70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende paylaşayım menümü
Sabah tost çay 1 çikolata
Yeşil kahve
Öğlen Yarım gözleme çay
3 eti puf
Akşam Balık kızartma salata Light kola
3 eti püf
Yeşil kahve
Böyle feciii bir menü paylaşılmaz ama 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu akşam buraya bugün 1 parça bile çikolata yemediiiimmm diye büyük büyük harflerle yazıcam inşallah arkadaşlar! :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah her gün yazabilirsin canım. Allah kolaylık versin sana.o kadar çikolata içinde bulunmak gerçekten zor olsa gerek

Canım büyük ihtimalle kreşe yeni başladığından hastalanıyor biz de geçen yıl öyleydik oğlum hastalanıyordu arkasından kızım... Bütün bir yılı öyle geçirdik

Canım çok güzel bir menü olmuş sporun da güzel

İnşallah her gün yazabilirsin canım. Allah kolaylık versin sana.o kadar çikolata içinde bulunmak gerçekten zor olsa gerek

İnşallah yaaa evlenmeden önceki kıyafetlerime bakıp bakıp iç geçiriyorum :-( hiç biri tek bacağımdan geçmiyo!

Canım büyük ihtimalle kreşe yeni başladığından hastalanıyor biz de geçen yıl öyleydik oğlum hastalanıyordu arkasından kızım... Bütün bir yılı öyle geçirdik

Hep ateş halsizlik belirtiler böylemiydi
Konu dışı oluyor kıslar görmezden gelin lütfennnn

Ya kızlar sizde de sabahları uyanınca ellerde ve yüzde şişkinlik oluyo mu yoksa bu bana özel bişey mi? Tiroid bezlerimin çalışmadığından şüpheleniyorum! Gerçi cuma randevu aldım gidip test yaptırcam aklıma takılmaya başladı,yüzüğüm bile olmuyo parmağıma sabahları ama akşam üzerine doğru geçiyo! Bu arada tuz falan tüketmiyorum!

Benim menüm
Sabah
4 zeytin
2 yaprak dilim kaşar
Yarım bardak erik suyu

Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay

Öğle
1 domates
1 kk peynir
4 kaşık çorba ekmekli (kızımdan kalan)

Ara
Bir kupa şekersiz nescafe

Akşam
2 kepçe çorba
1 kaşık mantar kavurması
2 dilim karpuz

1.5 lt su

Hep ateş halsizlik belirtiler böylemiydi
Konu dışı oluyor kıslar görmezden gelin lütfennnn

Canım oğlumda çoğunlukla öksürük ateş ve karın ağrısı oluyordu haliyle halsizlik de oluyordu. Şöyle söyleyim 2 kere bronşit, 3 yada 4 kere boğaz enfeksiyonu, 1 kere ishal, 1 kere de kulak enfeksiyonu oldu 9 ay içinde. Çok şükür bu sene daha iyiydi

Canım ben çok yorulursam öyle oluyorum. Senin hergün oluyorsa bence de testlerini yaptır

ilgilendiğin ve cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. umarım fikir verenler olur motivasyon için.

ilgilendiğin ve cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. umarım fikir verenler olur motivasyon için.

Bunun için burdayız canım önemli diil destek olucaz birbirimize
Nette bşr haftada 3 5 kilo verdikten diyetler var ama kısa süreli yapılmalı zarar verebilir yoksa bir dene istersen tabi sağlık problemin yoksa canım

mutlaka bakacağım teşekkür ederim.

bu arada 40 yaşındayım kilom 70 ve boyum da 160. 2 çocuğum var.
Çok kilolu değilsin biraz çabayla hop onlarda gitmiş ben yeni 2. Doğumumu taptım sezaryanlıyım kaldı kilolar yavaş yavaş gidiyor işte
Senin vermen daha kolay olacak inş
Yeşil kahve çekirdeğini tavsiye ettim tozunu alanlar içemedi çekirdek bulup deneyin bana iyi geliyo

mutlaka deneyeceğim, teşekkür ederim. aktardan mı alınıyor? nasıl kullanılıyor?

Kızlarrr geldim
Bugün çok agresiftim hatta oğluma çok kötü davrandım poposuna koluna vurdum :.( vicdan azabından ölcem neredeyse sebebi de çok saçma biliyorum ama benden 1 sn ayrılmk istemiyor wcye bile onunla giriyorum belim sakat bacağım tutmuyor kaldıramıyorum ve gerçekten mızmızlanıp iyice çileden çıkarına vurdum :.( Allahım ya...ben kötü anne miyim?

Menümü yazayım:
Sabah meyveli yoğurt 2 yk yulaf
Öğle yarım saç böreği
Akşam salata tavuk ızgara
Arada yarım portakal elma

Buarada biomel geçmiş olsun oğluna canım

Arkadaşlarım bırakmayalım diyetimizi olur mu?
Yeminle bunalımdayım ya fıtığım zirvesinde resmen 90lık nineler gibi yürüyorum nefret ettim kendimden:.(
Öptüm iyi geceler hanımlarrrr

mutlaka deneyeceğim, teşekkür ederim. aktardan mı alınıyor? nasıl kullanılıyor?

Ben kuruyemilçiden aldım aktardsda vardır ama mutlaka çekirdek alın günde 2 kete yemekten yarım saat önce 1 yemek kaşığı bşr fincan suda 4 dk demliyorum
Şimdi iyi geceler dileyim oğlumun ateşi düştü yatıyorum çok şükür

Kötü anne değilsin bunalmışsın düşünme unut bidaha yapmazsın canım olmuş olan
Çok geçmiş olsun buarada bel fıtığı çok zor bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…