70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Msj kutun dolu olduğu için özelden msj atamadım canım

Merhaba arkadaşlar
Günlerdir uğrayamadım yoğun koşturmalar içindeyim
Kaybolan motivasyonumu yeniden buldum
Dün sünnet düğünü için aldığım kıyafeti biraz dar aldım ve 3 kilo vermek için 20 günüm var diyeti bozmak gibi bir lüksüm yok yani

Canım benim de çocuklarım var ve biri anaokuluna gidiyor gerçekten de zayıf annelere imrenerek bakılıyor. toplantılarında karnımı içine çekmekten fanalık geliyordu

Bu akşam buraya bugün 1 parça bile çikolata yemediiiimmm diye büyük büyük harflerle yazıcam inşallah arkadaşlar! :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canim niye kovalim
bende birzamanlar oyleydim canim corabimi giyemezdim ama cok sukur geride kaldi o gunler

Cnm senin nekadar oldu diyete başlayalı başlangıç ve hedefimiz aynı
Çok mutlu oldum görünce kendi cetvelimi hayal ettim

ben 1kasimda kk'ya uye oldum ve ayni gunde diyetime basladim canim

bencede yeme canim kacmiyolarya diyetin bitince yersin

maşallah ne güzel yaş fafkı çok azmış herhalde çok zorlanıyosundur
okula başlamalarına az kalmış iki çocuk annesi ama fit bir anne diğer veliler böyle konuşcaklar
yas farki az canim aralarinda 16ay var
oglum anaokuluna gidiyor kizimda krese

iyi cesaretlisin canim
Bu akşam buraya bugün 1 parça bile çikolata yemediiiimmm diye büyük büyük harflerle yazıcam inşallah arkadaşlar! :-D

insallah canim iradene sahip olursan hergun yazarsin ins

Canım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun güzelim, en zoru yavruların hastalanması. .

arkadaşlar merhaba. mücadelenizde başarılar diliyorum. evimde koşu bandım yıllardır boş duruyor. vertigom var. hep yorgun ve tembelim. motivasyonumu sağlayamıyorum. her tarafım selülit. 15 gün sonra kardeşimin düğünü var. hiç bir elbise olmuyor. alt bedenim çok geniş. imdaaatttt

Hoşgeldin aramıza 15 gün kısa bşr süre ancak şok diyet yapıp kendini mutlu eder sonra sağlıklı diyetlerde ve sporla yola devam edebilirsin canım.ben 2 ayda 4.5 kilo verebildiğim için çok yardımcı olamıycsm ama kısa sürede hızlı kilo veren arkadaşlarımız önerilerini yazarsa iyi olur denersin 15 günde
Bide boy kilo yaş çocuk nedurumda

Canım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr

Geçmiş olsun canım. Benimkinin de burnu kurumadı tüm yıl:))

Geçmiş olsun canım. Benimkinin de burnu kurumadı tüm yıl:))

Oyyyy kuzularım kıyamam ya çocuklar hasta olmasa keşke ama olmuyor işte kreşe başladık biz ondan mı bilemedim 3 aydır böyle
Çok geçmiş olsun sizede

oğlum 3 aydır sık sık hasta ne yapmalıyım. Başlıklı topik açtım konuşmak isteyeni beklerim bir Allah'ın kulu yazmadı😝😝😝galiba başlık beş para etmez tutmadı😁😁😁

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates- salatalık, 2zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: tavuk şinitzel, cacık
Ara: form çay, 1 avuç leblebi, 1 avuç fındık
Akşam: kurufasülye, yoğurt, 1dlm tb ekmeği
Spor: 1 saat aerobik
Bugün kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum.akşam ekmeği o yüZden yedim. Karbonhidratı çok azalttığım için olabilir.

Benim oğlum da kreşe başladıktan sonra sık sık hastalanmaya başladı. Pediatrist normal olduğunu söyledi.çocuklar birbirlerine bulaştırıyorlar

Bugünkü menüm
Sabah: domatesli peynirli tost
Öğle: sabah kahvaltımı 12 gibi yaptığım için bişey yemedim.
Akşam: Ton balıklı salata

Bugün 1,5 lt su içtim ve dayanamayıp küçük bir parça fıstık ezmesi yedim

Daha gün bitmedi benim için hala çalışıyorum onun için eve gidene kadar 1,5 lt daha su ve 2 fincan 9lu çay içicem sanırım bu şekilde gidersem veririm bu kiloları

Benim oğlum da kreşe başladıktan sonra sık sık hastalanmaya başladı. Pediatrist normal olduğunu söyledi.çocuklar birbirlerine bulaştırıyorlar

Öyleymiş ama biZim kreşte oğlumdan başka hastalanan yok gibi birşey

ne güzel böyle aferim sana

Canım benim de çocuklarım var ve biri anaokuluna gidiyor gerçekten de zayıf annelere imrenerek bakılıyor. toplantılarında karnımı içine çekmekten fanalık geliyordu

tahmin edebiliyorum canım hedefine ulaştığında sanada imrenerek bakcaklar inş ya bende öyle olmak istiyorum ama malesef gramla veriyorum

yas farki az canim aralarinda 16ay var
oglum anaokuluna gidiyor kizimda krese

maşallah yaa sende fit enne olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun
darısı başıma imrendim şimdi sana

çok geçmiş olsun Allah şira versin inş canım

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar
Pek.ugrayamiyorum menu paylasamiyorum biliyorum
Kosturmali gunler
Bugunki menumu en.azindan paylasayim
Sabah bolca domates salatalik kirmizi vv yesil biber 2bardak sekersiz cay
Ogle bolca domates salatalik
sonra ev pogacasi yapmistim anneme 1tane sicak sicak yedim
Aksam 1 acili lahmacun ve ayran
2 lt su
Simdi kayisili form cayi iciyorum
25 mekik cekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…