Msj kutun dolu olduğu için özelden msj atamadım canımAz yemek şartıyla olur diye biliyorum
Katıldın bile hoşgeldin
Aynen buna inanıyorum
Özelden bekliyorum Cnm ozaman enkazından doktoruma bir sorarım
Amirinin cnm hepimizinkine inş.
Ikinciyi istiyom ama beeeeeen
Olmaaaaz mı
Ne kötü kelimeler diyorum kendime ama ......
Menü güzel ama aşermene rağmen aynen devam
Güzel menüüüü
Regl den ötürümü ağrın :26:
Geçmiş olsn hastayken diyet çekilmiyo
Çikolata mağazasımı :26:
Günaydııııın
Bu sözleri biryerden hatırlıyorum ...
Ah yaaa biraz sonra yazacaktım
Ben hiç o motive denen şeyi yakalayamıyorum en iyisi susayım..
kızlar benim morale ihtiyacım olduğu zaman kızımı aklıma getiriyorum okula başladığında yanında şişko yaşlı görünmek istemiyorum
bu iyi gaz oluyo
kimlerin çocukları var siz neler düşünüyorsunuz
bu konudaki görüşlerimizle birbirimizi daha çok motive edebiliriz
yok canim niye kovalimÇorabımı bile giyemiyorum yürüyemiyorum
Diyetisyene gidiyorum bu hafta Çarşamba yada Perşembe gidicem
Vertigomda var bnm ondanda olabilir basdönmesi.
Bn böyle hep hastayımdır topikten koymazsınız değil mi :18::18:
Cnm senin nekadar oldu diyete başlayalı başlangıç ve hedefimiz aynı
Çok mutlu oldum görünce kendi cetvelimi hayal ettim
bencede yeme canim kacmiyolarya diyetin bitince yersinBu arada arkadaşlar sabah tartıldım 77.3 olmuşumyaklaşık 1 kilo gitmiş bugünde sabah 1 tane tost yaptım peynirli domatesli onu yedim şimdi kahvemi içiyorum ve günün devamını elmayla tamamlıcam inşallah saat 8 den sonrada yemek yasaaaaak tabi bugün ağzıma çikokatada sürmicem :-D zayıflayınca yerim kaçmıyo diye motive ediyorum kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yas farki az canim aralarinda 16ay varmaşallah ne güzel yaş fafkı çok azmış herhalde çok zorlanıyosundur
okula başlamalarına az kalmış iki çocuk annesi ama fit bir anne diğer veliler böyle konuşcaklar
iyi cesaretlisin canimMerhaba arkadaşlar
Günlerdir uğrayamadım yoğun koşturmalar içindeyim
Kaybolan motivasyonumu yeniden buldum
Dün sünnet düğünü için aldığım kıyafeti biraz dar aldım ve 3 kilo vermek için 20 günüm var diyeti bozmak gibi bir lüksüm yok yani
insallah canim iradene sahip olursan hergun yazarsin insBu akşam buraya bugün 1 parça bile çikolata yemediiiimmm diye büyük büyük harflerle yazıcam inşallah arkadaşlar! :-D
Geçmiş olsun güzelim, en zoru yavruların hastalanması. .
arkadaşlar merhaba. mücadelenizde başarılar diliyorum. evimde koşu bandım yıllardır boş duruyor. vertigom var. hep yorgun ve tembelim. motivasyonumu sağlayamıyorum. her tarafım selülit. 15 gün sonra kardeşimin düğünü var. hiç bir elbise olmuyor. alt bedenim çok geniş. imdaaatttt
Canım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım. Benimkinin de burnu kurumadı tüm yıl:))
oğlum 3 aydır sık sık hasta ne yapmalıyım. Başlıklı topik açtım konuşmak isteyeni beklerim bir Allah'ın kulu yazmadı😝😝😝galiba başlık beş para etmez tutmadı😁😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim oğlum da kreşe başladıktan sonra sık sık hastalanmaya başladı. Pediatrist normal olduğunu söyledi.çocuklar birbirlerine bulaştırıyorlar
Merhaba arkadaşlar
Günlerdir uğrayamadım yoğun koşturmalar içindeyim
Kaybolan motivasyonumu yeniden buldum
Dün sünnet düğünü için aldığım kıyafeti biraz dar aldım ve 3 kilo vermek için 20 günüm var diyeti bozmak gibi bir lüksüm yok yani
Canım benim de çocuklarım var ve biri anaokuluna gidiyor gerçekten de zayıf annelere imrenerek bakılıyor. toplantılarında karnımı içine çekmekten fanalık geliyordu
yas farki az canim aralarinda 16ay var
oglum anaokuluna gidiyor kizimda krese
Canım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?