Kızlar başdönmem hat seviyede
Sancım var ve iyice şiştim patlar mıyım acep
Midem alt üst
Menülerim sizinki gb değil ne bulduysam yiyorum ama buraya ne yediğimi yazmam lazım
Yazmadıkça azıyorum
Tabi başdönmesi geçsin diye abuk sucuk şeyler de yiyorum
Bilmiyorum sonum ne olur ama ben yinede yazayım
Kızlar bu şeker testi için kaç saatlik açlık gerekiyor biliyormusnz
Bugün menüm şimdilik
Simit+gazoz(ewet gazoz)+çikolata
Hıımm bilmiyordum çok Saol
Ne güzel çok seviniyorum son zayıfladığınızı duyunca bana da nasip olur inş
Doğru söylüyorsun :26:mucize bekliyorumda da ben henüz o üretilmemiş
Âmin inş
Bebekmi bilmem ama 5yasında oğlum var
Hemen silicem şimdi
San sünnet olmasımı. Oldu sanıyodum
Cook geçmiş olsn
Bak ne güzel koşu bandın varmış ben de son günlerde ona takmış durumdayım ama komşuda var diye almıyorumlaf duymama adına ..
Bikaökere orda denedim süper bişey kesinlikle yap devam et
Konuyu bulabilirsem yazarım benim oğlumda öyleydi
Karbonhidrat mı yorgunluk yapıyor:26:
gecmis olsun canim Rabbim sifa versinCanım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim 5/5 diyeti diye bi diyet var Facebook ta okumustum istersen arastir netten 2hafta cok az bi sure belki bu diyetle bi kac kilo verebilirsin ama sonrasinda dikkat etmen lazim geri almamak icin cunku sok diyetlerden sonra genelde hep fazlasiyla aliniyorarkadaşlar merhaba. mücadelenizde başarılar diliyorum. evimde koşu bandım yıllardır boş duruyor. vertigom var. hep yorgun ve tembelim. motivasyonumu sağlayamıyorum. her tarafım selülit. 15 gün sonra kardeşimin düğünü var. hiç bir elbise olmuyor. alt bedenim çok geniş. imdaaatttt
menun guzel canim, bende bu hafta hep yorgunum bende artik sadece sabahlari ekmek tuketiyorum diyetetisyenim oyle soylemisti belkide karbonhidrattan olabilirBugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates- salatalık, 2zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: tavuk şinitzel, cacık
Ara: form çay, 1 avuç leblebi, 1 avuç fındık
Akşam: kurufasülye, yoğurt, 1dlm tb ekmeği
Spor: 1 saat aerobik
Bugün kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum.akşam ekmeği o yüZden yedim. Karbonhidratı çok azalttığım için olabilir.
menun guzel canim ins verirsin tabi yeterki azimli olalimBugünkü menüm
Sabah: domatesli peynirli tost
Öğle: sabah kahvaltımı 12 gibi yaptığım için bişey yemedim.
Akşam: Ton balıklı salata
Bugün 1,5 lt su içtim ve dayanamayıp küçük bir parça fıstık ezmesi yedim
Daha gün bitmedi benim için hala çalışıyorum onun için eve gidene kadar 1,5 lt daha su ve 2 fincan 9lu çay içicemsanırım bu şekilde gidersem veririm bu kiloları
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence menun guzel pohac ve lahmacun var ama asiriya kacmamissinIyi aksamlar kizlar
Pek.ugrayamiyorum menu paylasamiyorum biliyorum
Kosturmali gunler
Bugunki menumu en.azindan paylasayim
Sabah bolca domates salatalik kirmizi vv yesil biber 2bardak sekersiz cay
Ogle bolca domates salatalik
sonra ev pogacasi yapmistim anneme 1tane sicak sicak yedim
Aksam 1 acili lahmacun ve ayran
2 lt su
Simdi kayisili form cayi iciyorum
25 mekik cekicem
Bende paylaşayım menümü
Sabah tost çay 1 çikolata
Yeşil kahve
Öğlen Yarım gözleme çay
3 eti puf
Akşam Balık kızartma salata Light kola
3 eti püf
Yeşil kahve
Böyle feciii bir menü paylaşılmaz ama 😞
benim hic basima gelmedi bilmiyorum canimYa kızlar sizde de sabahları uyanınca ellerde ve yüzde şişkinlik oluyo mu yoksa bu bana özel bişey mi? Tiroid bezlerimin çalışmadığından şüpheleniyorum! Gerçi cuma randevu aldım gidip test yaptırcam aklıma takılmaya başladı,yüzüğüm bile olmuyo parmağıma sabahları ama akşam üzerine doğru geçiyo! Bu arada tuz falan tüketmiyorum!
canim sen hicbisey yememissin nasil ayakta duruyorsunBenim menüm
Sabah
4 zeytin
2 yaprak dilim kaşar
Yarım bardak erik suyu
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Öğle
1 domates
1 kk peynir
4 kaşık çorba ekmekli (kızımdan kalan)
Ara
Bir kupa şekersiz nescafe
Akşam
2 kepçe çorba
1 kaşık mantar kavurması
2 dilim karpuz
1.5 lt su
Kızlarrr geldim
Bugün çok agresiftim hatta oğluma çok kötü davrandım poposuna koluna vurdum :.( vicdan azabından ölcem neredeysesebebi de çok saçma biliyorum ama benden 1 sn ayrılmk istemiyor wcye bile onunla giriyorum belim sakat bacağım tutmuyor kaldıramıyorum ve gerçekten mızmızlanıp iyice çileden çıkarına vurdum :.( Allahım ya...ben kötü anne miyim?
Menümü yazayım:
Sabah meyveli yoğurt 2 yk yulaf
Öğle yarım saç böreği
Akşam salata tavuk ızgara
Arada yarım portakal elma
Buarada biomel geçmiş olsun oğluna canım
Arkadaşlarım bırakmayalım diyetimizi olur mu?
Yeminle bunalımdayım ya fıtığım zirvesinde resmen 90lık nineler gibi yürüyorum nefret ettim kendimden:.(
Öptüm iyi geceler hanımlarrrr
biri dondurmami dedi :18::18::18::18:Dün akşam çok halsizdim kızlar. Yemekten sonra 1dlm karpuz, 1 dlm kavun yedim. Arkasına da 170 kalorilik çilekli dondurma yedim. Vicdan azabı çektiğim için 1500 adım (220 kalori:)) twist yaptım. Bugün porsiyonumu küçültmek için küçük yemek tabağı sipariş ettim. Kendim az koyamadığım için tabağı küçülttüm :)) bu da hala çok iradeli olamadığımı ancak inatçı olduğumu gösteriyor. Yalnız dondurmadan sonra kendime geldim.
gunaydin canim ben iyiyim cok sukur sen nasilsin?Günaydın kızlar nasılsınız
Midem alt üst
Menülerim sizinki gb değil ne bulduysam yiyorum ama buraya ne yediğimi yazmam lazım
Yazmadıkça azıyorum
Bugün menüm şimdilik
Bu sabah 77.1 :-( sadece 200 gr gitmiş :-( acaba hergün tartılmak iyi bişey değil mi yaa? :-( moralim bozuldu
gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
canim 5/5 diyeti diye bi diyet var Facebook ta okumustum istersen arastir netten 2hafta cok az bi sure belki bu diyetle bi kac kilo verebilirsin ama sonrasinda dikkat etmen lazim geri almamak icin cunku sok diyetlerden sonra genelde hep fazlasiyla aliniyor
menun guzel canim, bende bu hafta hep yorgunum bende artik sadece sabahlari ekmek tuketiyorum diyetetisyenim oyle soylemisti belkide karbonhidrattan olabilir
menun guzel canim ins verirsin tabi yeterki azimli olalim
bence menun guzel pohac ve lahmacun var ama asiriya kacmamissin
eti puf lar cok guzelmis
benim hic basima gelmedi bilmiyorum canim
canim sen hicbisey yememissin nasil ayakta duruyorsun
gecmis olsun canim bel fitigi cok zor
cocuguna bi kez vurdun diye kotu anne olmazsin canim sonucta bizde bi insaniz bizimde bi sinirimiz var birdaha yapmazsin olur biter cocugunu al kucagina iyice saril op oda unutur
biri dondurmami dedi :18::18::18::18:
gunaydin canim ben iyiyim cok sukur sen nasilsin?
gecmis olsun canim
bence hergun tartilma canim ben cuma gunleri tartiliyorum bildirim gunu oldugu icin birde pzts gunleri tartiliyorum hafta sonu genelde kacamak yaptigim icin ne kadar aldigimi ogrenmek amacli ama hergun tartilma moralin bozulur
Midem alt üst
Yazmadıkça azıyorum
Bugün menüm şimdilik
gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
canim 5/5 diyeti diye bi diyet var Facebook ta okumustum istersen arastir netten 2hafta cok az bi sure belki bu diyetle bi kac kilo verebilirsin ama sonrasinda dikkat etmen lazim geri almamak icin cunku sok diyetlerden sonra genelde hep fazlasiyla aliniyor
menun guzel canim, bende bu hafta hep yorgunum bende artik sadece sabahlari ekmek tuketiyorum diyetetisyenim oyle soylemisti belkide karbonhidrattan olabilir
menun guzel canim ins verirsin tabi yeterki azimli olalim
bence menun guzel pohac ve lahmacun var ama asiriya kacmamissin
eti puf lar cok guzelmis
benim hic basima gelmedi bilmiyorum canim
canim sen hicbisey yememissin nasil ayakta duruyorsun
gecmis olsun canim bel fitigi cok zor
cocuguna bi kez vurdun diye kotu anne olmazsin canim sonucta bizde bi insaniz bizimde bi sinirimiz var birdaha yapmazsin olur biter cocugunu al kucagina iyice saril op oda unutur
biri dondurmami dedi :18::18::18::18:
gunaydin canim ben iyiyim cok sukur sen nasilsin?
gecmis olsun canim
bence hergun tartilma canim ben cuma gunleri tartiliyorum bildirim gunu oldugu icin birde pzts gunleri tartiliyorum hafta sonu genelde kacamak yaptigim icin ne kadar aldigimi ogrenmek amacli ama hergun tartilma moralin bozulur
arkadaşlar merhaba. mücadelenizde başarılar diliyorum. evimde koşu bandım yıllardır boş duruyor. vertigom var. hep yorgun ve tembelim. motivasyonumu sağlayamıyorum. her tarafım selülit. 15 gün sonra kardeşimin düğünü var. hiç bir elbise olmuyor. alt bedenim çok geniş. imdaaatttt
Birileri rica etsem bana kilo cetveli yapmayı öğretebilir mi acıba :$
Çok kilolu değilsin biraz çabayla hop onlarda gitmiş ben yeni 2. Doğumumu taptım sezaryanlıyım kaldı kilolar yavaş yavaş gidiyor işte
Senin vermen daha kolay olacak inş
Yeşil kahve çekirdeğini tavsiye ettim tozunu alanlar içemedi çekirdek bulup deneyin bana iyi geliyo
Kızlarrr geldim
Bugün çok agresiftim hatta oğluma çok kötü davrandım poposuna koluna vurdum :.( vicdan azabından ölcem neredeysesebebi de çok saçma biliyorum ama benden 1 sn ayrılmk istemiyor wcye bile onunla giriyorum belim sakat bacağım tutmuyor kaldıramıyorum ve gerçekten mızmızlanıp iyice çileden çıkarına vurdum :.( Allahım ya...ben kötü anne miyim?
Menümü yazayım:
Sabah meyveli yoğurt 2 yk yulaf
Öğle yarım saç böreği
Akşam salata tavuk ızgara
Arada yarım portakal elma
Buarada biomel geçmiş olsun oğluna canım
Arkadaşlarım bırakmayalım diyetimizi olur mu?
Yeminle bunalımdayım ya fıtığım zirvesinde resmen 90lık nineler gibi yürüyorum nefret ettim kendimden:.(
Öptüm iyi geceler hanımlarrrr
Ben kuruyemilçiden aldım aktardsda vardır ama mutlaka çekirdek alın günde 2 kete yemekten yarım saat önce 1 yemek kaşığı bşr fincan suda 4 dk demliyorum
Şimdi iyi geceler dileyim oğlumun ateşi düştü yatıyorum çok şükür
Ya çekirdek kötü diil aynı yeşil çay gibi çok bekletmeden suda hop içilcek alla alla niye böyle oluyo ki ben de herşeyi içebilen biri değilim ama bunda o kötü tadı almadım
Napsakki canım ya
Herkese selamlar,bende zayıflamak istiyorum ve takımda yarışmak istşyorum:)) kuralı nedir napmamız gerek bilgi verirmisiniz.Şuan 70.8 kg yum diyetisyene gidiyorum hedefim 57 olmak diyet listelerimi uyguluyorum ama daha çok motive olmak istiyorum spor yada yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor.
Selam kızlar , nasılsınız, günaydın :80:
Ya çekirdek kötü diil aynı yeşil çay gibi çok bekletmeden suda hop içilcek alla alla niye böyle oluyo ki ben de herşeyi içebilen biri değilim ama bunda o kötü tadı almadım
Napsakki canım ya
Herkese selamlar,bende zayıflamak istiyorum ve takımda yarışmak istşyorum:)) kuralı nedir napmamız gerek bilgi verirmisiniz.Şuan 70.8 kg yum diyetisyene gidiyorum hedefim 57 olmak diyet listelerimi uyguluyorum ama daha çok motive olmak istiyorum spor yada yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor.
Günaydın kızlar yazdıklarınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim
Bu sabah bozuk olan 2 tartı var
Birinde 75 birinde 80 çıktım
Psikolojim bozuldu yav!
Sanırım bu hafta cuma günü kilo bildirimi yapamayacağım şimdiden haberiniz olsun
Sabah bir parça bazlama yedim normalde 1-1.5 yiyen ben ya bir tıkandım bir içim yandı anlatamam bırak bir taneyi çeyrek yememişimdir:) tabi bu beni mutlu etti ama tartılar kafamı karıştırdı
Günaaaydddııııınnn :)
ben çok mu beklettim suda acaba. az bekletip tekrar deneyeyim en iyisi :26:
Hoşgeldin canım. burada günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Birbirimizin menülerine elimizden geldiğince yorum yapıyoruz. Her cuma sabah aç karnına, wcden sonra tartılıp kilomuzu yazıyoruz. ve o hafta listeyi yapacak arkadaşa özel mesajda atıyoruz. listede sonuncu olan bir sonraki hafta listeyi yapıyor. Zaten burada bulundukça dahada iyi öğrenirsin. Cuma günü tartılıp kilo bildirimini yap. Bu hafta ilk haftan olduğu için liste altı olursun. Daha sonraki haftalar, yarışmaya dahil oluyorsun sende. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın
tabii yapılıyor canım. yorum yapmak istediğin mesaja tıklıyorsun ya, hiçbirşey yapmadan aynen diğer istediğin yorumların üstüne tıklayak devam ediyorsun, zaten yukarda çoklu mesaj seçtiğin için işaret çıkıyor. en son ona tıklayıp çoklu mesaj yazabiliyorsun :) inşallah anlatabilmişimdir.Kızlar ameliaa şimdi baktım sende yapmışsın
Ya bu toplu alıntı telefonda yapılabiliyor mu? Bende yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?