70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah 77.1 :-( sadece 200 gr gitmiş :-( acaba hergün tartılmak iyi bişey değil mi yaa? :-( moralim bozuldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam yemeginden sonra bisi yeme sabah gel demislerdi bana.
Yediklerin insulin direncini tetikleyecek seyler canim. Acken direk bunlari yersen pankreasin asiri insulin uretme ihtiyaci duyacak ve kan sekerin birden yukselmis olacak basdonmesi halsizlkk de yapar bu durum.
Gecmis olsun

Yaz canım beklerim benim attığım msjlara bakarsan konuyu ordan da görürsün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr

gecmis olsun canim Rabbim sifa versin

canim 5/5 diyeti diye bi diyet var Facebook ta okumustum istersen arastir netten 2hafta cok az bi sure belki bu diyetle bi kac kilo verebilirsin ama sonrasinda dikkat etmen lazim geri almamak icin cunku sok diyetlerden sonra genelde hep fazlasiyla aliniyor

menun guzel canim, bende bu hafta hep yorgunum bende artik sadece sabahlari ekmek tuketiyorum diyetetisyenim oyle soylemisti belkide karbonhidrattan olabilir

menun guzel canim ins verirsin tabi yeterki azimli olalim

bence menun guzel pohac ve lahmacun var ama asiriya kacmamissin

eti puf lar cok guzelmis

benim hic basima gelmedi bilmiyorum canim
canim sen hicbisey yememissin nasil ayakta duruyorsun

gecmis olsun canim bel fitigi cok zor
cocuguna bi kez vurdun diye kotu anne olmazsin canim sonucta bizde bi insaniz bizimde bi sinirimiz var birdaha yapmazsin olur biter cocugunu al kucagina iyice saril op oda unutur

biri dondurmami dedi :18::18::18::18:

Günaydın kızlar nasılsınız
gunaydin canim ben iyiyim cok sukur sen nasilsin?

gecmis olsun canim

Bu sabah 77.1 :-( sadece 200 gr gitmiş :-( acaba hergün tartılmak iyi bişey değil mi yaa? :-( moralim bozuldu

bence hergun tartilma canim ben cuma gunleri tartiliyorum bildirim gunu oldugu icin birde pzts gunleri tartiliyorum hafta sonu genelde kacamak yaptigim icin ne kadar aldigimi ogrenmek amacli ama hergun tartilma moralin bozulur

☺Regl zamanı çikolata tatlı krizi tarçın falan kesmiyor ama çooook şükür bu kadar yemeye almadım kilo hayretteyim yani

Niye ki ya alla alla git hemen Dr a canım Demir eksikliği baş dönmesi yapıyor şeker düşüklüğü de halsiz agrasif akşam yemeğinden sonra bişi yememen lazım saat başı şeker yüklemişler di bana 3 kere tokluk şekerim çok düşük çıktı az sık ye dediler ilaç yok
Çok geçmiş olsun acil baktır bence

Bende pazartesine kadar tartılmıcam bu defa motivesi düşüyo insanın aslında benim bugün 3. Günüm diyete başlayalı ve 3 günde 1.700gr vermişim düşününce kötü değil ama her gün tartılmamın sebebi acaba bu kadar aç kalmam işe yarıyo mu diye merak ediyorum hep. zaten mantıklı düşününce günde 1 kilo zaten kimse veremez dimi ama

Sabahta eşim işe giderken tehdit etti beniiiiii :-( eğer eylüle kadar 10 kg vermessem deniz falan yok dediiiii :-( kültür turuna götürcekmiş beniiii böööhhüüü :-(

hoşgeldin canım. azmedersen, sabredersen ve topicte devam edersen eminim istediğin kiloyu verirsin. 15 günde belki hepsini veremezsin ama, olsun yavaş yavaş verirsin bütün kilolarını. Bu arada kaç kilosun ve boyun kaç?

Birileri rica etsem bana kilo cetveli yapmayı öğretebilir mi acıba :$

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323&page=146&p=35184733#post35184733

bak canım ben buraya ayrıntılı olarak yazdım. buradan yapabilirsin

canım senden duyduktan sonra bende yeşil kahve aldım.çekirdek olarak. tadı çok kötüymüş :) bende yeşil çayın içine 5 tane attım,birde limon sıktım tadı çok güzel oldu. Bilmiyorum tabii böyle işe yarar mı? senin bir yöntemin var mı tadını güzelleştirmek için

kendini üzme canım, herkesin böyle zamanları olur.

Bu arada çok geçmiş olsun canım

Ya çekirdek kötü diil aynı yeşil çay gibi çok bekletmeden suda hop içilcek alla alla niye böyle oluyo ki ben de herşeyi içebilen biri değilim ama bunda o kötü tadı almadım
Napsakki canım ya

Herkese selamlar,bende zayıflamak istiyorum ve takımda yarışmak istşyorum:)) kuralı nedir napmamız gerek bilgi verirmisiniz.Şuan 70.8 kg yum diyetisyene gidiyorum hedefim 57 olmak diyet listelerimi uyguluyorum ama daha çok motive olmak istiyorum spor yada yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor.

Günaydın kızlar yazdıklarınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim
Bu sabah bozuk olan 2 tartı var
Birinde 75 birinde 80 çıktım
Psikolojim bozuldu yav!
Sanırım bu hafta cuma günü kilo bildirimi yapamayacağım şimdiden haberiniz olsun
Sabah bir parça bazlama yedim normalde 1-1.5 yiyen ben ya bir tıkandım bir içim yandı anlatamam bırak bir taneyi çeyrek yememişimdir:) tabi bu beni mutlu etti ama tartılar kafamı karıştırdı

Çekirdek derken minik minik kırıntı gibi mi yoksa tam kahve çekirdeği mi? Haftaya alıcam bende inşallah tozunu içtim de hatırladıkça fenalaşıyorum:)

Hoşgeldin:)
Günlük menüler sporlar yazılıyor
Cuma günleri geçen hafta bu hafta hedef kilolar yazılıyor
Birbirimizin menülerini yorumluyoruz
Bu kadar
Yaş boy çocuk durumu nasıl sizde?

Selam kızlar , nasılsınız, günaydın :80:

Günaaaydddııııınnn :)

ben çok mu beklettim suda acaba. az bekletip tekrar deneyeyim en iyisi :26:

Hoşgeldin canım. burada günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Birbirimizin menülerine elimizden geldiğince yorum yapıyoruz. Her cuma sabah aç karnına, wcden sonra tartılıp kilomuzu yazıyoruz. ve o hafta listeyi yapacak arkadaşa özel mesajda atıyoruz. listede sonuncu olan bir sonraki hafta listeyi yapıyor. Zaten burada bulundukça dahada iyi öğrenirsin. Cuma günü tartılıp kilo bildirimini yap. Bu hafta ilk haftan olduğu için liste altı olursun. Daha sonraki haftalar, yarışmaya dahil oluyorsun sende. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın

Canım burda daha önceden olan bir arkadaşın yöntemini yazayım. Trendy nin yöntemiydi galiba. tam dolu olan bir damacanayı tartıyordu tartının doğru olup olmadığını öğrenmek için. Bende bu yöntemden yola çıkarak şöyle yapıyorum. 5 kiloluk açılmamış su şişesi. Yada kilosundan emin olduğum tam olan birşeyi tartıyorum. 3 kg lık tuzu tarttım mesela tam tarttı. Mutlaka öyle birşey bulabilirsin.

Canım yemyeşil olmıycak 3 dk yeter

Kızlar ameliaa şimdi baktım sende yapmışsın
Ya bu toplu alıntı telefonda yapılabiliyor mu? Bende yapmak istiyorum
tabii yapılıyor canım. yorum yapmak istediğin mesaja tıklıyorsun ya, hiçbirşey yapmadan aynen diğer istediğin yorumların üstüne tıklayak devam ediyorsun, zaten yukarda çoklu mesaj seçtiğin için işaret çıkıyor. en son ona tıklayıp çoklu mesaj yazabiliyorsun :) inşallah anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…