Ben kuruyemilçiden aldım aktardsda vardır ama mutlaka çekirdek alın günde 2 kete yemekten yarım saat önce 1 yemek kaşığı bşr fincan suda 4 dk demliyorum
Şimdi iyi geceler dileyim oğlumun ateşi düştü yatıyorum çok şükür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim. bu arada oğlunuz hastaymış geçmiş olsun.
Kötü anne değilsin bunalmışsın düşünme unut bidaha yapmazsın canım olmuş olan
Çok geçmiş olsun buarada bel fıtığı çok zor bilirim
İnşallah yapmam bir daha oğluma:.( şuan bana sarılıp öpüyor sıpam nasıl kıydıysam...
Oğluşunun inşallah ateşi bir daha çıkmaz canım geçmiş olsun
Iyi geceler
oluyor böyle şeyler boşuna üzülmeyin. demek ki çok zor durumda kalmışsınız. sonuçta insanız. siz iyi bir annesiniz. buraya bu sıkıntınızı yazdığınıza göre. kötü anne bunu önemsemezdi.
İnşallah yapmam bir daha oğluma:.( şuan bana sarılıp öpüyor sıpam nasıl kıydıysam...
Oğluşunun inşallah ateşi bir daha çıkmaz canım geçmiş olsun
Iyi geceler
Allah razı olsun desteğiniz için teşekkürler gerçekten çok ama çok bağımlılık gibi bana düşkünlüğü inşallah hep böyle devam etmez önümüzdeki yıl kreşe vericem
Buraya da yazıyorum
Söz bir daha oğluma vurmayacağım
Ve 65 kiloya düşeceğim...
benim kızım şimdi beş yaşında bu yaşına kadar o da öyleydi. hala da bağımlı ama benim onu bırakmayacağıma artık emin oldu sanırım. ama hala gözü üzerimde.
Anladım... Allah büyük beni ondan onu benden ayırmasında hayırlısıyla..
Evlatlarımız iyi olsunlar inşallah hasta olmasınlar hep iyilerle karşılaşsınlar inşallah amin
ilgilendiğin ve cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. umarım fikir verenler olur motivasyon için.
Bende asiri yoruldugum zaman oluyo.Ya kızlar sizde de sabahları uyanınca ellerde ve yüzde şişkinlik oluyo mu yoksa bu bana özel bişey mi? Tiroid bezlerimin çalışmadığından şüpheleniyorum! Gerçi cuma randevu aldım gidip test yaptırcam aklıma takılmaya başladı,yüzüğüm bile olmuyo parmağıma sabahları ama akşam üzerine doğru geçiyo! Bu arada tuz falan tüketmiyorum!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guzel.menu canim. Cok istikrarliBenim menüm
Sabah
4 zeytin
2 yaprak dilim kaşar
Yarım bardak erik suyu
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Öğle
1 domates
1 kk peynir
4 kaşık çorba ekmekli (kızımdan kalan)
Ara
Bir kupa şekersiz nescafe
Akşam
2 kepçe çorba
1 kaşık mantar kavurması
2 dilim karpuz
1.5 lt su
Okadar cok kg yokmus hosgeldiniz :)bu arada 40 yaşındayım kilom 70 ve boyum da 160. 2 çocuğum var.
Kızlarrr geldim
Bugün çok agresiftim hatta oğluma çok kötü davrandım poposuna koluna vurdum :.( vicdan azabından ölcem neredeysesebebi de çok saçma biliyorum ama benden 1 sn ayrılmk istemiyor wcye bile onunla giriyorum belim sakat bacağım tutmuyor kaldıramıyorum ve gerçekten mızmızlanıp iyice çileden çıkarına vurdum :.( Allahım ya...ben kötü anne miyim?
Menümü yazayım:
Sabah meyveli yoğurt 2 yk yulaf
Öğle yarım saç böreği
Akşam salata tavuk ızgara
Arada yarım portakal elma
Buarada biomel geçmiş olsun oğluna canım
Arkadaşlarım bırakmayalım diyetimizi olur mu?
Yeminle bunalımdayım ya fıtığım zirvesinde resmen 90lık nineler gibi yürüyorum nefret ettim kendimden:.(
Öptüm iyi geceler hanımlarrrr
Ben kuruyemilçiden aldım aktardsda vardır ama mutlaka çekirdek alın günde 2 kete yemekten yarım saat önce 1 yemek kaşığı bşr fincan suda 4 dk demliyorum
Şimdi iyi geceler dileyim oğlumun ateşi düştü yatıyorum çok şükür
Benim menüm
Sabah
4 zeytin
2 yaprak dilim kaşar
Yarım bardak erik suyu
Ara
Öğle
1 domates
1 kk peynir
Ara
Akşam
2 kepçe çorba
1 kaşık mantar kavurması
2 dilim karpuz
1.5 lt su
Gerçekten az oldu ama ayın 20 sine kadar en az 3 kilo vermeliyimMenü çok güzel. Hatt yok denecek kadar az
Gunaydin bayanlar nasilsiniz
Bende asiri yoruldugum zaman oluyo.
Birde az su ictigim zaman da oluyo. Troidlerinin.disinda bobreklerine de baktir canim. Gecmis olsun. Sonuclarini bizede yaz olurmu
Deli gibi su içiyorum 2 gündür günde 3 lt falan bakalım inşallah bişey çıkmaz özellikle böbrekler sağlamdır inşallah :-( yazarım sonuçları.
Hıımm bilmiyordum çok SaolFatblocdan bahsediyosun sanırım ama hiç bulaşma aman diyim! Ben denedim aldım hiç bir işe yaramadığı gibi bide para iadesi falan diye kandırıyorlar insanı! İade etmek istedim ama telefonlara çıkan yok çıksalarda yardımcı olan yok süründürüyolar resmen nitekim elimde patladı ilaç
Ne güzel çok seviniyorum son zayıfladığınızı duyunca bana da nasip olur inşBu arada arkadaşlar sabah tartıldım 77.3 olmuşumyaklaşık 1 kilo gitmiş bugünde sabah 1 tane tost yaptım peynirli domatesli onu yedim şimdi kahvemi içiyorum ve günün devamını elmayla tamamlıcam inşallah saat 8 den sonrada yemek yasaaaaak tabi bugün ağzıma çikokatada sürmicem :-D zayıflayınca yerim kaçmıyo diye motive ediyorum kendimi
Doğru söylüyorsun :26:mucize bekliyorumda da ben henüz o üretilmemişBide sana naçizane bi tavsiye vermek isterim bu tarz şeyleri almadan önce şikayet sitelerinden bi araştır hakkında mağdur olan kimler var diye. Ben artık öyle yapıyorum ağzımın payını aldım
Âmin inşo rakam değişmeti unutulurmu hiç sende
canım geçmiş olsun üzüme sağlığından olman daha kötü inş güzel haberlerle gelirsin
Bebekmi bilmem ama 5yasında oğlum varmaşallah ne güzel yaş fafkı çok azmış herhalde çok zorlanıyosundur
okula başlamalarına az kalmış iki çocuk annesi ama fit bir anne diğer veliler böyle konuşcaklar
yakalarsın inş seninde bebeğin var mı
Hemen silicem şimdiMsj kutun dolu olduğu için özelden msj atamadım canım
San sünnet olmasımı. Oldu sanıyodumMerhaba arkadaşlar
Günlerdir uğrayamadım yoğun koşturmalar içindeyim
Kaybolan motivasyonumu yeniden buldum
Dün sünnet düğünü için aldığım kıyafeti biraz dar aldım ve 3 kilo vermek için 20 günüm var diyeti bozmak gibi bir lüksüm yok yani
Cook geçmiş olsnCanım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr
Bak ne güzel koşu bandın varmış ben de son günlerde ona takmış durumdayım ama komşuda var diye almıyorumarkadaşlar merhaba. mücadelenizde başarılar diliyorum. evimde koşu bandım yıllardır boş duruyor. vertigom var. hep yorgun ve tembelim. motivasyonumu sağlayamıyorum. her tarafım selülit. 15 gün sonra kardeşimin düğünü var. hiç bir elbise olmuyor. alt bedenim çok geniş. imdaaatttt
Konuyu bulabilirsem yazarım benim oğlumda öyleydioğlum 3 aydır sık sık hasta ne yapmalıyım. Başlıklı topik açtım konuşmak isteyeni beklerim bir Allah'ın kulu yazmadı😝😝😝galiba başlık beş para etmez tutmadı😁😁😁
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates- salatalık, 2zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: tavuk şinitzel, cacık
Ara: form çay, 1 avuç leblebi, 1 avuç fındık
Akşam: kurufasülye, yoğurt, 1dlm tb ekmeği
Spor: 1 saat aerobik
Bugün kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum.akşam ekmeği o yüZden yedim. Karbonhidratı çok azalttığım için olabilir.
Poğaça ve lahmacun çok gb gözüksede güzel menü olmuşIyi aksamlar kizlar
Pek.ugrayamiyorum menu paylasamiyorum biliyorum
Kosturmali gunler
Bugunki menumu en.azindan paylasayim
Sabah bolca domates salatalik kirmizi vv yesil biber 2bardak sekersiz cay
Ogle bolca domates salatalik
sonra ev pogacasi yapmistim anneme 1tane sicak sicak yedim
Aksam 1 acili lahmacun ve ayran
2 lt su
Simdi kayisili form cayi iciyorum
25 mekik cekicem
Olsn olsn paylaşın çünkü bende paylaşmalıyım :)))Bende paylaşayım menümü
Sabah tost çay 1 çikolata
Yeşil kahve
Öğlen Yarım gözleme çay
3 eti puf
Akşam Balık kızartma salata Light kola
3 eti püf
Yeşil kahve
Böyle feciii bir menü paylaşılmaz ama ��
Bendede oluyo ama neden bilmyrmYa kızlar sizde de sabahları uyanınca ellerde ve yüzde şişkinlik oluyo mu yoksa bu bana özel bişey mi? Tiroid bezlerimin çalışmadığından şüpheleniyorum! Gerçi cuma randevu aldım gidip test yaptırcam aklıma takılmaya başladı,yüzüğüm bile olmuyo parmağıma sabahları ama akşam üzerine doğru geçiyo! Bu arada tuz falan tüketmiyorum!
Güzel menüBenim menüm
Sabah
4 zeytin
2 yaprak dilim kaşar
Yarım bardak erik suyu
Ara
Öğle
1 domates
1 kk peynir
Ara
Akşam
2 kepçe çorba
1 kaşık mantar kavurması
2 dilim karpuz
1.5 lt su
Cnm maalesef dün B'nde böyleydim ama artık ona vurmuyorum.Kızlarrr geldim
Bugün çok agresiftim hatta oğluma çok kötü davrandım poposuna koluna vurdum :.( vicdan azabından ölcem neredeysesebebi de çok saçma biliyorum ama benden 1 sn ayrılmk istemiyor wcye bile onunla giriyorum belim sakat bacağım tutmuyor kaldıramıyorum ve gerçekten mızmızlanıp iyice çileden çıkarına vurdum :.( Allahım ya...ben kötü anne miyim?
Menümü yazayım:
Sabah meyveli yoğurt 2 yk yulaf
Öğle yarım saç böreği
Akşam salata tavuk ızgara
Arada yarım portakal elma
Buarada biomel geçmiş olsun oğluna canım
Arkadaşlarım bırakmayalım diyetimizi olur mu?
Yeminle bunalımdayım ya fıtığım zirvesinde resmen 90lık nineler gibi yürüyorum nefret ettim kendimden:.(
Öptüm iyi geceler hanımlarrrr
Twist nedir ben Accık cahilimdeDün akşam çok halsizdim kızlar. Yemekten sonra 1dlm karpuz, 1 dlm kavun yedim. Arkasına da 170 kalorilik çilekli dondurma yedim. Vicdan azabı çektiğim için 1500 adım (220 kalori:)) twist yaptım. Bugün porsiyonumu küçültmek için küçük yemek tabağı sipariş ettim. Kendim az koyamadığım için tabağı küçülttüm :)) bu da hala çok iradeli olamadığımı ancak inatçı olduğumu gösteriyor. Yalnız dondurmadan sonra kendime geldim.
İnş olur yinedegunaydin kizlar
nasilsiniz? bizim burda bir yagmur yagiyor bardaktan bosanircasina Sabah Sabah ise gelirken bide islandimsemsiye bile fayda etmedi pantalonum baya bi islandi sifayi kapmasak bari
bu arada benim diyet bu hafta baya bi kotu geciyo kendimi yemekten alikoyamiyorum artik ne yapayim bu haftayi boyle geciricem daha fazla kendimi strese sokmak istemiyorum sonra ters etki yapiyo bende stres
artik haftaya siki tutmaya calisicam
birturlu 65i goremedim kac haftadir bir ileri bir geri derken 65i gormek bu haftada nasip olmucak anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?