70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim. bu arada oğlunuz hastaymış geçmiş olsun. umarım hemen iyileşir. iyi geceler...

Son düzenleme:

İnşallah yapmam bir daha oğluma:.( şuan bana sarılıp öpüyor sıpam nasıl kıydıysam...
Oğluşunun inşallah ateşi bir daha çıkmaz canım geçmiş olsun
Iyi geceler

İnşallah yapmam bir daha oğluma:.( şuan bana sarılıp öpüyor sıpam nasıl kıydıysam...
Oğluşunun inşallah ateşi bir daha çıkmaz canım geçmiş olsun
Iyi geceler

oluyor böyle şeyler boşuna üzülmeyin. demek ki çok zor durumda kalmışsınız. sonuçta insanız. siz iyi bir annesiniz. buraya bu sıkıntınızı yazdığınıza göre. kötü anne bunu önemsemezdi.

Allah razı olsun desteğiniz için teşekkürler gerçekten çok ama çok bağımlılık gibi bana düşkünlüğü inşallah hep böyle devam etmez önümüzdeki yıl kreşe vericem

Buraya da yazıyorum
Söz bir daha oğluma vurmayacağım
Ve 65 kiloya düşeceğim...

benim kızım şimdi beş yaşında bu yaşına kadar o da öyleydi. hala da bağımlı ama benim onu bırakmayacağıma artık emin oldu sanırım. ama hala gözü üzerimde.

benim kızım şimdi beş yaşında bu yaşına kadar o da öyleydi. hala da bağımlı ama benim onu bırakmayacağıma artık emin oldu sanırım. ama hala gözü üzerimde.

Anladım... Allah büyük beni ondan onu benden ayırmasında hayırlısıyla..
Evlatlarımız iyi olsunlar inşallah hasta olmasınlar hep iyilerle karşılaşsınlar inşallah amin

Gunaydin bayanlar nasilsiniz

Bende asiri yoruldugum zaman oluyo.
Birde az su ictigim zaman da oluyo. Troidlerinin.disinda bobreklerine de baktir canim. Gecmis olsun. Sonuclarini bizede yaz olurmu

Guzel.menu canim. Cok istikrarli
Gidiyorsun. Masallah
bu arada 40 yaşındayım kilom 70 ve boyum da 160. 2 çocuğum var.
Okadar cok kg yokmus hosgeldiniz :)
Ben kisa surede kg vermek icin 5gunde 5kg diyetine baslamistim bugun 3gun ama yapamiyorum cok zorlaniyorum birakicam. En guzeli kisa surede degil saglikli kg lar vermek bence

Canim uzulme fitik agrisini bilirim.allah kolaylik versin. Diyeti birakmak yk. Hadi seni de 65 de gormek istiyoruz :)
Sen ol bende olucam soz :)) benim azicik kaldi 5 kg ne az ne az :)))))))menun.cok guzel bu gidisle 65 kapida ayrica kotu bir anne degilsin bence uzulme

Gecmis olsun.biomel.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menü çok güzel. Hatt yok denecek kadar az

Dün akşam çok halsizdim kızlar. Yemekten sonra 1dlm karpuz, 1 dlm kavun yedim. Arkasına da 170 kalorilik çilekli dondurma yedim. Vicdan azabı çektiğim için 1500 adım (220 kalori:)) twist yaptım. Bugün porsiyonumu küçültmek için küçük yemek tabağı sipariş ettim. Kendim az koyamadığım için tabağı küçülttüm :)) bu da hala çok iradeli olamadığımı ancak inatçı olduğumu gösteriyor. Yalnız dondurmadan sonra kendime geldim.

gunaydin kizlar
nasilsiniz? bizim burda bir yagmur yagiyor bardaktan bosanircasina Sabah Sabah ise gelirken bide islandim semsiye bile fayda etmedi pantalonum baya bi islandi sifayi kapmasak bari
bu arada benim diyet bu hafta baya bi kotu geciyo kendimi yemekten alikoyamiyorum artik ne yapayim bu haftayi boyle geciricem daha fazla kendimi strese sokmak istemiyorum sonra ters etki yapiyo bende stres
artik haftaya siki tutmaya calisicam
birturlu 65i goremedim kac haftadir bir ileri bir geri derken 65i gormek bu haftada nasip olmucak anlasilan

Hıımm bilmiyordum çok Saol
Ne güzel çok seviniyorum son zayıfladığınızı duyunca bana da nasip olur inş
Doğru söylüyorsun :26:mucize bekliyorumda da ben henüz o üretilmemiş
o rakam değişmeti unutulurmu hiç sende

canım geçmiş olsun üzüme sağlığından olman daha kötü inş güzel haberlerle gelirsin
Âmin inş
Bebekmi bilmem ama 5yasında oğlum var
Msj kutun dolu olduğu için özelden msj atamadım canım
Hemen silicem şimdi
San sünnet olmasımı. Oldu sanıyodum
Canım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cook geçmiş olsn
Bak ne güzel koşu bandın varmış ben de son günlerde ona takmış durumdayım ama komşuda var diye almıyorum laf duymama adına ..
Bikaökere orda denedim süper bişey kesinlikle yap devam et
Konuyu bulabilirsem yazarım benim oğlumda öyleydi

Karbonhidrat mı yorgunluk yapıyor:26:

Poğaça ve lahmacun çok gb gözüksede güzel menü olmuş
Bence
Olsn olsn paylaşın çünkü bende paylaşmalıyım :)))
Bendede oluyo ama neden bilmyrm
Güzel menü
Cnm maalesef dün B'nde böyleydim ama artık ona vurmuyorum.
Vurma dışında bağırdım ama derdi oyun oynamak dikkat ediyorum onunla az vakit geçirdiğimde deli gb yapışıyor bana ..
Ayağını rahatsız etmeden birşeyler yapabilirsen belki biraz uzaklaşır ve rahatlar..
Pedagog demişti birzamanlar
Twist nedir ben Accık cahilimde
İnş olur yinede

Son düzenleme:
Kızlar başdönmem hat seviyede
Sancım var ve iyice şiştim patlar mıyım acep
Midem alt üst
Menülerim sizinki gb değil ne bulduysam yiyorum ama buraya ne yediğimi yazmam lazım
Yazmadıkça azıyorum
Tabi başdönmesi geçsin diye abuk sucuk şeyler de yiyorum
Bilmiyorum sonum ne olur ama ben yinede yazayım
Kızlar bu şeker testi için kaç saatlik açlık gerekiyor biliyormusnz

Bugün menüm şimdilik
Simit+gazoz(ewet gazoz)+çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…