70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Emin ol sen iyice zayıflayıp yeni kıyafetler aldığında seni yemeğe çıkarmaya çalışacaktır
Iradene güveniyorum eminim koksada aksada dönüp bakmazsın :)

Şimdiden başladı, akşamın bir vakti gel ciğerciye gidelim diyor:)) giderim ama yemem diyorum

Canım İzmir köfte ve yoğurtlu buğdayı çorba çekti :))

bir izmirli olrak bende çok severim

bende ana katılıyorum canım. sonrasında normal yemeye başlanıldığında geri alınır diye düşünüyorum bende geçen hafta başladım ama tam oturdamadım şu yemek işini kızıma yedirmeye çalısıyorum onu severmi bunu yermi derdek kendim ikinci planda kalıyorum

inş canım göstercez günlerini

çok kararlı gördüm seni benzetmende süper olmuş

gunaydin kizlar
nasilsiniz bakalim.
dun ben menumu paylasmayi unutmusum aksama kdar cok guzeldi ama malesef aksam ipin ucu kacti hemde baya bi kacti ne bulduysam yedim zeytinyagli sarma, tavuklu pirinc pilavi, ezogelin corbasi, ekmek yaninda ezme
valla bugunde oglen yemegime 10tane sarma getirdim yanina yogurt
asarmisiniz beni kesermisiz saclarimimi cekersiniz bilemiyorum artik ama malesef bu arlar hic motive olamiyorum karar vermemle bozmam bir oluyor ne yapicam ben ya

kızlar benim morale ihtiyacım olduğu zaman kızımı aklıma getiriyorum okula başladığında yanında şişko yaşlı görünmek istemiyorum
bu iyi gaz oluyo
kimlerin çocukları var siz neler düşünüyorsunuz
bu konudaki görüşlerimizle birbirimizi daha çok motive edebiliriz

canım seni

bu konuya davet ediyorum

Vücudunu şaşırtıyorsun işte bugünden tezi yok başla geri dön güzel menülerine

Kızlar bide diyetteki yoğurt light ama ben hazır yoğurt yiyemiyorum kendim yapıyorum olur mu acaba bilgisi olan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ben oglenleri hazir yogurt yiyorum burdaki dolaba koyuyorum hergun getirmek zor oluyor ama evimde ev yogurdu yiyorum cunku ailecek sevmiyoruz hazir yogurdu birde esim cocuklarin haazir gidalar tuketmesini istemiyor o yuzden bende ev yogurdu yiyorum

hosgeldin canim ins tez zamanda verirsin kilolarini

aramizda bir dogum uzmaninin olmasi ne guzel

menunde sporunda cok guzel canim

Hoşbulduuumm boyum 167 Cm kilomda kocamaaan 77 kg :-(

canim gene boyun varmis senin kilonuda verirsin ins

Bir hoşgeldin de benden, üzülme verirsin. Hem en azından boyun uzunmuş, sanırım diyet grubunda en kıssalardan biriyim. 1,59

yok canim malesef en kisaniz benim 1.58

menun cok gzel canim

afiyet olsun canim
senin menunde cok guzel canim
cikolata magazindami calisiyorsun ay canim Allah yardimcin olsun ben senin yerinde olsaydim simdiye degil 77 177 olurdum herhalde
bence sen is yerini degistir guzelim

Bu arada herkese günaaaaaydııın :)

sanada gunaydin canim

Şimdiden başladı, akşamın bir vakti gel ciğerciye gidelim diyor:)) giderim ama yemem diyorum
canim Allah yardimcin olsun cigerciye gidipte yememezlik olurmu hic
canim benim 2tane buyuk 4 yasinda kucuk 3 yasinda, guzel bir fikirmis

Kızlar bide diyetteki yoğurt light ama ben hazır yoğurt yiyemiyorum kendim yapıyorum olur mu acaba bilgisi olan var mi

Az yemek şartıyla olur diye biliyorum
Katıldın bile hoşgeldin
Aynen buna inanıyorum
Özelden bekliyorum Cnm ozaman enkazından doktoruma bir sorarım
Evet canım ondan sordum allah ömür versin oğluna ne bileyim ilk aklıma o geldi:-(
Amirinin cnm hepimizinkine inş.
Ikinciyi istiyom ama beeeeeen

Olmaaaaz mı
Ne kötü kelimeler diyorum kendime ama ......
Menü güzel ama aşermene rağmen aynen devam
Güzel menüüüü
Regl den ötürümü ağrın :26:
Geçmiş olsn hastayken diyet çekilmiyo
Çikolata mağazasımı :26:
Bu arada herkese günaaaaaydııın :)

Günaydııııın
Bu sözleri biryerden hatırlıyorum ...
Ah yaaa biraz sonra yazacaktım

Ben hiç o motive denen şeyi yakalayamıyorum en iyisi susayım..

Günaydın kızlar
Dün çok rahatsızlandım başım çok döndü bayılacak gibiydim 4saat kadar sürdü
Esim çok kızdı diyetten diye ve ne getirdiyse yedim.
Müsait oldum biara tahlillerimiz yaptırıcam
Bugün diyeti yine uygulicam ama eşimden gizli
Basım dönerse de söylemicem
Bayılmana kadar
Çok üzülüyorum artık şişko oldum ben oğlum sünneti yaza herkes bana hamilemizin diyor
Sünnet mevlüdündede dicekler

Abuk sucuk şeyler geliyo aklıma Sizdede gözüküyor mu bi ilaç var şu eskiden doktorumu sunan adam reklamını yapıyor zayıflatıyor diye
Birde başka. Bi reklam vardı bu sitede bu suyu içen zayıflıyor diye onlar işe yararmı
Bugün sirkeli suya başladım çok iğrençliğin umarım işe yarar

Son düzenleme:
Bu sözleri biryerden hatırlıyorum ...
Ah yaaa biraz sonra yazacaktım

ahaha kizlar ben bu hafta kilo cetvelimi degistirmeyi unutmusum :18::18::18::18:

degistirdim cok bisey degil ama olsun 400gr 400gr

gecmis olsun canim dikkat et kendine diyetten olup olmadigini bilemicem ama diyet yapicam diyede sagligindan olma
diyetetisyene gidiyormusun canim?
moralini bozma canim herkes ilk once kendine baksin kimse nin sozlerine aldirma

Çorabımı bile giyemiyorum yürüyemiyorum
Diyetisyene gidiyorum bu hafta Çarşamba yada Perşembe gidicem
Vertigomda var bnm ondanda olabilir basdönmesi.
Bn böyle hep hastayımdır topikten koymazsınız değil mi :18::18:

Fatblocdan bahsediyosun sanırım ama hiç bulaşma aman diyim! Ben denedim aldım hiç bir işe yaramadığı gibi bide para iadesi falan diye kandırıyorlar insanı! İade etmek istedim ama telefonlara çıkan yok çıksalarda yardımcı olan yok süründürüyolar resmen nitekim elimde patladı ilaç

Bu arada arkadaşlar sabah tartıldım 77.3 olmuşum yaklaşık 1 kilo gitmiş bugünde sabah 1 tane tost yaptım peynirli domatesli onu yedim şimdi kahvemi içiyorum ve günün devamını elmayla tamamlıcam inşallah saat 8 den sonrada yemek yasaaaaak tabi bugün ağzıma çikokatada sürmicem :-D zayıflayınca yerim kaçmıyo diye motive ediyorum kendimi

Bide sana naçizane bi tavsiye vermek isterim bu tarz şeyleri almadan önce şikayet sitelerinden bi araştır hakkında mağdur olan kimler var diye. Ben artık öyle yapıyorum ağzımın payını aldım

ahaha kizlar ben bu hafta kilo cetvelimi degistirmeyi unutmusum :18::18::18::18:

o rakam değişmeti unutulurmu hiç sende

canım geçmiş olsun üzüme sağlığından olman daha kötü inş güzel haberlerle gelirsin

canim benim 2tane buyuk 4 yasinda kucuk 3 yasinda, guzel bir fikirmis

maşallah ne güzel yaş fafkı çok azmış herhalde çok zorlanıyosundur
okula başlamalarına az kalmış iki çocuk annesi ama fit bir anne diğer veliler böyle konuşcaklar

Ben hiç o motive denen şeyi yakalayamıyorum en iyisi susayım..

yakalarsın inş seninde bebeğin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…