Emin ol sen iyice zayıflayıp yeni kıyafetler aldığında seni yemeğe çıkarmaya çalışacaktır
Iradene güveniyorum eminim koksada aksada dönüp bakmazsın :)
Canım İzmir köfte ve yoğurtlu buğdayı çorba çekti :))
Aslında daha sonra hiç yemeyeceğimiz birşeyi yemektense sevdiğimiz yemekleri miktar olarak daha az yeme taraftarıyım ben. Böylece aklımızın bir köşesinde kalmaz rejim bitiminde saldırmayız. Sulu yemekleri pilavsız ve patatessiz yiyorum mesela yanına salata, yoğurtla. Öğlen işyerinde ne çıkarsa onuyiyorum( pilav, makarna, patates hariç), akşamı ayarlamak zor işte. Eş ve çocuk olunca ortak yemek yapılıyor, onu da kendime uyarlıyorum. Ama porsiyon azaltmayı henüz beceremediğim için spora ağırlık veriyorum
Menün çok güzel. Benim eşim birazdan sucuklu ekmek yiyecek önümde ben hala nesfitin üstüne birşey yemedim. Daha ne yapayım. O da sağolsun kokar canı çeker demeden yiyor. Hele bir gitsin kilolar görür o gününü.
Ama bu kez kararlıyım bol su yeşil çay bide az yemeyle çözücem bu işi ilk günümü atlattım ama cidden sanki cehennemde yanarken cenneti pencereden görüyo gibi hissediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydin kizlar
nasilsiniz bakalim.
dun ben menumu paylasmayi unutmusum aksama kdar cok guzeldi ama malesef aksam ipin ucu kacti hemde baya bi kacti ne bulduysam yedim zeytinyagli sarma, tavuklu pirinc pilavi, ezogelin corbasi, ekmek yaninda ezme
valla bugunde oglen yemegime 10tane sarma getirdim yanina yogurt
asarmisiniz beni kesermisiz saclarimimi cekersiniz bilemiyorum artik ama malesef bu arlar hic motive olamiyorum karar vermemle bozmam bir oluyor ne yapicam ben ya
kızlar benim morale ihtiyacım olduğu zaman kızımı aklıma getiriyorum okula başladığında yanında şişko yaşlı görünmek istemiyorum
bu iyi gaz oluyo
kimlerin çocukları var siz neler düşünüyorsunuz
bu konudaki görüşlerimizle birbirimizi daha çok motive edebiliriz
gunaydin kizlar
nasilsiniz bakalim.
dun ben menumu paylasmayi unutmusum aksama kdar cok guzeldi ama malesef aksam ipin ucu kacti hemde baya bi kacti ne bulduysam yedim zeytinyagli sarma, tavuklu pirinc pilavi, ezogelin corbasi, ekmek yaninda ezme
asarmisiniz beni kesermisiz saclarimimi cekersiniz bilemiyorum artik ama malesef bu arlar hic motive olamiyorum karar vermemle bozmam bir oluyor ne yapicam ben ya
Kızlar bide diyetteki yoğurt light ama ben hazır yoğurt yiyemiyorum kendim yapıyorum olur mu acaba bilgisi olan var mi
Aranıza katılabilir miyiiiiim?her 3 günde bir diyete başlıyorum ama sonu gelmiyo sanırım biraz gaza ihtiyacım var bugün elma diyetine başladım bakalım bu defa inşallah bunun sonu gelir! Hayatımda hiç bu kadar şişmanlamamıştım :-(
aramizda bir dogum uzmaninin olmasi ne guzelGeçmiş olsun canım. 2 aydır adetliysen bir kadın doğum uzmanına mutlaka görünmelisin ilaç kullanmalısın. Muhtemelen kan değerlerin de düşmüştür. Endometriozis varsa illa doğum kontrol hapı kullanman gerekmiyor, yeni çıkan ilaçlar var. İstersen özelden msj at adını vereyim, ama ideali muayene olup ona göre ilaç kullanman. Ağrı kesiciyi de mide koruyucu bir ilaçla almalısın.burada konu diyetin dışına çıkınca uyarı alıyoruz. Daha önce başıma geldi. O yüzden özelden seni yönlendireyim ben
Bugünkü menüm:
Sabah:1haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çaylar
Öğle: izmir köfte(sadece köftesi) , lebeniye çorbası( yoğurtlu, buğdaylı)
Ara: form çaylar, 1 avuç fındık
Akşam: 1 kase nesfit
Spor: 45dk aerobik, 1500 adım twist& shape
canim gene boyun varmis senin kilonuda verirsin insHoşbulduuummboyum 167 Cm kilomda kocamaaan 77 kg :-(
Bir hoşgeldin de benden, üzülme verirsin. Hem en azından boyun uzunmuş, sanırım diyet grubunda en kıssalardan biriyim. 1,59
menun cok gzel canimAklımı okudun arkadaş ne yesem diye dusunup duruyorum.bugün bi dünya şey yedim ama hala açım. Tatlı aşeriyorum resmen. Adet oldum sanırım o yüzden. Çözüm de bulamadım. Menü
Sabah yarım Kaşarlı tost, tek şekerli çay
Öğle 6 yk kurufasulye, cacık, 1 dilim ekmek
Ara tek şekerli nescafe, 3 badem, sabahki yarım tost un yarısı.
Akşam 1 dilim ekmek, taze fasulye, salata, yoğurt, 3 dilim karpuz.
Ara 2 adet parmak bisküvi, 2 kayısı, 1 şeftali, sade soda, yeşil çay
2 litre su icmisimdir. Spor Bugün yapamam. Karnım ağrı yor.yarin yaparım artık.
afiyet olsun canimBugünkü listem:
1- bir dilim beyaz ekmek, yarım kk. peynir, 4 zeytin
2- bir dilim karpuz, şekerli çay, 1 avuç leblebi
3- biraz haşlanmış fasülye ve balzamik sirkeli marul salatası
4- nescafe ikisi bir arada, 1 bar.süt
5- Balıkesir'in meşhur etli çorbası
6- kiraz+ form bisküvi
senin menunde cok guzel canimKızlar menüler süper aferim hepimiZe :)
Kova01 özellikle akşamı nesfitle geçiricem diyip kararlı olman çok güzel:)
Benim menüm:
- sabah yoğurt kürü
Bal ceviz
Yumurta beyazı
-öğlen
Meyveli yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi
Ot kavurması 2-3 kaşık
Akşam
Tavuk haşlama
Salata
Ağrım o kadar fazla ki bacağım tutmuyor ve bir yandan oğlum üstümde sürekli
cikolata magazindami calisiyorsun ay canim Allah yardimcin olsun ben senin yerinde olsaydim simdiye degil 77 177 olurdum herhaldeTeşekkür ederim sıcacık karşılamalarınız içinYaa boyumda çok uzun sayılmaz aslında ama hiç bu kadar Kilo almamıştım çok moralim bozuluyo diyet yaparken de acayip zorlanıyorum çünkü ben muhteşem bir çikolata mağazasında çalışıyorum arkadaşlar kafamı çevirdğim her yer enfes çikolatalarla dolu :-( bugün iyi gittim sabahtan beri ama biraz önce acayip acıktım dedim çikolata yiyeceğime salata söledim bi tane yarısını yedim yarısı duruyo :-D vicdan yaptım hepsini yiyemedim ama müthiş su içtim ve dokuzlu çay içtim 4 tane
Bu arada herkese günaaaaaydııın :)
canim Allah yardimcin olsun cigerciye gidipte yememezlik olurmu hicŞimdiden başladı, akşamın bir vakti gel ciğerciye gidelim diyor:)) giderim ama yemem diyorum
canim benim 2tane buyuk 4 yasinda kucuk 3 yasinda, guzel bir fikirmiskızlar benim morale ihtiyacım olduğu zaman kızımı aklıma getiriyorum okula başladığında yanında şişko yaşlı görünmek istemiyorum
bu iyi gaz oluyo
Vücudunu şaşırtıyorsun işte bugünden tezi yok başla geri dön güzel menülerine
Az yemek şartıyla olur diye biliyorumKızlar bide diyetteki yoğurt light ama ben hazır yoğurt yiyemiyorum kendim yapıyorum olur mu acaba bilgisi olan var mi
Katıldın bile hoşgeldinAranıza katılabilir miyiiiiim?her 3 günde bir diyete başlıyorum ama sonu gelmiyo sanırım biraz gaza ihtiyacım var bugün elma diyetine başladım bakalım bu defa inşallah bunun sonu gelir! Hayatımda hiç bu kadar şişmanlamamıştım :-(
Aynen buna inanıyorumHoşgeldin canım inşallah sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın.
Merhaba canım benimde bol kaçamaklı bir haftasonum geçti
Çok geçmiş olsun canım. Çok zor olmalı. Söylemesi kolay ama hastalığını fazla düşünmemeye çalış, sanki öyle bir hastalığın yokmuş gibi... Bazen düşüncelerimizle biz yaratıyoruz, yada tetikliyoruz.
Canım bence evde yaptığın yoğurt çok daha sağlıklıdır.
Hoşgeldin canım kaç kilosun, boyun kaç?
Özelden bekliyorum Cnm ozaman enkazından doktoruma bir sorarımGeçmiş olsun canım. 2 aydır adetliysen bir kadın doğum uzmanına mutlaka görünmelisin ilaç kullanmalısın. Muhtemelen kan değerlerin de düşmüştür. Endometriozis varsa illa doğum kontrol hapı kullanman gerekmiyor, yeni çıkan ilaçlar var. İstersen özelden msj at adını vereyim, ama ideali muayene olup ona göre ilaç kullanman. Ağrı kesiciyi de mide koruyucu bir ilaçla almalısın.burada konu diyetin dışına çıkınca uyarı alıyoruz. Daha önce başıma geldi. O yüzden özelden seni yönlendireyim ben
Amirinin cnm hepimizinkine inş.Evet canım ondan sordum allah ömür versin oğluna ne bileyim ilk aklıma o geldi:-(
Olmaaaaz mıInanayım mı :)
Ya aslında diyette olmasam bu kadar aklımdan geçmez yemekler filan, kızlar konusu açılmışken size de oluyor mu bu ona buna özenmeler? (Şimdiden yarın ne yesem diye düşünüyorum mesela)
Menü güzel ama aşermene rağmen aynen devamAklımı okudun arkadaş ne yesem diye dusunup duruyorum.bugün bi dünya şey yedim ama hala açım. Tatlı aşeriyorum resmen. Adet oldum sanırım o yüzden. Çözüm de bulamadım. Menü
Sabah yarım Kaşarlı tost, tek şekerli çay
Öğle 6 yk kurufasulye, cacık, 1 dilim ekmek
Ara tek şekerli nescafe, 3 badem, sabahki yarım tost un yarısı.
Akşam 1 dilim ekmek, taze fasulye, salata, yoğurt, 3 dilim karpuz.
Ara 2 adet parmak bisküvi, 2 kayısı, 1 şeftali, sade soda, yeşil çay
2 litre su icmisimdir. Spor Bugün yapamam. Karnım ağrı yor.yarin yaparım artık.
Güzel menüüüüBugünkü listem:
1- bir dilim beyaz ekmek, yarım kk. peynir, 4 zeytin
2- bir dilim karpuz, şekerli çay, 1 avuç leblebi
3- biraz haşlanmış fasülye ve balzamik sirkeli marul salatası
4- nescafe ikisi bir arada, 1 bar.süt
5- Balıkesir'in meşhur etli çorbası
6- kiraz+ form bisküvi
Regl den ötürümü ağrın :26:Kızlar menüler süper aferim hepimiZe :)
Kova01 özellikle akşamı nesfitle geçiricem diyip kararlı olman çok güzel:)
Benim menüm:
- sabah yoğurt kürü
Bal ceviz
Yumurta beyazı
-öğlen
Meyveli yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi
Ot kavurması 2-3 kaşık
Akşam
Tavuk haşlama
Salata
Ağrım o kadar fazla ki bacağım tutmuyor ve bir yandan oğlum üstümde sürekli
Çikolata mağazasımı :26:Teşekkür ederim sıcacık karşılamalarınız içinYaa boyumda çok uzun sayılmaz aslında ama hiç bu kadar Kilo almamıştım çok moralim bozuluyo diyet yaparken de acayip zorlanıyorum çünkü ben muhteşem bir çikolata mağazasında çalışıyorum arkadaşlar kafamı çevirdğim her yer enfes çikolatalarla dolu :-( bugün iyi gittim sabahtan beri ama biraz önce acayip acıktım dedim çikolata yiyeceğime salata söledim bi tane yarısını yedim yarısı duruyo :-D vicdan yaptım hepsini yiyemedim ama müthiş su içtim ve dokuzlu çay içtim 4 tane
GünaydııııınBu arada herkese günaaaaaydııın :)
Bu sözleri biryerden hatırlıyorum ...gunaydin kizlar
nasilsiniz bakalim.
kızlar benim morale ihtiyacım olduğu zaman kızımı aklıma getiriyorum okula başladığında yanında şişko yaşlı görünmek istemiyorum
bu iyi gaz oluyo
Bu sözleri biryerden hatırlıyorum ...
Ah yaaa biraz sonra yazacaktım
ahaha kizlar ben bu hafta kilo cetvelimi degistirmeyi unutmusum :18::18::18::18:
gecmis olsun canim dikkat et kendine diyetten olup olmadigini bilemicem ama diyet yapicam diyede sagligindan olmaGünaydın kızlar
Dün çok rahatsızlandım başım çok döndü bayılacak gibiydim 4saat kadar sürdü
Esim çok kızdı diyetten diye ve ne getirdiyse yedim.
Müsait oldum biara tahlillerimiz yaptırıcam
Bugün diyeti yine uygulicam ama eşimden gizli
Basım dönerse de söylemicem
Bayılmana kadar
Çok üzülüyorum artık şişko oldum ben oğlum sünneti yaza herkes bana hamilemizin diyor
Sünnet mevlüdündede dicekler
degistirdim cok bisey degil ama olsun 400gr 400gr
gecmis olsun canim dikkat et kendine diyetten olup olmadigini bilemicem ama diyet yapicam diyede sagligindan olma
diyetetisyene gidiyormusun canim?
moralini bozma canim herkes ilk once kendine baksin kimse nin sozlerine aldirma
ahaha kizlar ben bu hafta kilo cetvelimi degistirmeyi unutmusum :18::18::18::18:
Abuk sucuk şeyler geliyo aklıma Sizdede gözüküyor mu bi ilaç var şu eskiden doktorumu sunan adam reklamını yapıyor zayıflatıyor diye
Birde başka. Bi reklam vardı bu sitede bu suyu içen zayıflıyor diye onlar işe yararmı
Bugün sirkeli suya başladım çok iğrençliğin umarım işe yarar
Abuk sucuk şeyler geliyo aklıma Sizdede gözüküyor mu bi ilaç var şu eskiden doktorumu sunan adam reklamını yapıyor zayıflatıyor diye
Birde başka. Bi reklam vardı bu sitede bu suyu içen zayıflıyor diye onlar işe yararmı
Bugün sirkeli suya başladım çok iğrençliğin umarım işe yarar
Günaydın kızlar
Dün çok rahatsızlandım başım çok döndü bayılacak gibiydim 4saat kadar sürdü
Esim çok kızdı diyetten diye ve ne getirdiyse yedim.
Müsait oldum biara tahlillerimiz yaptırıcam
Bugün diyeti yine uygulicam ama eşimden gizli
Basım dönerse de söylemicem
Bayılmana kadar
Çok üzülüyorum artık şişko oldum ben oğlum sünneti yaza herkes bana hamilemizin diyor
Sünnet mevlüdündede dicekler
canim benim 2tane buyuk 4 yasinda kucuk 3 yasinda, guzel bir fikirmis
Ben hiç o motive denen şeyi yakalayamıyorum en iyisi susayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?