70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çayı yaklaşık 7 senedir şekersiz içiyorum zaten.Kepekli un alayım bende artık o zaman balı da çiçek balı mı yoksa çam balı mı yiyelim arasında kalori farkı var mıdır acaba?

kepekli undan sütlü yağsız krep yap tavada incecik. ardından üzerine doğal şekersiz reçeller var onlardan sür tatlı istediğinde. yada kepekli undan krep ya. eti tavada baharatlı sarımsaklı pişir arasına koy dürüm olsun

hoşgeldin canım. miden kazındığında 2 tane fındık falan ye. çok iyi geliyo

canım maşallah inşallh bende veririm şu 10 kilomu ya...

teşekkür ederim önerileirn için, ben çalışıyorum, işten saat 3 te geliyorum, hadi yemekti kızımla oyundur derken akşam oluyor, o zaman da halim kalmıyor, pat uzanıyorum, az spor yapayım diyorum, amaaaaann çok yorgunum boşver deyip uzanmaya devam ediyorumkötükedihüsotabi bu arada göbek biraz daha büyüyor, ben yeme konusunda rahatım, az az yerim herşeyden yerim, ama sğor benim derdim, hareketsizlik, onu bir aşsam bak gör nasıl gidiyor kilolar..

ya bir de bişey sorcam bugün çarşamba ve ben artık az az yemeye gayret ediyorum tam 3 gündür, midemin küçülmüş olması gerekmez mi? canım yemek yemek istemiyor ama şu sorun var, yemeğe oturduğum an doyduğumu bilmiyorum, miktara göre yiyorum, ona göre çok yedim ya da az yedim diyorum.

midem küçülmüş olması gerekmezmi sorumun temel sebeiyse şu:: bugün sabah form bisküviyle ettim kahvaltımı, aralarda y,ne form bisküvi atıştırdım, öğlen yemeğinde canım bişey yemek istemedi, arkadaşım çıkışta toplantımız var, yiyelim deyince, hadi tavuk döner sipariş ettik, onu da ekmek arası değil de, pilav üstü getirmişler, ve ben o tavuk döneri bitirdim:1shok: yerken ha bir iştahla yedim ki, sonra da midem ağrıdı, bak bu saat oldu, o yediğim tavuğun üzerine 1 lokma bişey koymadım ağzıma, canım istemedisempatiksalakcinni

ben dün ve bugün neler yedim yaa :kedi: anlatamıycammmmmmm şimdide kendime kızmakla meşgulümmklava:

kendine kızma mutlaka yanlış bişeyler vardır ondan böyle olmuştur. ya diyetteyim diye sevmediğin şeyleri yemeye zorlamışsındır kendini ya eksik beslenmişsindir öğün atlamışsındır ya azda olsa kek, börek, makarna, pilav, tatlı hamur iş yemişsindir. yani ya iştahın açıktır yada sevmediğin bişeyi yemişindir yada canın bişey çekmiştir ve sen onu kalorili diye yememiş ve evde sağlıklı bi şekilde onu yapıp yememişsindir. mutlaka bi hata yada eksik vardır. yada karbonhidrat yönünden eksik beslenmişsindir ya protein yada calsiyum falan. yaz bakalım neler yiyodun düne kadar anlayalım önce

birde kızlar benim anlattığım şeyler diyetisyenlere gitmeyenler için. diyetisyene gidenler elbette onu yapsın. makarna varsa onu yesin. diyetisyen insülini ayarlamasına göre vermiştir. ona uygun vermiştir dolayısıyla açılmaz iştah

ben de 10 yıldır şekersiz içerim çayı,onun çok büyük etkisi oluyor form tutmada.

anlattığın tarif çok güzel canım çekti valla, şekersiz reçeli nerden bulabiliriz acaba? tatlandırıcı kullanılarak yapıldıysa yemem ben onu, tatlandırıcı midemi ağrıtıyor, bulandırıyor.

aybüke sabah kahvaltısını diyet bisküviyle geçiştirmek çok yanlış. mutlaka, yumurta, peynir ekmek yemelisin. ayrıca tokta olsan öğün atlamamalısın. bende bazen tok oluyorum ama mutlaka yiyorum. bak kendin demişsin iştahla yedim pilav ve döneri diye. kilon varsa yediklerine dikkat etmelisin mutlaka. iştah açan şeylerden uzak durmalısın. az az herşeyden yerim diyosun ama iştahının açık olduğunu düşünüyorum. ekmeğini tam tahıllı, kepekli, çavdarlı kullan. makarnan kepekli olsun. pirincin kabuklu yada kepekli olsun. tatlı yerine meyve ye. diyet bisküviyi azalt. onun yerine süt yoğurt falan ye. 3 öğün mutlaka ye. çikolata bitter olsun. pizza, börek çörek kek bırak şimdilik. keki böreği kepekli undan yap. şekeri azalt. bunları yapsan yine kilo verirsin

miden küçülse bile öğünlerin olmadığı için çok yiyosun ve doymuyosun. oysaki 3 öğün yesen doyduğunu hissediyosun. kaç saat olmuş yemeyeli. miden aç. dolayısıyla çok yesen bile ondan doyduğunu hissetmezsin. öğün atlayan bi sonraki öğünde mutlaka daha fazla yemek ister

aybükeciğim büyük marketlerde var. içeriğinde doğal şeker yazıyodu ama onun yerine balda kullanabilirsin ama çok kaçırmamak şartıyla

birde kızlar diyabet. tansiyon gibi rahatsızlıkları olan arkadaşlar mutlaka diyetisyen kontrolunde zayıflamalı. yoksa sonuçları ağır olabilir. ben sağlıklı insanlar için öneriyorum bunları. diyette olupta eli ayağı titreyen yada rahatsızlık hisseden varsa mutlaka diyetisyene gitmeli. burda diyette olupta kendine hakim olamayıp yemeklere saldıran kaçamak yapan sağlıklı insanlar için konuşuyoruz

canım diyetisyeninin verdiği diyet listeni yazabilirmisin. birde ne kadar zamanda verirmişsin kilolarını diyetisyenin söyledimi.

arkadaşlar dün yarım avuç kıymaya sarımsak, soğan, baharat koydum, maydonoz koydum ve çok minik köfteler yaptım. ardından tavada yağsız pişirdim ve bugünde önce soğanla salçayı yağsız az kavurup içine köfteleri ve bürüksel lahanalarını koyup suyla pişirdim ve çok lezzeli oldu. sizzede tavsiye ederim çok lezzetli ve çok doyurucu. yanındada haşlanmış karnıbaharım vardı sarımsaklı yoğurtlu onla beraber 1 dilim çavdar ekmeğiyle yedim.

iyi akşamlar kızlar yine ben! :)
ikindi kendime hakim olamayıp biraz fazla sayıda bisküvi yedim, evdekiler çayın yanında yiyordu dayanamadım bende ama pişmanım akşam kendime ceza verdim önce çıktım 20 dk kadar yürüdüm sonra eve gelip yağsız tuzsuz limonlu yeşil salata, yağsız tavuk çorbası bir kaşık da yoğurt yedim, halbuki çok güzei yağsız kıymalı kabak yapmıştım ama kendime ceza olsun diye yemedim klava:

şimdide aldım yeşil çayımı foruma geldim bir kaç saate kadar akşam sporumu yapıcam, yemekten sonra hemen yapmak doğru değil diye duymuştum, sizler naptınız?

canım benim kuşlardan dişi olanı biraz üşütmüş sabah kafesini ve tüm malzemeleri dezenfekte ettim. sök tak falan. oyuncaklarını yıkadım tak falan birde ıhlamur kaynattım içsin diye ama içmedi. neyse demin baktım iyi. oyuncak filiyle oynayıp duruyo. o yüzden sabah sporu kaldı bugün koşamadım. ama bende birazdan 1 saat dans edicem. ben yemek yer yemezde spor yapıyorum bişey olmadı ama uzmanlar bunu önermiyo. sen yinede yemekten 1 kaç saat sonra yap. ben bazen zaman yüzünden öyle yapıyorum. neyse zaten dün göğüs çalışmıştım dumbelle. bugünde 1 saat dans eder ardından kol çalışırım dumbelle. çok işe yarıyo tavsiye edrim. internette dumbelle evde kol göğüs çalışma diye yazın görüntülü var. ben 1 senedir yapıyorum ve çok memnnunum

evet canım biliyorum yanlış olduğunu , çalıştığım için kahvaltı yapamıyorum,çok isterim ama olmuyor,çok erken kalkamıyorum, ee okula varınca da koca bir tost yemek yerine form bisküvi yiyorum. ama sanma ki bu herzaman böyle oluyor., Herzaman değil dedim ya 3 gündür. geçen haftaya kadar kahvaltımı yapıyordum, bu hafta erken kalkamıyorum malesef,saati erkene kuruyorum ama biraz daha uyuyayım biraz daha derkeenn anca yetişiyorum işe.

az az herşeyden yiyorum dedim evet, ama bu her zaman değil, diyet yaptığım zamanları kastetmiştim ben, yani yeme konusunda kendimi çok rahat kısıtlayabiilrim anlamında söylemiştim.

tek sorunum spor dedim ya,istesem kendimi çok rahat kısabiliyorum, ama spora birtürlü başlayasım gelmiyor, bu göbekte sadece sporla eriyor::)))ooffff-tatlicadiarzu-

bak bu dans işi bana uyar iştee, yuppi:dance:, sadece dans ve yürüyüş yapsam kurtarmaz mı hugocumm

ben de biraz dans biraz da ağırlık diyorum ama benim kollar kaslı bu kilo vermeye başlamadan önce de böyleydi, ağırlık taşımayı falan seviyorum bu hali de hoşuma gidiyor sırnaşık şey bi de basenler için pedal çevirme duymuştum bi de yattığım yerden onu çalışıcam işte ama çok uzun süreli yapamıyorum yürüyüş kolay da böyle spor yapması zor gelyor mafoldumben

aybükeciğim sabah 1/3 simit yie o zaman. ben hatta 1 tane sokak simidi yeriim bazı sabahlar çayla çünkü simidi çok severm. spora başlamak herkes için zordur. hele kendim ilk başlarda nefret ediyodum koşu bandından. 2 hafta yaptı bıraktım. bazen yaptım bazen yapmadım ama böyle böyle 2 senede oturttum sporu. şimdi yapmayınca huzursuz oluyorum. sen spor yapmaya başlasan yorgunluğun hiç kalmaz buna emin ol. bak ben 1 saatte 5,5 km yapıyorum sabah. bazen akşamlarıda 5,5 km yapırum. günde eder 11 km. bunun dışında yemek ev toplama çay getir götür, alışveriş falanda oluyo ve inan hiç zerre yorgunluk yok. ve günde 7 saat uyku uyuyorum ve hiç uyku halim kalmıyo. eskiden 9 saat uyurdum spordan önce yinede uyusam uyurdum. sende hiçbişey yapamazsan evde dans et 1 saat farkı görürsün. bi başlasan yavaş yavaş zamanla düzene girer canım. yeme konusuda madem sorun olmuyosa herşeyden yiyebilirsin. bizde sorun oluyo. sende yoksa elbette yaparsın. evet yağın gitmediği süece göbekten kurtukamazsın. ve yavaş yavaş göbek gider. sporla gider. sporsuzda erir ama sarkar. ve hiç fazla yağının kalmaması gerekir sporsuz erimesi için. bak tempolu yürüyerek ve normal yürüyerek 20. dakikadan 45. dakikaya kadar yürümek yada koşmak yada tempolu yüyümek hakiki yağ yaktırır. seçim sana kalmış.. ama 30 dakikadan öncede kesmemek gerek. dansta öyle. 1 saat dans et o da iyi gelir. seçim sana kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…