Çayı yaklaşık 7 senedir şekersiz içiyorum zaten.Kepekli un alayım bende artık o zaman balı da çiçek balı mı yoksa çam balı mı yiyelim arasında kalori farkı var mıdır acaba?
slm arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.son 3 ayda kullandığım antidepresan sayesinde 12 kilo kadar alınca bugün diyetisyene gittim ama önceden kan tahlillerim vs yapıldı,hiçbir şey çıkmadı.bugünkü ölçümde 75kilo çıktım3 ayda 15 kilo vermem lazım. bugün diyette ilk günüm,feci motive oldum,midem kazınsa da aldırmıyorum su içiyorum bol bol.umarım hep birlikte veririz kilolarımızı:)
birde senin kaçırmanın sebebi iştahın açıktır. insülini çıkaran yiyecekler yiyo olabilirsin. makarna, pilav, hamur işi, şekerli şeyler, tatlı falan. buna dikkat et. esmer unlu şeyler ye. kepekli makarna falan. yemeklerinde az yağlı olsun. beslenme düzenini oturtursan asla iştahın olmaz. ben iştah sorununu hallettim en çokta spor iştahımı kesti. bi anda kesti. zaten ben spor yaparken iştahım kesliyo ama sporu bırakınca uzun ara verince ve yediklerime dikkat etmeyimce çok açılıyo tabi.çok şükür sorun yok doğru beslenme ve sporla hallettim. hiç canım bişey istemiyo. ne yaparsam severek yiyorum. yanımda eşimin çikolataları, çerezleri oluyo yan bile bakmak aklıma gelmiyo. akşam tost yapıyorum eşime karışık çokta severdim eskiden ama artık sevmiyorum bitek malum günden çekiniyorum ama ondada kepekli kek yaparım artık ama dikkat etmesem hemen açılır onuda iyi biliyorum. o yüzden bi kaşık bile normal mantı yememki sonra sorun yaşamayayım
bak canım çikolata yemek istersen bitter ye. kısırını 1 kaşık yağlı yap. mercimek köftenide öyle. coladan uzak dur. yoğurt süt bol ye. sütlü tatlılar ye. dondurma falan hamur tatlılarından uzak dur. hamur işlerini kepekli undan yada tam buğday unundan yap. yemeklerin 1 kaşık yağdan fazla yağ olmasın. bak bugün diyet içli köfte, kebap, diyet mantı tarifi verdim. bunları oku. sana çok yardımcı olur. bak ben sabah 1 dilim kepek yada çavdar ekmeği yerim, yanında azşekerli çay, az peynir, yumurta ve 1 çay kaşığı fındık ezmesi yerim. ardından 1 saatte 5 km koşarım. ardından 1 meyve ve 2 fındık yada fıstık yerim. öğlende 1 dilim kepek ekmek, et yerim. et olarak canım ne çekerse yerim. bazen yağı süzülmüş ton balığı bazen tavuk, bazen kadınbudu köfte bazende köfte yerim ama mutlaka yağsız pişiririm. arada yine meyve yerim 2 fındık ya fıstık ya badem. akşamda 1 yemek kaşığı yağ konmuş sebze yemeğimi yerim 1 su bardağı yoğurt ve 1 dilim kepek yada çavdar ekmeğiyle. bazen yoğurduma sarımsak ve haşlanmış karnıbahar koyarım acayip tok tutar lif deposu. ardında 1 saat dans ederim. yada yarım saat dans eder ardından dumbelle kol göğüs çalışırım. akşam 9 gibi az şekerli sütlü türk kahvemi içerim ve 2 tane diyet bisküvi yerim portakallı. gecede bazen 1 meyve yerim yine 2 fındık fıstıkla. ben bu şekilde 4 haftada 5 kilo verdim hemde göbekten gitti çoğu. göbeğim çok kötüydü sarkık ve yağlı şimdi toplandı eriyoda
ben dün ve bugün neler yedim yaa :kedi: anlatamıycammmmmmm şimdide kendime kızmakla meşgulümmklava:
kepekli undan sütlü yağsız krep yap tavada incecik. ardından üzerine doğal şekersiz reçeller var onlardan sür tatlı istediğinde. yada kepekli undan krep ya. eti tavada baharatlı sarımsaklı pişir arasına koy dürüm olsun
slm arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.son 3 ayda kullandığım antidepresan sayesinde 12 kilo kadar alınca bugün diyetisyene gittim ama önceden kan tahlillerim vs yapıldı,hiçbir şey çıkmadı.bugünkü ölçümde 75kilo çıktım3 ayda 15 kilo vermem lazım. bugün diyette ilk günüm,feci motive oldum,midem kazınsa da aldırmıyorum su içiyorum bol bol.umarım hep birlikte veririz kilolarımızı:)
aybüke sabah kahvaltısını diyet bisküviyle geçiştirmek çok yanlış. mutlaka, yumurta, peynir ekmek yemelisin. ayrıca tokta olsan öğün atlamamalısın. bende bazen tok oluyorum ama mutlaka yiyorum. bak kendin demişsin iştahla yedim pilav ve döneri diye. kilon varsa yediklerine dikkat etmelisin mutlaka. iştah açan şeylerden uzak durmalısın. az az herşeyden yerim diyosun ama iştahının açık olduğunu düşünüyorum. ekmeğini tam tahıllı, kepekli, çavdarlı kullan. makarnan kepekli olsun. pirincin kabuklu yada kepekli olsun. tatlı yerine meyve ye. diyet bisküviyi azalt. onun yerine süt yoğurt falan ye. 3 öğün mutlaka ye. çikolata bitter olsun. pizza, börek çörek kek bırak şimdilik. keki böreği kepekli undan yap. şekeri azalt. bunları yapsan yine kilo verirsin
canım benim kuşlardan dişi olanı biraz üşütmüş sabah kafesini ve tüm malzemeleri dezenfekte ettim. sök tak falan. oyuncaklarını yıkadım tak falan birde ıhlamur kaynattım içsin diye ama içmedi. neyse demin baktım iyi. oyuncak filiyle oynayıp duruyo. o yüzden sabah sporu kaldı bugün koşamadım. ama bende birazdan 1 saat dans edicem. ben yemek yer yemezde spor yapıyorum bişey olmadı ama uzmanlar bunu önermiyo. sen yinede yemekten 1 kaç saat sonra yap. ben bazen zaman yüzünden öyle yapıyorum. neyse zaten dün göğüs çalışmıştım dumbelle. bugünde 1 saat dans eder ardından kol çalışırım dumbelle. çok işe yarıyo tavsiye edrim. internette dumbelle evde kol göğüs çalışma diye yazın görüntülü var. ben 1 senedir yapıyorum ve çok memnnunum
canım benim kuşlardan dişi olanı biraz üşütmüş sabah kafesini ve tüm malzemeleri dezenfekte ettim. sök tak falan. oyuncaklarını yıkadım tak falan birde ıhlamur kaynattım içsin diye ama içmedi. neyse demin baktım iyi. oyuncak filiyle oynayıp duruyo. o yüzden sabah sporu kaldı bugün koşamadım. ama bende birazdan 1 saat dans edicem. ben yemek yer yemezde spor yapıyorum bişey olmadı ama uzmanlar bunu önermiyo. sen yinede yemekten 1 kaç saat sonra yap. ben bazen zaman yüzünden öyle yapıyorum. neyse zaten dün göğüs çalışmıştım dumbelle. bugünde 1 saat dans eder ardından kol çalışırım dumbelle. çok işe yarıyo tavsiye edrim. internette dumbelle evde kol göğüs çalışma diye yazın görüntülü var. ben 1 senedir yapıyorum ve çok memnnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?