Uzaklasmak yaramiyor zaten bana
hemen arti oluyorum
Vay be biomel çok iyisin 9 ayda 13 kilo helal olsun
Canım bunlar bahane. Ben de tümgün ayaktayım doğum yaptırıyorum ameliyata giriyorum nöbet tutuyorum 36 saat. Möbet çıkışında bile spor yapıyorum. Sen yeterki iste. Yapmaya başladıktan sonra vücut alışıyor inan ki
Selam kizlar.
coktandir yazamiyordum, yarindan itibaren insallah yine aranizdayim.
Maşallah çocuklarına buarada çok iyi kilo vermişsinmerak etme kesinlikle boşvermezsen gidecek fazlalıkların
Tamam söz yapcam :$ şişko şişko yaşamıcamhatta bu yaz sahillerde lame üçgen bikinimle dolaşcam ahahhah ;-) gaza geldim dur :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anaaaam 10 günde 10 kilo vermişsin! Nası yaptın nasıııı? Bende istiyorummmm :-(
Öyle takınti yapmamaya çalışıyorum ama ister istemez rahatsızlik duyuyorum bu durumdan hiç bi kıyafetim olmuyor aynaya bakıyorum tombik tombul .. yüz ifadem değişti emmesini kesmem tabiki Allahin izniyle yettiği kadar emzirecegim hani bu dönemi biraz daha rahat geçirip azıcık da incelmek mümkün değil mi ki?
Satış temsilcisi olmak zordur bilirim bnmde yapmadığım meslek kalmadıKızlar siz ne acayip sporlar yapıyosunuz yaa leslie zumba falan ne güsel yaaa ben lök gibi bi oturuyorum koltuğa öölece kalıyorum :-( ama ben satış temsilcisi olarak çalışıyorum ve bütün gün ayaktayım o yüzden çok yoruluyorum spora gücüm kalmıyo hep sizden daha az kilo vercem :-(
Bazen başlıcam yapıcam diyorum youtube da hakandemiraytv var inanılmaz bi adam kendisi onun yeni başlayanlar için egzersizleri var yapayım diyorum ama sadecee izleyip kapatıyorumeşimde dalga geçiyo izleyince kilo verdiğini zanneden şişko karım benim diyeee :-D
Kilo verdiriyormu dersin B'nde işe yarayan birşeyler almak istiyorumTwist&shape diye bir alet. İnternetten almıştım.küçük az yer kaplıyor, tv izlerken yapıyorum basrn ve bacak kaslarını çalıştırıyor. Yerinde adım sayar gibi.
Menün iyi olmuşta bişey sormak istiyorum yarım simit diyet listende varmı yoksa kaçamakmıHoşbulduk:))
Çocuk:2
geçen sen doğum yaptım,ocak ayından beri yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum baktım gerçekten çok yavaş gidiyorum 10 gün önce diyetisyene gittim.
80 kg ile başladım sabah 70.8 kg dim.
Boy:1.60
Menü:
Sabah:
4 kaşık nesfit(2 kaşık çikolatalı vitalis+ 2 kaşık nesfit:))
1 bardak süt
ara:
3 kaysı
öğlen:
yarım simit
ara:
10 badem +1 elma
akşam:
200 gr tavuk ızgara
salata
ayran
ara:1 meyve
bugünkü listem böyle
ve bol bol su ve 2 kupa yeşil çay
akşamda soda içerim:)
az şekerli türk kahvesi içerim
Aynen hemde ne abowwselam canim nasilsin?
ilk gunler cabuk kilo verirsin canim sonralari biraz zorlasir ama yilmak yok eger azmedersen verebilirsin 10kg ddigin nedirki
hosgeldin canim
aboww butun sulale ayni binada, Allah yardimcin olsun
Onlar yeterince spor yaptırıyordurcanım çocuklar çok küçük biri 4 diğeri 1 yaşında eve gidince ancak onlarla ilgilenebiliyorum,bırakıp yürüyüşe gitme fırsatım olmuyor,onlar uyuyuncada sınavım var ona çalışıyorum,senin anlayacağın hiç boş zamanım yok.kendime ayıracak zaman bile bulamıyorum.
Kal kal ensona sarma ye doymuş olursun kalırsın 5lekizlar bugunku menumu paylasayim
Sabah : 1dilim peynir + 1etimek + salatalik
ara : 1.5 avuc beyaz leblebi + elma kromlu cay
oglen : 1 yogurt + yumurta salatasi
ara : 1avuc leblebi + 1 yogurt
aksam : 1kase ezogelin corbasi + salata +5tane sarma yiyecem ( ins sadece 5taneyle kalirim :18::18::18:)
Gel cnm bak B'nde döndüm artılarlaSelam kizlar.
coktandir yazamiyordum, yarindan itibaren insallah yine aranizdayim.
İyiymiş B'nde sevindim senin içinOğlum 15.8 kg onu biliyorum 75 çıktığımda 15.5 çıktı 80 çıktığımda 18 sanırım bu tartılardan birşey çıkmaz ve sanırım ben 77 yada 76.8 falanım hehe kilo verdim ya kaç gündür gerçekten belli oluyor her yerimden
Cnm acele etme ve üzülme emzirirken daha kolay B'nde emzirirken 6kilo vermiştim2 ay önce doğum yaptım su an 72 kiloyum hiç diyet yapmadım nasil gitcek bu kilolar nYapmaliyim hiç fikrim yok(
Eti pufları bitirmedinmi at onları çöpe at başka yolu yokKıslar menümü yazayım
Kahvaltı yapamadım oğluşu iğneye götürdüm
12 gibi bir biber dolması bir küçük karnıyarık yarım açma 1 dlim tb ekmeği çay yeşil kahve
Ara 1 kuru kayısı
1 eti püf
2. Ara 4 kiraz 1 kayısı
Akşam çorba azcık karnıyarık yerim bide yeşil kahve
Bugün 2 saat yürüdüm sma tempolu değil çarşı dolaştım��
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öyle takınti yapmamaya çalışıyorum ama ister istemez rahatsızlik duyuyorum bu durumdan hiç bi kıyafetim olmuyor aynaya bakıyorum tombik tombul .. yüz ifadem değişti emmesini kesmem tabiki Allahin izniyle yettiği kadar emzirecegim hani bu dönemi biraz daha rahat geçirip azıcık da incelmek mümkün değil mi ki?
hoşgeldin canım. azmedersen, sabredersen ve topicte devam edersen eminim istediğin kiloyu verirsin. 15 günde belki hepsini veremezsin ama, olsun yavaş yavaş verirsin bütün kilolarını. Bu arada kaç kilosun ve boyun kaç?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323&page=146&p=35184733#post35184733
bak canım ben buraya ayrıntılı olarak yazdım. buradan yapabilirsin
Anaaaam 10 günde 10 kilo vermişsin! Nası yaptın nasıııı? Bende istiyorummmm :-(
Ah canım ilk hamileliğimde 74 den 60 a 6 ayda düştüm rakam büyüdükçe iş zorlaşıyor sanki
Ya bişe sorcammbu yedi otlu çay hakkaten işe yarıyo mu? Ben de 3 gündür günde 4 tane falan içiyorum ama tadi çok kötü o yüzden ılımasını bekleyip nefesimi tutup kafama dikiyorum :-D böyle bi ile yarar mı acaba?
Kim 10 günde 10 kilo vermiş?
Valla 17-18 yaşındayken 10 günde 9 kilo vermiştim ama 10 gün boyunca erik sigara su bu kadardı yapmak istersen yap
Yav forumda hiç bahsetmedim ki sanki bu gençlik mallığımdan???tam okuyodum ewet bu dedim mucize
hastanelik olmadınmı cnm :26:
Kim verdi 10 günde 10 kilo yahu 😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?