70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam söz yapcam :$ şişko şişko yaşamıcam hatta bu yaz sahillerde lame üçgen bikinimle dolaşcam ahahhah ;-) gaza geldim dur :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıslar menümü yazayım
Kahvaltı yapamadım oğluşu iğneye götürdüm
12 gibi bir biber dolması bir küçük karnıyarık yarım açma 1 dlim tb ekmeği çay yeşil kahve
Ara 1 kuru kayısı
1 eti püf
2. Ara 4 kiraz 1 kayısı
Akşam çorba azcık karnıyarık yerim bide yeşil kahve
Bugün 2 saat yürüdüm sma tempolu değil çarşı dolaştım😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam söz yapcam :$ şişko şişko yaşamıcam hatta bu yaz sahillerde lame üçgen bikinimle dolaşcam ahahhah ;-) gaza geldim dur :-D

Vuvvv hadi bakalım ben bu halimle aldım bikiniyi kocacım dalga geçti ama olsun az kaldı 12 kilocuk vericemm bidaha ki yaza kısmetse

Öyle takınti yapmamaya çalışıyorum ama ister istemez rahatsızlik duyuyorum bu durumdan hiç bi kıyafetim olmuyor aynaya bakıyorum tombik tombul .. yüz ifadem değişti emmesini kesmem tabiki Allahin izniyle yettiği kadar emzirecegim hani bu dönemi biraz daha rahat geçirip azıcık da incelmek mümkün değil mi ki?

Mümkün ben yapamadım ama belki sen başarırsın bol su tatlıdan uzak dur yeşillik ye normal yemeklerini ye emzirirken veriliyor zaten ama benim gibi emiyo dşye daha çok yersen olmuyo tabi

Satış temsilcisi olmak zordur bilirim bnmde yapmadığım meslek kalmadı
Üzme kendini bol su iç diyetini uygula yinede güzel verirsin umudunu kırma
ıyıymiş

Twist&shape diye bir alet. İnternetten almıştım.küçük az yer kaplıyor, tv izlerken yapıyorum basrn ve bacak kaslarını çalıştırıyor. Yerinde adım sayar gibi.
Kilo verdiriyormu dersin B'nde işe yarayan birşeyler almak istiyorum
Menün iyi olmuşta bişey sormak istiyorum yarım simit diyet listende varmı yoksa kaçamakmı
selam canim nasilsin?

ilk gunler cabuk kilo verirsin canim sonralari biraz zorlasir ama yilmak yok eger azmedersen verebilirsin 10kg ddigin nedirki

hosgeldin canim

aboww butun sulale ayni binada, Allah yardimcin olsun
Aynen hemde ne aboww
Onlar yeterince spor yaptırıyordur
Kal kal ensona sarma ye doymuş olursun kalırsın 5le
Selam kizlar.
coktandir yazamiyordum, yarindan itibaren insallah yine aranizdayim.
Gel cnm bak B'nde döndüm artılarla
İyiymiş B'nde sevindim senin için
2 ay önce doğum yaptım su an 72 kiloyum hiç diyet yapmadım nasil gitcek bu kilolar nYapmaliyim hiç fikrim yok (
Cnm acele etme ve üzülme emzirirken daha kolay B'nde emzirirken 6kilo vermiştim
Eti pufları bitirmedinmi at onları çöpe at başka yolu yok

Son düzenleme:

Doğumdan sonra bunları düşünmen çok normal ama gercekten daha cok erken yavaş yavaş istediğin kiloya rahatça gelirsin inş
Ama benim gb 6ay sonra kilo alma çünkü ben çocuk zayıf diye yedim içtim stresten vs 20kilo aldım
Şimdi vermesi çok zor

Ben çıkıyorum kızlar başım yine cok döndü
Idare etmeye çalışacak puan cok fena oldm daha yzamıyorum

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. boyum 160 kilom 70 ama üst alt çok farklı.

Anaaaam 10 günde 10 kilo vermişsin! Nası yaptın nasıııı? Bende istiyorummmm :-(

Kim 10 günde 10 kilo vermiş?
Valla 17-18 yaşındayken 10 günde 9 kilo vermiştim ama 10 gün boyunca erik sigara su bu kadardı yapmak istersen yap

Ben gecen yıl diyetisyene gittiğimde doktor tavsiye etti.
1.5lt su ile günde üç fincan içtim bir fincanda yeşil çay içiyordum
Ertesi hafta gittiğimde cok kızdı vücudumda hiç su kalmadığını söyledi enfazla 2bardak içebilirmişim
Aynı gün bir bardak yeşil çay bir bardak 7otlu içebilirsin dedi

Şimdi böyle uyguluyorum işe yaradı ama emin değilim yeşil çayım yapıyor yoksa o mu diye
B'nde 9otlu cay çıkmış onu soracaktım size
Nasıl diye bzm buralarda bulamadım burada sadece alışveriş merkezi var ordada yok

Kim verdi 10 günde 10 kilo yahu 😳

Ya ben sana yazmışım yanlışlıkla sen 10 kg veren birine cevap yazmışsın bende ona sormak isterken heyecandan senin cevabına kopya yapmışım :-S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…