70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok bende aynı merak etme hiçbspır yapamıyorum evde koşturmaca sadece bugün çok halsizim koltuğa uzandm miskinlik yapıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok bende aynı merak etme hiçbspır yapamıyorum evde koşturmaca sadece bugün çok halsizim koltuğa uzandm miskinlik yapıyorum

Bazen başlıcam yapıcam diyorum youtube da hakandemiraytv var inanılmaz bi adam kendisi onun yeni başlayanlar için egzersizleri var yapayım diyorum ama sadecee izleyip kapatıyorum eşimde dalga geçiyo izleyince kilo verdiğini zanneden şişko karım benim diyeee :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Twist&shape diye bir alet. İnternetten almıştım.küçük az yer kaplıyor, tv izlerken yapıyorum basrn ve bacak kaslarını çalıştırıyor. Yerinde adım sayar gibi.

Canım bunlar bahane. Ben de tümgün ayaktayım doğum yaptırıyorum ameliyata giriyorum nöbet tutuyorum 36 saat. Möbet çıkışında bile spor yapıyorum. Sen yeterki iste. Yapmaya başladıktan sonra vücut alışıyor inan ki

Hoşgeldin:)
Günlük menüler sporlar yazılıyor
Cuma günleri geçen hafta bu hafta hedef kilolar yazılıyor
Birbirimizin menülerini yorumluyoruz
Bu kadar
Yaş boy çocuk durumu nasıl sizde?

Hoşbulduk:))
Çocuk:2

geçen sen doğum yaptım,ocak ayından beri yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum baktım gerçekten çok yavaş gidiyorum 10 gün önce diyetisyene gittim.
80 kg ile başladım sabah 70.8 kg dim.
Boy:1.60

Menü:
Sabah:
4 kaşık nesfit(2 kaşık çikolatalı vitalis+ 2 kaşık nesfit:))
1 bardak süt
ara:
3 kaysı
öğlen:
yarım simit
ara:
10 badem +1 elma
akşam:
200 gr tavuk ızgara
salata
ayran

ara:1 meyve

bugünkü listem böyle
ve bol bol su ve 2 kupa yeşil çay
akşamda soda içerim:)
az şekerli türk kahvesi içerim

hoşbulduk canım
umarım istediğim kiloya inerim,temennine amin diyorum:))

Selam kızlar , nasılsınız, günaydın :80:

selam canim nasilsin?

ilk gunler cabuk kilo verirsin canim sonralari biraz zorlasir ama yilmak yok eger azmedersen verebilirsin 10kg ddigin nedirki

hosgeldin canim
Zumbada güzel onu yapmıştım sonra yotube a giremeyince yapmadım
Amcası
Amcasının kızı
Amca oğlu
Ve uzak akrabalarıyla oturuyorum aynı binada

aboww butun sulale ayni binada, Allah yardimcin olsun

canım çocuklar çok küçük biri 4 diğeri 1 yaşında eve gidince ancak onlarla ilgilenebiliyorum,bırakıp yürüyüşe gitme fırsatım olmuyor,onlar uyuyuncada sınavım var ona çalışıyorum,senin anlayacağın hiç boş zamanım yok.kendime ayıracak zaman bile bulamıyorum.

kizlar bugunku menumu paylasayim

Sabah : 1dilim peynir + 1etimek + salatalik
ara : 1.5 avuc beyaz leblebi + elma kromlu cay
oglen : 1 yogurt + yumurta salatasi
ara : 1avuc leblebi + 1 yogurt
aksam : 1kase ezogelin corbasi + salata +5tane sarma yiyecem ( ins sadece 5taneyle kalirim :18::18::18:)

Aynısının tıpkısı:))) şimdi bende fizik hareketlerime başladım toplam 3 dk sürüyor :) maşallah bana

Ama leslie ile yürüyorum arada bacağım tutmamışsa bir dene bak kadın nice Walk Walk Walk diye diye yürütüyor yeminle

Maşallah çocuklarına buarada çok iyi kilo vermişsin merak etme kesinlikle boşvermezsen gidecek fazlalıkların

Oğlum 15.8 kg onu biliyorum 75 çıktığımda 15.5 çıktı 80 çıktığımda 18 sanırım bu tartılardan birşey çıkmaz ve sanırım ben 77 yada 76.8 falanım hehe kilo verdim ya kaç gündür gerçekten belli oluyor her yerimden

2 ay önce doğum yaptım su an 72 kiloyum hiç diyet yapmadım nasil gitcek bu kilolar nYapmaliyim hiç fikrim yok (

Çok erken daha ben 82 ile doğum yaptım 9 aylık yeni 70 e düştüm acele etme emsin bırakınxa emmeyi üzülüyor insan.ben zayıflamayı düşündüğüm dönem kuzum emmeyi bıraktı acaba benim yüzümden mi diye çok üzüldüm

Vay be biomel çok iyisin 9 ayda 13 kilo helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…