Kızlar siz ne acayip sporlar yapıyosunuz yaa leslie zumba falan ne güsel yaaa ben lök gibi bi oturuyorum koltuğa öölece kalıyorum :-( ama ben satış temsilcisi olarak çalışıyorum ve bütün gün ayaktayım o yüzden çok yoruluyorum spora gücüm kalmıyo hep sizden daha az kilo vercem :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok bende aynı merak etme hiçbspır yapamıyorum evde koşturmaca sadece bugün çok halsizim koltuğa uzandm miskinlik yapıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Twist&shape diye bir alet. İnternetten almıştım.küçük az yer kaplıyor, tv izlerken yapıyorum basrn ve bacak kaslarını çalıştırıyor. Yerinde adım sayar gibi.Poğaça ve lahmacun çok gb gözüksede güzel menü olmuş
Bence
Olsn olsn paylaşın çünkü bende paylaşmalıyım :)))
Bendede oluyo ama neden bilmyrm
Güzel menü
Cnm maalesef dün B'nde böyleydim ama artık ona vurmuyorum.
Vurma dışında bağırdım ama derdi oyun oynamak dikkat ediyorum onunla az vakit geçirdiğimde deli gb yapışıyor bana ..
Ayağını rahatsız etmeden birşeyler yapabilirsen belki biraz uzaklaşır ve rahatlar..
Pedagog demişti birzamanlar
Twist nedir ben Accık cahilimde
İnş olur yinede
Kızlar siz ne acayip sporlar yapıyosunuz yaa leslie zumba falan ne güsel yaaa ben lök gibi bi oturuyorum koltuğa öölece kalıyorum :-( ama ben satış temsilcisi olarak çalışıyorum ve bütün gün ayaktayım o yüzden çok yoruluyorum spora gücüm kalmıyo hep sizden daha az kilo vercem :-(
Hoşgeldin:)
Günlük menüler sporlar yazılıyor
Cuma günleri geçen hafta bu hafta hedef kilolar yazılıyor
Birbirimizin menülerini yorumluyoruz
Bu kadar
Yaş boy çocuk durumu nasıl sizde?
Günaaaydddııııınnn :)
ben çok mu beklettim suda acaba. az bekletip tekrar deneyeyim en iyisi :26:
Hoşgeldin canım. burada günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Birbirimizin menülerine elimizden geldiğince yorum yapıyoruz. Her cuma sabah aç karnına, wcden sonra tartılıp kilomuzu yazıyoruz. ve o hafta listeyi yapacak arkadaşa özel mesajda atıyoruz. listede sonuncu olan bir sonraki hafta listeyi yapıyor. Zaten burada bulundukça dahada iyi öğrenirsin. Cuma günü tartılıp kilo bildirimini yap. Bu hafta ilk haftan olduğu için liste altı olursun. Daha sonraki haftalar, yarışmaya dahil oluyorsun sende. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın
Selam kızlar , nasılsınız, günaydın :80:
Bende pazartesine kadar tartılmıcam bu defa motivesi düşüyo insanın aslında benim bugün 3. Günüm diyete başlayalı ve 3 günde 1.700gr vermişim düşününce kötü değil ama her gün tartılmamın sebebi acaba bu kadar aç kalmam işe yarıyo mu diye merak ediyorum hep. zaten mantıklı düşününce günde 1 kilo zaten kimse veremez dimi ama
Sabahta eşim işe giderken tehdit etti beniiiiii :-( eğer eylüle kadar 10 kg vermessem deniz falan yok dediiiii :-( kültür turuna götürcekmiş beniiii böööhhüüü :-(
hosgeldin canimHerkese selamlar,bende zayıflamak istiyorum ve takımda yarışmak istşyorum:)) kuralı nedir napmamız gerek bilgi verirmisiniz.Şuan 70.8 kg yum diyetisyene gidiyorum hedefim 57 olmak diyet listelerimi uyguluyorum ama daha çok motive olmak istiyorum spor yada yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor.
Zumbada güzel onu yapmıştım sonra yotube a giremeyince yapmadım
Amcası
Amcasının kızı
Amca oğlu
Ve uzak akrabalarıyla oturuyorum aynı binada
Doğru degiiiil
Moral bozucudur
Bugün gidecektim unuttum yedim yarına artık Saol cnm
Bir iyi bir kötü dengesizleştim iyice
Günaydıııın nora iyiyiiiiiz sen nasılsın
Bilmiyordum gercekten yarın inş baktırıcam
Hoşgeldin cnm arkadasım yazmış aynen kurallar
Yürüyüşe neden vaktin yok
Tartılarınız uçmuş
Sen bakma onlara ama ewet birşey tartarsan doğruyu bulursun
güzel menü gel birlikte yiyelim
Bn yarın bir gideyim bu dediklerinizin hepsi var bn stres sanıyordum
hosgeldin canim
Hoşbulduk:))
Çocuk:2
geçen sen doğum yaptım,ocak ayından beri yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum baktım gerçekten çok yavaş gidiyorum 10 gün önce diyetisyene gittim.
80 kg ile başladım sabah 70.8 kg dim.
Boy:1.60
Menü:
Sabah:
4 kaşık nesfit(2 kaşık çikolatalı vitalis+ 2 kaşık nesfit:))
1 bardak süt
ara:
3 kaysı
öğlen:
yarım simit
ara:
10 badem +1 elma
akşam:
200 gr tavuk ızgara
salata
ayran
ara:1 meyve
bugünkü listem böyle
ve bol bol su ve 2 kupa yeşil çay
akşamda soda içerim:)
az şekerli türk kahvesi içerim
Doğru degiiiil
Moral bozucudur
Bugün gidecektim unuttum yedim yarına artık Saol cnm
Bir iyi bir kötü dengesizleştim iyice
Günaydıııın nora iyiyiiiiiz sen nasılsın
Bilmiyordum gercekten yarın inş baktırıcam
Hoşgeldin cnm arkadasım yazmış aynen kurallar
Yürüyüşe neden vaktin yok
Tartılarınız uçmuş
Sen bakma onlara ama ewet birşey tartarsan doğruyu bulursun
güzel menü gel birlikte yiyelim
Bn yarın bir gideyim bu dediklerinizin hepsi var bn stres sanıyordum
Selam kizlar.
coktandir yazamiyordum, yarindan itibaren insallah yine aranizdayim.
Selam kizlar.
coktandir yazamiyordum, yarindan itibaren insallah yine aranizdayim.
Nerelerdesin hatun? Hoş gelmişsin sakın uzaklaşma buralardan
2 ay önce doğum yaptım su an 72 kiloyum hiç diyet yapmadım nasil gitcek bu kilolar nYapmaliyim hiç fikrim yok(
Çok erken daha ben 82 ile doğum yaptım 9 aylık yeni 70 e düştüm acele etme emsin bırakınxa emmeyi üzülüyor insan.ben zayıflamayı düşündüğüm dönem kuzum emmeyi bıraktı acaba benim yüzümden mi diye çok üzüldüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?