70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzumcum o zaman yürü. tüm vucut çalışır. sarkmazsın zaten. kilo kaybettikçe basenlerinde gider zaten acele yok

bende pilates yapardım falan bıraktım. hoşlanmıyorum. koşuyorum ve hiç sarkma yok. aksine toplandı ve hiç olmadığı kadar iyi oldu göbeğim falan. bacaklar zaten koştuğumdan kaslıydı göbek kaldı ama 7 kilo daha vereceğim. 5 kilo gittiydi zaten geri 7 kaldı. o da gidince normal olur. boyum 168. 65 kilo olunca iyi olurum. bakalım sonrada sağlıklı beslenerek falan 5 kilo daha veririm ama o zaman bu kadar sıkmam. beslenme düzenimi oturttum zaten. böyle gider sporda günde 1 saat hep yaparım onu bırakmam. 2 sene spor yapınca ara verdiğimde çok kötü olmuştu tüm bacaklarım ödemden şişti falan ay çok kötü olmuştum bi ara ama neyse toparlandı şimdi

hugocuk ya ben geçen tartıldım 67 çıktım ama çok şaşırdım bu kadar düşmeyi beklemiyordum muhtemelen tartıda bir sorun vardı bu akşama doğru tartıldım 68 geldim ama daha yediklerime dikkat etmeye başlayalı bir ay olmadı muhtemelen tartıda bir problem var onu halledicem, bi de bu kadar sık tartılmamaya karar verdim 8 gün sonra diyete başlayalı 1 ay olacak o zaman tartılıcam tekrar. aslında rakamlara çok da takılmak istemiyorum ama..

benim kollarda kaslı ama zayıfladıkça iç kolda sarkma oluyo ondan yapıyorum. biceps, triceps falan çalışıyorum yani

sen tartıya takma vücuduna bak. yağların gidiyomu vücudun şekilleniyomu ona bak. bendede 2 hafta tartı sanki 74 e takıldı kaldı bu hafta baktım tartıda rakamlar hızla aşağı iniyo 72 olmuş. ama 60 bile olsa vücudumda yağ varsa sarkık falan varsa daha işim bitmemiş demektir. vücuduna bak. 70 ol ama taş gibi ol. 60 ol yağsız sımsıkı ol. ona bak sen. sıkılık içinde spor şart malesef başka türlü olmuyo. günde hiçbişey yapılmasa 1 saat dans etmek gerek sıkılık için. bazen göbekte yağ eriyo ama sarkma oluyo ve çok yağlıymış gibi gösterebiliyo bendede olmuştu. o yüzden spor şart

haklısın canım ben inceldim de aslında belimden yanlardan gitti baya bi eskisi gibi değilim, even spor olmadan olmuyor hareket şart. başım ağrıyor ya ilaç almak da istemiyorum önerebileceğin bişey var mı?

ilacımı içtim bi de çizelge yapmaya çalıştım aslında yapmayacaktım başlangıç kilom yazıyor sadece şu anki kilomu haftaya tartılıp yazıcam yanlış yazmayım diye. oldu mu ki?

slm.ben bu gün akşam yemeginde ton balıklı salata bulgurlu tarhana çorbası 1 dilim kepekli ekmek yedim.ama az önce midem kazındı yarım kepek ekmegi ve peynir yedim..yaa nezaman bitecek bu kaytarmalar.:sinifsinif:

gayet güzel yemek yemişsin betülcüğüm. anladığım kadarıyla sizin evde çok hamur işi poğaça, börek falan yapılıyo galiba. birde haşlanmış karnıbaharı yoğurtlayıp yerseniz çok tok tutyo. ben sık sık yapıyorum çok tok tutuyo. bi yerde okumuştum denedim ve çok işime yarıyo. özellikle malum günlerde yiyorum o zamanda azda olsa iştahımı kesiyo

Bbetul valla benim hala bitmiyor özellikle öğle-ikindi arası duramıyorum resmen

öğlenle ikindi arası kepek undan krep yap incecik olsun. arasına lor peyniri koyup yiyebilirsin bayağı doyurucu oluyo aslında en üzel peynir lor peyniri hem çok lezzetli hemde kalorisi az. ben özel günlerde sabah kahvaltısında kepek undan kerp yapıp lorla yerim çokta lezzetli olur

biz akşam yemeğini 8 gibi yiyoruz,saat 6dan sonra vakit geçmiyo,tatlıya saldırsam bi türlü ,ekmeğe saldırsam başka türlü,bu da benim moralimi çok bozuyor:kedi:

zaten öğlenle akşam arasında ara öğün olmalı. meyve yada seeviyosan grisini, kepek ekmeğine peynirli tost, süt, ayran leblebi falan. bunlardan seçip yiyebilirsin. ben bi ara ara öğünde yarım simit ve 1 bardak ayran içiyodum.

hugocuk senin bir konu hakkında görüşünü alabilir miyim?ben hipotiroit hastasıyım,doktorum kepekli ekmek yeme de ne yersen ye dedi,sence ben bu durumda nasıl bir yol izleyeyim ki kilolara veda edebileyimzemuszemus

kalp doktoru mehmet özün kızı var defne öz. o bi kitap yazmış zayıflama üzerine. kendiside çok kiloluymuş ve yeme düzenini değiştirerek ve yediklerini değiştirerek zayıflamış. kitabını baştan sona merakla okumuştum. diyoki kepek ekmeğini 1 kaşık zeytinyağına batırılırsa ve yemekten önce yenirse yada açlık olduğunda yeme hissini azaltırmış. tavsiye ediyodu. birde kendisi çikolatayı çok seviyomuş. bitter çikolatayı eritip erimiş çikolataya çilek batırarak yermiş. diyoki eskisinden daha az çikolata yememi sağladı diyo. bayağı kilo vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…