hugocuk ya ben geçen tartıldım 67 çıktım ama çok şaşırdım bu kadar düşmeyi beklemiyordum muhtemelen tartıda bir sorun vardı bu akşama doğru tartıldım 68 geldim ama daha yediklerime dikkat etmeye başlayalı bir ay olmadı muhtemelen tartıda bir problem var onu halledicem, bi de bu kadar sık tartılmamaya karar verdim 8 gün sonra diyete başlayalı 1 ay olacak o zaman tartılıcam tekrar. aslında rakamlara çok da takılmak istemiyorum ama..
sen tartıya takma vücuduna bak. yağların gidiyomu vücudun şekilleniyomu ona bak. bendede 2 hafta tartı sanki 74 e takıldı kaldı bu hafta baktım tartıda rakamlar hızla aşağı iniyo 72 olmuş. ama 60 bile olsa vücudumda yağ varsa sarkık falan varsa daha işim bitmemiş demektir. vücuduna bak. 70 ol ama taş gibi ol. 60 ol yağsız sımsıkı ol. ona bak sen. sıkılık içinde spor şart malesef başka türlü olmuyo. günde hiçbişey yapılmasa 1 saat dans etmek gerek sıkılık için. bazen göbekte yağ eriyo ama sarkma oluyo ve çok yağlıymış gibi gösterebiliyo bendede olmuştu. o yüzden spor şart
Bbetul valla benim hala bitmiyor özellikle öğle-ikindi arası duramıyorum resmen
Bbetul valla benim hala bitmiyor özellikle öğle-ikindi arası duramıyorum resmen
biz akşam yemeğini 8 gibi yiyoruz,saat 6dan sonra vakit geçmiyo,tatlıya saldırsam bi türlü ,ekmeğe saldırsam başka türlü,bu da benim moralimi çok bozuyor:kedi:
öğlenle ikindi arası kepek undan krep yap incecik olsun. arasına lor peyniri koyup yiyebilirsin bayağı doyurucu oluyo aslında en üzel peynir lor peyniri hem çok lezzetli hemde kalorisi az. ben özel günlerde sabah kahvaltısında kepek undan kerp yapıp lorla yerim çokta lezzetli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?