Oy oy oy
Açık büfeler fena.. Öğlen tıka basa ye gozun kslmasin, akşamlara dikkat et. Bol bol yüz, yüzmesen de havuzda çocuklarla hareket etsen bile cok yararı olur. İyi tatiller canım. Tadını çıkar
Menün çok güzel canım. Böyle devam edersen eninde sonunda verirsin. Yeterki yılma. Azıcık da evde hareket edersen harika olur. İnternetten zumba indir yap mesela çok eğlenceli hem de.Menüm
Sabah domates
Meyveli yoğurt
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Domates
Ince dilim kaşar
Akşam
Sarımsaklı yoğurt
Kabak yemeği
Bu kadar
Ve deli gibi su içiyorum ancak yattığım yerde karpuz gibi büyümeden kiloda veremeden duruyorum
Bugünkü menü;
Sabah: haşl. Yumurta, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği, peynir
Ara: kahve, form çay
Öğle: fırında patlıcan, köfte ( tepsi kebabı deniyor) ayran
Ara: form çay
Akşam: 1 karnıyarık, cacık
Ara: 1 dlm karpuz
Spor: 45 dk aerobik, 1500 adım twist
Bugünkü menü;
Senin menü de her zamanki gibi çok başarılı:)
Zumba konusunda haklısın ancak ayakta duramıyorum hatta iki gündür fizik hareketlerimi yapamayacak kadar bacağım ağrıyo bilekten kalçaya müthiş deli manyak bir ağrı Allah kimseye yaşatmasın amin
Menün de sporun da çok başarılı. Canım sarma çekti :))kızlarrr bugünkü menüm ya çok yedim gibi hissediyorum bi bakın :)
sabah
yağsız omlet domates salatalık 3 tane zeytin 1 dilim kepek ekmeği
ara
4 tane yaprak sarma
öğlen
1 tabak karpuz
ara
grissini
akşam
1 tabak kabak yemeği salata yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara
çay 4 tane form bisküvi
toplam 1250 kalori yapıyo
tempolu yürüyüş ve bisikletle 810 kalori yaktım bi de
gayet iyi canım menün çok güzel :) ama form çayı çok içme zararlı diyolar :/ diyetisyen 2 günde bir falan diyo onun yerine yeşil çay iç :)
menun cok guzel canim verirsin ins moralini bozma rahatsizligin gecince birazda spor yaparsan vermemen icin bi neden yokMenüm
Sabah domates
Meyveli yoğurt
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Domates
Ince dilim kaşar
Akşam
Sarımsaklı yoğurt
Kabak yemeği
Bu kadar
Ve deli gibi su içiyorum ancak yattığım yerde karpuz gibi büyümeden kiloda veremeden duruyorum
menude sporda cok guzelBugünkü menü;
bence gayet guzel bir menu hem sporda yapmissinkızlarrr bugünkü menüm ya çok yedim gibi hissediyorum bi bakın :)
sabah
yağsız omlet domates salatalık 3 tane zeytin 1 dilim kepek ekmeği
ara
4 tane yaprak sarma
öğlen
1 tabak karpuz
ara
grissini
akşam
1 tabak kabak yemeği salata yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara
çay 4 tane form bisküvi
toplam 1250 kalori yapıyo
tempolu yürüyüş ve bisikletle 810 kalori yaktım bi de
beni de aranıza alır mısınız ben 24 yaşında 155 boyunda 73 kiloyum
Merhaba kızlar
Kaç gündür uğrayamadım inşallah haftaya cuma dan sonra daha aktif olacağım
Şu sıralar gören herkes daha da zayıflamışsın diyor sanırım tartılmamak işe yaradı kaçamak falan yapmadım. Artık bu cuma tartılırım kilomu ben de çok merak ediyorum
Rahatlayinca ole.oluyo. 4kg verdim.die.rahatlamistom 1 kg su geri geldi. Bugun acayip istahim acik rahatsizlikdan dolayi kac gundur bisey yedigimden acisi cikiyor demekki.Bravo kızlar menüleriniz sporlarınız cok iyi. Ben bir türlü ilk günkü motivasyonumu yakalayamadim. Yani öyle asırı da yemiyorum ama diyet listeme tam olarak uyamiyorum. Kacamaklarim oluyor.
Biraz seye bağlıyorum verdigim kiloyla bayağı rahatladım eskisi kadar rahatsız değilim halimden. Bir de nasil olsa yavaş da olsa veriyorum diye. Ne bileyim iste
beni de aranıza alır mısınız ben 24 yaşında 155 boyunda 73 kiloyum
Merhaba kızlar
Şu sıralar gören herkes daha da zayıflamışsın diyor sanırım tartılmamak işe yaradı kaçamak falan yapmadım. Artık bu cuma tartılırım kilomu ben de çok merak ediyorum
hoşbulduk.
siz neler yapıyorsunuz
şuana kadar yediklerim;
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Dost Yoğurt 100 GRAM 79
[3] kırmızı mercimek çorbası salçalı 1 kepçe 55
[4] taze fasulye yemeği 5 yemek kaşığı 70
[5] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[6] Simit 1 ADET 275
Toplam : 545 kal.
akşam doğum günüm var günü kesin 2000 kaloride kapatırım :2::2:
menun ck guzelmis canmSlm kızlar,Bugun pek uğrayan olmamış daha. Dünkü menümü yazayım.
Sabah 1 dilim tb ekmeği, peynir,domates,salatalık,salça
Ara 1paket light kraker(129kcal imiş)
Öğle 1tabak nohut,1dilim tb ekmeği,1kase cacık
Ara Şekerli nescafe
Akşam Yoğurtlu biber,1dilim tb ekmeği
Ara 2adet parmak bisküvi,1adet gofret,yarım haşlanmış mısır (akşam oturmasında misafir vardı)
3 litre su içtim 2 yeşil çay ,1 otlu çay, Yarım saat ütü üstüne 10 dk tempolu yürüyüş. Yürüyüşü çok yapamadım. Ütü sırasında belim ağrımış. Artık bu akşam güzelce yürürüm.
Bol eksili günler dilerim herkese
Bravo kızlar menüleriniz sporlarınız cok iyi. Ben bir türlü ilk günkü motivasyonumu yakalayamadim. Yani öyle asırı da yemiyorum ama diyet listeme tam olarak uyamiyorum. Kacamaklarim oluyor.
Biraz seye bağlıyorum verdigim kiloyla bayağı rahatladım eskisi kadar rahatsız değilim halimden. Bir de nasil olsa yavaş da olsa veriyorum diye. Ne bileyim iste
aliriz canim tabiki hosgeldinbeni de aranıza alır mısınız ben 24 yaşında 155 boyunda 73 kiloyum
eger bu sekilde daha cok motive olupta kilo verebildiysen ne mutlu sana hadi bakalim hedefine az kaldiMerhaba kızlar
canim kendine kucuk bir dilim al sadece 2 3 catak lik bi dilim ve kesinlikle rejimdeyim deme aksam cok kacirmisim o yuzden canim istemiyor de boylece ustune gelmezlerhoşbulduk.
siz neler yapıyorsunuz
şuana kadar yediklerim;
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Dost Yoğurt 100 GRAM 79
[3] kırmızı mercimek çorbası salçalı 1 kepçe 55
[4] taze fasulye yemeği 5 yemek kaşığı 70
[5] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[6] Simit 1 ADET 275
Toplam : 545 kal.
akşam doğum günüm var günü kesin 2000 kaloride kapatırım :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?