Kızlar menümü yazayım
Bugün biraz kaçırdım sanki :-(
Sabah: kaşarlı küçük tost
Öğlen gene her zamanki gibi vakit bulup yiyemedim :-(
Ara trileçe tatlısıama çok değil sadece küçücük bi dilim çünkü ellerim falan titremeye başladı şekerim düştü gibi hissettim
Akşam: haşlanmış bi tane baget tavuk ama küçük bide 2 kaşık yoğurt
25 dk kadar çok hızlı yürüyüş yaptım şimdi gene çıkıcam yürücem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım yoğurtunu sabah yersen daha iyi olur bence. Artık bu saatte yenen her şey depolanır. Gün içindeki yediklerin gayet iyi sabahki gözlemeyi öğleni hafif tutarak dengelemişsin . Sporun da güzel
Bence menün güzel hatta az yemişsin. Aslında öğlen bieşeyler yiyebilsen tatlı yeme ihtiyacı hissetmezsin
yok canım fazla değil bence tam olmuş yüksek kalorili şeyler yemişin ama az yemişin dengelemişin yani :)
Evet bugün yüksek kalorili şeyler yedim ama gerçekten halsizlik tavan yaptı ve ellerim çok titredi zaten tatlıyı yedim kendime geldimbünye alışık değil tabi kuş kadar yemek yemeye lahmacun kebap felan istiyo bünye hahaaa
diyetteyim de yeme :) :) ben bugün 1 tencere sarma yaptım tatlılar yaptım ama hiç yemedim 3 tane sarma yedim :) yediğin her lokmada zayıflayıp ne kadar güzel olacağını düşün :) o zaman iştah falan kalmaz çok sıkıldım ben kilolu olmaktan herkes çok güzelsin biraz kilo versene diyo3 ay sonra görecek herkes acayip hırs yaptım sende öyle düşün :)
ya sorma bende bıktım yüzün güzel ama kilo olmasa daha ii olursu diolarbugün 2000 kalori civarındaydım ya acaba daha çabuk vermek için kendimi kaça çeksem kalori açısından:26::26:
Bu günkü menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek
Ara
Bir kupa nescafe
Öğle
Domates çorbası
1 tane hurma
Ara
1 kupa nescafe
Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye yemeği
Karpuz
Aslında çok yandım ama krem kurtardı sanırım çok ucuz atlattımhmm oglen yedim hatta ertesi gunune kadar hic bisey yemedim canim istemedi artik dusunun ne kadar yediysem
valla guzelim ben hic sevmem torpili birde bu sene sen yardim edersinde gecerse seneye ne olucak universite ne olucak herzaman birilerinimi bulucaklar kiza sinifini gecirsin diye, kimse kusura bakmasin calissaymis belki biraz acimasiz olucam ama ben cok karsilastim boyle durumlarla okulumda cocuk hic calismaz ama gecer kimiside kendi paralar butun sene okuyacam diye oda gecer hani nerde adalet
gecmis olsun canim cokmu yanik?
su hayatta en cok korktugum sey yaniktir rabbim kimsenin basina vermesin cok zor
B'nde bilmiyordum ama çok fenaymış öğrendimGeçmiş olsun canım. Yanığın acısı çok fena.
Âmin cnm Saol kısmet kimderki gece 12de oglum uyanık olacakAy çok geçmiş olsun canım ya inşallah hemen iyileşir
Saol cnmGecmis olsun ya
Çok geçmiş olsun canım yaa kocakarı ilacı demessen yumurta akı sür çok çok iyi geliyo ama hemen yıkama kurusun elinde.
Canım menülerin de sporun da çok güzelkızlar bugünkü menümü yazayım bende
sabah
domates salatalık küçük bi kase corn flakes çeyrek gözleme
ara
4 tane kayısı
öğlen
1 kase kase karpuz
ara yok
akşam
bi tane zeytinyağlı enginar 1 tane haşlanmış but 2 yemek kaşığı pirinç pilavı 1 dilim kepek ekmeği
ara
4 tane form bisküvi
bide akşam içine meyve doğrayıp buzluğa yoğurt koydum onu yicem
bide 800 kalori yakacak kadar spor yaptım yine ya çok mu yemişim cuma da geliyokorkuyorum çok çıkcam diye
ve günde 3 litre su içiyorum 3 bardak yeşilçay,mate 2 fincan nar çiçeği çayı 3 fincanda çay içiyorum (hepsi şekersiz)
Bu günkü menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek
Ara
Bir kupa nescafe
Öğle
Domates çorbası
1 tane hurma
Ara
1 kupa nescafe
Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye yemeği
Karpuz
İyi bari moralim düzeldibide çok fazla spor yaptım bugün,burda bahsedilen leslie denen sporu indirdim yaklaşık 1,5 saat onu yaptım inşallah bi faydası oluyodur
Öyle yapayım madem :) 15 gün oldu bugün tam diyete başlayalı 2 gün spor yapamadım sadece hergün 800 kalori yakacak kadar spor yapıyorum ama arkadaşım hergün daha fazla yapmalisin dedi öyle mi
Canım senin bebişin vardı yanılmıyorsam istersen ben hazırlayımGünaydın kızlar
Rosewind tekrar geçmiş olsun s...din diye bi ilaç değil mi? Bi Dr arkadaşım piyasanın en iyisi demiştisevindim iyi olmasına tekrardan hoşgeldin :)
Dünkü menüleriniZi okudum kızlar aralarda kaçamaklar dışında -ki bazı arkadaşlarımız gerçekten süperler 0 hata- menülerimiz çok iyi
Bir de sanırım pişmanlık duyacağımız şeyler yiyince yazamıyoruz (şahsen=ben)
Ama yinede yazalım yorumlarla taşlanalım diyorum olur mu?
Öptüm hepimizi inşallah yarın herkes -de olacak
Aklıma gelmişken
***Kova01 sen mi ben mi hazırlayayım??? Yarın ki listeyi?
Kızlar bugün çok ama çooook mutluyum. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. Bugün tartıldım 69,7 yi gördüm. Sevinçten ağlayabilirim. 69 u gördüm ya ölsem de gam yemem. Burası olmasa bu kadar motive olamazdım. Bir de günlükliste yazmak ilk başta saçma, angarya geliyordu zaten biliyorum ne yediğimi diyordum ama hakkaten çok etkili oldu. Kaçamakları dahi yazın bence bir müddet sonra eliniz o kaçamağa giderken vicdan azabı duymaya başlıyorsunuz. Yani bende öyle oldu. Şimdi bu kaçamağı hangi yüzle yazacağım diyip bazen yemekten vazgeçiyordum. Bu arada internetten mayo siparişi vermiştim 42 beden. Giydim büyük geldi. Hemen geri gönderdim 38 bedenini istiyorum dedim. 65 e düşersem içine girebilirim sanırım. Spordan dolayı da vücudum sıkılaştı baya. Göbek gitti nerdeyse. Ayy sevinçten çenem düştü resmen
Saol tekrar ewet o krem müthiş bişey ben kesinlikle bitmiştim o olmasaydıGünaydın kızlar
Rosewind tekrar geçmiş olsun s...din diye bi ilaç değil mi? Bi Dr arkadaşım piyasanın en iyisi demiştisevindim iyi olmasına tekrardan hoşgeldin :)
Dünkü menüleriniZi okudum kızlar aralarda kaçamaklar dışında -ki bazı arkadaşlarımız gerçekten süperler 0 hata- menülerimiz çok iyi
Bir de sanırım pişmanlık duyacağımız şeyler yiyince yazamıyoruz (şahsen=ben)
Ama yinede yazalım yorumlarla taşlanalım diyorum olur mu?
Öptüm hepimizi inşallah yarın herkes -de olacak
Aklıma gelmişken
***Kova01 sen mi ben mi hazırlayayım??? Yarın ki listeyi?
Kova çok sevindim ya ıyıkı böyle yazmışşın bana da menü yazmak zor geliyorduKızlar bugün çok ama çooook mutluyum. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. Bugün tartıldım 69,7 yi gördüm. Sevinçten ağlayabilirim. 69 u gördüm ya ölsem de gam yemem. Burası olmasa bu kadar motive olamazdım. Bir de günlükliste yazmak ilk başta saçma, angarya geliyordu zaten biliyorum ne yediğimi diyordum ama hakkaten çok etkili oldu. Kaçamakları dahi yazın bence bir müddet sonra eliniz o kaçamağa giderken vicdan azabı duymaya başlıyorsunuz. Yani bende öyle oldu. Şimdi bu kaçamağı hangi yüzle yazacağım diyip bazen yemekten vazgeçiyordum. Bu arada internetten mayo siparişi vermiştim 42 beden. Giydim büyük geldi. Hemen geri gönderdim 38 bedenini istiyorum dedim. 65 e düşersem içine girebilirim sanırım. Spordan dolayı da vücudum sıkılaştı baya. Göbek gitti nerdeyse. Ayy sevinçten çenem düştü resmen
gunaydin kizlar
hayirli kandiller herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?