ethos bebegin kac aylik?
hugocuk senin bir konu hakkında görüşünü alabilir miyim?ben hipotiroit hastasıyım,doktorum kepekli ekmek yeme de ne yersen ye dedi,sence ben bu durumda nasıl bir yol izleyeyim ki kilolara veda edebileyimzemuszemus
geçmiş olsun canım. senin metabolizman yavaş çalışıyodur ve kilo vermen daha zor olur bize göre. doktorun ne dediyse aynen yap. ilaçlarını sakın aksatma çünkü kilo vermen çok zor olur. doktoruna sor canım bakalım tam buğday ekmeği yemendede sakınca varmıymış canım. o zaman sen kepek unda kullanmaman gerekir. kepekli olan herşey yasaktır heralde sana. ama tam buğday unu yasak değilse herşeyinde tam buğday unu kullanabilirsin. birde doktorunla konuş bakalım kilo vermen için özel olarak yemen gereken ve yememen gereken şeyleri öğren. nasıl beslenmen gerekirmiş zayıflayabilmen için. diyetisyenede gidebilirsin. o da bu konuda bilgilidir. sana uygun diyet verir. bu hastalığa yakalananların kilo vermesi çok zordur diyetisyen kontolünde zayıflamalıdır
bilgilerin vede ilgin için çok teşekkür ederim,doktorum nisan ayında randevu verdi o tarihten önce görüşme imkanım olursa söylediklerini iletip bilgi almak isterim,bu arada bende evde yürüyüş ve ip atlamaya devam edeyim de hiç olmazsa sporla bazı şeyleri kurtarayım,ilgin için tekrar teşekkür ederim:uhm:
ben burdaki markette kepekli un bulamadım bi de büyük markete bakayım diyorum dediğin gibi iyi olur tavsiyen için sağol canımöğlenle ikindi arası kepek undan krep yap incecik olsun. arasına lor peyniri koyup yiyebilirsin bayağı doyurucu oluyo aslında en üzel peynir lor peyniri hem çok lezzetli hemde kalorisi az. ben özel günlerde sabah kahvaltısında kepek undan kerp yapıp lorla yerim çokta lezzetli olur
slm kızlar nihayet geldim bugün çoookkk yorgunum oğlumda huzursuz hep onunla uğraştım ne yaptığımı bile bilmiyorum.sabah 1 bardak ılık su ve 1 kuru kayısı sonra 50 dk yürüyüş ve kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği bal biraz tereyağ 2 zeytin 1 salatalık 1 peynir 1 -2 çatal ayva reçeli ve çay arada da yarım armut ve biraz yoğurt öğlenim olamadı oğluşum yüzünden dışarıya çıktım onu rahatlatmak için açlığımdan 1 çubuk kraker 1 ayran 4 gibi yeşil çay 2 kuru kayısı ve 1 incir akşam da 2-3 kaşık bulgurlu kabak yemeği 1.5 kase tarhana çorbası 1 dilim kepek ekmeği az marul ve yoğurt.az öncede çay ve 1 grisini yedim.
hgocuk tavsiyelerini bekliyorum.ayrıca dün tartıldım 79 dum bugün sabah 80 di çok acayip moralim bozuldu çünkü dün akşam 1 saatten fazla spor yapmış acayip ter atmıştım.o çabaya kilo aldığımı görünce bozuldum.hatta aman be rejim mejim bırakacam yürümeyeceğim dedim ama bozmadım.neden sence nerde hata yapıyorum ya
aslında yediklerinde çok bi anormallik yok. reçel yemesen, tereyağını şimdilik uzak dursan. yanlış anlama tereyağı iyidir ama diyette az uzak dur. akşam yemeklerinde yağ 1 kaşık kullanıyosan aslında kilo almaman gerek. ama hep böylemi yapıyosun yoksa ciddi kaçamakların oluyomu. yada sık sık kaçamak yapıyomusun. 2 gün diyet yapıp üçüncü gün dayanamayıp yiyomusun. tartıyı takma fazla. vücudunda değişiklik varmı. yağlarının eridğini anlıyomusun ve ne kadar oldu başlayalı diyete spora. şu da var. spora çok olmadıysa başlayalı kasların gelişiyodur ve artıyodur kas kütlen ve tartıda yağa göre daha fazla ağır çeker canım. o yüzdende olabilir. bunları düşün bakalım hangisi olmuş sende.
sanki acıkıyorum ne yapsam ne yapsam su içeym bari.
ya yeni başlamış gibiyim niye böyle bilmiyorum
arkadaşlar bir tavsiye vereyim acıktıkça lahana çorbası için çok faydasını göreceksiniz bende 2 haftada 4 kilo verdirdi
hugocuk geçen salı başladım spora yürüyüşle.hergün yürüdüm.bel fıtığım olduğu için baya gevşedim.mutlaka kas yapıyorumdur.ama inceldiğimi hissettim.sıkılaştım yani.ayrıca kaçamak yapmıyorum.zaten oğlandan zaman bulamıyorum ki.sanırım kas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?