70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah cok merak ediyorum vucudunu canim birde spor yapiyorsunya daha fit gorunuyorsundur kesin
sakincasi yoksa koysana resmini

Resim koymaya korkuyorum çünkü daha önce başka arkadaşların resimlerini alıp zayıflama ilaçlarının yanına koyuyorlar. O yüzden istemiyorum. Benim şuan basen var. Sellülitlerim baya azaldı. Göbek nerdeyse gitti. Öyle anlatayım

kızlar 4 gündür gram veremedim moralim çok bozuk 1000 kalorilik diyet yapmayı düşünüyorum artık sizce az mı ?

Maşallaaaah bravo sana allah bizlere de nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boşversene zayıf oldukları için senden güzel falan görünmüyolar ;-) sadece giydikleri daha çok yakışıyo o kadar ama aslında kiloluda olsak yanyana geldiğimizde onlardan daha güzeliz bi kere hem bizim havamız ve neşemiz yeter ;-)

Haklısın vallahi :)

Ramazanda Allah yardımcımız olur inşallah gerçekten susuzluk çok zor.
bu arada Allah kabul etsin.
sagol canim
canim iste yiyipte cikma gibi bi imkanin yokmu veya isten cikmadan bi ara ogun belki yapabilirsi bun senin eve gidince asiri yemene mani olabilir
ben 7 bucukta yiyorum kendime cok gec diyordum ama benden daha gec yiyende varmis

ay yok o zaman koyma canim basen bendede var zaten kalan ve en onemli yerim diyebilirim

İnan sanki ben zayıflamış kadar sevindim arkadasım. Cok istikrarlı gidiyordun Hakettin bence

Kova bile sorucam kacamakları yazın demişsiniz ya aslında yazmamamız anormal ama ya canınız çekerse bnm aklıma hep bu geliyor sonrada menü paylaşmıyorum busefer herşey iptal oluyor

Aynen ya. Kacamaklarimla digerlerinin de nefsini kabartmayayim diyorum. Bı de tabi o kadar kaçırdım ki neyi nasil yazacağımı bilemediğimden paylasamadim.

Allah kabul etsin canım. Ben cesaret edemedim niyetlenmeye

ben 1400 yaptım onu ilk gün öyleydi sonraki 1 hafta 1300 yaptım 1 haftadırda 1200
1200 ideal diyolar bence 1200 yap kalorisi düşük ama doyurucu sağlıklı şeyler yiyosun böylelikle ben hiç aç kalmıyorum

tamam tatlım 1600 den 1200 e düşürim bende ya bu arada şu spora başlamadan önce göbeğim sertti sıkıydı ama şimdi sallanıyor bu yağların parçalanmaya başladığının işareti olabilir mi :26::26::26:

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: etli türlü, cacık
Ara: şeftali, 6-7 fındık
Akşam: 1/2 tavuk pane, 4-5 cızbıx köfte (teflon tavada ısıttım), söğüş domates, ayran
Spor: 45dk tempolu yürüyüş, 15 dk koşu

Olabilir canım tabiki o yüzden sporu ihmal etme tempolu yürüyüş yapabiliyosan yap yoksa evde çok kalori yaktiran bir sürü spor var onları yap :) bide plates e baslicam ben çok işe yaradı bi arkadaşım da çok sikilasti :)

kızlar bugünkü menüm :)

sabah
1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
ara yok
öğlen
küçük bi tabak meyveli yoğurt( kendim yaptım) 1 tane haşlanmış but
ara yok
akşam
bi tabak çorba (yağsız) salata bi dilim karpuz
ara
form bisküvi 3 tane
bide yarım kandil simidi yicem çok canım çekti :)

yine 800 kalori yakacak kadar spor yaptım 3 litre su 3 fincan mate yeşilçay 3 fincan çay 3 fincan nar çiçeği çayı

bu arada hayırlı kandiller hepinize :)

Canim bu kasiklar servis kasigi mi yemek kasigi mi? yemek kasigi ise 1 tane ck az degil mi

Canım yemek kaşığıyla ölçüyorum ama tepeleme oluyor genelde. Tabağıma aldıktan sonra tatlı kaşığı ve çatalı kullanıyorum daha uzun sürede yiyorum

Geçmiş olsun canım.

Sen bunlarla nasıl yaşıyorsun? Hiçbirşey yememişsin resmen

Canım bunları yiyebildiğime şükrediyorum o kadar yoğunum ki son zamanlarda evde doğru dürüst yemek bile yapamadım anneme ya da kayınvalideme gidiyoruz şu sünnet düğününü bi atlatsak rahatlayacağım sağlıklı beslenmeye tekrardan başlayacağım

Hadi gözünaydın 6 lı rakamları gördün

Beni atıp duruyo kk?? Menümü 4. Yazışım
Sabah
2 yk yulaf 1 çay bardağı süt
1 çk bal

Öğlen
1 yumurta ile peynirli omlet
2 dlm çavdar ekmeği
4 cherry domates

Akşam
2 muz 2 kaşık yoğurt

Menüm bugün az oldu çünkü fıtığıma eşlik olarak üşütmüşüm çok kötüydüm uyumuşum terlemişim annem üstümü değiştirdi ve şuan açlıktan ölüyorum

Bu kadar spor yapıp bu kadar az yeme canım yarın istediğin kiloya ulaşsanda bu sporu bu az yemeği devam ettirecek misin? Yoksa 5 verip 10 alma???

Bu kadar spor yapıp bu kadar az yeme canım yarın istediğin kiloya ulaşsanda bu sporu bu az yemeği devam ettirecek misin? Yoksa 5 verip 10 alma???

spora devam etmeyi düşünüyorum canım bundan biraz fazla yerim öyle verince herşeyi yerim dersem alırım zaten diyet spor iyi gidiyo alıştım az yemeyede alıştım çok yiyemiyorum tek sıkıntım abur cuburda olur :) ama şu hergün tartılma işini napcam bilmiyorum :)

Tartı sanırım kolay bir yerde? Onu pat diye üstüne çıkamayacağın bir yere kaldır 1-2 gün çıksanda erinirsin diye düşünüorum:)
Spor yaptığın için bence biraz daha tavuk balık gibi hatta akşam salatana peynir yada yumurta beyazı katsan?

iyi fikirmiş ya :) salatanın içine koyayım proteinli bişeyler :) tartıyı anneme sakla diyorum sonra geri çıkar ver diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…