70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kova bile sorucam kacamakları yazın demişsiniz ya aslında yazmamamız anormal ama ya canınız çekerse bnm aklıma hep bu geliyor sonrada menü paylaşmıyorum busefer herşey iptal oluyor

Benimde aynı valla artık tak dedi canıma kilolar utanır oldum sokakta gezmeye millet göbeğşme popoma bakıyo gibi hissetmeye başladım ilk kez adam akıllı diyet yapayım dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sevindim canım darısı başımıza inşallah :) 6 lari gördükten sonra gerisi kolay kaç kilo gitti şimdi ?

Benimde öyle ya yolda giderken bakıyorum insanlara kendimi çok şişman hissediyorum etfarimda bir sürü arkadaşım var inan güzel değiller ama daha zayıf oldukları için güzel görünüyolar benden :/ bi zayiflayalim da millet güzellik görsün

kızlar selamlar bende tam 70 kiloyum aranıza katılmak istiyorum çünkü bende bıktım artık bu kilolardan. bide benim kilolar direk göbek ve popo. artık güzel şeyler giyinip biyere gitmek istemiyorum

çook sevindim canım tebrikler

kızlar selamlar bende tam 70 kiloyum aranıza katılmak istiyorum çünkü bende bıktım artık bu kilolardan. bide benim kilolar direk göbek ve popo. artık güzel şeyler giyinip biyere gitmek istemiyorum

beni de aranıza alır mısınız ben 24 yaşında 155 boyunda 73 kiloyum

Hoşgeldiniz kızlar

Öyle yapayım madem :) 15 gün oldu bugün tam diyete başlayalı 2 gün spor yapamadım sadece hergün 800 kalori yakacak kadar spor yapıyorum ama arkadaşım hergün daha fazla yapmalisin dedi öyle mi

Bence gayet iyi spor yapıyorsun canım. Daha fazlası olimpiyatlara hazırlanmak falan olur herhalde

Bu arada senin tavsiye ettiğin nar çiçeği çayı varmış evde, başka bir arkadaşa hibisküs dediğinde anladım evdeki çay olduğunu Ama hiç içmemiştim bakalım bugün deneyeyim. Diyet olayına başladığımdan beri ev aktara döndüde ne var ne yok artık bilmiyorum

Rica ederim canım. İnşallah kalıcı ve sağlıklı bir şekilde veririz.

Kova bile sorucam kacamakları yazın demişsiniz ya aslında yazmamamız anormal ama ya canınız çekerse bnm aklıma hep bu geliyor sonrada menü paylaşmıyorum busefer herşey iptal oluyor
Kaçamakları yesen de yaz. Bir müddet sonra yazmaya utanır olup dikkat etmeye başlıyorsun. Ya da ben kaçamak yaptığımın ertesi günü hafif yiyorum, nesfit gibi mesela . Dengeliyor.

Canim cok iyi geliyo ben adet dönemlerim de de içiyorum çok ödem artırıyo ilk gün çok fazla tuvalete gidersin ama :)

moralini bozma canim neden olmasin bende 78 le basladim buraya yavas yavas hedefe dogru ilerliyoruz

canim protein almaya dikkat et benim diyetetisyen hem oglen hem aksam protein veriyordu yoksa cok acikirsin demisti

Sağol canım. Benim de annemde var asma ağacı. Sağolsun o da gönderiyor. Fazlasını haşlayıp derin dondurucuya koyuyorum. Şişeye bastık ama çürüdü. Düşünmen yeter
rica ederim canim biz ilk gecen sene siselere koyduk iyide durdu hic bisey olmamisti

menunde sporunda cok guzel
canim menun guzel cok su tuketmiyomusun caylar + su kesin 4litreyi bulmustur

canim sen bu menuyle nasil ayakta duruyorsun valla

hadi gozun aydin canim eh bu menulerle ve sporla gec bile kaldi tartin seni mutlu etmek icin

hosgeldin canim

Bende bi 6 kilo versem gorucem 6 lari inşallah :) baya vermisin tebrik ederim evet canım çok su içmeye çalışıyorum :) ise yariyodur inşallah :)

kizlar aksam esim ille yari niyetlenelim dedi bende peki dedim telefonunun alarm ini nasil kurdu bilmiyorum ama ben imsak saatine 15dk kala uyandim allal acele bisey hazirladim yedik niyetlendik
saat oglen olmadi benim dilim damagima yapisti Allah'im ramazanda nasil yapicaz bilmiyorum

Ramazanda Allah yardımcımız olur inşallah gerçekten susuzluk çok zor.
bu arada Allah kabul etsin.

ben siteye yeni üye oldum herkesin bu kadar samimi ve içten olacağını tahmin etmiyordum hepiniz çok tatlısınız destekleriniz çok güzel.
dün çok kaçırdım o yüzden dünü saymıyorum bugün yeni baştan başlıyorum ama benim spor imkanım yok evimde müsait değil işte oturarak çalışıyorum neler önerirsiniz yada günde ne kadar kalori almalıyım bide akşamları nasıl geçiştirebilirm eve 8:30 dan önce eve gidemiyorum eve gidincede açlıktan yemeklere saldırıyorum kızlar önerebileceğiniz bişeyler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…