Günaydın kızlaaaar
Bugün yolculuk var dua edin oğluşum yormasın beni çünkü gerçekten ayakta duramıyorum
Buarada sabah dayanamadım tartıldım ancak dün 76.7 bugün 76.3 :) musmutlu oldummm:)
Ez beni ezzzz
Kilo veremedim diye bas ustumeee
Dost bildim yağlarını mincikladim
Bunu da mı görecektim
aah selulitli bacaklarım götürün beni burdan
Amiiiiinİyi yolculuklar canım. Benimkinin de bugün yılsonu gösterisi var. Ardından adanaya gideceğiz kebap cennetine. Allahım sen aklımı koru, beni kalorili yiyeceklerden uzak tut yarabbim. Bir daha 70 in yüzünü göstertme bana. Amin.
Kusura bakma canim ok m?Hayır. Onlar 500 gr artıdalar. Almışlar yanlarına + işareti koymuştum.
Eki Görüntüle 1156316
Bu hafta birinci olan handemonve kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim. Bu hafta sonunculuğu iki arkadaşımız paylaşıyor; mavi1000 ve
emel93.
Amiiiiin
Kusura bakma canim ok m?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi yolculuklar canım. Benimkinin de bugün yılsonu gösterisi var. Ardından adanaya gideceğiz kebap cennetine. Allahım sen aklımı koru, beni kalorili yiyeceklerden uzak tut yarabbim. Bir daha 70 in yüzünü göstertme bana. Amin.
Hhhehe :)))Ok canım. Kendine verdiğin ceza da ayrıca hoşuma gitti :))
Ya benim gene bugünde parmaklarım tombiş tombiş şişko olmuş gene ödeeeemmmm :-(
Ay ne güzel ya Adana da zaten meze çok mezeler ve eti ye yeter ekmek yemezsinay nasıl canım çekti:)
Aa buarada Adana kebap yeme kuşbaşı tercih et oldu mu çünkü Adana içinde yarısından çoğu kuyruk yağı mı iç yağı mı neymiş..
Slm hanımlar, utançtan ölüyorum. Dedigim oldu . Listeyi ben hazırlıyorum galiba. Aç dolaşıyorum ona rağmen kilo alıyorum. İntihar edicem.
Yola çıkmadan bugünkü menüm :
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, 9lu çay
Öğle: tavuk pane(1.5 tane yağsız tavada ısıttım), yoğurt, domates
Ara: soda
Akşam: balık ızgara, salata ve meze yemeyi düşünüyorum
Spor: 20dk aerobik( jillian micheals level 1) arada anca bunu yapabildim
Günaydın kızlaaaar
Bugün yolculuk var dua edin oğluşum yormasın beni çünkü gerçekten ayakta duramıyorum
Buarada sabah dayanamadım tartıldım ancak dün 76.7 bugün 76.3 :) musmutlu oldummm:)
Enerjine bayıldım.sabah sabah beni güldürdün allah da seni tartıda güldürsn inşallah.
Eneee
Utandim simdi :thumbdown::thumbdown:
Kinadim.kendimi
Cok yaraticisin bu arada :)
Kendime senin.icin ceza verip fazladan 5 dk daha bisiklete binicem ok mi baristik mi
Hadi iyi yolculuklar. Rahat rahat Gidersiniz inşallah. Ben de oğluma güvenemiyorum hic cesaretimiz yok bir yere gitmeye
Aaamiiin! Ne güzel dua o öyle
Yoook 5 dakkayla olacak is degil bu. Bu haftasonu hiçbir türlü tatlı yemene izin vermiyorum ancak o sekilde barışıriz
Olabilir canım tabiki o yüzden sporu ihmal etme tempolu yürüyüş yapabiliyosan yap yoksa evde çok kalori yaktiran bir sürü spor var onları yap :) bide plates e baslicam ben çok işe yaradı bi arkadaşım da çok sikilasti :)
dün 2 saat spor yaptım ve her yerim ağrıyor yürüyemiyom bile o derce yaşu saate kadar 1.400 kalorilik yiycek tükettim ya 200 kalorilik ne var ki acep
Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim tb ekmeği, 1 yumurta, domates, peynir , Salça
Ara şekersiz nescafe
Öğle 3 kaşık semizotu yemeği, yarım dilim tb ekmeği, 2 catal ketçaplı spagetti, salata ,yoğurt, 1 dilim kavun
Ara 2 kare bitter çikolata, 1 bardak sade gazoz, 1 tane beze
Aksam fırında balık, marul salatası , yarım dilim tb ekmeği
Ara biraz kiraz yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?