70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlaaaar
Bugün yolculuk var dua edin oğluşum yormasın beni çünkü gerçekten ayakta duramıyorum

Buarada sabah dayanamadım tartıldım ancak dün 76.7 bugün 76.3 :) musmutlu oldummm:)

İyi yolculuklar canım. Benimkinin de bugün yılsonu gösterisi var. Ardından adanaya gideceğiz kebap cennetine. Allahım sen aklımı koru, beni kalorili yiyeceklerden uzak tut yarabbim. Bir daha 70 in yüzünü göstertme bana. Amin.

Ez beni ezzzz
Kilo veremedim diye bas ustumeee
Dost bildim yağlarını mincikladim
Bunu da mı görecektim
aah selulitli bacaklarım götürün beni burdan

Eneee
Utandim simdi :thumbdown::thumbdown:
Kinadim.kendimi
Cok yaraticisin bu arada :)
Kendime senin.icin ceza verip fazladan 5 dk daha bisiklete binicem ok mi baristik mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amiiiiin
Hayır. Onlar 500 gr artıdalar. Almışlar yanlarına + işareti koymuştum.
Kusura bakma canim ok m?

Ay ne güzel ya Adana da zaten meze çok mezeler ve eti ye yeter ekmek yemezsin ay nasıl canım çekti:)

Aa buarada Adana kebap yeme kuşbaşı tercih et oldu mu çünkü Adana içinde yarısından çoğu kuyruk yağı mı iç yağı mı neymiş..

Ya benim gene bugünde parmaklarım tombiş tombiş şişko olmuş gene ödeeeemmmm :-(

Ok canım. Kendine verdiğin ceza da ayrıca hoşuma gitti :))
Hhhehe :)))
Ya benim gene bugünde parmaklarım tombiş tombiş şişko olmuş gene ödeeeemmmm :-(

Odem.icin yk mu yapilacak bisi

Sabah kalktim.
45 dk tempolu yuruyus 15 dk bisiklet 1 haftadir yapmiyordum.kendimi iyi hissettim.okadar ki 1kase karisik kizartma ve peynir yedim.kalhvaltida papatya ekmekler var ya onun.bi yapragini yedim. 1 saat sonra falan kayisili form cayi icerim 1haftadir icmiyordum.onuda.
Hafta sonlari yemeklerimiz daha ozenli oluuor. Malesef kg alimida oluyor bakalim.insallah haftaua cuma hedefimi gorururm.artik.
Brnle baslayanlar 2 haneli rakamlari vermisler ben.4 kg puuuuffffff

Slm hanımlar, utançtan ölüyorum. Dedigim oldu . Listeyi ben hazırlıyorum galiba. Aç dolaşıyorum ona rağmen kilo alıyorum. İntihar edicem.

Evet kuyrukyağı zaten lezzetini veren. Ekmeksiz yerim artık

Yola çıkmadan bugünkü menüm :
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, 9lu çay
Öğle: tavuk pane(1.5 tane yağsız tavada ısıttım), yoğurt, domates
Ara: soda
Akşam: balık ızgara, salata ve meze yemeyi düşünüyorum
Spor: 20dk aerobik( jillian micheals level 1) arada anca bunu yapabildim

Canım doktora gittin mi kilo vermene engel olan bir rahatsızlığın falan olmasın insülin direnci , troit falan bakıldı mı ve bir de metabilizma hızlandırıcı birşeyler yap mesela spordan 1 saat kadar önce içilen nescafe metabolizmayı hızlandırırmış ayrıca da sindirim sisteminin iyi çalışması da önemli

Süpersin canım
Liste için de ellerine sağlık
Hayırlı yolculuklar

Günaydın kızlaaaar
Bugün yolculuk var dua edin oğluşum yormasın beni çünkü gerçekten ayakta duramıyorum

Buarada sabah dayanamadım tartıldım ancak dün 76.7 bugün 76.3 :) musmutlu oldummm:)

Hadi iyi yolculuklar. Rahat rahat Gidersiniz inşallah. Ben de oğluma güvenemiyorum hic cesaretimiz yok bir yere gitmeye

Enerjine bayıldım.sabah sabah beni güldürdün allah da seni tartıda güldürsn inşallah.

Aaamiiin! Ne güzel dua o öyle

Yoook 5 dakkayla olacak is degil bu. Bu haftasonu hiçbir türlü tatlı yemene izin vermiyorum ancak o sekilde barışıriz

Tatliyla pek.aram yok zaten tatlim bu benim.icin bir zorluk degil :)

dün 2 saat spor yaptım ve her yerim ağrıyor yürüyemiyom bile o derce ya şu saate kadar 1.400 kalorilik yiycek tükettim ya 200 kalorilik ne var ki acep

dün 2 saat spor yaptım ve her yerim ağrıyor yürüyemiyom bile o derce ya şu saate kadar 1.400 kalorilik yiycek tükettim ya 200 kalorilik ne var ki acep

Bende ilk günler çok zorlandım ama alıştım bugunde hiç gidesim yok her yerim agriyo ama mecburen gidicem zorlayarak ben günde 1000 kalori yiyorum şimdiye kadar 400 falan yedim 600 u aksama ayırdım yoğurt yiyebilirsin salata da ye yanında yada bi kase yağsız çorba yap salatayla ye

Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim tb ekmeği, 1 yumurta, domates, peynir , Salça
Ara şekersiz nescafe
Öğle 3 kaşık semizotu yemeği, yarım dilim tb ekmeği, 2 catal ketçaplı spagetti, salata ,yoğurt, 1 dilim kavun
Ara 2 kare bitter çikolata, 1 bardak sade gazoz, 1 tane beze
Aksam fırında balık, marul salatası , yarım dilim tb ekmeği
Ara biraz kiraz yerim

Gayet iyi canım menun şu içmeyi ihmal etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…