70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende yapamam ama Sibel çok azimli yapabilir diye düşündüm:)

Canim yaparım yemesi sorun değil de yapması sıkıntı Üniv öğrencisiyim ben haftaya yaz okulum başlıyo okuldan gelip bu yemekleri yapamam ki :/ ugrasacak vaktim olmuyo ki okul varken :/ ben aynen diyetime devam edeyimde sporu biraz azaltayim madem :)

Kendimi baya zorluyorum yapamadigim şeyleri yapıyorum bide üstüne usluk saatlerce yapıyorum o yüzden sanırım bütün kaslarim ağrıyo :/ artık azaltmam lazım sanırım

slm kızlar dez pack zayıflama maması nedir?bilen var mı?kullanan zararı yada faydasını gören?

herball mı ne vardı?onun gibi bişey mi?

slm kızlar dez pack zayıflama maması nedir?bilen var mı?kullanan zararı yada faydasını gören?

Aynen canım Herbal gibi bişey. Sabah ve akşam yemek yerine onu yiyosun öğlen yemeğinde de 500 kalorilik bişey yeme hakkın var! Olabildiğine sağlıksız ve olabildiğine para tuzağı saçma sapan bir yöntem! Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım var güzelde kilo verdi ama şimdi eskisinden daha kilolu ve doktorlar kullandığı ürünler nedeniyle metabolizmasının tamamen durduğundan bahsediyolar. Bence sağlıklı beslenmeyi ve sporu seç!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ürünle ilgili şikayet sitelerinde yazılanları oku,ben şimdi biraz okudum ve ürün yüzünden kilo alan bir sürü insan var!

Ayyy cok tehlikeliymis. Arkadasimin abisi herballife kullanmisti hem pahali hemfe biraktiktan sonra daha fazla kg aldi.
Sana katiliyorum. Spor ve saglikli beslenme en guzeli

Günaydın kızlar

Hergüne bugün kaçamak yapmiycam diyerek başlıyorum ama olmuyor. Gündüzler iyi gidiyo ama aksam illa ki bir şey ekleniyo. Bu hafta diyetisyenime gidicem. Sadece tartip durmasın ayol motive etsin! Yediklerimden hep o sorumlu zaten!

Otimoti yazini alintilayamadim
Bende senle ayniyim
Ozellikle hafta sonlarim hep kacamakli.
600 gr Almisim bu hafta sonu. Allah sonumuzu hayiretsin

Valla canım doktor değiliz ama insan anlıyo işte ne kadar tehlikeli olduğunu ki zaten bu tarz ilaçlar sular mamalar işe yarasaydı dünyada obezite diye bişey kalmazdı. Bugün amerika gibi gelişmiş bir ülke bile obeziteyle uğraşırken bunların sadece para tuzağı olduğu çoook açık! Zayıflamanın tek yolu var o da boğazını tutup spor yapmak hapla mapla suyla olacak iş değil bu! Benim düşüncem bu yani!

Otimoti yazini alintilayamadim
Bende senle ayniyim
Ozellikle hafta sonlarim hep kacamakli.
600 gr Almisim bu hafta sonu. Allah sonumuzu hayiretsin

kizlar bigunde suraya pazartesi gunu gelip "ben bu haft asonu 500gr kaybetmisim" diye yazabilicekmiyim acaba
bu ne ya hep kacamak hep kacamak yapiyoruz hafta sonu bende Sabah tartildim 67.2 geldim abowwwwwwwwwww dedim

Kızlar valla bu sabah bende kaçırdım biraz dışarda yaptım kahvaltımı birazcık ekmek yedim ama onun haricinde domates salatalık falan gibi şeyler yedim hep ööle börekler kızarmış yumurtalar falan elimi sürmedim hepsini eşime yedirdim biraz menemen domates salatalık peynir yedim bide şu küçücük ekmekler oluyoya onlardan 2 adet yedim söz akşama meyve ve yoğurt yiycem sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…