canım yazdıkarımı okuduysan eğer başımdan geçeni yazdım pizza yemiştim ve bende o gün tutamadım kendimi. şuanda yapsam yine aynı şey olur.kekler poğaçalar iştahını açmış ve dikkat ettim hep karbonhidrat yemişsin. karbonhidrat yönünden eksik besleniyosan böyle olabilir. o yüzden ekmeklerini her öğün mutlaka ye. ama illa kek poğaçaysa kepekli undan. yağı zeytinyağı ve az şeker yerine bal yada doğal şekersiz reçeller var moarkette onlardan kullan ayrıca kuru meyvede bayağı tat veriyo. bunları yap düzelir herşey merak etme. tatlıyada ara ver tatlı istedikçe meyve ye azalır isteğin
sanki acıkıyorum ne yapsam ne yapsam su içeym bari.
ya yeni başlamış gibiyim niye böyle bilmiyorum
ya bugün arkadas grubunda yine duydum mekik simdi göbekdeki yaglarin erimesi icin faydali yoksa degilmi,kimisi diyor yaglar kassa dönüsüyormus ,suanda göbegeimdeki yaglarin kassa dönüsmesini istemem kas olsa ne yazar ozaman ayni kalin bel oldukdan sonra ,hangisi dogru sasdim artik
arkadaslar vibro shape olanlar varmi,bunun gibi bisey almak istiyorum faydasi varmiki acaba? ya benim zayifkende midem hep vardi hele kilo aldimi hamile gibi cikiyor,zaten bundan bir ay önce bir misafirlikde biri demisdi gülerek hamilemisin bende cok sinirlendim ama belli etmemdim ,artik degilim dedim ama moral gitti bikere gelirmi bidaha
titreşimli olduğu için kan dolaşımını hızlandırır faydası olur ama direkt yağ eritmez bence ama diyetle sporla işe yarar bence. sen birde mide egzersizleri yapki oradaki kaslar güçlensin
ben yatıyorum kızlar yarın görüşürüz
şimdi kalktım kahvaltıdan 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir az bal 2 zeytin salatalık ve çay şekersiz tabi.
şimdi kalktım kahvaltıdan 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir az bal 2 zeytin salatalık ve çay şekersiz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?