70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana müsade kızlar mutfakta az bi işim var onu da hallediyim yatıcam erken kalktm uykum geldi, herkese iyi geceler yarın yine gelirim koccamann öptüm sizi

haklisin,kekler pogacalar sanki hayatimda ilk kez yiyormusum gibi bir tatli geldi anlatamam :icecream:

arkadaslar vibro shape olanlar varmi,bunun gibi bisey almak istiyorum faydasi varmiki acaba? ya benim zayifkende midem hep vardi hele kilo aldimi hamile gibi cikiyor,zaten bundan bir ay önce bir misafirlikde biri demisdi gülerek hamilemisin bende cok sinirlendim ama belli etmemdim ,artik degilim dedim ama moral gitti bikere gelirmi bidaha

canım mekik çekmek karın kaslarını çalıştırır güçlendirir ve yağların görünümünü düzeltir kaslar gelişnce. kasların olduğu yerde yağ birikimi zor olur. yağların kasa dönüşmesi bana göre mümkün değil. bazıları dönüşür bazıları dönüşmez diyo bencede dönüşmez çünkü kas kütlesi ve yağ kütlesi farklıdır. hatta kaslar çalışınca karında dahada kalın gözükür çünkü alttaki kaslar yağı iter yukarıya. karnın düzleşmesi için mutlaka yağ kaybetmek gerekir. yağ kaybedince kaslar ortaya çıkar. ama tek başına mekik göbek eritmez sadece toparlar, oradaki kasları çalıştırır. evet faydası olur mutlaka çünkü kas olan yerde yağ barınması zor olur ancak bizim gibi kilolu olanlar mutlaka yağ vermelidir göbekten kurtulmak için. ben çok araştırmıştım. bu konuyu ve bunları öğrendim hakikatende doğru yağ vermeden göbek nasıl gitsinki

titreşimli olduğu için kan dolaşımını hızlandırır faydası olur ama direkt yağ eritmez bence ama diyetle sporla işe yarar bence. sen birde mide egzersizleri yapki oradaki kaslar güçlensin

titreşimli olduğu için kan dolaşımını hızlandırır faydası olur ama direkt yağ eritmez bence ama diyetle sporla işe yarar bence. sen birde mide egzersizleri yapki oradaki kaslar güçlensin

sagol canim,sen bayagi bir arastirmisin diyet ve spor isini ,bilgilerin cok var ,tesekür ederim

rica edrim canım. evet çok araştırdım okudum. okuduklarımı burda sizinle paylaşıyorum. daha ziyade sporcu sitelerde dolanırım ben

şimdi kalktım kahvaltıdan 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir az bal 2 zeytin salatalık ve çay şekersiz tabi.

şimdi kalktım kahvaltıdan 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir az bal 2 zeytin salatalık ve çay şekersiz tabi.

hm bende en cok kahvaltida acikirim aksam 6 dan sonra hemen hemen hic bir sey yememye gayret ediyorum herhalde ondan sabah acikiyorum ,yarin tartilmayi düsünüyorum icimde korkulu bir heycan var ,sen kac kilosun boyun kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…