Haftasonu adanadaydım. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım. Ama pazar günü açıkhava köy kahvaltısına gittik. Sıkma ( adana yöresine özel bir gözleme türü diyeyim), gözleme yedim. Akşam da kebap yedim. Hiç pişman değilim :)) bu hafta dikkat ederim artık. Dün nöbetçiydim sabaha kadar uyumadım yoğundum o yüzden menü paylaşamadım.şuan bitik vaziyetteyim ve hala çalışıyorum. Dünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve
Öğlen: fırında avuç içi kadar köfte, patlıcan 1 dilim üstündeydi, cacık
Ara: leblebi
Akşam: yaprak sarma( nihayet:)), yoğurt
Ara: leblebi
Spor: bol bol doğum yaptırdım:)) bundan iyi spor yoktur herhalde
Aa eşim Adanalı benim, yediğin içtiğin senin olsun da gezip gördüğünü anlat arkadaşımreal'deki avm geldi gözümün önüne, (zayıflayınca ilk iş gardolabımı yenileyeceğim de ben))
Ne zamandır menü paylaşamamıştım, bugün yediklerim şöyle:
1- domates
2- yarım dilim Çavdar ekmeği, biraz lor peyniri, dereotu maydonoz + şekersiz çay
3- armut
4- 2 kaşık kısır, minik bir parça börek ( güne gittim de, yine iyi dayanmıştım di mi?)
5- yedi otlu çay
6- dışarıda yedik -evlilik yıldönümümüz bugün- amaa yine direndim 4 köfte yedim sadece. + çay (şekerli bu kez)
7- kiraz.
Seyhan nehri ve baraj gölü harikaydı.reale uğradık ama oğluma bisiklet aldık sadece zaman kısıtlı olduğu için pek mağaza gezemedim. Eşim de alışveriş konusunda sağolsun çok sabırsız, izin vermiyor rahat bakmama. O yüzdenalışverişi tek başıma yaparım ben.bir de zayıflamaya başladığım için kıyafet almıyorum. En son aldığım beyaz pantolonum üstümden düşüyor. Bir ton para vermiştim. Biraz daha bekleyeceğim. Kahvaltıya çatalan köprüsünün karşı tarafındaki göl kenarındaki yerlerden birine gittik bilirsin mutlaka. Çok güzeldi manzara.
Diyetarkadasım.com diye bir site var...
Ben diyet yaparken orayı kullanmıştım.. Aldığınız kaloriyi giriyorsunuz o sitenin bana cok faydası dokundu...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umarim bende ole yaparim. Makarna yemegi dusunuyorummmm :)
Hepsi emel93 un sucuuuuu :))))))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evlilik yildonumun kutlu olsun canim valla bravo ben olsam diyet falan kalmazdi herhalde senede birgun derdim ve dalardimNe zamandır menü paylaşamamıştım, bugün yediklerim şöyle:
1- domates
2- yarım dilim Çavdar ekmeği, biraz lor peyniri, dereotu maydonoz + şekersiz çay
3- armut
4- 2 kaşık kısır, minik bir parça börek ( güne gittim de, yine iyi dayanmıştım di mi?)
5- yedi otlu çay
6- dışarıda yedik -evlilik yıldönümümüz bugün- amaa yine direndim 4 köfte yedim sadece. + çay (şekerli bu kez)
7- kiraz.
Oleymis senden cikmis sarmalarahahah suc banami kaldi yani :26::26::26:
evlilik yildonumun kutlu olsun canim valla bravo ben olsam diyet falan kalmazdi herhalde senede birgun derdim ve dalardim
Uygulaması yok sitenin sadece web sayfasından giriliyor
Uygulaması yok sitenin sadece web sayfasından giriliyor
Oleymis senden cikmis sarmalar
O sitenin olmayabilir ama kalori takip uygulamalari var telefona yukleyebiliyorsun.
bende simdi uye oldum diyetarkadasima biraz motivasyona ihtyacim var bakalim ise yarayacakmiBende diyet arkadaşıma bakmıştım ama üşendim sonra zor geldi. Telefona fatsecret i indirdim sonra o daha pratik geldi. Ama onuda bu aralar pek kullanmıyorum
hic iyi degilim diyet cok kotu gidiyor onun haricinda iyyim cok sukurKizceler
Nasilsinuz iyimisiniz beni sorarsaniz 1 kg almis vaziyetteyim. Napicam bilmuyorum.
Pztesi kg bildirim i yapmayla ilgili pek kimse olumlu bakmadi galiba
Bu yol bulmam lazim haftasonlari icin birde haftaya regliyim bugunlerden baslar mi istahimin artmasi
Biri beni durdursun ;(
ama ne yapayim insan yemek pisirmekten bikiyor birde calisinca dahada zor oluyor hazir annemin bahcesinde yapraklarda buyumusken dedim sarayim
bende simdi uye oldum diyetarkadasima biraz motivasyona ihtyacim var bakalim ise yarayacakmi
hic iyi degilim diyet cok kotu gidiyor onun haricinda iyyim cok sukur
valla bildirimi pzts yapmakla ilgili yazini gormedim canim ama bence iyi bi fikir degil ben cok kacamak yapiyorum hafta sonu
liste her hafta bana kalir
Cok iyiBen diyet arkadasım ,diyetisyen ve sporla 5 ay gibi bir sürede 22 kilo verdim.. 1,5 yıldır diyet yapmıyorum 2 kilo aldım sadece
Amac zatwn hsonu kacamaklarini engelleyebilmek. Cuma guzel kg veriyorum.onun gaziyla haftasonu cosuyorum. Bunu engellemek istiyorumama ne yapayim insan yemek pisirmekten bikiyor birde calisinca dahada zor oluyor hazir annemin bahcesinde yapraklarda buyumusken dedim sarayim
bende simdi uye oldum diyetarkadasima biraz motivasyona ihtyacim var bakalim ise yarayacakmi
hic iyi degilim diyet cok kotu gidiyor onun haricinda iyyim cok sukur
valla bildirimi pzts yapmakla ilgili yazini gormedim canim ama bence iyi bi fikir degil ben cok kacamak yapiyorum hafta sonu
liste her hafta bana kalir
Supersin hosgeldin aramiza.merhabalar. arakdaşlar tam 72 gun önce 78,8 ile diyete başladım bugün 72 kiloydum tartıda.(gerçi 70 kiloyu gördum ama amelyat oldum 1 ay önce 2 kilosunu geri aldım) ramazan bayramına kadar 67 kilo olmak istiyorum. umarım sizlerle paylaşımda bulunarak motive olurum. bugun neler yedim
sabah
2 dilim kepeklı ekmek
çeçil peybir
domates salatalık
ara: 1 şekerli türk kahvesi
öğlen: 2 parça haslama et
2-3 kaşık yoğurt
çorba
bir dilim karpuz
ara
1 şeftali
akaşam
slatalık yemeği düşünüyom
Merhaba kızlar
Diyetler iyi gidiyordur umarım benimki normal seyrinde ama kilo veremedim daha doğrusu yorgunluktan ödemler oluştu galiba sabah kalktığımda ellerimi yumruk yapmakta zorlanıyorum.neyseki düğüne 2 gün kaldı sonrası rahat :114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?