70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sporuna bayıldım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aa eşim Adanalı benim, yediğin içtiğin senin olsun da gezip gördüğünü anlat arkadaşım real'deki avm geldi gözümün önüne, (zayıflayınca ilk iş gardolabımı yenileyeceğim de ben))

Seyhan nehri ve baraj gölü harikaydı.reale uğradık ama oğluma bisiklet aldık sadece zaman kısıtlı olduğu için pek mağaza gezemedim. Eşim de alışveriş konusunda sağolsun çok sabırsız, izin vermiyor rahat bakmama. O yüzdenalışverişi tek başıma yaparım ben.bir de zayıflamaya başladığım için kıyafet almıyorum. En son aldığım beyaz pantolonum üstümden düşüyor. Bir ton para vermiştim. Biraz daha bekleyeceğim. Kahvaltıya çatalan köprüsünün karşı tarafındaki göl kenarındaki yerlerden birine gittik bilirsin mutlaka. Çok güzeldi manzara.

İyi atlatmışsın bugünü. Kısıra da bayılırım. Yaa ben burda sizin yediklerinizi okudukça canım çekiyor:)) yaprak sarması da öyle yendi:) afiyet olsun. Ben 2 kaşıkla kalamazdım kesin kesin. Evlilik yuldönümümde de serbest olurdum. O yüzden bravo diyorum sana

Epey gezmişsiniz,bir haftasonuna sığdırmak da başarı bence bu kadar yeri:) çataldan köprüsünü bilmiyorum aslında, hep 15 tatilde gideriz Adana'ya, o yüzden açık hava mekanlarını değil de kışın gidilebilecek yerleri gördüm.
Kıyafet konusu herkes için sorundur herhalde, ben diyete başladığım hafta almıştım yazlık bir pantolon ama aynen ben de giyemiyorum bolluktan, anneme verdim. Ayakkabı & çanta ile alışveriş nefsimi körlüyorum şu sıralar

Diyetarkadasım.com diye bir site var...
Ben diyet yaparken orayı kullanmıştım.. Aldığınız kaloriyi giriyorsunuz o sitenin bana cok faydası dokundu...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinlar.
Bende kulllamdin orayi Ama unutuyorum.cogu zaman.
Cep telefonuna da kalori takip uygulsmalari indiriliyo ben indirdim tel im i cok yavaslatti kaldirdim.

Umarim bende ole yaparim. Makarna yemegi dusunuyorummmm :)

Hepsi emel93 un sucuuuuu :))))))))))

ahahah suc banami kaldi yani :26::26::26:

evlilik yildonumun kutlu olsun canim valla bravo ben olsam diyet falan kalmazdi herhalde senede birgun derdim ve dalardim

ahahah suc banami kaldi yani :26::26::26:

evlilik yildonumun kutlu olsun canim valla bravo ben olsam diyet falan kalmazdi herhalde senede birgun derdim ve dalardim
Oleymis senden cikmis sarmalar
Uygulaması yok sitenin sadece web sayfasından giriliyor

O sitenin olmayabilir ama kalori takip uygulamalari var telefona yukleyebiliyorsun.

Uygulaması yok sitenin sadece web sayfasından giriliyor

Bende diyet arkadaşıma bakmıştım ama üşendim sonra zor geldi. Telefona fatsecret i indirdim sonra o daha pratik geldi. Ama onuda bu aralar pek kullanmıyorum

Kizceler
Nasilsinuz iyimisiniz beni sorarsaniz 1 kg almis vaziyetteyim. Napicam bilmuyorum.
Pztesi kg bildirim i yapmayla ilgili pek kimse olumlu bakmadi galiba
Bu yol bulmam lazim haftasonlari icin birde haftaya regliyim bugunlerden baslar mi istahimin artmasi
Biri beni durdursun ;(

Oleymis senden cikmis sarmalar

O sitenin olmayabilir ama kalori takip uygulamalari var telefona yukleyebiliyorsun.

ama ne yapayim insan yemek pisirmekten bikiyor birde calisinca dahada zor oluyor hazir annemin bahcesinde yapraklarda buyumusken dedim sarayim

bende simdi uye oldum diyetarkadasima biraz motivasyona ihtyacim var bakalim ise yarayacakmi

hic iyi degilim diyet cok kotu gidiyor onun haricinda iyyim cok sukur
valla bildirimi pzts yapmakla ilgili yazini gormedim canim ama bence iyi bi fikir degil ben cok kacamak yapiyorum hafta sonu
liste her hafta bana kalir

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, 1/2 kk peynir, az domates-salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve,form çay
Öğlen: tavuk döner( sadece eti), lebeniye çorbası( yoğurtlu buğday)
Ara: form çay
Akşam: taze fasülye , yoğurt, 1 dlm tb ekmeği yemeyi düşünüyorum
Spor: 1 saat aerobik yapacağım

Diyetarkadaşım düzenli kullandıktan sonra işe yarar aslında ama ben üşendim

Ben diyet arkadasım ,diyetisyen ve sporla 5 ay gibi bir sürede 22 kilo verdim.. 1,5 yıldır diyet yapmıyorum 2 kilo aldım sadece

merhabalar. arakdaşlar tam 72 gun önce 78,8 ile diyete başladım bugün 72 kiloydum tartıda.(gerçi 70 kiloyu gördum ama amelyat oldum 1 ay önce 2 kilosunu geri aldım) ramazan bayramına kadar 67 kilo olmak istiyorum. umarım sizlerle paylaşımda bulunarak motive olurum. bugun neler yedim
sabah
2 dilim kepeklı ekmek
çeçil peybir
domates salatalık
ara: 1 şekerli türk kahvesi
öğlen: 2 parça haslama et
2-3 kaşık yoğurt
çorba
bir dilim karpuz
ara
1 şeftali
akaşam
slatalık yemeği düşünüyom

Merhaba kızlar
Diyetler iyi gidiyordur umarım benimki normal seyrinde ama kilo veremedim daha doğrusu yorgunluktan ödemler oluştu galiba sabah kalktığımda ellerimi yumruk yapmakta zorlanıyorum.neyseki düğüne 2 gün kaldı sonrası rahat :114:

Ben diyet arkadasım ,diyetisyen ve sporla 5 ay gibi bir sürede 22 kilo verdim.. 1,5 yıldır diyet yapmıyorum 2 kilo aldım sadece

Cok iyi
Amac zatwn hsonu kacamaklarini engelleyebilmek. Cuma guzel kg veriyorum.onun gaziyla haftasonu cosuyorum. Bunu engellemek istiyorum
Benim diyette cok kotu gidiyor.

Supersin hosgeldin aramiza.
Sadece tkahvedini ortaya alismaya calis bence

Odemdir kesin. Sonrasinda gider onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…