Kızlar valla bu sabah bende kaçırdım biraz dışarda yaptım kahvaltımı birazcık ekmek yedim ama onun haricinde domates salatalık falan gibi şeyler yedim hep ööle börekler kızarmış yumurtalar falan elimi sürmedimhepsini eşime yedirdim biraz menemen domates salatalık peynir yedim bide şu küçücük ekmekler oluyoya onlardan 2 adet yedim söz akşama meyve ve yoğurt yiycem sadece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben ara ogunlu biseyler yapmaya calistigimda aksine kg aliyorum. Ne zaman isi siki tutar yemezsem kg veriyorum.kardesim geldi 1 hafta birlikteyiz spor yapamayabilirim ama az yeme ye calisicam ilk gunjn gunahi olmaz dimi :)Valla canım doktor değiliz ama insan anlıyo işte ne kadar tehlikeli olduğunu ki zaten bu tarz ilaçlar sular mamalar işe yarasaydı dünyada obezite diye bişey kalmazdı. Bugün amerika gibi gelişmiş bir ülke bile obeziteyle uğraşırken bunların sadece para tuzağı olduğu çoook açık! Zayıflamanın tek yolu var o da boğazını tutup spor yapmak hapla mapla suyla olacak iş değil bu! Benim düşüncem bu yani!
Ahhhh ahhhhhkizlar bigunde suraya pazartesi gunu gelip "ben bu haft asonu 500gr kaybetmisim" diye yazabilicekmiyim acaba
bu ne ya hep kacamak hep kacamak yapiyoruz hafta sonu bende Sabah tartildim 67.2 geldim abowwwwwwwwwww dedim
Ben annemler kahvaltiya geldi kacirdim ama ogle yemegi yemedimKızlar valla bu sabah bende kaçırdım biraz dışarda yaptım kahvaltımı birazcık ekmek yedim ama onun haricinde domates salatalık falan gibi şeyler yedim hep ööle börekler kızarmış yumurtalar falan elimi sürmedimhepsini eşime yedirdim biraz menemen domates salatalık peynir yedim bide şu küçücük ekmekler oluyoya onlardan 2 adet yedim söz akşama meyve ve yoğurt yiycem sadece
bizde havalar duzeldi duzeleli annemin terasinda kahvalti yapiyoruz her hafta sonu acik havada insan ne yedigini ne kadar yedigini bilemiyo bide bakiyorum onumde hic bisey kalmamis :18::18::18::18::18::18:
Ben ara ogunlu biseyler yapmaya calistigimda aksine kg aliyorum. Ne zaman isi siki tutar yemezsem kg veriyorum.kardesim geldi 1 hafta birlikteyiz spor yapamayabilirim ama az yeme ye calisicam ilk gunjn gunahi olmaz dimi :)
Ahhhh ahhhhh
Ben annemler kahvaltiya geldi kacirdim ama ogle yemegi yemedim
Sporla desteklersek olabilirmi acaba
Bugun kallavi bir kahvalti yaptim
Biraz ev isi
Azicik hindistan cevizi
Tkahvesi
3 tane erik
Aksam
Steak house gidiyoruz ne yeriz ne kadsr yeriz bilmuyorum
Spor olarak yatmadan 30 mekik cekicem
Artik mekiklre agirlik vermem lzim
Valla cesaretim yok ama böyle giderse gunluk yemin edicem yemiycem diye.
Bir de bu zamanakadar verdigim kilonun karnıma pek etkisi olmadı sanki. Hamileliklerimde ileri dogru kocaman bir şey olmuştu da Lavabolara erisemiyodum, bedenimi yan çevirip öyle kullanıyordum. hic gitmiycek mı acaba?
Ne? Mekik mı diyeceksiniz?! Oğğğ yoğğğğ
kizlar bigunde suraya pazartesi gunu gelip "ben bu haft asonu 500gr kaybetmisim" diye yazabilicekmiyim acaba
bu ne ya hep kacamak hep kacamak yapiyoruz hafta sonu bende Sabah tartildim 67.2 geldim abowwwwwwwwwww dedim
Kızlar bana bugün istediğiniz cezayı verebilirsiniz ben gerçekten azcık eriyince kendimi Adriana Lima zannettim bugün galiba çok yedim hemen paylaşayım
Sabah: 2 tane küçük pofuduk ekmeklerden, yarım domates, 3 dilim salatalık,1 kibrit kutusundan biraz büyük peynir 2 yemek kaşığı menemen
Öğlen gene her zamanki gibi boş
Akşam günlerdir salata yiyorum ot çıkacak içimden bide çok sıkıldım diye ızgara tavuk şiş yedim ama ekmeksiz ve patateslerine dokunmadan bide 1 yemek kaşığı pilav yedim.
1.5 litre su içtim sporda yapamadım :-(
Ogggg deme karina en etkili sey o
Gunluk 20 ile baslayim 5 er 5 er arttirabilirsem super olur. Her 4.gun de yapmayip dinlendiriyorsun. Bide bende bel fitigi var ayaklarimi koltuga kaldirip ole uzaniyorum yere belimi destekleyerek yapiyorum.onerirm
Evet canim sana dedim... Saglikli olarak yavas yavas kalici kiloda verse bilirsin. 2010 yilinda tam 80 kiloydum.diyetisyen ve sporla 22kilo verdim.. 1-2 kilo aldin. Diyetisyene gitmeden once. Bende senin gibi ogun atlayarak zayiflamaya calisiyordum. Kilolari versem bile hepsini geri aliyordum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama arkadasım hic bir şey yeneymişsin böyle olmaz. Metabolizmani çalıştırman lazım. Arada kucuk öğünler yap. Bir de proteinden eksik bırakma sakın kendini
Ya hani diyorlar ya ısınmadan spor yapmanın bir faydası yok diye. O yüzden bütün bu tür hareketlere uzak duruyorum hep. Sanki bir faydası olmayacakmış gibi.. Bilgisi olan varsa bu konuda aydınlatsın bizi lütfen.
Ama eğer başlıyorsan birlikte başlayalım o halde. Simdik yatıyorum yere!
Arkadasım yeni mı girdin aramıza yoksa daha once mı?
Ben suan diyet yapmiyorum formda dolanirken gorunce deneyimlerimi yazayim dedim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?