70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben isteyerek öğün atlamıyorum canım benim zaten işimden dolayı çok geç uyanıyorum saat 12yi buluyo uyanmam o saatlerde kahvaltı yapabiliyorum sonra işe gidiyorum ve direk akşam yemeği yemek zorunda kalıyorum :-( ve gün bitiyo :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa canım iş yerinde öyle küçük öğün yapabilecek bi vaktimiz olmuyo malesef o kadar yoğun bi tempomuz varki diyemiyosun arkadaşlar diyetteyim ara öğünüm geldi diye bazen wc ye bile gitmek için vakit bulamıyorum :-(

Allah korusun ne ölmesi yaa :-( sen bence acilen bir endokrin uzmanına git ve troid testi yaptır arkadaşım belki Hormonal bişey olabilir.

Gunaydin kizlar
Aklima bisey geldi.hepimiz haftasonu kg larindan sikayetciyiz
Diorumki tartilma gunumuzu pztesi yapsak.haftasonu icin kendimizi frenlememize yardim eder mi?
Sahsen ben cuma zayifladigimi gorunce sanki hedegime ulasmis kadar rahayliyorim ve hsonu hiiiiiiiiic dikkat eymiyorum ne dersiniz

Anladim canim ama biraz erken kalkmaya calisirsan daha iyi olur senin diyet yapman acisindan )

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben de aynı fikirdeyim. Kilo verdipimi görünce haftasonu yayılıyorum. Bildirimi pazartesi yapsak iyi olur

Haftasonu adanadaydım. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım. Ama pazar günü açıkhava köy kahvaltısına gittik. Sıkma ( adana yöresine özel bir gözleme türü diyeyim), gözleme yedim. Akşam da kebap yedim. Hiç pişman değilim :)) bu hafta dikkat ederim artık. Dün nöbetçiydim sabaha kadar uyumadım yoğundum o yüzden menü paylaşamadım.şuan bitik vaziyetteyim ve hala çalışıyorum. Dünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve
Öğlen: fırında avuç içi kadar köfte, patlıcan 1 dilim üstündeydi, cacık
Ara: leblebi
Akşam: yaprak sarma( nihayet:)), yoğurt
Ara: leblebi
Spor: bol bol doğum yaptırdım:)) bundan iyi spor yoktur herhalde

:)))) sarma die die banada yaptiriuorsunuz ya ne diyim. Cikarttim yapraklari saricam aksama :)
tatlim sen ebe misin kadin dogum dr u mu? ??
Buarada menun.bence guzel

sonunda sende sarmayi yedinmi
sporunda cok iyiymis

kizlar canim cok SIKILIYO ramazan geldi catti daha bu aralar hic kilo veremedim
veemedigim gibi bi yandanda aliyorum
dun aksam gene cislari yedim aksam dayanamadim 3 kocaman parca bitter cikolaya yedim
ama dun oyle olmamin suclusu benim hafta sonu kacamagimi dun oglen az yiyerek ve duya aksamda az yiyerek telafi etmek istedim ama olmadi
aksam Masaya bi oturdum onume ne geldiyse lop lop asirdim

Benim canımı da emek93 çektirmişti:)) ben kadın doğum uzmanıyım. Dün nöbetçiydim.

Valla yedim.sonunda muradıma erdim:)) ama her zaman yediğimden az yedim
Umarim bende ole yaparim. Makarna yemegi dusunuyorummmm :)

Benim canımı da emek93 çektirmişti:)) ben kadın doğum uzmanıyım. Dün nöbetçiydim.

Hepsi emel93 un sucuuuuu :))))))))))

Afiyet olsun kızlar sarmaların kalorisi etki etmesin inşallah şöyle düşündüm pilav yemek gibi birşey aslında çok takmamak lazım tabi 20 tane yemeyelim de:)

Menüm
Sabah
Nesfit

Öğle
3-4 dilim ekmek
Omlet
Peynir
Domates

Akşam
2 servis kaşığı bulgur pilavı
2 sk patlıcan yemeği

Şimdilik 1.5 lt su

76.3ü görüp bugün 78.5u gördüm biraz önce gerçekten kendimi atasım var bir yerlerden

Öğlen ekmek sayın biraz fazla olmuş. 1 dilim olsa ve tam buğday olsa iyiymiş menün

Bugünki menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, 1/2 kk peynir, az domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dilm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: patlıcan kebap( 4 köfte, 2 dlm patlıcan fırınlanmıştı sanırım), mercimek çorba, ayran
Ara: form çay
AkşM: taze fasülye, yoğurt, 1 dlm tb ekmeği
Spor: 45 dk tempolu yürüyüş, 15dk koşu( koşubandında), 45 dk nivea body aerobik
Akşama karpuz yemeyi düşünüyorum soğuk soğuk içim ferahlar o kadar spor yaptım hakettim ama dimi?

Aa eşim Adanalı benim, yediğin içtiğin senin olsun da gezip gördüğünü anlat arkadaşım real'deki avm geldi gözümün önüne, (zayıflayınca ilk iş gardolabımı yenileyeceğim de ben))

Ne zamandır menü paylaşamamıştım, bugün yediklerim şöyle:
1- domates
2- yarım dilim Çavdar ekmeği, biraz lor peyniri, dereotu maydonoz + şekersiz çay
3- armut
4- 2 kaşık kısır, minik bir parça börek ( güne gittim de, yine iyi dayanmıştım di mi?)
5- yedi otlu çay
6- dışarıda yedik -evlilik yıldönümümüz bugün- amaa yine direndim 4 köfte yedim sadece. + çay (şekerli bu kez)
7- kiraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…