Evet canim sana dedim... Saglikli olarak yavas yavas kalici kiloda verse bilirsin. 2010 yilinda tam 80 kiloydum.diyetisyen ve sporla 22kilo verdim.. 1-2 kilo aldin. Diyetisyene gitmeden once. Bende senin gibi ogun atlayarak zayiflamaya calisiyordum. Kilolari versem bile hepsini geri aliyordum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama arkadasım hic bir şey yeneymişsin böyle olmaz. Metabolizmani çalıştırman lazım. Arada kucuk öğünler yap. Bir de proteinden eksik bırakma sakın kendini
Ya hani diyorlar ya ısınmadan spor yapmanın bir faydası yok diye. O yüzden bütün bu tür hareketlere uzak duruyorum hep. Sanki bir faydası olmayacakmış gibi.. Bilgisi olan varsa bu konuda aydınlatsın bizi lütfen.
Ama eğer başlıyorsan birlikte başlayalım o halde. Simdik yatıyorum yere!
Arkadasım yeni mı girdin aramıza yoksa daha once mı?
Ara öğünde yapıyorum az az yiyorum ,herhangi bir hastalık durumumda yok.ama kilo veremiyorum hatta alıyorum. Benim metonun nesi var acaba. Kafayı siyirdim artık. Neyse bugün yediklerim
Sabah yarım tost şekersiz çay
Ara yok
Öğle 5 yemek kaşığı kuru fasulye, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek
Ara 3 adet petibor bisküvi, tek şekerli nescafe
Akşam az çorba, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yemek kaşığı et yemeği, ayran
Ara limonlu soda, 1 avuç kadar çekirdek
Moralim bozuk canım da sıkılıyor. Gobegim de kocaman. Öleyim bari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar
Aklima bisey geldi.hepimiz haftasonu kg larindan sikayetciyiz
Diorumki tartilma gunumuzu pztesi yapsak.haftasonu icin kendimizi frenlememize yardim eder mi?
Sahsen ben cuma zayifladigimi gorunce sanki hedegime ulasmis kadar rahayliyorim ve hsonu hiiiiiiiiic dikkat eymiyorum ne dersiniz
Haftasonu adanadaydım. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım. Ama pazar günü açıkhava köy kahvaltısına gittik. Sıkma ( adana yöresine özel bir gözleme türü diyeyim), gözleme yedim. Akşam da kebap yedim. Hiç pişman değilim :)) bu hafta dikkat ederim artık. Dün nöbetçiydim sabaha kadar uyumadım yoğundum o yüzden menü paylaşamadım.şuan bitik vaziyetteyim ve hala çalışıyorum. Dünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve
Öğlen: fırında avuç içi kadar köfte, patlıcan 1 dilim üstündeydi, cacık
Ara: leblebi
Akşam: yaprak sarma( nihayet:)), yoğurt
Spor: bol bol doğum yaptırdım:)) bundan iyi spor yoktur herhalde
Haftasonu adanadaydım. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım. Ama pazar günü açıkhava köy kahvaltısına gittik. Sıkma ( adana yöresine özel bir gözleme türü diyeyim), gözleme yedim. Akşam da kebap yedim. Hiç pişman değilim :)) bu hafta dikkat ederim artık. Dün nöbetçiydim sabaha kadar uyumadım yoğundum o yüzden menü paylaşamadım.şuan bitik vaziyetteyim ve hala çalışıyorum. Dünkü menüm:
:)))) sarma die die banada yaptiriuorsunuz ya ne diyim. Cikarttim yapraklari saricam aksama :)
tatlim sen ebe misin kadin dogum dr u mu? ??
Buarada menun.bence guzel
:)))) sarma die die banada yaptiriuorsunuz ya ne diyim. Cikarttim yapraklari saricam aksama :)
tatlim sen ebe misin kadin dogum dr u mu? ??
Buarada menun.bence guzel
sonunda sende sarmayi yedinmi
sporunda cok iyiymis
Umarim bende ole yaparim. Makarna yemegi dusunuyorummmm :)Valla yedim.sonunda muradıma erdim:)) ama her zaman yediğimden az yedim
Benim canımı da emek93 çektirmişti:)) ben kadın doğum uzmanıyım. Dün nöbetçiydim.
Öğlen ekmek sayın biraz fazla olmuş. 1 dilim olsa ve tam buğday olsa iyiymiş menünAfiyet olsun kızlar sarmaların kalorisi etki etmesin inşallah şöyle düşündüm pilav yemek gibi birşey aslında çok takmamak lazımtabi 20 tane yemeyelim de:)
Menüm
Sabah
Nesfit
Öğle
3-4 dilim ekmek
Omlet
Peynir
Domates
Akşam
2 servis kaşığı bulgur pilavı
2 sk patlıcan yemeği
Şimdilik 1.5 lt su
76.3ü görüp bugün 78.5u gördüm biraz öncegerçekten kendimi atasım var bir yerlerden
Öğlen ekmek sayın biraz fazla olmuş. 1 dilim olsa ve tam buğday olsa iyiymiş menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?