70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada kızlar gunlük en az 3 lt suyumu asla ihmal etmiyorum...

Bir başladım pir başladım diyosun. İyi cok güzel. İlk azimle verilen kar kaliyo insana sonradan motivasyon biraz düşebiliyor çünkü. Hosgeldin bu arada

Aa sakın ayrılma. O Ramazan rehaveti herkeste var sanırım. Devam edicrz hep birlikte

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, 1/2 kk peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: 1dlm karpuz, 2 çatal közlenmiş patlıcan, 1 dlm domates, 1 ayran( öğle yemeğinde bunlar vardı)
Ara: form çay, 7-8 fındık
Akşam: 2 küçük patlıcan dolması, yoğurt
Spor: 30 dk aerobik
Regl oldum yarın tartıda ne çıkar allahbilir.

Bizi sensiz bırakma😞 anca beraber kanca beraber. Birbirimize destek olalım. Sen bugünden itibaren bitter çikolata dahil atıştırmalıkları kes. Bu kadar kiloyu kolay vermedin. Emeğini düşün. Bu arada geçen hafta senle mavi1000 sonuncu olmuştu. Ramazana kadar silkelenin kendinize gelin kızlar. Genel bir rehavet görüyorum herkeste.

Bu arada bugün cok mutluyum. Diyetisyene gittim bugün. Sandığım gibi kılo almamışim. 1.500gr yag yakmışim 2 haftada. Yediklerime göre cok iyi bir rakam.

Bir de Ramazan menümü aldım. İlgilenen olursa paylasirim

Azmine tü tü tü tü maşallahhh
Tam sen gibi biri lazım bizim basımıza
Bı zayiflama kampı kursana

Hosgeldiiiiiinnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosbulduk Teşekkürler. .
Ben zayıflama grubu 14. Takıma girdim. Burda motivasyon eksik gibi geldi bana.birde burda herkes 70 ler de olduğu için bana göre yarış ortamı pek olmuyor. Orda motive oldum. 65 lar 55 leri görünce bende olabilirim dedim.

Burada da hafta hafta kilo bildirimi yapacam.

Gram gram vericez bu kiloları pes etmek yok.

Lütfen lütfen. Paylaşılan çok seviniriz.

Tebrik ederim canım. Artık bu gazla daha çok dikkat etmen lazım. Dimi ama

Azmine tü tü tü tü maşallahhh
Tam sen gibi biri lazım bizim basımıza
Bı zayiflama kampı kursana

😄 ben şu 1., 2. Takım muhabbetine çok girmedim. Fazla sıkı geldi bana. Ben sevmem öyle sıkıya gelmeyi, içimden gelmeli diyet yapmak spor yapmak, zorla olursa sonradan diyeti bozabilirim ters teper bende. Burada daha sıcak bir ortam var, ne olursan ol kim olursan ol kaç kilo olursan ol yine de gel misali😊 o yüzden burayı çok sevdim. Bana yeri geldiğinde destek olan motive olan arkadaşlarıma benim de destek olmam uyarmam lazım. Kilo vermek çok zor almak saniye işi malesef. Verilen emekler fedakarlıklar büyük.neyse çenem açıldı yine. Kısacası bırakmak yok diyete devam kızlar

Bugün yediklerim şöyle efendim:
1- lor peyniri ( tepeleme 1 kaşık), acı biber, maydonoz, dereotu, domates, yarım dilim Çavdar ekmeği
2- sade soda
3- haşlanmış fasülye ( birkaç damla fındık yağı ve tuz attım üstüne, açlıktan mıdır nedir çok lezzetli geldi bana:)
4- nescafe+ coffeeMate+ bal, çilek
5- haşlanmış yumurta, domates
6- kestane şekeri ( valla sadece tattım:)
7- armut-kiraz

Ben birkeresinde aksam misafirliğe giderken kocama "bak ev sahibi ye diye bana ısrar ederse destek çık! çok uğraşıyor rejimde ısrar etmeyin" de dedim. Benimki yanlış anlamış herkesin içinde bana " hani rejimdeydin, yemesene..vs" dedi. Çok utandım yaa

Keske zayıflasam, razıyım kıskançlığın artmasına:) kaç kilo vermiştin bu arada?

Bahsi geçtiği zaman yazamamıştım kızlar ama ben de tartı gününün Pazartesi olmasından yanayım. Bunu oylasak mı? Ne dersiniz? Pazartesi mi - cuma mı?

Kızlaaar merhaba Ben de 74.4 kiloyum. Bu çarsamba, dün yani diyete basladım. Bu pazar tartılacağım işe yarasa da yaramasa da sonuçları ve eğer isterseniz listeyi paylaşacağım. Zaten listeyi bu siteden buldum. 1 defa kaçamak yaptım bir de hergün 1 parça bitter çikolata yiyorum ama bakalım artık. Başarılar canlar

Yazdıkların gülümsetti beni :)
Benimde bir bayram ziyaretinde buna benzer bir durum gelmişti başıma. Oldukça kalabalık bir ortamda. Yeğenim 5-6 yaşlarında falandı. Çay içer misin ada diye sordular. Cevap şöyle : ben çay içmemki,hem zayıflama çayıda içmem. :) Hemen beklenen soru geldi. Kim içiyor dediler. tabi ben kaş göz işareti falan. İşe yaramadı. Teyzeeeem :)

Gecen cuma sonunculuğu paylaştık güzelim, bu söylediğine çok sevindim. Bende tam başkası hazırlasa olurmu diyecektim. Yarın akşam haftasonu tatili için Akçay a gidiyorum. Fırsatım olmayabilir. Şimdiden teşekkür ederim. . Borcum olsun.

Menümü de yazayım yatmadan çok yorgunum. Bütün gün büyük temizlik yaptım. Perde yıka cam sil dolapları indir balkon yıka pestilim çıktı valla.
Sabah yarım porsiyon su böreği, domates, şekersiz çay
Ara 3 adet küçük lokum
Öğle 4 adet ızgara köfte, domates,1 kepce çorba, yarım dilim ekmek
Ara şekersiz nescafe
Akşam 2 kaşık taze fasulye, yarım dilim tb ekmeği, 1 adet şinitzel, salata
Ara limonlu soda

Dukan diyeti ile 85 kilodan 80 kiloya düştüm. Dilerim ve umarım yarın tartıda 79 u göreceğim ve aranıza ben de katılacağım.

herkese gunaydin
Allah Allah ilk defa ilk bildirimi ben yapiyorum buraya hadi bakalim
guzel bir bildirim yapmak isterdim ama malesef kizlar

baslangic tarihi : 01/11/2013
baslangic kilom : 78.8 kg
gecen hafta : 66.4 kg
bu hafta : 66.8 kg
gelen : +400 gr
toplamda giden : 12 kg
hedef : 60 kg

kizlar birsey soylicem benim evdeki bilgisaraya virus girmis aksam bir turlu acamadim
listeyi ben yaparim demistim ama acaba baskasi yapabilirmi?
bu aksam kizimin kresinde yil sonu kutlamasi var yarinda oglumun anaokulunda var esim zaman bulup yapamaz diye dusunuyorum
kusura bakmayin haftaya telafi ederim ins

canim sorun degil normalde severek yaparim listeyi ama malesef sanirim yapamayacagim
kac gundur burayi biraz aksattim aksam esim yorgunmus erken yatti bende dun aksam kizimin kresinde sene sonu kutlamasi ona hazirlik yaptik pogca pasta falan pogcanin pismesin beklerken hadi bi kk ya gireyim bakayim kac gundur giremedim dedim bide baktim pc acilmiyo virus girmis biraz once de yazdim ins baska birisi talip olur listeyi hazirlamak icin en kotu ihtimal pazartesi is yerinden yaparim artik listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…