Bu arada kızlar gunlük en az 3 lt suyumu asla ihmal etmiyorum...
selam kizlar nasilsiniz hic giremedim dunden beri menulerimize paylasmaz oldum ben iyice sopalik oldum bu gunlerde
valla aksamlari oturuyorum bitter cikolaya yiyorum hemde ne yemek
valla bu hafta kesin artilardayim ama artik hic diyete devam edesim yok yakinda ramazanda geliyor o yuzdende moralim yok
haftaya biraz kendimi toplarlicam maksat su son iki haftada aldigimi geri vermek ramazanida kilo almadan atlatirsam insallah ramzandan sonra adam akilli sporla beraber diyetime devam etmek isityorum
o yuzden simdilik canim ne cekiyosa yemeyi dusunuyorum ama abartmadan tabiki
bu arada elimden geldiginde hergun girip menumu paylasmaya devam edicem burdan ayrilirsam iyice salmaktan korkuyorum
birde yarin kisteyi kim hazirliyor? cok komik bi soru oldu biliyorum gecen hafta benimle birlikte bi arkadas daha sonuncu olmustu kimdi hatirlayamadim geriyede gitmeye vaktim yok simdi
bu konu hakkinda biseyler yazildimi bilmiyorum
diger arkadas musahit degilse ben yapabilirim sorun degil
isterseniz bildirimleri yarin bana yapabilirsiniz
yarin aksam kizimin kresinde yil sonu kutlamasi var ondan sonra yaparim ins listeyi
Bizi sensiz bırakma😞 anca beraber kanca beraber. Birbirimize destek olalım. Sen bugünden itibaren bitter çikolata dahil atıştırmalıkları kes. Bu kadar kiloyu kolay vermedin. Emeğini düşün. Bu arada geçen hafta senle mavi1000 sonuncu olmuştu. Ramazana kadar silkelenin kendinize gelin kızlar. Genel bir rehavet görüyorum herkeste.selam kizlar nasilsiniz hic giremedim dunden beri menulerimize paylasmaz oldum ben iyice sopalik oldum bu gunlerde
valla bu hafta kesin artilardayim ama artik hic diyete devam edesim yok yakinda ramazanda geliyor o yuzdende moralim yok
haftaya biraz kendimi toplarlicam maksat su son iki haftada aldigimi geri vermek ramazanida kilo almadan atlatirsam insallah ramzandan sonra adam akilli sporla beraber diyetime devam etmek isityorum
bu arada elimden geldiginde hergun girip menumu paylasmaya devam edicem burdan ayrilirsam iyice salmaktan korkuyorum
birde yarin kisteyi kim hazirliyor? cok komik bi soru oldu biliyorum gecen hafta benimle birlikte bi arkadas daha sonuncu olmustu kimdi hatirlayamadim geriyede gitmeye vaktim yok simdi
yarin aksam kizimin kresinde yil sonu kutlamasi var ondan sonra yaparim ins listeyi
Bizi sensiz bırakma😞 anca beraber kanca beraber. Birbirimize destek olalım. Sen bugünden itibaren bitter çikolata dahil atıştırmalıkları kes. Bu kadar kiloyu kolay vermedin. Emeğini düşün. Bu arada geçen hafta senle mavi1000 sonuncu olmuştu. Ramazana kadar silkelenin kendinize gelin kızlar. Genel bir rehavet görüyorum herkeste.
Hosgeldiiiiiinnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lütfen lütfen. Paylaşılan çok seviniriz.Bu arada bugün cok mutluyum. Diyetisyene gittim bugün. Sandığım gibi kılo almamışim. 1.500gr yag yakmışim 2 haftada. Yediklerime göre cok iyi bir rakam.
Bir de Ramazan menümü aldım. İlgilenen olursa paylasirim
Bu arada bugün cok mutluyum. Diyetisyene gittim bugün. Sandığım gibi kılo almamışim. 1.500gr yag yakmışim 2 haftada. Yediklerime göre cok iyi bir rakam.
Bir de Ramazan menümü aldım. İlgilenen olursa paylasirim
Azmine tü tü tü tü maşallahhh
Tam sen gibi biri lazım bizim basımıza
Bı zayiflama kampı kursana
Ahahahah benimkide aynııııııekmekleri kaçırıyo önümdeeen eskiden bende bozuluyodum ama şimdi biraz kilo vermeye başlayınca kendim sölüyorum beni uyar frenle diye o da çok abartıyo hiç bişey yedirmiyo valla
Canım şükret ki ne istediğini bilen bir eşin var benim eşim kiloluyken de söylenir dururdu zayıfladım hala söylenip duruyor kilolu bir eş istemiyordu şimdi zayıfladım bu seferde kıskançlık yapmaya başladı
Ben birkeresinde aksam misafirliğe giderken kocama "bak ev sahibi ye diye bana ısrar ederse destek çık! çok uğraşıyor rejimde ısrar etmeyin" de dedim. Benimki yanlış anlamış herkesin içinde bana " hani rejimdeydin, yemesene..vs" dedi. Çok utandım yaa
selam kizlar nasilsiniz hic giremedim dunden beri menulerimize paylasmaz oldum ben iyice sopalik oldum bu gunlerde
Gecen cuma sonunculuğu paylaştık güzelim, bu söylediğine çok sevindim. Bende tam başkası hazırlasa olurmu diyecektim. Yarın akşam haftasonu tatili için Akçay a gidiyorum. Fırsatım olmayabilir. Şimdiden teşekkür ederim. . Borcum olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?