70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk. normalde kahve içmeem ama bugun ikramdı geri çeviremedim. umarım bu listeyle verebilirim kilo istediğim kiloya düşerim. ama asıl hedefim 58 kilo olmak çünkü boyum kısa sayılır 162 cm

Ben diyet yapmıyorum... Sadece sizi motive etmek için deneyimlerimi yazıyorum....
Ben başardım sizde başarabilirsiniz...28 yaşına kadar hep kilolarımla problemlerim vardı. Bir veriyor bir alıyordum..

Artık yemek yemeği bile unutuyorum( sanırım psikolojik sebeplerden dolayı)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
hoşbulduk. normalde kahve içmeem ama bugun ikramdı geri çeviremedim. umarım bu listeyle verebilirim kilo istediğim kiloya düşerim. ama asıl hedefim 58 kilo olmak çünkü boyum kısa sayılır 162 cm

Benden 2 cm uzunsun.insallah verirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin lelli:)
Menümü yazayım kızlar
Sabah
Nesfit yy süt ile

Öğlen
Ev gezmesinde kısır ayran domates salatalık

Akşam
2 sk bulgur 2 sk patlıcan yemeği dünkü yemek yani 3 yk yoğurt

Yalnız aylardır hareketsiz kalıp okula dönüp seminere katıldım oturuyorum konuları arkadaşlar anlattı ama çooook yoruluyorum

Birde Kayınvalidemlere gidesim yok ama her gün arıyor torunumu özledim diye of ki ne of

Ben diyet arkadasım ,diyetisyen ve sporla 5 ay gibi bir sürede 22 kilo verdim.. 1,5 yıldır diyet yapmıyorum 2 kilo aldım sadece

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süper gayet iyi kilo vermişsin canım

Hoşgeldin canım

Öğlen bulgur akşam da bulgur yemişsin. Bence akşam sadece patlıcanı yesen menüm gayet güzelmiş. Kısırlı mısırlı mmmmm afiyet olsun. Bak bu hafta 2. Kısır yiyen kişi sensin, emel in yaprak sarması olayına dönüyor bu iş :)) her an kendimi kısırın başında bulabilirim:)))

ahahah suc banami kaldi yani :26::26::26:

evlilik yildonumun kutlu olsun canim valla bravo ben olsam diyet falan kalmazdi herhalde senede birgun derdim ve dalardim

Suçlu sen değilsin, suçlu bizim iştah merkezimiz, suçlu bizim metabolizmamız :))

Diyetarkadaşım düzenli kullandıktan sonra işe yarar aslında ama ben üşendim

Aynen ben de baktım.tek tek yiyecekleri girip kalori hesaplamak bana göre değil, hem zamanım yok hem de öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yemek zorundayım zaten. Sadece porsiyonumu küçültüp sulu yemeklere ve et yemeklerine ağırlık veriyorum. Ben artık daha az acıkmaya başladım daha çabuk doyar oldum. Bir de geçen gün magnum mini yemiştim (140 kalori:)) normalde 2 tanesini arkaarkaya yiyen ben 1 taneyi yerken tıkandım aşırı şekerli geldi çikolatası. Hem şaşırdım hem sevindim.

Hoşgeldin canım. Menüm gayet güzel. Akşam biraz hafif olmuş gibi geldi bana.acıkmaz mısın? Ben çok hafif geçiştirdiğimde genelde ilerleyen saatlerde mutlaka birşeyler yiyorum daha kötü oluyor. O yüzden akşam da doymaya çalışıyorum artık

ahahah suc banami kaldi yani :26::26::26:

evlilik yildonumun kutlu olsun canim valla bravo ben olsam diyet falan kalmazdi herhalde senede birgun derdim ve dalardim

Teşekkür ederim, sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama eşim de istemiyor kilolu olmamı, uyarıyor bi de yeme diye bozuluyorum bazen

Teşekkür ederim, sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama eşim de istemiyor kilolu olmamı, uyarıyor bi de yeme diye bozuluyorum bazen

Canım şükret ki ne istediğini bilen bir eşin var benim eşim kiloluyken de söylenir dururdu zayıfladım hala söylenip duruyor kilolu bir eş istemiyordu şimdi zayıfladım bu seferde kıskançlık yapmaya başladı

Bu günkü menüm
Sabah
2 zeytin
Domates
Çok az köy peyniri
Yarım bardak portakal suyu

Ara
1 kaysı 3 kiraz çeyrek elma

Öğle
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurtlu biber
3 dilim karpuz

Ara yok

Akşam
Bir kepçe çorba
İki parça fırında tavuk göğüs
Bir kaşık fasulye yemeği

Bugün su 1.5 lt
Spor yok

Ooof of

Kızlar bende durumlar hic iyi degil
Önüne ne gelirse yiyorum diyet niyet hakgetire!

Hatta dün gece midem bulana bulana küp küp gofretlerden yedim. Kendi kendimle İnatlasiyorum

Ramazan rehaveti mı acep?
Napicaz yaa

Bı de yarın diyetisyene gidicem. 1 ayım bosa gitti. İnşallah üstüne almamısimdir.

Merhaba kızlar. Aslında bu sayfada değilde 60-69 kg grubunda yazmak isterdim. Oda olacak inşallah.
Maalesef ki 79 kg im.

Yaklaşık 7 ay önce doğum yaptım. 72 kg hamile kalmıştım. Daha o kiloya bile dusemedim.

Araştırıyorum. Iyi bir motivasyonla başarabilirim. 65 kg olabilirim.

Hepinize kolay gelsin.birlikten kuvvet doğarmis. Hep birlikte vereceğiz.

Hosgeldiiiiiinnnn

Kızlaaar ben regl olduuuum acayip ödem var vücudumda bu hafta Liste altı olsam olurmu yaa?

Merhaba kızlar. Dün sabah 72 idim bu sabah 71,5 (0,5) kilo gitmiş
Bugun ki menum
sabah iki yuvarlak kepek ekmeği
peynir
5-6 zeytin
ara yok malesef
öğlen bir parça tavuk ve çorba
ara daha düşünmedim
akşam ise çorba + karpuz planlıyom

Ahahahah benimkide aynıııııı ekmekleri kaçırıyo önümdeeen eskiden bende bozuluyodum ama şimdi biraz kilo vermeye başlayınca kendim sölüyorum beni uyar frenle diye o da çok abartıyo hiç bişey yedirmiyo valla

selam kizlar nasilsiniz hic giremedim dunden beri menulerimize paylasmaz oldum ben iyice sopalik oldum bu gunlerde
valla aksamlari oturuyorum bitter cikolaya yiyorum hemde ne yemek
valla bu hafta kesin artilardayim ama artik hic diyete devam edesim yok yakinda ramazanda geliyor o yuzdende moralim yok
haftaya biraz kendimi toplarlicam maksat su son iki haftada aldigimi geri vermek ramazanida kilo almadan atlatirsam insallah ramzandan sonra adam akilli sporla beraber diyetime devam etmek isityorum
o yuzden simdilik canim ne cekiyosa yemeyi dusunuyorum ama abartmadan tabiki
bu arada elimden geldiginde hergun girip menumu paylasmaya devam edicem burdan ayrilirsam iyice salmaktan korkuyorum
birde yarin kisteyi kim hazirliyor? cok komik bi soru oldu biliyorum gecen hafta benimle birlikte bi arkadas daha sonuncu olmustu kimdi hatirlayamadim geriyede gitmeye vaktim yok simdi
bu konu hakkinda biseyler yazildimi bilmiyorum
diger arkadas musahit degilse ben yapabilirim sorun degil
isterseniz bildirimleri yarin bana yapabilirsiniz
yarin aksam kizimin kresinde yil sonu kutlamasi var ondan sonra yaparim ins listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…