Cok iyi
Amac zatwn hsonu kacamaklarini engelleyebilmek. Cuma guzel kg veriyorum.onun gaziyla haftasonu cosuyorum. Bunu engellemek istiyorum
Benim diyette cok kotu gidiyor.
Supersin hosgeldin aramiza.
Sadece tkahvedini ortaya alismaya calis bence
Odemdir kesin. Sonrasinda gider onlarda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbulduk. normalde kahve içmeem ama bugun ikramdı geri çeviremedim. umarım bu listeyle verebilirim kilo istediğim kiloya düşerim. ama asıl hedefim 58 kilo olmak çünkü boyum kısa sayılır 162 cm
Ben diyet arkadasım ,diyetisyen ve sporla 5 ay gibi bir sürede 22 kilo verdim.. 1,5 yıldır diyet yapmıyorum 2 kilo aldım sadece
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar. arakdaşlar tam 72 gun önce 78,8 ile diyete başladım bugün 72 kiloydum tartıda.(gerçi 70 kiloyu gördum ama amelyat oldum 1 ay önce 2 kilosunu geri aldım) ramazan bayramına kadar 67 kilo olmak istiyorum. umarım sizlerle paylaşımda bulunarak motive olurum. bugun neler yedim
sabah
2 dilim kepeklı ekmek
çeçil peybir
domates salatalık
ara: 1 şekerli türk kahvesi
öğlen: 2 parça haslama et
2-3 kaşık yoğurt
çorba
bir dilim karpuz
ara
1 şeftali
akaşam
slatalık yemeği düşünüyom
Hoşgeldin lelli:)
Menümü yazayım kızlar
Sabah
Nesfit yy süt ile
Öğlen
Ev gezmesinde kısır ayran domates salatalık
Akşam
2 sk bulgur 2 sk patlıcan yemeği dünkü yemek yani 3 yk yoğurt
Yalnız aylardır hareketsiz kalıp okula dönüp seminere katıldım oturuyorum konuları arkadaşlar anlattı ama çooook yoruluyorum
Birde Kayınvalidemlere gidesim yok ama her gün arıyor torunumu özledim diyeof ki ne of
ahahah suc banami kaldi yani :26::26::26:
evlilik yildonumun kutlu olsun canim valla bravo ben olsam diyet falan kalmazdi herhalde senede birgun derdim ve dalardim
Diyetarkadaşım düzenli kullandıktan sonra işe yarar aslında ama ben üşendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım. Menüm gayet güzel. Akşam biraz hafif olmuş gibi geldi bana.acıkmaz mısın? Ben çok hafif geçiştirdiğimde genelde ilerleyen saatlerde mutlaka birşeyler yiyorum daha kötü oluyor. O yüzden akşam da doymaya çalışıyorum artıkmerhabalar. arakdaşlar tam 72 gun önce 78,8 ile diyete başladım bugün 72 kiloydum tartıda.(gerçi 70 kiloyu gördum ama amelyat oldum 1 ay önce 2 kilosunu geri aldım) ramazan bayramına kadar 67 kilo olmak istiyorum. umarım sizlerle paylaşımda bulunarak motive olurum. bugun neler yedim
sabah
2 dilim kepeklı ekmek
çeçil peybir
domates salatalık
ara: 1 şekerli türk kahvesi
öğlen: 2 parça haslama et
2-3 kaşık yoğurt
çorba
bir dilim karpuz
ara
1 şeftali
akaşam
slatalık yemeği düşünüyom
ahahah suc banami kaldi yani :26::26::26:
evlilik yildonumun kutlu olsun canim valla bravo ben olsam diyet falan kalmazdi herhalde senede birgun derdim ve dalardim
Teşekkür ederim, sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama eşim de istemiyor kilolu olmamı, uyarıyor bi de yeme diyebozuluyorum bazen
Merhaba kızlar. Aslında bu sayfada değilde 60-69 kg grubunda yazmak isterdim. Oda olacak inşallah.
Maalesef ki 79 kg im.
Yaklaşık 7 ay önce doğum yaptım. 72 kg hamile kalmıştım. Daha o kiloya bile dusemedim.
Araştırıyorum. Iyi bir motivasyonla başarabilirim. 65 kg olabilirim.
Hepinize kolay gelsin.birlikten kuvvet doğarmis. Hep birlikte vereceğiz.
Teşekkür ederim, sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama eşim de istemiyor kilolu olmamı, uyarıyor bi de yeme diyebozuluyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?