- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
Günaydın kızlar k. Bakmayın durumlar iyi degildi yazamadım.
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Birsürü devam edemicem eşinlede sıkıntılarımız oldu kendimi toplayana kadar biraz ara vericem
İnş istediğiniz kiloya ulaşırsınız
Birsürü devam edemicem eşinlede sıkıntılarımız oldu kendimi toplayana kadar biraz ara vericem
Tebrik ederim istikrarlı bir şekilde gidiyorsun maşallah. Darısı bize. Benimki bu hafta duraksadı. Ama olsun gram gram da gitse yılmak yok
Herkese Günaydın
Bildirimim;
Başlangıç Tarihi: 03.02.2014
Başlangıç: 78
Geçen hafta: 65,7
Bu hafta: 64,8
Giden: 900
Toplam giden: 13,2
Hedef : 55
Kızlar bildirimler bana..
Tebrik ederim istikrarlı bir şekilde gidiyorsun maşallah. Darısı bize. Benimki bu hafta duraksadı. Ama olsun gram gram da gitse yılmak yok
ins sorunlarini en kisa zamanda halleder aramiza tekrardan donersin canimGünaydın kızlar k. Bakmayın durumlar iyi degildi yazamadım.
kusura bakma canim liste sana kaldiListe meselesinde ben yapayım ozaman. Gece akcaya varınca yapmaya çalışırım, en kötü ihtimal cepten bişeyler ayarlarim. Özelden msj atın. Sayfaları tek tek bakamayabilirim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrikler canim bsalangic kilomuz hemen hemen ayni tabi sen benden baya bi sonra basladin beni solladin gittin
Herkese Günaydın
Bildirimim;
saglik olsun canim haftaya mutlaka verirsinBildirim:
Başlangıç: 14 nisan 76,6
Geçen hafta: 69,7
Bu hafta: 69,7
Giden: -
Toplam giden:6,9
Hedef: 65
Dün regl oldum sanırım ondan duraksadı. Haftaya vereceğime inanıyorum
Sağol canım ama sende çok başarılısın. Galiba sen bir süre yoktun o yüzden sanırım. Ama yinede bırakmadın gayet istikrarlısın sende. Yavaşta olsa veriyoruz kiloları :)ins sorunlarini en kisa zamanda halleder aramiza tekrardan donersin canim
kusura bakma canim liste sana kaldi
tebrikler canim bsalangic kilomuz hemen hemen ayni tabi sen benden baya bi sonra basladin beni solladin gittin
saglik olsun canim haftaya mutlaka verirsin
Topiğimiz çok sessiz. Herkes nereye gitti böyle?
Herkese Günaydın
Bildirimim;
😄 ben şu 1., 2. Takım muhabbetine çok girmedim. Fazla sıkı geldi bana. Ben sevmem öyle sıkıya gelmeyi, içimden gelmeli diyet yapmak spor yapmak, zorla olursa sonradan diyeti bozabilirim ters teper bende. Burada daha sıcak bir ortam var, ne olursan ol kim olursan ol kaç kilo olursan ol yine de gel misali😊 o yüzden burayı çok sevdim. Bana yeri geldiğinde destek olan motive olan arkadaşlarıma benim de destek olmam uyarmam lazım. Kilo vermek çok zor almak saniye işi malesef. Verilen emekler fedakarlıklar büyük.neyse çenem açıldı yine. Kısacası bırakmak yok diyete devam kızlar
Kızlaaaar bugün bildirim günüydü
Ben sabah tartılmadımve okulda regl oldum yarın tartılıp bildirim yapsam olur mu?
Buarada dün bir düğüne gittim ömrümde görmediğim kadar altın pırlanta Elmas gördüm ve incecik bellerrrrrpsikolojim yerle bir:.(
Buarada beni mutlu eden bir olay yaşadım :)
Geçen sene 72-73 iken aldığım kıyafet şuan 75-76 olduğum halde çok daha fit durdu hatta atsam mı fotosunu dünden beri iki fotomu karşılaştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?