70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım ellerine sağlık

Spor etkili olmuş demekki canım. Elbisede çok hoş olmuş ayrıca :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler canım :) ben spor yapamıyorum ancak geçen yıl 10-15 günde aç kalarak 5-6 kilo vermiştim bu yıl 2 aya yakında kilo verdim yavaş kilo vermenin önemini daha iyi anlıyorum

Süper görünüyorsun canım hiç 70 gibi diil boyun mu uzun valla bana 65 gibi geldin tebrik ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kurbağa zannımca benim profilimdeki civcivi kurbağa gibi gördü arkadaş benim ufaklık yaptı onu sen diilsin canım ya😉
Ya tatile gidin de eşinde çocuklar konusunda yardımcı olsun günde 40 posta kıyafet giydir çıkar kendin giyin eşini hazırla yedir içir yatır uyut gezdir oynat ayyyy yazarken bile gelenler geldi
Bide benim yaramaz telefonuma su dök bide ona üzül
Sen iyi düşün taşın bence canım 😝 bizde 5. Yılımızdayız daha bir kutlayamadık ilk seneden hamile kalınca
Sen bırak madem kayınvalidene al kocanı git canım ohhh değerlendir herfursatı

Seni unutur muyuz hiç? Orada kilo almaman bile mucize .şükret bence

Sağolun ya ben dedim yeşil kahve derim hatırlanırım diye ama gerek kalmadı 😉 o kadar hareketli geçti ki açık büfe bile kilo aldıramadı çok şükür canım

Liste süper olmuş bayıldım canım eline sağlık

Geçen cuma bildiriminde 76.7 çıkmıştım ancak birgün sonra tartıldığımda 76.3dü:) bildirimime göre yazacağım canlar birde regl olduğum için bence haftaya 75li bir rakamda çıkacağım (amin) :)
Başlangıç tarihi 02.05.2014
Başlangıç kg 81-82
Hedef 65
Geçen hafta 76.7
Bu hafta 76.5
Giden -200

Günaydınlar buarada haftasonu diye kaçamak yapmayalım olur mu bebekler hem yapsakta gündüz akşama bişi yemeyelim

Süper görünüyorsun canım hiç 70 gibi diil boyun mu uzun valla bana 65 gibi geldin tebrik ederim

Benim kol ve omuz yapım çok fena bu nedenle zayıflasamda hep kollardan şişkoyum
Fotoda kollarımı sabitlesem omuzlarla beraber dersin tmm 76sın sen diye
Boyum da kısa 165-66 falanım

Evet )) bu daha guzel oldu sanki
Saat 10 gbi muntazam bir kahvalti yapildi.
Saat 13 kayisili form cayi :)

Form çayını içinde sinameki var barsak tembelliği yapar diye içmeye tırstım içtim hiç bir şeye yaramadı

Benim ikiz çocuk annesi arkım 57 kiloya düşmüş
Dedi her öğünde yoğurt ve 2-3 badem ye birde öğünden yarım saat sonra yeşil çay iç

Benim kol ve omuz yapım çok fena bu nedenle zayıflasamda hep kollardan şişkoyum
Fotoda kollarımı sabitlesem omuzlarla beraber dersin tmm 76sın sen diye
Boyum da kısa 165-66 falanım

Benimde kollar kalın bacaklarda ama boyun iyi haksızlık etme ben 161 falan canım

Bilemiyorum ki gunde 2 fincan yesil caya izin var biliuorum. Yogurda inanirim gobek yaglarina cok etkiliymis
Bugun.bisey duydum gerci diyetle alakasi yokda yinede solim
Gece yatmadan yogurt ve limon kuru seker hastalari ve karaciger yaglanmasi olanlar icin benim.insulin direncim yuksek esimden de supheleniyorum. Ona basliycaz bakalim.nasil.olcak

A evet hatta şeker hastaları için mucize diye çıkmıştı ve benim kuZen paylaşmıştı facede uygula bence ikiside zararsız yararlı şeyler :)

Kızlar hatırlarsınız 3 4 gün önce 77.7 kg gelmiştim. Burada paylaşmistim. bugün tartıldim tam 76.9 geldim. Kalori diyeti yapiyorum.cok sıkı tutuyorum diyeti.Belki ödem dir ama çok mutluyum.

Yok be yüzsüz bı de arkadaşlarıyla dışarı çıkacaktı. Yollamadım tabi bu ne rahatlık

Kızlar hatırlarsınız 3 4 gün önce 77.7 kg gelmiştim. Burada paylaşmistim. bugün tartıldim tam 76.9 geldim. Kalori diyeti yapiyorum.cok sıkı tutuyorum diyeti.Belki ödem dir ama çok mutluyum.

Ne mutlu sana!
Ben de uzun zamandır 72 leri görüyorum. Ben de senin gibi bir gun tartıya çıkıp 71leri görmek istiyorum. Sıkı tutsam olur da..

Oldu ne güzelmiş iyi yapmışsın canım oh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…