Sağol canım ellerine sağlık
Spor etkili olmuş demekki canım. Elbisede çok hoş olmuş ayrıca :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sıfır hatta - spor yapıyorum çünkü yerimden kalkamıyorumyavaşta olsa sevindim 73ki halimden az görünüyorum değil mi değil miiii? :)
Kesinlikle cok daha iyi görünüyorsun. Bariz bir fark var
Menümü yazayım birde foto paylaşayım mı ya? Aradaki farka baksanız? Tam bir yıl var iki foto arasında ama şuan 3-4 kg fazla olsamda daha zayıf görünüyorum:)
Sabah
Meyveli yoğurt + yulaf ezmesi
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği peynir domates
Aksam
Fırında patates köfte çok az ekmek:) bolca ayran :)
Bu fotom geçen sene 72-73 kg
Eki Görüntüle 1163702
Bu fotom dün 75-76yımdır
Eki Görüntüle 1163703
Branşdaşımı unutur muyum??:)
İçinden gelmese de yazmak en azından girip oku olur mu?
Deme yaa. Biz de hala düşünüyoruz çocuklarla tatil yapabilir miyiz diye. Gitmemek en mantıkları ama yaz bu yaa deniz havuz görmeden olur mu??
Bı de yokluğunu hissettik sekerim. Sanal ve sisko da olsa arkadaşların var burda. Ben ilk seneler senin gibi psikopata bağlayıp esime o aktif hayatımı özlediğimi söylediğimde tokat gibi yapıştırmisti yüzüme ' gecmiste kaldı onlar' diye. Haklıymış çocuklarla olmuyor. Biraz büyüdüklerinde anca..
Bir de bugün 4. Yılımızı doldurduk. Bı yemeğe bile çıkasim gelmedi cocukları hazırla birine birak vs vs. Cocukları babaanneye indirdim Balkonda oturdum boğaza karsı yeter bana valla
Uzun oldu ama bu konu dısına çıkma olayına ben katılmıyorum arkadasım. Birbirimizin psikolojik durumunu bildikce, tanıdıkca daha iyi iletişim kurup daha güzel yardımcı okuyoruz birbirimize bence
kurbağa resmi denince üstüme alındım kim ki ooo
Seni unutur muyuz hiç? Orada kilo almaman bile mucize .şükret bence
Eki Görüntüle 1163668
Kızlar listemiz biraz az ama hazırladım. İnşallah ii olmuştur beğenirsiniz. Amelia tebrikler arkadaşım. Başarılarının devamını dilerim. Haftaya listeyide yağmurlu_ist yapıcak..
Süper görünüyorsun canım hiç 70 gibi diil boyun mu uzun valla bana 65 gibi geldin tebrik ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kol ve omuz yapım çok fena bu nedenle zayıflasamda hep kollardan şişkoyum
Fotoda kollarımı sabitlesem omuzlarla beraber dersin tmm 76sın sen diye
Boyum da kısa 165-66 falanım
Kisa demiyelim.lutfen
Sen kisaysan ben napiyim 160
Öyle demeyeyim tımamorta boyluyuz işte :)
Evet)) bu daha guzel oldu sanki
Saat 10 gbi muntazam bir kahvalti yapildi.
Saat 13 kayisili form cayi :)
Benim kol ve omuz yapım çok fena bu nedenle zayıflasamda hep kollardan şişkoyum
Fotoda kollarımı sabitlesem omuzlarla beraber dersin tmm 76sın sen diye
Boyum da kısa 165-66 falanım
Form çayını içinde sinameki var barsak tembelliği yapar diye içmeye tırstım içtim hiç bir şeye yaramadı
Benim ikiz çocuk annesi arkım 57 kiloya düşmüş
Dedi her öğünde yoğurt ve 2-3 badem ye birde öğünden yarım saat sonra yeşil çay iç
Bilemiyorum ki gunde 2 fincan yesil caya izin var biliuorum. Yogurda inanirim gobek yaglarina cok etkiliymis
Bugun.bisey duydum gerci diyetle alakasi yokda yinede solim
Gece yatmadan yogurt ve limon kuru seker hastalari ve karaciger yaglanmasi olanlar icin benim.insulin direncim yuksek esimden de supheleniyorum. Ona basliycaz bakalim.nasil.olcak
Kurbağa zannımca benim profilimdeki civcivi kurbağa gibi gördü arkadaş benim ufaklık yaptı onu sen diilsin canım ya😉
Ya tatile gidin de eşinde çocuklar konusunda yardımcı olsun günde 40 posta kıyafet giydir çıkar kendin giyin eşini hazırla yedir içir yatır uyut gezdir oynat ayyyy yazarken bile gelenler geldi
Bide benim yaramaz telefonuma su dök bide ona üzül
Sen iyi düşün taşın bence canım 😝 bizde 5. Yılımızdayız daha bir kutlayamadık ilk seneden hamile kalınca
Sen bırak madem kayınvalidene al kocanı git canım ohhh değerlendir herfursatı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar hatırlarsınız 3 4 gün önce 77.7 kg gelmiştim. Burada paylaşmistim. bugün tartıldim tam 76.9 geldim. Kalori diyeti yapiyorum.cok sıkı tutuyorum diyeti.Belki ödem dir ama çok mutluyum.
Yok be yüzsüz bı de arkadaşlarıyla dışarı çıkacaktı. Yollamadım tabi bu ne rahatlık
Ne mutlu sana!
Ben de uzun zamandır 72 leri görüyorum. Ben de senin gibi bir gun tartıya çıkıp 71leri görmek istiyorum. Sıkı tutsam olur da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?