70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç:22 Mayıs
Başlangıç kilom: 74,4
Geçen hafta: 69,2
Bu hafta: 68,5
Giden: 700
Toplam giden: 5,9

Bugünkü menümü de paylaşayım kızlar,
1- yine klasik lor peyniri dereotu maydonoz Çavdar ekmeği ve acı biber
2- Türk kahvesi ( orta sipariş ettim ama az şekerli gibiydi tadı, şansa bak:)
3- Menemen ve 2 galeta, 5 zeytin
4- nektar şeftalilerden 1 tane
5- az miktarda kıymalı yumurta (3 köfte ebadındaydı), 1 galeta, şekerli çay
6- salatalık- 1 tane

Kızlar nasılsınız bana buara bi haller oldu hiç bişi yapasım gelmiyor. Bildirim bile yapmadım bugün kilo da almıyorum vermiyorum da öfff yani çok sıkıcı bi durum resmen deoresyondayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 haftadır yazmadım belki unutulmuşumdur 😭

Aynısını diyecektim bu takımda birbirimizin içini okuyoruz biz daha ne olsun :)

Kadınlar kulübünde de yeniyim aslında ben, o yüzden kilo verme takımları olduğundan haberim yoktu. Sizleri de tesadüf görmüştüm aslında, diyet grubu fikri sıcak geldi bana. Iyi ki girmişim aranıza, akşamları alışkanlık oldu buraya bi göz atmak, sanki yakın arkadaşlarımlayım
Yani bence de takıma filan gerek yok biz bize yeteriz

Bencede burası çok samimi yğzyüze konuşmayı mı unutuyoruz bilmiyorum ama burası iyi geliyor bana da sanki yıllardır tanıdığım arkadaşlarımmış gibi ilginç dimi😆

2 haftadır yazmadım belki unutulmuşumdur 😭

Yok canım, sen buranın demirbaşlarındansın bence hem kendin de demişsin ya canım en azından kilo almamışsın, bu da birşey..

Bu kurbağa resmini yapan alıkoyuyordur kesin foruma girmekten seni:)

Aa askolsun cicim bı iki saat once sordum ben seni. Hala tatilde olduğunu düşünüyordum. Anlatsana neler Yaptın

Ah canummmm 😂 tatil yorucu bol yemeli geçti kocama yaradı o eğlendi ben çocuklarla ve beyimizle ilgilenmekten daha çok yoruldum geldim
Haksızlık bu ya 😩ondan mı nedir çok kötüyüm bide zayıf zayıf hatunlar bikinilerle gıcık oldum eşime kimi göstersem senin ondan 10 kilo fazlan var deyip beni iyice sinir etti
Kısacı durum bu canım sizler de iyisiniz inşallah

Yok canım, sen buranın demirbaşlarındansın bence hem kendin de demişsin ya canım en azından kilo almamışsın, bu da birşey..

Kesin 😂 ay çok sevindim unutulmamışım canım bak keyfim yerine gelmeye başladı
Benim gibi bol arkadaşlı hayata alışıp şimdi sadece çocuklarla kalanlar böyle psikopata bağlıyo galiba 😝
Konu dışına çıktığım için çok özür bide

Deme yaa. Biz de hala düşünüyoruz çocuklarla tatil yapabilir miyiz diye. Gitmemek en mantıkları ama yaz bu yaa deniz havuz görmeden olur mu??

Bı de yokluğunu hissettik sekerim. Sanal ve sisko da olsa arkadaşların var burda. Ben ilk seneler senin gibi psikopata bağlayıp esime o aktif hayatımı özlediğimi söylediğimde tokat gibi yapıştırmisti yüzüme ' gecmiste kaldı onlar' diye. Haklıymış çocuklarla olmuyor. Biraz büyüdüklerinde anca..
Bir de bugün 4. Yılımızı doldurduk. Bı yemeğe bile çıkasim gelmedi cocukları hazırla birine birak vs vs. Cocukları babaanneye indirdim Balkonda oturdum boğaza karsı yeter bana valla

Uzun oldu ama bu konu dısına çıkma olayına ben katılmıyorum arkadasım. Birbirimizin psikolojik durumunu bildikce, tanıdıkca daha iyi iletişim kurup daha güzel yardımcı okuyoruz birbirimize bence

kurbağa resmi denince üstüme alındım kim ki ooo

Kızlar listemiz biraz az ama hazırladım. İnşallah ii olmuştur beğenirsiniz. Amelia tebrikler arkadaşım. Başarılarının devamını dilerim. Haftaya listeyide yağmurlu_ist yapıcak..

Süper gidiyorsun helal

Tımamdır o zamannn

Menümü yazayım birde foto paylaşayım mı ya? Aradaki farka baksanız? Tam bir yıl var iki foto arasında ama şuan 3-4 kg fazla olsamda daha zayıf görünüyorum:)

Sabah
Meyveli yoğurt + yulaf ezmesi

Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği peynir domates

Aksam
Fırında patates köfte çok az ekmek:) bolca ayran :)

Bu fotom geçen sene 72-73 kg

Bu fotom dün 75-76yımdır

Elleibe saglik.kg veren arkadaslari tebrik ediyorum.
Haftaya regl bekliyirum simdiden odem baslamis olabilir mi ya

Spor yapiyirsan sikilasiyo insan.

Birde ben o tkmlardan hicbisry anlamadim bulundugum tkm dan memnunum :)

Son olarak arada konu disina ciksak ne olur ki :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sıfır hatta - spor yapıyorum çünkü yerimden kalkamıyorum yavaşta olsa sevindim 73ki halimden az görünüyorum değil mi değil miiii? :)

Sağol canım ellerine sağlık

Spor etkili olmuş demekki canım. Elbisede çok hoş olmuş ayrıca :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…