😄 ben şu 1., 2. Takım muhabbetine çok girmedim. Fazla sıkı geldi bana. Ben sevmem öyle sıkıya gelmeyi, içimden gelmeli diyet yapmak spor yapmak, zorla olursa sonradan diyeti bozabilirim ters teper bende. Burada daha sıcak bir ortam var, ne olursan ol kim olursan ol kaç kilo olursan ol yine de gel misali😊 o yüzden burayı çok sevdim. Bana yeri geldiğinde destek olan motive olan arkadaşlarıma benim de destek olmam uyarmam lazım. Kilo vermek çok zor almak saniye işi malesef. Verilen emekler fedakarlıklar büyük.neyse çenem açıldı yine. Kısacası bırakmak yok diyete devam kızlar
Aynısını diyecektim bu takımda birbirimizin içini okuyoruz biz daha ne olsun :)
2 haftadır yazmadım belki unutulmuşumdur 😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kadınlar kulübünde de yeniyim aslında ben, o yüzden kilo verme takımları olduğundan haberim yoktu. Sizleri de tesadüf görmüştüm aslında, diyet grubu fikri sıcak geldi bana. Iyi ki girmişim aranıza, akşamları alışkanlık oldu buraya bi göz atmak, sanki yakın arkadaşlarımlayım
Yani bence de takıma filan gerek yok biz bize yeteriz
Aa askolsun cicim bı iki saat once sordum ben seni. Hala tatilde olduğunu düşünüyordum. Anlatsana neler Yaptın
Yok canım, sen buranın demirbaşlarındansın bencehem kendin de demişsin ya canım en azından kilo almamışsın, bu da birşey..
Bu kurbağa resmini yapan alıkoyuyordur kesin foruma girmekten seni:)
Ah canummmm 😂 tatil yorucu bol yemeli geçti kocama yaradı o eğlendi ben çocuklarla ve beyimizle ilgilenmekten daha çok yoruldum geldim
Haksızlık bu ya 😩ondan mı nedir çok kötüyüm bide zayıf zayıf hatunlar bikinilerle gıcık oldum eşime kimi göstersem senin ondan 10 kilo fazlan var deyip beni iyice sinir etti
Kısacı durum bu canım sizler de iyisiniz inşallah
Kesin 😂 ay çok sevindim unutulmamışım canım bak keyfim yerine gelmeye başladı
Benim gibi bol arkadaşlı hayata alışıp şimdi sadece çocuklarla kalanlar böyle psikopata bağlıyo galiba 😝
Konu dışına çıktığım için çok özür bide
Yok canım, sen buranın demirbaşlarındansın bencehem kendin de demişsin ya canım en azından kilo almamışsın, bu da birşey..
Bu kurbağa resmini yapan alıkoyuyordur kesin foruma girmekten seni:)
Başlangıç:22 Mayıs
Başlangıç kilom: 74,4
Geçen hafta: 69,2
Bu hafta: 68,5
Giden: 700
Toplam giden: 5,9
Bugünkü menümü de paylaşayım kızlar,
1- yine klasik lor peyniri dereotu maydonoz Çavdar ekmeği ve acı biber
2- Türk kahvesi ( orta sipariş ettim ama az şekerli gibiydi tadı, şansa bak:)
3- Menemen ve 2 galeta, 5 zeytin
4- nektar şeftalilerden 1 tane
5- az miktarda kıymalı yumurta (3 köfte ebadındaydı), 1 galeta, şekerli çay
6- salatalık- 1 tane
Kadınlar kulübünde de yeniyim aslında ben, o yüzden kilo verme takımları olduğundan haberim yoktu. Sizleri de tesadüf görmüştüm aslında, diyet grubu fikri sıcak geldi bana. Iyi ki girmişim aranıza, akşamları alışkanlık oldu buraya bi göz atmak, sanki yakın arkadaşlarımlayım
Yani bence de takıma filan gerek yok biz bize yeteriz
Elleibe saglik.kg veren arkadaslari tebrik ediyorum.Eki Görüntüle 1163668
Kızlar listemiz biraz az ama hazırladım. İnşallah ii olmuştur beğenirsiniz. Amelia tebrikler arkadaşım. Başarılarının devamını dilerim. Haftaya listeyide yağmurlu_ist yapıcak..
Menümü yazayım birde foto paylaşayım mı ya? Aradaki farka baksanız? Tam bir yıl var iki foto arasında ama şuan 3-4 kg fazla olsamda daha zayıf görünüyorum:)
Sabah
Meyveli yoğurt + yulaf ezmesi
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği peynir domates
Aksam
Fırında patates köfte çok az ekmek:) bolca ayran :)
Bu fotom geçen sene 72-73 kg
Eki Görüntüle 1163702
Bu fotom dün 75-76yımdır
Eki Görüntüle 1163703
Elleibe saglik.kg veren arkadaslari tebrik ediyorum.
Haftaya regl bekliyirum simdiden odem baslamis olabilir mi ya
Spor yapiyirsan sikilasiyo insan.
Birde ben o tkmlardan hicbisry anlamadim bulundugum tkm dan memnunum :)
Son olarak arada konu disina ciksak ne olur ki :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1163668
Kızlar listemiz biraz az ama hazırladım. İnşallah ii olmuştur beğenirsiniz. Amelia tebrikler arkadaşım. Başarılarının devamını dilerim. Haftaya listeyide yağmurlu_ist yapıcak..
Menümü yazayım birde foto paylaşayım mı ya? Aradaki farka baksanız? Tam bir yıl var iki foto arasında ama şuan 3-4 kg fazla olsamda daha zayıf görünüyorum:)
Sabah
Meyveli yoğurt + yulaf ezmesi
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği peynir domates
Aksam
Fırında patates köfte çok az ekmek:) bolca ayran :)
Bu fotom geçen sene 72-73 kg
Eki Görüntüle 1163702
Bu fotom dün 75-76yımdır
Eki Görüntüle 1163703
Eki Görüntüle 1163668
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?