70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cidden kurbağa zannettim:26: dikkatli bakınca civcivmiş gerçekten kaç yaşında çocuğunuz, 5 mi? Ne güzel yapmış

( bu arada olur mu öyle şey hiç sana dermiyim, Otimoti alınma sen)

Son düzenleme:
Cidden kurbağa zannettim:26: dikkatli bakınca civcivmiş gerçekten kaç yaşında çocuğunuz, 5 mi? Ne güzel yapmış

:)
Yok benİm cetvelimde kurbağa olduğu icin onunla ilgili olabileceğini düşündüm alinganlik degil şekercim. Telefondan girdiğim icin seçemedim ben de biomelin kurbağaya benzeyen civcivini

Kızlar bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: güveç, lebeniye çorbası
Ara: form çay, 1 avuç fındık
Akşam: 3 küçük patlıcan dolması, 1/2 kase cacık, 1 dlm tb ekmeği
Spor: sezaryen:)) nöbetçiyim bugün. Bu arada bi hastamın bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledim, hemen tatlı, kola almış. Buranın en meşhur tatlıcısından billuriye tatlısı (( ama ben yemedim dağıttım.

Menümü yazayım
Sabah
Meyveli yoğurt (gezmeye hazırlık:))

Öğle
2 kıymalı börek
Ucundan yaş pasta
Baş parmağın ilk boğumu kadar kek
(Tanımlamama bayıldım:))

Akşam
Tarçınlı zencefilli 1 kase yoğurt

1.5 Lt su herhalde yatana kadar 2.5 yaparım

Süpersin tatlıyı yemeyip dağıtman dayanman çok iyi Allah istediğin kiloya kavuştursun seni beni hepimizi inşallah amin

Hatunlar neredesiniz???
Hele yazın yediklerinizi içtiklerinizi bi bakalım :)
Gerçi yaz da geldi hele Ramazan'da ne yapacağız bilmiyorum artık :) oğluş bi yandan açlık bi yandan özellikle susuzluk

Süpersin tatlıyı yemeyip dağıtman dayanman çok iyi Allah istediğin kiloya kavuştursun seni beni hepimizi inşallah amin

Amin canım ya. İnşallah hepimiz en kısa sürede istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde kavuşuruz. Bizim topik haftasonları sessiz sakin oluyor. Zaten kaçamaklar da bu arada oluyor:))

canlarım ben bi haftadır sehir dışındaydım yazamadım o yüzden dün kilo bildirimi de yapamadım
bir iki gün dikkat ettim orda ama baya yedim diyete göre çiğköfteler falan filan sporumu da yapamadım çok korktum kilo aldım diye falan ama bugün tartıldım bırak almayı 200 gram vermişim bugün hemen başladım yeniden sıkı bi şekilde bide bu benim tartı beni 74 tartıyo 5 litre suyu 5.3 tartıyo yani ben 73.7 miyim aslında diye düşündüm sizce nedir ?
bişey daha sorucam ben günde 3-4 saat spor falan yapıyodum ama çook yoruluyorum onun yerine 8 km falan yürüsem yinede kilo vermeye devam ederim dimi ? fazlasını yapamıyorum artık çünkü

bugünkü menümüde yazayım hemen

sabah
haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek domates salatalık
öğlen
yoğurdun içine hurma doğrayıp yedim
akşam
ciğer sote( çok yemedim ) 2 dilim kepek ekmek
domates soğan
ara 2 hurma
3 tane mısır patlağı

4 canım tabi öğretmeni yardım etmiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)
Yok benİm cetvelimde kurbağa olduğu icin onunla ilgili olabileceğini düşündüm alinganlik degil şekercim. Telefondan girdiğim icin seçemedim ben de biomelin kurbağaya benzeyen civcivini
Minicik foto normal canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hatunlar neredesiniz???
Hele yazın yediklerinizi içtiklerinizi bi bakalım :)
Gerçi yaz da geldi hele Ramazan'da ne yapacağız bilmiyorum artık :) oğluş bi yandan açlık bi yandan özellikle susuzluk

Ben burdayim gunduzleri kacamak aksamlari masum takiliyorum
Dunki menum
Esimle kallavi bir kahvalti
2 dlm ekmek yedim gerisini hatirlamiyorum
Ara kayisili form cayi
Oglen domates corba pilav ustu kuru fasulye komposto (hepsi normal olculerde)
Aksam 2 sis kirmizi et 1 kase yogurt
Spor yok ev temizligi vr
2 lt su var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8km çok iyi ve tempolu yürüyüş 20dk sonrası direk kalori ve yağdan götürüyor diye duymuştum
Keşke bende yürüyebilsem ama 50 metre sonra yürüyemiyorum

Hehe :) sürekli yapamam ya keşke yapabilsem kilo verene kadar işte o yüzden yürüyüş en iyisi :) bu arada tartildim 73.9 geldim :) çok mutlu oldum inş 63 leride görürüm :)

bugünkü menüm

sabah mantarlı omlet domates salatalık 2 zeytin 2 dilim kepek ekmek
1-2 gibi yaptım kahvaltıyı o yüzden öğle yemeği yiyemedim
ara
mısır patlağı 1napoliten çikolata( 40 kalori falan )
akşam
az yağ ile sotelenmiş mantar azcık peynirli bi kase salata
ara
2 hurma
2 mısır patlağı
acıkırsam bi dilim karpuz veya yoğurt yerim

3 litre su içtim 2 fincan nar çiçeği çayı 4 fincan 5li çay 4 fincan normal çay 1 bardak türk kahvesi içtim
bide normalde 800 kalori yakacak kadar spor yapıyodum ama bu 3.5 saatimi falan alıyodu artık azaltmaya karar verdim çok zorluyo vücudumu o yüzden 400 kalori yakacak kadar spor yaptım bugün ve yediklerimin kalorisi de max 1000 oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…