Kurbağa zannımca benim profilimdeki civcivi kurbağa gibi gördü arkadaş benim ufaklık yaptı onu sen diilsin canım ya��
Ya tatile gidin de eşinde çocuklar konusunda yardımcı olsun günde 40 posta kıyafet giydir çıkar kendin giyin eşini hazırla yedir içir yatır uyut gezdir oynat ayyyy yazarken bile gelenler geldi
Bide benim yaramaz telefonuma su dök bide ona üzül
Sen iyi düşün taşın bence canım �� bizde 5. Yılımızdayız daha bir kutlayamadık ilk seneden hamile kalınca
Sen bırak madem kayınvalidene al kocanı git canım ohhh değerlendir herfursatı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cidden kurbağa zannettim:26: dikkatli bakınca civcivmiş gerçektenkaç yaşında çocuğunuz, 5 mi? Ne güzel yapmış
( bu arada olur mu öyle şey hiç sana dermiyim, Otimoti alınma sen)
Kızlar bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: güveç, lebeniye çorbası
Ara: form çay, 1 avuç fındık
Akşam: 3 küçük patlıcan dolması, 1/2 kase cacık, 1 dlm tb ekmeği
Spor: sezaryen:)) nöbetçiyim bugün. Bu arada bi hastamın bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledim, hemen tatlı, kola almış. Buranın en meşhur tatlıcısından billuriye tatlısı(( ama ben yemedim dağıttım.
Süpersin tatlıyı yemeyip dağıtman dayanman çok iyi Allah istediğin kiloya kavuştursun seni beni hepimizi inşallah amin
Cidden kurbağa zannettim:26: dikkatli bakınca civcivmiş gerçektenkaç yaşında çocuğunuz, 5 mi? Ne güzel yapmış
( bu arada olur mu öyle şey hiç sana dermiyim, Otimoti alınma sen)
Minicik foto normal canım:)
Yok benİm cetvelimde kurbağa olduğu icin onunla ilgili olabileceğini düşündüm alinganlik degil şekercim. Telefondan girdiğim icin seçemedim ben de biomelin kurbağaya benzeyen civcivini
Hatunlar neredesiniz???
Hele yazın yediklerinizi içtiklerinizi bi bakalım :)
Gerçi yaz da geldi hele Ramazan'da ne yapacağız bilmiyorum artık :) oğluş bi yandan açlık bi yandan özellikle susuzluk
canlarım ben bi haftadır sehir dışındaydım yazamadım o yüzden dün kilo bildirimi de yapamadım
bir iki gün dikkat ettim orda ama baya yedim diyete göre çiğköfteler falan filan sporumu da yapamadım çok korktum kilo aldım diye falan ama bugün tartıldım bırak almayı 200 gram vermişim bugün hemen başladım yeniden sıkı bi şekilde bide bu benim tartı beni 74 tartıyo 5 litre suyu 5.3 tartıyo yani ben 73.7 miyim aslında diye düşündüm sizce nedir ?
bişey daha sorucam ben günde 3-4 saat spor falan yapıyodum ama çook yoruluyorum onun yerine 8 km falan yürüsem yinede kilo vermeye devam ederim dimi ? fazlasını yapamıyorum artık çünkü
8km çok iyi ve tempolu yürüyüş 20dk sonrası direk kalori ve yağdan götürüyor diye duymuştum
Keşke bende yürüyebilsem ama 50 metre sonra yürüyemiyorum
O zaman ben yürüyüşe devam edeyim yoksa çok yoruluyorum
Ya benim korkum sporla kaslarını şişirmen bir de hayat tarzı edinmeyip sporu bıraktıktan sonra daha da kilo alman yoksa ömrünün sonuna kadar yapsan vücut geliştirme şampiyonluğuna gider günde 3-4 saat sporun
8km çok iyi ve tempolu yürüyüş 20dk sonrası direk kalori ve yağdan götürüyor diye duymuştum
Keşke bende yürüyebilsem ama 50 metre sonra yürüyemiyorum
Sen neden yürüyemiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?