İlgin için teşekkür ederim, umuyorum bende motive olurum. Çünkü ne zaman beş kilo versem eşim ne yapıp ne ediyor den güzelsin zaten diye beni vazgeçiriyor. Benim de işime geliyor tabi. Ama bu sefer kararlıyım, bunu sırf kıskançlıktan yaptığını biliyorum artık ona aldırmayacağım :)
Merhaba arkadaşlar. Cuma günü resgli oldum malesef ve 71,6 iken suan 72,3 um:2:
Haftasobnu pek kaçamak yapmamama ragmen durum bu
bu sabah;
2 dilim kepek ekmek tuzusuz ve yağsız peynir 5-6 zeytin
ara yok
öğlen
az çorba
bir parça haslama tavuk
6-7 kaşık haslama ıspanak ve cok az yoğurt
az önce elma.
Akşam çorba ve karpuz yemek istiyorum.
Regl olmadan bu cuma 70 i görebilirim diye hayal ediyordum yalan oldu.
Daha vermem gereken 17 kilom var düsününce çok fazla nasıl gidecek bu kilolar ya.(bu arada kurban bayramına kadar vermek istediğim kilo bu )
Herseyhmi yazini alintilamaya calisiyorum baska bisi cikiyo
annenle girmis oldugun iddia cok iyi :)
Hirs eder motive olursun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok fazla karbonhidrat almışsın, simit, poaça, makarna.. Bence azaltmalısın daha hızlı kilo verirsin.Gunaydin kizlar dunki menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kibritkutusu peyaz peynir
1d. Hindi salam
4yada5 zeytin
1ev pogacasi
Avuc genisliginde simit
Sekersiz cay
Ogle 1 tbk karpuz
2 erik
Ara bir bardak fanta 1 dilim borek
Aksam karnitarik semuzotu salatasi peynirli makarna
Spor ev temizligi gelen misafirlere hizmet etme :)
1saat yuruyus su 2 lt icmemisimdir sanirim
Menü çok güzel ama naçizane önerim meyveyi akşama bırakma. Öğleden sonra ye. Ben artık öyle yapacağım. Akşamki meyve kilo vermeyi zorlaştırıyorMerhaba arkadaşlar. Cuma günü resgli oldum malesef ve 71,6 iken suan 72,3 um:2:
Haftasobnu pek kaçamak yapmamama ragmen durum bu
bu sabah;
2 dilim kepek ekmek tuzusuz ve yağsız peynir 5-6 zeytin
ara yok
öğlen
az çorba
bir parça haslama tavuk
6-7 kaşık haslama ıspanak ve cok az yoğurt
az önce elma.
Akşam çorba ve karpuz yemek istiyorum.
Regl olmadan bu cuma 70 i görebilirim diye hayal ediyordum yalan oldu.
Daha vermem gereken 17 kilom var düsününce çok fazla nasıl gidecek bu kilolar ya.(bu arada kurban bayramına kadar vermek istediğim kilo bu )
Misafir gunu oldugu icin dikkat.edemwsim. Ne zamandir bole.Çok fazla karbonhidrat almışsın, simit, poaça, makarna.. Bence azaltmalısın daha hızlı kilo verirsin.
Menu guzelBugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, 1/2 kk peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: form çay, kahve, yeşil çay
Öğle: etli türlü ( az )
Ara: form çay, 1 dlm karpuz
Akşam: 1 porsiyon bezelye, yoğurt yemeyi planlıyorum
Spor: 1saat aerobik
Bu hafta artık 68 i görmek istiyorum regl de bitecek cumaya kadar. Vereyim artık ya. Meyveyi akşam yemeyeceğim artık öğleden sonraya bıraktım. Bakalım nasıl etkileyecek
Bugün reglde 4. günüm ve canım sadece meyve istedi şuana kadar yalnız tam şuan yaşadığım bir sorun var elma yedim soğuk su içtim ve mideme kramp girdi ne oluyor ya? Modundayım...
Menüm
Sabah
Okula giderken 1 muz
Ara Türk kahvesi sade
Öğle
2 mor büyük erik
7-8 kiraz
Yarım elma 5-6 tane üzüm
Ara biraz önce 1 elma
Akşama fırında domates patates köfte (buara çok kolayıma geliyor ve köfte 1 tane yiyip domatesle ayrana yükleniyorum iyi oluyor:))
Şuana kadar ancak 1 lt su oldu
Saygılarrrr öptüm😘
İlgin için teşekkür ederim, umuyorum bende motive olurum. Çünkü ne zaman beş kilo versem eşim ne yapıp ne ediyor den güzelsin zaten diye beni vazgeçiriyor. Benim de işime geliyor tabi. Ama bu sefer kararlıyım, bunu sırf kıskançlıktan yaptığını biliyorum artık ona aldırmayacağım :)
Gunaydin kizlar dunki menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kibritkutusu peyaz peynir
1d. Hindi salam
4yada5 zeytin
1ev pogacasi
Avuc genisliginde simit
Sekersiz cay
Ogle 1 tbk karpuz
2 erik
Ara bir bardak fanta 1 dilim borek
Aksam karnitarik semuzotu salatasi peynirli makarna
Spor ev temizligi gelen misafirlere hizmet etme :)
1saat yuruyus su 2 lt icmemisimdir sanirim
Canım hoş geldin inş istediğin kiloya sabırla ulaşırsın ben de tabi😉 benimde boyum 162 şuan 69 larda geziyorum 9 ay önce 82 kilo ile 2. Bebeğimle eve geldim
Hedef 58 eşim hem çok kilo aldın 5 yılda diyor hrmde zayıflayınca al şunu ye al bunu ye elime tutuşturuyor kıskançlık işte aynen senin eşin gibi
Yılmak yok vericez kiloları inş
Ben 2 çocukla bazen menü paylaşamıyorum bide açıkçası arkların menüleri süper benimkiler hiç iyi örnek değil ne ararsan var nasıl kilo veriyorum bilmiyorum inan 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki dd iyisin falan diyodu şimdi zayıfladım her aksam kapıyı açtığımda bı gülümseyerek bakıyor. Dün de dışarı çıkarken bir kolye taktım ucunda puskulu olan . O ne dedi bari puskulunu çıkar inek canı gibi vs vs. Yok canım dedim ben seviyorum. Aksam yine cok güzelleştin kıskanıyorum seni bı de puskullu kolye takiyo! dedi. Kiskancliktanmis meger. Cok hoşuma gitti valla. Sen zayıfla o çatlasın kıskançlıktan :)
Ooo afiyet olsun yavrum.
Sorma ya ben de o yüzden paylasamiyorum. Sürekli bisiler yiyorum ama eskisi gibi degil tabi. Yine de dun gece yedigim nutella biskuvi ve pofuduk minnos ekmekleri nasil yazayim? Emzirme avantajımız var o yüzden yavaş da olsa veriyoruz. O yüzden memnunum halimden.
Vayyyy kıskançlığa bak Allah bana da nasip etsin amin :) çok isterim eşimin de böyle bir itirafta bulunmasını ya gerçi benimki benimle beraber diyet yapar gibi birşey olması bunun göstergesi ve her sabah tartılırken yakalıyorum beyefendiyi :) o da 88 den 83-84 e düştü :)
Ooo adam kıskançlıktan eriyor desene!
Kahvaltıda misafirim vardı. Ardından da yeğenimin dogumgunune gittim. O yüzden şimdi yapıyorum bildirimimi
Baslangic. 01.04.2014
Baslangic kilo. 81,5
Gecen hafta. 73
Bu hafta 72.800
Giden. 200 gr
Toplam giden 8.700
Telefondan mesaj atamıyorum. Bitiniz benim icin atabilir mü acaba?
Bu arada gecen hafta emel arkadasım atmıştı mesajı, teşekkür edememiştim icinde kaldı. Coook teşekkür ederim :)
ellerine saglik canim liste cok guzel olmus bende kil payi liste sonuncusu olmaktan kurtulmusumEki Görüntüle 1163668
Kızlar listemiz biraz az ama hazırladım. İnşallah ii olmuştur beğenirsiniz. Amelia tebrikler arkadaşım. Başarılarının devamını dilerim. Haftaya listeyide yağmurlu_ist yapıcak..
hakikatten ikinci photoda daha fit gorunuyorsun canimMenümü yazayım birde foto paylaşayım mı ya? Aradaki farka baksanız? Tam bir yıl var iki foto arasında ama şuan 3-4 kg fazla olsamda daha zayıf görünüyorum:)
Sabah
Meyveli yoğurt + yulaf ezmesi
Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği peynir domates
Aksam
Fırında patates köfte çok az ekmek:) bolca ayran :)
Bu fotom geçen sene 72-73 kg
Eki Görüntüle 1163702
Bu fotom dün 75-76yımdır
Eki Görüntüle 1163703
Benim kol ve omuz yapım çok fena bu nedenle zayıflasamda hep kollardan şişkoyum
Fotoda kollarımı sabitlesem omuzlarla beraber dersin tmm 76sın sen diye
Boyum da kısa 165-66 falanım
giden odemde olsa iyi vermissin canim ins devamida gelirKızlar hatırlarsınız 3 4 gün önce 77.7 kg gelmiştim. Burada paylaşmistim. bugün tartıldim tam 76.9 geldim. Kalori diyeti yapiyorum.cok sıkı tutuyorum diyeti.Belki ödem dir ama çok mutluyum.
maasallah azmine hayranim ben olsam bitane atardim agzima:18::18:Kızlar bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: güveç, lebeniye çorbası
Ara: form çay, 1 avuç fındık
Akşam: 3 küçük patlıcan dolması, 1/2 kase cacık, 1 dlm tb ekmeği
Spor: sezaryen:)) nöbetçiyim bugün. Bu arada bi hastamın bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledim, hemen tatlı, kola almış. Buranın en meşhur tatlıcısından billuriye tatlısı(( ama ben yemedim dağıttım.
az kaldi ramazana benide aldi bi telas yemegi aramam ama bu susuzluk beni oldurecek sanirimHatunlar neredesiniz???
Hele yazın yediklerinizi içtiklerinizi bi bakalım :)
Gerçi yaz da geldi hele Ramazan'da ne yapacağız bilmiyorum artık :) oğluş bi yandan açlık bi yandan özellikle susuzluk
malesef hafta ici verdigimi hafta sonu alip geliyorum sonra geri onlari vermekle ugrasiyorum hafta iciAmin canım ya. İnşallah hepimiz en kısa sürede istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde kavuşuruz. Bizim topik haftasonları sessiz sakin oluyor. Zaten kaçamaklar da bu arada oluyor:))
3-4 saat spormu masallah ben 1saat leslie 5i yaptim oldumcanlarım ben bi haftadır sehir dışındaydım yazamadım o yüzden dün kilo bildirimi de yapamadım
bir iki gün dikkat ettim orda ama baya yedim diyete göre çiğköfteler falan filan sporumu da yapamadım çok korktum kilo aldım diye falan ama bugün tartıldım bırak almayı 200 gram vermişim bugün hemen başladım yeniden sıkı bi şekilde bide bu benim tartı beni 74 tartıyo 5 litre suyu 5.3 tartıyo yani ben 73.7 miyim aslında diye düşündüm sizce nedir ?
bişey daha sorucam ben günde 3-4 saat spor falan yapıyodum ama çook yoruluyorum onun yerine 8 km falan yürüsem yinede kilo vermeye devam ederim dimi ? fazlasını yapamıyorum artık çünkü
ben cok yeltendim ama sonunu getiremedimbu diyeti deneyen yapan varmı haftada 2 kilo diyo ayda 8 yani ve gayet güzel içeriği zengin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=492056 acaba başlasam mı buna ?
hosgeldin canim ins enkisa zamanda verirsin kilolarinimerhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
Geçtiğimiz yıllarda sık sık forumu takip ettim ancak hiç cesaret edip mesaj yazamadım. Kaç gündür çekinecek ne var diye düşünüyorum. Bir de 2 kilo vermemin etkisi olsa gerek. Ben şu an 78 kiloyum. Boyum 163 cm.
Bu kiloları nasıl aldım dersem. Çocukken toplu bir çocuktum fakat üniversitede özellikle okulun son yılında çok zayıfladım. 50 kilonun altına bile düşmüşlüğüm vardı. Fakat 52 kilo benim için idealdi. Sonra mezun oldum ve mecburi hizmetle bir ilçeye atandım. Eve çıkmadım öğretmen evinde kaldım. Yemek pişiremediğim gibi ilçe temiz olmadığı için dışarıdan da yiyemedim. Mütemadiyen top kek vs. yedim. Zaten sınava hazırlanıyordum. İlk sınava 62 kiloyla girdim, ikinciye 69Sonra kayınvalidemle tanışacağım yeni bir ilde yeni bir hayata başlayacağım derken 65 kiloya düştüm.
Asistanlığın başında da biraz kilo verip 62 kiloyla evlendim. Ne olduysa sonra oldu. Gün aşırı nöbetler, asla akşam yemeğine gidememeler ve iki günde bir tutulan kat nöbeti ( öğle yemeğinde de sağlıklı bir şeyler yiyemiyordum.) Akşam servisin işler bitince yemek yiyordum ki saat gece onbiri geçiyordu. Sonra 3-4 saatlik bir uyku. Sabah iki arada bir derede poğaça yiyerek 70 kiloya çıktım. Ancak büyük bir sorun vardı kiloları özellikle göbekten alıyordum, bu da zaten geç yediğim içindi. Kilo vermeye çalışarak üç yılı geçirdim. Üç kilo aşağı beş kilo yukarı derken 70,5 kilo ile hamile kaldım. Şu an 78 kiloyum ve yıllardır süre gelen bu sorunu halletmek istiyorum. Sürekli göbek saklamaya çalışmaktan, istediğim kotu giyememekten 8 (ki uzun süredir giyemiyorum) ve özellikle doğumdan sonra şifon olmayan hiç bir şey giyememekten bıktım. Hele en yakın arkadaşımın düğününe pantolon ceket ile katıldım ya ne kadar üzülüyorum.
orum
Neyse bu hikayenin uzak geçmişte kalmasını ve bir gün başarı hikayemi yazmak istiyorum. Herkese tekrar merhaba diyorum.
valla masallah annene bu yasta 62 kiloHatunlar bugün 76yı gördüm biomel gibi .9 olsa mutlu olacağım :)) 75.9 demek 1 Temmuz'da iddia günümüz tartılınca görmek zorunda olduğum rakam annemle:)) annem 62.8i görmüş telde söyledi 57 yaşındaki kadının azmi :)
beim diyetetisyen aksam yemeginden sonra 1meyve vermisti bana ama ben yemiyorumMenü çok güzel ama naçizane önerim meyveyi akşama bırakma. Öğleden sonra ye. Ben artık öyle yapacağım. Akşamki meyve kilo vermeyi zorlaştırıyor
ins gorursun canimBugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, 1/2 kk peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: form çay, kahve, yeşil çay
Öğle: etli türlü ( az )
Ara: form çay, 1 dlm karpuz
Akşam: 1 porsiyon bezelye, yoğurt yemeyi planlıyorum
Spor: 1saat aerobik
Bu hafta artık 68 i görmek istiyorum regl de bitecek cumaya kadar. Vereyim artık ya. Meyveyi akşam yemeyeceğim artık öğleden sonraya bıraktım. Bakalım nasıl etkileyecek
Bugün reglde 4. günüm ve canım sadece meyve istedi şuana kadar yalnız tam şuan yaşadığım bir sorun var elma yedim soğuk su içtim ve mideme kramp girdi ne oluyor ya? Modundayım...
Menüm
Sabah
Okula giderken 1 muz
Ara Türk kahvesi sade
Öğle
2 mor büyük erik
7-8 kiraz
Yarım elma 5-6 tane üzüm
Ara biraz önce 1 elma
Akşama fırında domates patates köfte (buara çok kolayıma geliyor ve köfte 1 tane yiyip domatesle ayrana yükleniyorum iyi oluyor:))
Şuana kadar ancak 1 lt su oldu
Saygılarrrr öptüm😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?