Menün çok güzel. Sporun da iyi. 3.5 saat gerçekten fazlaydıbugünkü menüm
sabah mantarlı omlet domates salatalık 2 zeytin 2 dilim kepek ekmek
1-2 gibi yaptım kahvaltıyı o yüzden öğle yemeği yiyemedim
ara
mısır patlağı 1napoliten çikolata( 40 kalori falan )
akşam
az yağ ile sotelenmiş mantar azcık peynirli bi kase salata
ara
2 hurma
2 mısır patlağı
acıkırsam bi dilim karpuz veya yoğurt yerim
3 litre su içtim 2 fincan nar çiçeği çayı 4 fincan 5li çay 4 fincan normal çay 1 bardak türk kahvesi içtim
bide normalde 800 kalori yakacak kadar spor yapıyodum ama bu 3.5 saatimi falan alıyodu artık azaltmaya karar verdim çok zorluyo vücudumu o yüzden 400 kalori yakacak kadar spor yaptım bugün ve yediklerimin kalorisi de max 1000 oluyo :)
bugünkü menüm
sabah mantarlı omlet domates salatalık 2 zeytin 2 dilim kepek ekmek
1-2 gibi yaptım kahvaltıyı o yüzden öğle yemeği yiyemedim
ara
mısır patlağı 1napoliten çikolata( 40 kalori falan )
akşam
az yağ ile sotelenmiş mantar azcık peynirli bi kase salata
ara
2 hurma
2 mısır patlağı
acıkırsam bi dilim karpuz veya yoğurt yerim
3 litre su içtim 2 fincan nar çiçeği çayı 4 fincan 5li çay 4 fincan normal çay 1 bardak türk kahvesi içtim
bide normalde 800 kalori yakacak kadar spor yapıyodum ama bu 3.5 saatimi falan alıyodu artık azaltmaya karar verdim çok zorluyo vücudumu o yüzden 400 kalori yakacak kadar spor yaptım bugün ve yediklerimin kalorisi de max 1000 oluyo :)
Bugünkü menüm:
Sabah: nesfit
Ara: kahve
Öğle: patlamış mısır, cola zero 2-3 yudum( sinemadaydım)
Akşam: ızgara levrek, salata, 2 çatal rus salatası, 2 çatal humus, 2 çatal süzme yoğurt, light cola.
Spor: 45dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 15 dk koşu. Bu arada omega3 takviyesine başladım
Bugünkü menüm:
Sabah: nesfit
Ara: kahve
Öğle: patlamış mısır, cola zero 2-3 yudum( sinemadaydım)
Akşam: ızgara levrek, salata, 2 çatal rus salatası, 2 çatal humus, 2 çatal süzme yoğurt, light cola.
Spor: 45dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 15 dk koşu. Bu arada omega3 takviyesine başladım
Menün çok güzel. Sporun da iyi. 3.5 saat gerçekten fazlaydı
merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
Geçtiğimiz yıllarda sık sık forumu takip ettim ancak hiç cesaret edip mesaj yazamadım. Kaç gündür çekinecek ne var diye düşünüyorum. Bir de 2 kilo vermemin etkisi olsa gerek. Ben şu an 78 kiloyum. Boyum 163 cm.
Bu kiloları nasıl aldım dersem. Çocukken toplu bir çocuktum fakat üniversitede özellikle okulun son yılında çok zayıfladım. 50 kilonun altına bile düşmüşlüğüm vardı. Fakat 52 kilo benim için idealdi. Sonra mezun oldum ve mecburi hizmetle bir ilçeye atandım. Eve çıkmadım öğretmen evinde kaldım. Yemek pişiremediğim gibi ilçe temiz olmadığı için dışarıdan da yiyemedim. Mütemadiyen top kek vs. yedim. Zaten sınava hazırlanıyordum. İlk sınava 62 kiloyla girdim, ikinciye 69Sonra kayınvalidemle tanışacağım yeni bir ilde yeni bir hayata başlayacağım derken 65 kiloya düştüm.
Asistanlığın başında da biraz kilo verip 62 kiloyla evlendim. Ne olduysa sonra oldu. Gün aşırı nöbetler, asla akşam yemeğine gidememeler ve iki günde bir tutulan kat nöbeti ( öğle yemeğinde de sağlıklı bir şeyler yiyemiyordum.) Akşam servisin işler bitince yemek yiyordum ki saat gece onbiri geçiyordu. Sonra 3-4 saatlik bir uyku. Sabah iki arada bir derede poğaça yiyerek 70 kiloya çıktım. Ancak büyük bir sorun vardı kiloları özellikle göbekten alıyordum, bu da zaten geç yediğim içindi. Kilo vermeye çalışarak üç yılı geçirdim. Üç kilo aşağı beş kilo yukarı derken 70,5 kilo ile hamile kaldım. Şu an 78 kiloyum ve yıllardır süre gelen bu sorunu halletmek istiyorum. Sürekli göbek saklamaya çalışmaktan, istediğim kotu giyememekten 8 (ki uzun süredir giyemiyorum) ve özellikle doğumdan sonra şifon olmayan hiç bir şey giyememekten bıktım. Hele en yakın arkadaşımın düğününe pantolon ceket ile katıldım ya ne kadar üzülüyorum.
orum
Neyse bu hikayenin uzak geçmişte kalmasını ve bir gün başarı hikayemi yazmak istiyorum. Herkese tekrar merhaba diyorum.
Menü gayet başarılı:) yürüyüş mü yaptın? 400kalorilik?
Yok canım 1 saat yürüdüm yarim saatte adım aletiyle çalıştım 423 kalori falan yaptı işte
merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
Geçtiğimiz yıllarda sık sık forumu takip ettim ancak hiç cesaret edip mesaj yazamadım. Kaç gündür çekinecek ne var diye düşünüyorum. Bir de 2 kilo vermemin etkisi olsa gerek. Ben şu an 78 kiloyum. Boyum 163 cm.
Bu kiloları nasıl aldım dersem. Çocukken toplu bir çocuktum fakat üniversitede özellikle okulun son yılında çok zayıfladım. 50 kilonun altına bile düşmüşlüğüm vardı. Fakat 52 kilo benim için idealdi. Sonra mezun oldum ve mecburi hizmetle bir ilçeye atandım. Eve çıkmadım öğretmen evinde kaldım. Yemek pişiremediğim gibi ilçe temiz olmadığı için dışarıdan da yiyemedim. Mütemadiyen top kek vs. yedim. Zaten sınava hazırlanıyordum. İlk sınava 62 kiloyla girdim, ikinciye 69Sonra kayınvalidemle tanışacağım yeni bir ilde yeni bir hayata başlayacağım derken 65 kiloya düştüm.
Asistanlığın başında da biraz kilo verip 62 kiloyla evlendim. Ne olduysa sonra oldu. Gün aşırı nöbetler, asla akşam yemeğine gidememeler ve iki günde bir tutulan kat nöbeti ( öğle yemeğinde de sağlıklı bir şeyler yiyemiyordum.) Akşam servisin işler bitince yemek yiyordum ki saat gece onbiri geçiyordu. Sonra 3-4 saatlik bir uyku. Sabah iki arada bir derede poğaça yiyerek 70 kiloya çıktım. Ancak büyük bir sorun vardı kiloları özellikle göbekten alıyordum, bu da zaten geç yediğim içindi. Kilo vermeye çalışarak üç yılı geçirdim. Üç kilo aşağı beş kilo yukarı derken 70,5 kilo ile hamile kaldım. Şu an 78 kiloyum ve yıllardır süre gelen bu sorunu halletmek istiyorum. Sürekli göbek saklamaya çalışmaktan, istediğim kotu giyememekten 8 (ki uzun süredir giyemiyorum) ve özellikle doğumdan sonra şifon olmayan hiç bir şey giyememekten bıktım. Hele en yakın arkadaşımın düğününe pantolon ceket ile katıldım ya ne kadar üzülüyorum.
orum
Neyse bu hikayenin uzak geçmişte kalmasını ve bir gün başarı hikayemi yazmak istiyorum. Herkese tekrar merhaba diyorum.
Her zamanki gibi çok güzel diyet kola yerine soda iç
seydin pasta üzerine çilek olacakmış
Canım hoşgeldin aramıza. Sende kendimi gördüm. Ben de senin geçtiğin tüm aşamalardan geçtim. Günaşırı nöbetler, uykusuzluk, tus stresi ıvır zıvır, mecburi hizmette can sıkıntısından yemek yemeler. Oldum 84.4 kg. Sonra 70.5 a kadar düştüm diyet+ sporla. 1 yıl 74.5 civarında gezindim. 76.6 olunca yok bu böyle olmayacak dedim bu topiğe katıldım. Burada gerçektwn motive oluyorum. Önce menü yazmak zor geliyordu hatta saçma. Ana yazdıkça ne kadar çok yediğimin farkına vardım bu da beni frenledi. Hedefim hamile kaldığım 65 kg sonra da evlendiğim 59. Bu sefer hedefe ulaşana kadar yılmak yokmerhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
orum
Hoşgeldin aramıza hemen hemen hikayelerimmiz aynı inşallah istediğin kiloya ulaşırsın boyun 163 kilon 78 ok peki hedefin nedir???
Canım hoşgeldin aramıza. Sende kendimi gördüm. Ben de senin geçtiğin tüm aşamalardan geçtim. Günaşırı nöbetler, uykusuzluk, tus stresi ıvır zıvır, mecburi hizmette can sıkıntısından yemek yemeler. Oldum 84.4 kg. Sonra 70.5 a kadar düştüm diyet+ sporla. 1 yıl 74.5 civarında gezindim. 76.6 olunca yok bu böyle olmayacak dedim bu topiğe katıldım. Burada gerçektwn motive oluyorum. Önce menü yazmak zor geliyordu hatta saçma. Ana yazdıkça ne kadar çok yediğimin farkına vardım bu da beni frenledi. Hedefim hamile kaldığım 65 kg sonra da evlendiğim 59. Bu sefer hedefe ulaşana kadar yılmak yok
Hoşgeldin canım kilo vermek inan çok kolay bunu hiç bi diyeti 3 günden fazla sürmeyen biri söylüyo düşün :) ilk defa bi diyeti bu kadar kararlılıkla yaptım Boyum 1.66 falan benim de 79.1 le başladım çarşamba 1 ay olacak inş suan 73.9 geliyorum diyet ve spor ve yeterki vazgeçme hiç zor değil hedefim 62 benim inş agustos sonunda ulasicam buna sende eylül gibi istediğin kiloda olursun umarım çok güzel olacağını düşün sadece gerisi gelir :)
Sodayı da çok severim ama. Açıkçası ne zaman balık yesem canım tatlı çeker. Eşim ve oğlum magnum yediler gözümün önünde ben de tatlı ihtiyacımı karşılamak için light kola içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?