70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm:
Sabah: nesfit
Ara: kahve
Öğle: patlamış mısır, cola zero 2-3 yudum( sinemadaydım)
Akşam: ızgara levrek, salata, 2 çatal rus salatası, 2 çatal humus, 2 çatal süzme yoğurt, light cola.
Spor: 45dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 15 dk koşu. Bu arada omega3 takviyesine başladım

Menün çok güzel. Sporun da iyi. 3.5 saat gerçekten fazlaydı

Menü gayet başarılı:) yürüyüş mü yaptın? 400kalorilik?

Her zamanki gibi çok güzel diyet kola yerine soda içseydin pasta üzerine çilek olacakmış

Şimdi gördümmmm
Omega 3 demişsin ya bugün bir yerde okudum kadın gayet senin gibi yeme düzeni ve haftada 2.5 kg vermiş

Sabah magnezyum sandoz
Öğle omega3
Haftada bir gün D vit ampul kullanmış???

Sizce de mantıklı mı? Yapsam mı bende?

Felaket çıbanlarım var bacağımda artık bacak içlerim siyahlaştı patlamayıp uç vermeden kuruyorlar bi Dr magnezyum vermişti biara bilmiyorum ne yapacağım ne antibiyotikler kullandım hiç fayda göremedim

Menümü de yazayım

Sabah
Elim büyüklüğünde pide
Domates peynir biber çay(şekerli)

Öğle
Yok çünkü kahvaltı 12 gibi yendi

Akşam
Saat 4 gibi yedim
Lavaşa kaşarlı tost ancak o da elim kadar küçüktü

Üstüne sade kahve
Elmalı limonlu ananas suyu
Bolca su içiyorum bugün şuana kadar 2.5 lt olmuştur

merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
Geçtiğimiz yıllarda sık sık forumu takip ettim ancak hiç cesaret edip mesaj yazamadım. Kaç gündür çekinecek ne var diye düşünüyorum. Bir de 2 kilo vermemin etkisi olsa gerek. Ben şu an 78 kiloyum. Boyum 163 cm.

Bu kiloları nasıl aldım dersem. Çocukken toplu bir çocuktum fakat üniversitede özellikle okulun son yılında çok zayıfladım. 50 kilonun altına bile düşmüşlüğüm vardı. Fakat 52 kilo benim için idealdi. Sonra mezun oldum ve mecburi hizmetle bir ilçeye atandım. Eve çıkmadım öğretmen evinde kaldım. Yemek pişiremediğim gibi ilçe temiz olmadığı için dışarıdan da yiyemedim. Mütemadiyen top kek vs. yedim. Zaten sınava hazırlanıyordum. İlk sınava 62 kiloyla girdim, ikinciye 69 Sonra kayınvalidemle tanışacağım yeni bir ilde yeni bir hayata başlayacağım derken 65 kiloya düştüm.

Asistanlığın başında da biraz kilo verip 62 kiloyla evlendim. Ne olduysa sonra oldu. Gün aşırı nöbetler, asla akşam yemeğine gidememeler ve iki günde bir tutulan kat nöbeti ( öğle yemeğinde de sağlıklı bir şeyler yiyemiyordum.) Akşam servisin işler bitince yemek yiyordum ki saat gece onbiri geçiyordu. Sonra 3-4 saatlik bir uyku. Sabah iki arada bir derede poğaça yiyerek 70 kiloya çıktım. Ancak büyük bir sorun vardı kiloları özellikle göbekten alıyordum, bu da zaten geç yediğim içindi. Kilo vermeye çalışarak üç yılı geçirdim. Üç kilo aşağı beş kilo yukarı derken 70,5 kilo ile hamile kaldım. Şu an 78 kiloyum ve yıllardır süre gelen bu sorunu halletmek istiyorum. Sürekli göbek saklamaya çalışmaktan, istediğim kotu giyememekten 8 (ki uzun süredir giyemiyorum) ve özellikle doğumdan sonra şifon olmayan hiç bir şey giyememekten bıktım. Hele en yakın arkadaşımın düğününe pantolon ceket ile katıldım ya ne kadar üzülüyorum.
orum
Neyse bu hikayenin uzak geçmişte kalmasını ve bir gün başarı hikayemi yazmak istiyorum. Herkese tekrar merhaba diyorum.

Hoşgeldin aramıza hemen hemen hikayelerimmiz aynı inşallah istediğin kiloya ulaşırsın boyun 163 kilon 78 ok peki hedefin nedir???

Hoşgeldin canım kilo vermek inan çok kolay bunu hiç bi diyeti 3 günden fazla sürmeyen biri söylüyo düşün :) ilk defa bi diyeti bu kadar kararlılıkla yaptım Boyum 1.66 falan benim de 79.1 le başladım çarşamba 1 ay olacak inş suan 73.9 geliyorum diyet ve spor ve yeterki vazgeçme hiç zor değil hedefim 62 benim inş agustos sonunda ulasicam buna sende eylül gibi istediğin kiloda olursun umarım çok güzel olacağını düşün sadece gerisi gelir :)

Her zamanki gibi çok güzel diyet kola yerine soda iç
seydin pasta üzerine çilek olacakmış

Sodayı da çok severim ama. Açıkçası ne zaman balık yesem canım tatlı çeker. Eşim ve oğlum magnum yediler gözümün önünde ben de tatlı ihtiyacımı karşılamak için light kola içtim

Canım hoşgeldin aramıza. Sende kendimi gördüm. Ben de senin geçtiğin tüm aşamalardan geçtim. Günaşırı nöbetler, uykusuzluk, tus stresi ıvır zıvır, mecburi hizmette can sıkıntısından yemek yemeler. Oldum 84.4 kg. Sonra 70.5 a kadar düştüm diyet+ sporla. 1 yıl 74.5 civarında gezindim. 76.6 olunca yok bu böyle olmayacak dedim bu topiğe katıldım. Burada gerçektwn motive oluyorum. Önce menü yazmak zor geliyordu hatta saçma. Ana yazdıkça ne kadar çok yediğimin farkına vardım bu da beni frenledi. Hedefim hamile kaldığım 65 kg sonra da evlendiğim 59. Bu sefer hedefe ulaşana kadar yılmak yok

İlgin için teşekkür ederim, umuyorum bende motive olurum. Çünkü ne zaman beş kilo versem eşim ne yapıp ne ediyor den güzelsin zaten diye beni vazgeçiriyor. Benim de işime geliyor tabi. Ama bu sefer kararlıyım, bunu sırf kıskançlıktan yaptığını biliyorum artık ona aldırmayacağım :)

teşekkür ederim papatya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…