70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar, bugün yoğundum epey. Aklım fikrim yemekte olmasına rağmen fırsat bulamadım şöyle oturup da birşeyleri rahat rahat yemeye. Eve de az önce girdim -akşamüstü evde saç açıcı boya uygulamamdan sonra, soluğu kuaförde aldım da.. :)
Neyse konu dışına kaymadan menümü paylaşayım:
1- Çavdar ekmeği, lor, dereotu, maydonoz, acı biber
2- Türk kahvesi orta şekerli
3- bir kase cacık, 2 galeta
4- kavrulmuş kıyma, bir parça ekmek, domates
5- az önce biraz da kiraz yedim

Son düzenleme:
Kizlar bugunki menum
Iftar 1kepce yesil mercimek corbasi
1 servis kasigi z.taze fasulye
1kase cacik
1dilim ekm
Bolca su
Birazdan da karpuz yicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün tartildim ben dayanamadım yine başlangıç 28 Mayıs 79.1 le başladım bugün 73.6 geldim daha bu ay olmadı ama kilo vermem durmaz dimi ? 62 olmak istiyorum

Açımmm!!! ( geç oldu vicdanım elvermiyor bişeyler yemeye
cok aciktiysan salatalik yiyebilirsin
Kizlar bugunki menum
1kase cacik
1dilim ekm
Bolca su
Birazdan da karpuz yicem

guzelmis menun ama karpuz icin gec olmadimi
Kızlar bugün tartildim ben dayanamadım yine başlangıç 28 Mayıs 79.1 le başladım bugün 73.6 geldim daha bu ay olmadı ama kilo vermem durmaz dimi ? 62 olmak istiyorum
ohh masallah cok guzel vermissin ins duraklama olmaz canim

Susuzluk şuan tek korkum ama Allah onun azmini verir inşallah :)

Bugün resmen meyve günümdü akşam yemeği sonrası yine meyve yedim dayanamadım
1 dilim karpuz 10falan kiraz birde bi dilim elma ama neredeyse çıkarıcam çok geldi

Hatun daha 1 ay olmamış 6 kilo vermişsin..
Burada kim demişti hatırlamıyorum 6 kilo kıymayı al önüne bak yeminle çok iyi ben resmen 2 ayda veremedim 6 kiloyu ağlayayım mı? :.(

Hatun daha 1 ay olmamış 6 kilo vermişsin..
Burada kim demişti hatırlamıyorum 6 kilo kıymayı al önüne bak yeminle çok iyi ben resmen 2 ayda veremedim 6 kiloyu ağlayayım mı? :.(

Canim ben bu diyet isinde öğrendim sabretmeyi bende hemen kilo vereyim istiyorum hatta 1 ayda gitsin diyorum ama benim 3 ayı bulcak 62 olmam kişiden kişiye degisiyo işte verme durumu ama sabret ben 2 ayda 15 kilo verip hiç geri almayanlari biliyorum ama bünyelerimiz farklı işte yeterki birakmayip sabredelim o zaman oluyo ancak inan bugün arkadaşımla buluştum hepsi incecik kendimi çok çirkin şişman hissettim

Ben 10 günde 9 kilo verdiğimi bilirimde iştah olunca hoop geri aldığımı da... :)
Ayrıca şişman değilsin emin ol boyun 145 değilse 73 ile.. Tabiki olacaksın 62 bu hızla gidersen kesin göreceksin ve koruyacaksın sen güzelsin hem de çok güzel sakın çirkin hissettim deme bir daha tamam mı?

kızlar nasıl dıyet yapıyorsunuz bende 10 gundur yapıyorm daha 1 kılo gıttı ne yıyıp ne ıcıyorsunuz banada bılgı vernn lutfenn bende 75 dm suan 74 73 gösterıyor sabah aksam degısıyor

Tamam canım çok teşekkür ederim :) desteğin için boyum 1.66 1.67 falan ya herkes kilo versen çok güzelsin sendeki yüz bende olsa falan diyo çok uyuz oluyorum buna artık

Kızlar hazır aklıma gelmişken hemen sorayım sonradan görürseniz lütfen yanıtlayın
Dün arkadaşlarla konuşurken dedim benim sabah ve akşamım arasında 2-3 kilo farkediyor hepsi bakakaldı bi tanesi dedi benim max 1.5 kilo farkeder biri dedi 500-700 gram biri dedi anca 1 kilo
Dedim bende mi bi sorun var??
Şimdi tartıldım 1.8 kg fazlayım

Tamam canım çok teşekkür ederim :) desteğin için boyum 1.66 1.67 falan ya herkes kilo versen çok güzelsin sendeki yüz bende olsa falan diyo çok uyuz oluyorum buna artık

Hiiiiç merak etme bırak 62 yi 62 ye ulaşınca diyeceksin kızlar ben 57 olucam o zaman dersin hersheymi dediydi diye unutma bu lafımı :)

Kizlar bugunki menum
1kase cacik
1dilim ekm
Bolca su
Birazdan da karpuz yicem

Allah kabul etsin canım. Ben de nutellaya sardım yine bu gece. Vücudum yag olarak kabul etmesin insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…