Açımmm!!!( geç oldu vicdanım elvermiyor bişeyler yemeye
cok aciktiysan salatalik yiyebilirsinAçımmm!!!( geç oldu vicdanım elvermiyor bişeyler yemeye
guzelmis menun ama karpuz icin gec olmadimiKizlar bugunki menum
Iftar 1kepce yesil mercimek corbasi
1 servis kasigi z.taze fasulye
1kase cacik
1dilim ekm
Bolca su
Birazdan da karpuz yicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh masallah cok guzel vermissin ins duraklama olmaz canimKızlar bugün tartildim ben dayanamadım yinebaşlangıç 28 Mayıs 79.1 le başladım bugün 73.6 geldim daha bu ay olmadı ama kilo vermem durmaz dimi ? 62 olmak istiyorum
bisey degil canim bu arada tebrikler iyi vermissin
ellerine saglik canim liste cok guzel olmus bende kil payi liste sonuncusu olmaktan kurtulmusum
amelia tebrikler canim
hakikatten ikinci photoda daha fit gorunuyorsun canim
senin boyun kisaysa bende bodur um herhalde 158
giden odemde olsa iyi vermissin canim ins devamida gelir
maasallah azmine hayranim ben olsam bitane atardim agzima:18::18:
hastanin kiz cocugu varmiymiski erkek olacagini duyunca bu kadar seviniyor??
az kaldi ramazana benide aldi bi telas yemegi aramam ama bu susuzluk beni oldurecek sanirim
malesef hafta ici verdigimi hafta sonu alip geliyorum sonra geri onlari vermekle ugrasiyorum hafta ici
3-4 saat spormu masallah ben 1saat leslie 5i yaptim oldum
ben cok yeltendim ama sonunu getiremedim
hosgeldin canim ins enkisa zamanda verirsin kilolarini
valla masallah annene bu yasta 62 kilo
beim diyetetisyen aksam yemeginden sonra 1meyve vermisti bana ama ben yemiyorum
ins gorursun canim
ogleni sadece meyveyle gecistirmissin canim aksama kadar acikmadinmi?
Kızlar bugün tartildim ben dayanamadım yinebaşlangıç 28 Mayıs 79.1 le başladım bugün 73.6 geldim daha bu ay olmadı ama kilo vermem durmaz dimi ? 62 olmak istiyorum
Hatun daha 1 ay olmamış 6 kilo vermişsin..
Burada kim demişti hatırlamıyorum 6 kilo kıymayı al önüne bak yeminle çok iyi ben resmen 2 ayda veremedim 6 kiloyuağlayayım mı? :.(
Canim ben bu diyet isinde öğrendim sabretmeyi bende hemen kilo vereyim istiyorum hatta 1 ayda gitsin diyorum ama benim 3 ayı bulcak 62 olmam kişiden kişiye degisiyo işte verme durumu ama sabret ben 2 ayda 15 kilo verip hiç geri almayanlari biliyorum ama bünyelerimiz farklı işte yeterki birakmayip sabredelim o zaman oluyo ancak inan bugün arkadaşımla buluştum hepsi incecik kendimi çok çirkin şişman hissettim
Ben 10 günde 9 kilo verdiğimi bilirimde iştah olunca hoop geri aldığımı da... :)
Ayrıca şişman değilsin emin ol boyun 145 değilse 73 ile.. Tabiki olacaksın 62 bu hızla gidersen kesin göreceksin ve koruyacaksınsen güzelsin hem de çok güzel sakın çirkin hissettim deme bir daha tamam mı?
Tamam canım çok teşekkür ederim :) desteğin için boyum 1.66 1.67 falan ya herkes kilo versen çok güzelsin sendeki yüz bende olsa falan diyo çok uyuz oluyorum buna artık
kızlar nasıl dıyet yapıyorsunuz bende 10 gundur yapıyorm daha 1 kılo gıttı ne yıyıp ne ıcıyorsunuz banada bılgı vernn lutfenn bende 75 dm suan 74 73 gösterıyor sabah aksam degısıyor
Gel bize takıl neler yiyip içip aktivitelere bak canım
Hiiiiç merak etme bırak 62 yi 62 ye ulaşınca diyeceksin kızlar ben 57 olucam o zaman dersin hersheymi dediydi diye unutma bu lafımı :)
Kizlar bugunki menum
Iftar 1kepce yesil mercimek corbasi
1 servis kasigi z.taze fasulye
1kase cacik
1dilim ekm
Bolca su
Birazdan da karpuz yicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kabul etsin canım. Ben de nutellaya sardım yine bu gece. Vücudum yag olarak kabul etmesin insallahhhh
Hayırrrrrr... Oticim nutella kim ? Nolur 3-5 bardak su iç yağ etmesin deyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?