günaydin herkese ,arkadaslar su kilo cizelgesini kac kere denedim olmadi ya nasil yaptiniz
banada söyleyin
günaydin,boy kilon kac?
hm bende en cok kahvaltida acikirim aksam 6 dan sonra hemen hemen hic bir sey yememye gayret ediyorum herhalde ondan sabah acikiyorum ,yarin tartilmayi düsünüyorum icimde korkulu bir heycan var ,sen kac kilosun boyun kac
günaydın boyum 168 kilom şu an 80 oldu.geçen gün 79 dum niye arttı bilemedim.senin peki.
slm nilescim valla benim değişiyor bazen çok aç hissediyom bazen tok mesela dün çok yememe rağmen tok hissediyom kendimi ve hala tokum.boyum168 kilo 80.doğum kilolarım benim.4.5 ay oldu doğum yapalı vermeye çalışıyorum.ama şu an kas yapıyorum galiba o yüzden kilom azalmıyor.
arkadaşım dün gece bende uğraştım yapamadım çizelgeyi yapanlar yardımcı olursa bizde yaparız herhalde
dogumdan sonra aldinmi kilo
arkadaşım dün gece bende uğraştım yapamadım çizelgeyi yapanlar yardımcı olursa bizde yaparız herhalde
evet ya çok morali bozuluyor.yok doğumdan sonra almadım amaa doğumda 24-25 kilo almıştım birde sezeryan olunca göbek aynen duruyor.doğumdan sonra 86-87 filandım bu zmaan kadar 80 oldum işte.geçen cuma başladım düzenli yemeye.bende emzirdiğim için yemekten kısamıyorum.
ben mesela diyetisyene gidiyorum ve ikindi de bir tostum var. kepekli ekmeğe 1 porsiyon beyaz peynirli.zaten öğlenle akşam arasında ara öğün olmalı. meyve yada seeviyosan grisini, kepek ekmeğine peynirli tost, süt, ayran leblebi falan. bunlardan seçip yiyebilirsin. ben bi ara ara öğünde yarım simit ve 1 bardak ayran içiyodum.
evet bende 2 gündür su mucize dedikleri ceviz+sarimsak suyunu iciyorum sabahlari ayda 11 kilo verenler olmus,emzirmeyede zarari yokmus ceviz zaten basli basina cok iyi bebeklere ,sarimsagida sormusdum bisey olmaz kullanabilirisn demisdi doktor.etkisi olur insallah yarin 71 görmek istiyorum insallah
ben onu denedim kabız oldum bana uymadı yani.ama elma limon tarçın karabiberli kür var onu yapmaya başladım.o işime yarıyordu.bakalım başladım bugün.şimdiye kadar 2 bardak içtim.
selam kızlar ben üç günde üç kilo vermişim normalmi acaba bukadar kısa sürede üç kilo birde yağlarmı gidiyor kaslarmı acaba bu konuda yadımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?