70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hm bende en cok kahvaltida acikirim aksam 6 dan sonra hemen hemen hic bir sey yememye gayret ediyorum herhalde ondan sabah acikiyorum ,yarin tartilmayi düsünüyorum icimde korkulu bir heycan var ,sen kac kilosun boyun kac

slm nilescim valla benim değişiyor bazen çok aç hissediyom bazen tok mesela dün çok yememe rağmen tok hissediyom kendimi ve hala tokum.boyum168 kilo 80.doğum kilolarım benim.4.5 ay oldu doğum yapalı vermeye çalışıyorum.ama şu an kas yapıyorum galiba o yüzden kilom azalmıyor.

günaydın boyum 168 kilom şu an 80 oldu.geçen gün 79 dum niye arttı bilemedim.senin peki.

benimde bocum 164 kilomda 72 önümde 12 kilo daha var vermem gereken mayisin ortasina kadar vermek istiyorum nasil olcak bilmiyorum,emzirdigim icin fazla acda kalamiyorum bakalim,ama diyete tam olarak gecen hafta basladim ,2 ayda diyetsiz 7 kilo verdim ama emzirdigim icin herhalde.insanin morali bozuluyor 1 kilo dahi arttimi dimi,kilolu olunca öyle oluyor 55 lerde felan oldumu amann 1 kilo dan nolcak diyorlar

dogumdan sonra aldinmi kilo

dogumdan sonra aldinmi kilo

evet ya çok morali bozuluyor.yok doğumdan sonra almadım amaa doğumda 24-25 kilo almıştım birde sezeryan olunca göbek aynen duruyor.doğumdan sonra 86-87 filandım bu zmaan kadar 80 oldum işte.geçen cuma başladım düzenli yemeye.bende emzirdiğim için yemekten kısamıyorum.

arkadaşım dün gece bende uğraştım yapamadım çizelgeyi yapanlar yardımcı olursa bizde yaparız herhalde

merhaba,google kilo çizelgesi yaz,yönlendirmeleri dikkatlice oku,en son kopyala yapıştır kısmında http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyala umarım yazdıklarım işine yarar

evet bende 2 gündür su mucize dedikleri ceviz+sarimsak suyunu iciyorum sabahlari ayda 11 kilo verenler olmus,emzirmeyede zarari yokmus ceviz zaten basli basina cok iyi bebeklere ,sarimsagida sormusdum bisey olmaz kullanabilirisn demisdi doktor.etkisi olur insallah yarin 71 görmek istiyorum insallah

ben mesela diyetisyene gidiyorum ve ikindi de bir tostum var. kepekli ekmeğe 1 porsiyon beyaz peynirli.

ben onu denedim kabız oldum bana uymadı yani.ama elma limon tarçın karabiberli kür var onu yapmaya başladım.o işime yarıyordu.bakalım başladım bugün.şimdiye kadar 2 bardak içtim.

ben onu denedim kabız oldum bana uymadı yani.ama elma limon tarçın karabiberli kür var onu yapmaya başladım.o işime yarıyordu.bakalım başladım bugün.şimdiye kadar 2 bardak içtim.

bu kür ne yapiyormus? kilo vermekde yardimcimi oluyormus ,deneyenler iyi sonuc almismi? cok soru oldu :) emzirirken zararli degil dimi

bir de kızlar benim kızım şuan 11 aylık ve hala emiyor. bende uzun süre rejim yapmadım sütüm gitmesin diye ama şuan yanlış yaptığımı düşünüyorum. eğer imkanınız varsa diyetisyen eşliğinde zayıflayın emzirdiğiniz için de size uygun bir liste verecektir. hem sütünüz hem de kalitesi daha da artacaktır.

bugün sabah çok erken kalkamadım 9 buçuk falandı. önce bir bardak su ardından bir kaç damla limonlu ılık su, 10 dk sonra da 1 yulaflı diyet bisküvi ve fincan yeşil çay içtim. 30 dk kadar yürüdüm geldim kahvaltımı yaptım, 1 yumurta, kepekli ekmeğe tost, 3 zeytin, domates, salatalık ve yeşil biber yedim yanında da 1 fincan açık çay. sabahı böyle geçirdim.

öğleye doğru midem kazınır gibi oldu yarım avuç kuru üzüm yedim, geçti.
öğle saat 1 gibi karnıbahar haşladım, yanında küçük bir parça tavuk ve 3 kaşık yağsız yoğurtla beraber yedim, tabi kepekli ekmeği de unutmadan yazayım. bir fincan da çay içtim üzerine şimdilik öyle oturyorum bakalım, bugün pek bi abur cubur istemedi canım hayret ettim kendime :dance:

selam kızlar ben üç günde üç kilo vermişim normalmi acaba bukadar kısa sürede üç kilo birde yağlarmı gidiyor kaslarmı acaba bu konuda yadımcı olabilirmisiniz

selam kızlar. bende bugün sabah 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, az peynir ve 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim. sonra 1 sat koştum. 5.7 km yaptım bugün. sonra 1 portakal ve 2 fındık yedim. öğlen 1 dilim ekmek ve köfte yiyeceğim. akşamda dünden bürüksel lahanam vardı yoğurtla ve ekmekle onu yerim. akşam 1 saat daha dans ederim

selam kızlar ben üç günde üç kilo vermişim normalmi acaba bukadar kısa sürede üç kilo birde yağlarmı gidiyor kaslarmı acaba bu konuda yadımcı olabilirmisiniz

spor yapıyomusun 3 gündür. ayrıca kilon ve boyun kaç. şok diyetmi uyguladın

kilom 78.4 idi sabah çekildim 75geldim şok diyet yapmıyorum listem var ama başladığımdan bu yana iştahım kesildi ve çok wc gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…