Hadi ya! ise yarar mı dersin?
Kızlar hazır aklıma gelmişken hemen sorayım sonradan görürseniz lütfen yanıtlayın
Dün arkadaşlarla konuşurken dedim benim sabah ve akşamım arasında 2-3 kilo farkediyor hepsi bakakaldı bi tanesi dedi benim max 1.5 kilo farkeder biri dedi 500-700 gram biri dedi anca 1 kilo
Dedim bende mi bi sorun var??
Şimdi tartıldım 1.8 kg fazlayım
Kesinlikle bu yöntemi çok yemek yediğin günlerde yatana kadar yarım saatte bir bardak su içerek dene.. benim annemin 36 beden 65 yaşındaki arkadaşından tavsiyedir
Hmmmm canım büyük abdeste sabah çıkıyorsan olabilir bu fark bence benimde 2 yi bulduğu zamanlar oluyordu tuvalet durumuna göre
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kim o? Ajda Pekkan mı? Heheh
Deniycem deniycem
Bundan mıdır? Doğru tahmin ama bir de bu insanlar gün içinde az mı yiyorlar acaba?
Tabi az da yiyorlar ben çok deney yaptım bu konuda 😊
Tabi az da yiyorlar ben çok deney yaptım bu konuda 😊
:)
Merak ettim şimdi kac kilosun? 60 lara düşmüştün en son
Ben az bile yesem - ki az yediğim günler çomçok su içerim sabahtan farkım 1.5 kg
Neyse suyu da artık çay bardağı ile içerim ok :)
Aynı canım 69.8 de kaldım baz günler 70.5 çıkıyorum ama bu ara kendimi frenliyeöiyotum oğlumun 1 kiloluk dev çokokremi var ekmeğe sürüp sürüp yedim pişiler yaptım zıvanadan çıktım resmen
Diyet yapsam kesin çok hızlı veririm de hiç hoşuma gitmiyo 2 ondan 3 bundan yemek itiraf ediyorum 😔😒
Ne güzel 69u görmüşsün canım madem öyle 6dan sonra birşey yeme oruç tutuyor musun bilmiyorum ama Ramazan bir fırsat bak 65e düşersin 1 ayda? Istemez misin???
Ben face de bi grup var orayada üye oldum kızlar çok güzel sonuçlar var resimlerle kanıtlı bakınca gaza geliyorum resmen üye olursanız bulalım birbirimizi 😉
Buarada sabah beni seminer bekler 2 su bardağı suyumu içtim yatıyorum kızlar öptüm hepinizi tatlı rüyalar
Neresi orası hangi grup
Zayıflamak isteyenler grubu adı
Puuu millete rezil oluciz desene
Bissuru aynı ad var. Kac üyesi var seninkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?