70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hmmmm canım büyük abdeste sabah çıkıyorsan olabilir bu fark bence benimde 2 yi bulduğu zamanlar oluyordu tuvalet durumuna göre

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)
Merak ettim şimdi kac kilosun? 60 lara düşmüştün en son

Aynı canım 69.8 de kaldım baz günler 70.5 çıkıyorum ama bu ara kendimi frenliyeöiyotum oğlumun 1 kiloluk dev çokokremi var ekmeğe sürüp sürüp yedim pişiler yaptım zıvanadan çıktım resmen
Diyet yapsam kesin çok hızlı veririm de hiç hoşuma gitmiyo 2 ondan 3 bundan yemek itiraf ediyorum 😔😒

Ne güzel 69u görmüşsün canım madem öyle 6dan sonra birşey yeme oruç tutuyor musun bilmiyorum ama Ramazan bir fırsat bak 65e düşersin 1 ayda? Istemez misin???

Ben face de bi grup var orayada üye oldum kızlar çok güzel sonuçlar var resimlerle kanıtlı bakınca gaza geliyorum resmen üye olursanız bulalım birbirimizi 😉

Ne güzel 69u görmüşsün canım madem öyle 6dan sonra birşey yeme oruç tutuyor musun bilmiyorum ama Ramazan bir fırsat bak 65e düşersin 1 ayda? Istemez misin???

İstemezmiyim hiç ama açlık şekeri problemi var 3 yıldır tutamıyorum günlerde uzun olunca elim ayağım zangır zangır sinir krizi geçiriyorum resmen tutmayıda çok istiyorum 😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…