Seneye bu zamanlar 36 yazıcam ameliacım😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyiymis ama 5 kg gidince.aldiklarinda bollasmayacakmiPantolonu alış maceramı anlatmak istiyorum kıslar gittik eşime bişeyler almaya tabi ben duramadım o bir mendil alamadan attım kendimi mağazaya zaten hiç kıyafetim kalmadı hepsi ya büyük ya küçük deyip elime geçeni alıp kabine girdim benimki şaşkın tabi kabinden her çıktığıma ay süper oldu alıyorum diyerek ne varsa almış oldum normalde benimki yok bu olmadı kaksın şu pahalı boşver der ben elim boş çıkarım ağzını açacak zamanı bulamadı neyse sonra o bişiler denerken birden gözüme bu pantolon ilişti deneyemezdim de beden 40 olsun at kızım beyimiz içerdeyken sepete zayıflayım giyerim dedim eve geldim hop oldu üstüme nasıl sevindim anlatamam
Olsun mekik cekersin.ne.farkeder :)Ama ama ama daha dolapta Bı kutu dondurmam vaaaar
Wuuuuu evet evet istedigim.sey buBen bu sabah başladım yoksa cumaya daha 2 kutu çokokremi bitiririm😝yarışmacı arkadaşlara başarılar dikerim çünkü ihtiyacınız olacak he he he 😂😆
Bugunumu cumayi biomel bugunu aliyorum dedi :sVay anasını. Zorla zayıflayacaksınız beni. Bu Biomelin neşesi zaten Kıskançlıktan zayıflatacak beni. Kiz yağmurlu! Ben de varım!
Tamamdir. Cuma kilosunu baz alıyoruz, bayramda en cok vermiş olan kazanıyor!
Iyi oldu iyi sevdim bu isi :))))Tamam hadi bakalım bayrama kim daha fit el öpmeye gidecek
Kıskançlığı sevmem ama zayıflama konusunda kıskançlıkta sınır tanımayalım zaten
Akşamki tatlı olmasa menü süpermiş. Hayırdır kim hasta? Geçmiş olsun bu arada
Iyiymis ama 5 kg gidince.aldiklarinda bollasmayacakmi)))
Olsun mekik cekersin.ne.farkeder :)
Wuuuuu evet evet istedigim.sey buyarisma beni gaza getirir :)
Kacla basladin sekeriiiim :)
Bu sabah 70.9 geldim bende
sanirim gecen.cuma odem tutmusum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugunumu cumayi biomel bugunu aliyorum dedi :s
Iyi oldu iyi sevdim bu isi :))))
O tatli da esimin son dk.golu
Esim hastalandi canim.2 yumurta buyuklugunde bir apse olustu. Dr kesti bicti biraz ama pansumanli yarasi hala akiyo iltihabi. Bide bu tedavi bittikden sonra ultrasonda kasik.fitigi cikti ona basliycaklar
Bi esim.bi ben.hastanelerle ugrasiyoruz. Allah beterinden saklasin
Slm kızlar,2-3 gündür çok yoğundum pek uğrayamadım sizin de çeneniz düşmüş mübarekler. oku oku zor bitirdim sayfaları. Neşeniz bol olsun.
Yarışa bende varım ayol. Beni de alın. Metom yarışta gaza gelir belki. Gelmezsede sonunculuğa aşinayım sorun olmaz. neler yapıyoz şimdi. Mekikmi çekiyoruz.
Bugunumu cumayi biomel bugunu aliyorum dedi :s
Iyi oldu iyi sevdim bu isi :))))
O tatli da esimin son dk.golu
Esim hastalandi canim.2 yumurta buyuklugunde bir apse olustu. Dr kesti bicti biraz ama pansumanli yarasi hala akiyo iltihabi. Bide bu tedavi bittikden sonra ultrasonda kasik.fitigi cikti ona basliycaklar
Bi esim.bi ben.hastanelerle ugrasiyoruz. Allah beterinden saklasin
ben bugun tartilmadim. O zaman söyle mı yapsak önceki cumanın kilosu geçerli olsa zaten hepimiz kacamaktaydik eşit koşullar olmuş olur
Ben bugun tartilmadim. O zaman söyle mı yapsak önceki cumanın kilosu geçerli olsa zaten hepimiz kacamaktaydik eşit koşullar olmuş olur
kilo bildirimi cumamı yapılacak kızlar
Ben bugun tartilmadim. O zaman söyle mı yapsak önceki cumanın kilosu geçerli olsa zaten hepimiz kacamaktaydik eşit koşullar olmuş olur
Tesekkur ederim.canim amin.Çok geçmiş olsun canım eşineapse zor iş ve kasıkta fıtık
Allah yardımcınız olsun amin
BeeeennnnEvet canım cuma günü diyete başlangıç tarihin hedefin geçen hafta ki kilon bu haftaki kilon ve giden miktarını yazıyorsun bir de Msj atıyorsun kim listeyi hazırlayacaksa
Buarada kim liste hazırlıyor bu cuma?
Ayyyyy biomel :) bu spora vazmi gecsem.ben.ramazanda bunlari yapamamBen zumba mekik başlıyorum canım üç posta 100 er mekik çekicem
Ev işleri biterse tabi 😭 buara benim bi yazasım var elim boş tabi
Canım kabüllenmiyoruz sonunculuğu amaç birincilik hadi bakalım kim olacak Bayrama kadar
Farketmez Benim icin kuzular. Gecen hafta bu hafta bugun :)Canım çok geçmiş olsun zor olmuştur üst üste gelince böyle aksilikler Rabbim şifa versin eşine de
Ben bugün başladım kendimi 2 gün daha salmayım dşye isterseniz cumadan sayalım tercih sizin
Üst aldım daha çok bişi olmaz bide etek oda dar hem 5 kg verince alırım ki uça uça yeni şeyler
Ben zumba mekik başlıyorum canım üç posta 100 er mekik çekicem
Ev işleri biterse tabi 😭 buara benim bi yazasım var elim boş tabi
Canım kabüllenmiyoruz sonunculuğu amaç birincilik hadi bakalım kim olacak Bayrama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?