70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olsun kek ev kekiyse o kadar sorun değil canım menün gayet iyi

Oo yagmurlumda bir vazgecis, biomelimde bir salıveris görüyorum. Bende mı? Ben kafaya koymuşum arkadas cocuk uyusun yiycem dondurmamı. Hem pastane dondurması bu yaa

Gündüz iyiydim ama. Eşimle de dışarı çıktık hareket oldu biraz.

Olmazzzz ya yarışıcaz ama geçeriz sonra seni tombidik kalırsınnn sonra ağlarsunnnn☺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohhh menüye bakın ohhhh

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin hamiş hamiş giyersin inşallah kıyafetlerini tekrar☺

Oluyor arada öyle

Bu arada kızlar bu aksam eşimle çıktık ya yine bir övgüler bir süzüldünler birbguzellestinler.. Mest oldum yahu. Su iltifat ne güzel şey!

Böyle yapacaksın bunlara; eşeğini kaybettirip sonra buldurcan. Tabi eşeğe alinmayin, güzel hayvandir vesselam

Ohhh sefan olsun süper olmuş tabi şimdi sen gaxla yer içer sonra yarışı kaybedersin 😈

Kaybettirmek icin elinden geleni ardına koyma canım. ben balkafa'min beğenisini yeniden kazanmışim o bile yeter bana

Yok üzülme bende bisküvi yedim birinciliği kolay elde ermeyim diye😆😆😆ohhh yelkenler fora tamam artık daha sıkı tut ozaman canım

Kızlar bu günkü menüm

sabah
domates salatalık biber yeşillik 2 dilim kepek ekmeği küçük peynir 3 zeytin
öğlen 1 tane diyet kola
akşam
4 tane mısır patlağı küçük bi kase yoğurt
4 hurma

bugün hiç bişey yiyemedim ya canım istemedi :/

bu cumada kilo bildirimi yapamıcam şehir dışındayım bu arada bugün tartıldım tam 1 ay oldu
79.1 den 72.9 olmuşum acayip mutlu oldum ya :)

Üye oldum ama sonra ayrıldım gruptan. Karisik geldi İki yeri takip edemem diye düşündüm

Evet karışık çok kalabalık tek güzel yanı konuştuğun kişinin yüzünü görebilmek bazıları foto koyuyor eski yeni o güzel bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…