nesibe26 denemeye başladın mı?
kilom 78.4 idi sabah çekildim 75geldim şok diyet yapmıyorum listem var ama başladığımdan bu yana iştahım kesildi ve çok wc gidiyorum
selam kızlar. bende bugün sabah 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, az peynir ve 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim. sonra 1 sat koştum. 5.7 km yaptım bugün. sonra 1 portakal ve 2 fındık yedim. öğlen 1 dilim ekmek ve köfte yiyeceğim. akşamda dünden bürüksel lahanam vardı yoğurtla ve ekmekle onu yerim. akşam 1 saat daha dans ederim
bazen kilo verme hızlanır yada yavaşlar. madem diyet listen var o zaman sağlıklıdır uzman verdiyse.
selam kızlar ben üç günde üç kilo vermişim normalmi acaba bukadar kısa sürede üç kilo birde yağlarmı gidiyor kaslarmı acaba bu konuda yadımcı olabilirmisiniz
tam 3 gün boyunca sürekli yiyerek zayıflayamayacağımı kaçamakların bile bana ne kadar zarar vereceğini ve yine canım ne isterse evde yapıp yiyebileceğimi o yüzden sağlıksız şeylere gitmenin sadece kilo yapacağını ve asla 38 beden olamayacağımı düşündüm durdum. ben böyle düşündükçe içimden bi ses ya bundan az ye kebapçıya git ne olcakki bigünden bişey olmaz zaten sporda var diye aklımı çelmeye çalıştı ama inat ettim ve sonunda kabullendirdim herşeyi
ne yaptinda okadar zayifladin merak ettim
hugocuk kilo durumun nasıl verebiliyomusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?