70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilom 78.4 idi sabah çekildim 75geldim şok diyet yapmıyorum listem var ama başladığımdan bu yana iştahım kesildi ve çok wc gidiyorum

bazen kilo verme hızlanır yada yavaşlar. madem diyet listen var o zaman sağlıklıdır uzman verdiyse.

selam hugocuk ben tam gaz diyete devam ediyorum bu ayda diyetle geçirecem ve daha sıkı çünkü regl oldum.bu ayda bebek yok(((sabah canım çubuk kraker istedi onu yedim.öğle çorba taze fasulue 1 dilim kepek ekmeği yedim ve çok canım çekti diye 1 küçük muz yedim.suya devam...akşamda 40 dakika yürüycem.bu arada sende iyi koşmuşsun bugün tebriklervereliniortak

sağol ebruliciğim yine kimler var gözükmüyo. ben geçen hafta 5 km. koşuyodum bu hafta biraz yüklendim. aslında dahada hızlı koşabilirim ama kardiyo olması açısından böyle yapıyorum. vücudum koştuğum tempoya alışana kadar o hızda koşuyorum. sonra alışınca dereceyi 1 derece yükseltiyorum. ona alışana kadar yine devam. böylece vücudum aynı tempoda koşmamış oluyo. akşam dans ederken rahat davranıyorum ama içimden geldiği gibi bazen yavaş bazen hızlı o yüzden akşam dansını zevkle yapıyorum. zaten dans etmeyi severim çok. aslında ben bu boğazla belki 80 kiloyu bulurdum ama dans ederdim eskidende hep oynardım belkide bu yüzden o kadar kilo almadım. eski yediklerimi düşünce ve şuan bakınca çok fark var. resmen 2 kişilik yiyomuşumdu üstelikte doymak yok. yedikçe yerdim. sofradan kalkar 1 saat sonra yine tıkınırdım. ömrüm yemek yemekle geçti

aslında şuanda diyet süresince yediklerimde beni gayet doyuruyo. hiç açlık hissim olmadı çok şükür. ama en büyük sebep spor. çünkü ben sadece spor yapmayınca ve herşeyden yiyince iştahım çok açılıyo ve çok yemeğe başlıyorum. ama spora başlayınca iştah tamamen yok oluyo. boşuna onca zaman yemişim ve boşuna acı çekmişim. mağaza vitrinlerine bakıp iç geçirmişim. yaşıtlarımın giydiği şeyler hiçbir zaman bana olmadı. ama artık değişti beynim. ve beynim değiştiği için kilo vermeye başladım. eskidende çok uğraşmıştım ama heralde beynim değişmediği ve yiyerek mutlu olacağını sandığı için malesef zayıflayamadım. önc beynimideki yanlış düşünceyi değiştirdim ama kolay olmadı tam 3 gün değiştirmek için çalıştım. sonra başardım yiyerek mutlu değil mutsuz olacağımı kabullendirdim ve şimdi süper herşey. beyin çok etkili oluyo bu işte. birde şu var. spordada artık öyle bişey olduki bende bedenim sanki rahat koşmak için fazlalıkları atıyo üzerinden bunu resmen hissediyorum.

tam 3 gün boyunca sürekli yiyerek zayıflayamayacağımı kaçamakların bile bana ne kadar zarar vereceğini ve yine canım ne isterse evde yapıp yiyebileceğimi o yüzden sağlıksız şeylere gitmenin sadece kilo yapacağını ve asla 38 beden olamayacağımı düşündüm durdum. ben böyle düşündükçe içimden bi ses ya bundan az ye kebapçıya git ne olcakki bigünden bişey olmaz zaten sporda var diye aklımı çelmeye çalıştı ama inat ettim ve sonunda kabullendirdim herşeyi

ama bunu kabullenirken en büyük avantajda istediğim herşeyi yiyebileceğim düşüncesi oldu. evde hamburger mantı yapıp kek yapıp yiyebileceğim niye dışarda yağlı kalorili olanını yiyeyim yada niye diğer mantıyı yiyeyim düşüncesi oldu. bu düşünceyle düzeldi herşey. yoksa bi öümür herşey yasak olduğu için azcık ucundan yemek fikri bana göre değil

arkadaşlar beyin yasak düşüncesine girdiği anda malesef olmuyo. normalde canımızın istemediği şeyleri bile istemeye başlıyoruz. ve hep kalorili şeyler. mantılar, pizzalar gözümüzün önünde uçuşuyo. sebepse yasak olması. bunu değiştimekle iş bitiyo. çok basit. yasak yok. ne istersek diyet menümüze kolayca ekleyebiliriz. yeterki yapmayı bilelim. eskiden ben diyet yaparken kek yasak derdim. peki ne zamana kadar. diyetten sonra ne olacak. o zaman yiyeceğim peki ya iştahım yine açılacak. zaten yeme bozukluğumuz olmasa kilolu olmayız biz. demekki yine aynı noktaya geleceğiz değilmi. o zaman demekki yasak olmaması gerekki bizde rahat edelim. ben bu fikre sahibim hep. sizde böyle düşünür ve uygularsanız sonuç harika olur. şuanda yemiyorum ama ilerde canım çekerse tostta yapacağım. ince doğranmış 3 dilim sucuk ve az kaşarı kepek ekmeğine tost yapmak iştahımı açmaz buna eminim. demekki onuda yiyebileceğim. birde tatlı olayı var. ben her akşam sütlü türk kahvesi ve 2 tane diyet bisküvi yiyorum dolayısıyla tatlı ihtiyacımı kesiyo tamamen. akşamda bu keyfim olunca tatlıyıda düşünme fikri kalmıyo. ama zayıfladıktan sonra kepek unlu meyveli ballı keki yaparı canım isterse ve kahveyle içerim. ve sporda olunca inanın diyet bitse bile eğer vücudunzda hala yağ kaldıysa beslenme şeki ve sporla hiç kalmaz buna eminim. yeterki ney yediğimizi içeriğini bilelim ve birazda hareketle ömür boyu zayıf kalınır buna eminim. ama ben gerçekten kilo alırım diye herşeyden az az yiyerek bi ömür kontrol halinde olacak biri hiç değilim. bi süre katlanırım ama bi öümür asla.

ben bu kış ne kadar istedim bir bilsem tayt ve üzerine tunik giymeyi altına çizme giymeyi ama yapamadım.çünkü tunik üzerimde yakışmayacaktı.ne yapalım seneye inş.bende senin gibi eğer yemekte daha sonrada atıştırabileceğim bişey varsa mutlaka atıştırıyordum.börek-katıklı ekmek-sarma-kızartma genelde sulu olmayan şeyleri bütün bir gece yiyordum.ama şimdi frenledim.akşamları çerez-cola veya çay ve pasta tv karşısında inanılmaz zevk veriyordu bana.onlardan uzağım onun yerine meyve yada çay ve galeta tercih ediyorum.hugocum yemenin sonu yok bunu anlamamız lazım.biz diğerleri gibi yiypte kilo almayanlardan değiliz.bizim için yemenin sonu diyet.bu yüzden az zarar veren vede çok fazla yemek yemekten taraf olmalıyız.

yarın fırında beşamel soslu karnıbahar yapacağım. karnıbaharı haşlarım. ardından bi tencerede süt ve kepek unu boza kıvamında pişirir ve ardından içine 1 yumurta kırar karabiber ve tuz eklerim ve tepsiye dizdiğim karnıbaharları bu sosla harmanlarım ve ardından fırına veririm çok lezzetli oluyo ben seviyorum. üstelik karnıbahar çok doyurucu bi arkadaş yoğurtlu karnıbahar yedim ve hiçbişeye saldırmadım hayret demiş. karnıbahar çok doyurucudur. dolaysıyla yenince bidaha canın bişey çekmez. diyette en büyük yardımcıdır benim için

ne yaptinda okadar zayifladin merak ettim

aslında birşey yapmadım diyet yapıyorum ben yemek yemeyince hemen vermeye başlıyorum ama yemek yemeyi çok sevdiğim için başarılı olamadım şimdi ise çok kararlıyım yaza kadar zayıf bir hatun olucam arkadaşların dediği gibi herşey beyinde bitiyor cokacimcoook

az az azıcı ucundan ısırma bana göre değil. ben diyoruki herşeyi sağlıklı ve kalorisi az şekilde yapabilirsek az fikri ortadan kalkar ve rahat oluruz. beyin strese girmezse ne diyet düşünürüz ne yemek. ben galeta sevmem yemem ama kahve ve bisküvi yerim azcık ve yeterli oluyo. bak sarmanın bile çözümü var. eğer sarma dolmaya pirinç yerine bulgur koyarsan tamam onuda yersin. içi önemli sarmada. içine bol sarımsak, baharat, soğan salça koyarız. yağ koymayız. ve böyle pişiririz sarmayı. pişince üzerine bir kaşık zeytinyağı gezdirirsek bi öğün yoğurtla güzel olur. dolmada iştahı pirinç çok açar ve yağda ekstra kalori demektir dolayısyla yedikçe yedirir dolma. ama bulgurdan yaparsak ve 1 kaşık yağ koyarsak hem lezzet alır hemde doyarız hemde iştah açılmaz. bizde dolma pişince sarımsaklı sos konu yağlı. buda mümkün. dolma yağsız pişince dövülmüş sarımsağa 1 kaşık zeytinyağı eklenip üzerine gezdirilebilir. herşey mümkün

bakın biye yapalım. beyninizden yasak fikrini silin yasak yok. herşeyi yiyebiliriz. bunu yapıyoruz. zaten diyet olarak sevdiğimiz şeyler nasıl hazırlanır az çok yazdım. canınızın çektiği sevdiğiniz şeyleri yaparak yiyoruz. ve hiçbirşey yapamasak hergün en az 45 en fazla bir seferde 60 dakika dans ediyoruz ve bakın en az 5 kilo vereceksiniz. siz beni diyette sanmayın ben diyet yapmadan sevdiğim şeyleri diyet hala getirerek zayıflıyorum. azim yok sıkma yok bende. sadece sporda azim var. bakın bunu bi yapın ve 3 hafta sonunda verdiğiniz kilolara inanamayacaksınız

canınız yaprak sarma istediyse anlattığım gibi yapın. yağ ve pirinç olmazsa gayet sağlıklıdır. cips yerine 1 kaşık yağda yağsız patlamış mısırı tercih edin. meyve yiyin. sütlü çikolata yerine bitteri tercih edin evde kendi hamburgerininzi mantınızı yapın. kola yerine ayran için. cacık için yağı az. patatesinizi kızartma yerine baharatlayarak fırınlayın tüm yasakları yasak olmayacak hale getirin. eğer bunu başarırsanız diyet boyunca canınız patates kızartma istemez, kek, börek istemez. sarma istemez, mantı istemez. bakın bunu bi yapın arkadaşlar sonuçlarına inanamayacaksınız. ve sizde benim gibi kolay zayıflayacak hemde mutlu olacaksınız. diyette olduğumu yerken anlamam sadece koşarken anlıyorum zayıflamaya çalıştığımı. zayıflayamamaktan ve diyeti bozmaktan asla korkuyorum çünkü yediklerim her ne kadar diyet olsada ben bana göre diyette değilim bi ömür böyle gidebilir asla şikayet etmem.

ya kızlar okadar çok yazmışsınız ki hepsini okuyamadım valla o kadar zamanım yok zaten ya buradan uzak kalınca diyet yapmak daha zor oluyor

hugocuk kilo durumun nasıl verebiliyomusun ?

daha 72 kilodayım canım ama takmıyorum birde malum günler yaklaştı su toluyorum galiba sabah tartıldım 72 buçuk çıktı ama kıyafetle. koştum bidaha tartıldım kıyafetle 72 geldi. ama sabah tartıldığımda kahvaltıdan yeni kalkmıştı. ama vücudumu soracaksan elimi belime atınca yağ gelmiyo kat kat. bacaklarım be kalçalarım acayip değişti. tek göbek bar ama o da eskisi kadar çok değil ve sıkı en azından sarkma yok. gayette mutluyum diyet falan yok bende. sabah kahvaltısı aynı bazen değişiklik istesem simit çay yerim. ara 1 meyve. öğlen 150 gram kadar et ama seçimini canım ne çekerse ona göre yaparım. ya köfte ya ton balık ya tavuk. akşam sebze. sevdiğim sebzeleri pişiririm. gecede kahve keyfi. yani diyette hissetmedim asla buzaman kadar. yediklerim diyet ama kendimi öyle hissetmiyorum korkmuyorum zayıflayamamaktan. diyet bozma durumuda yok zaten canım çekerse evde yapıp yiyebilirim. beynim rahat olunca iştahta kapalı kilo vermek kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…