70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) ben sınıföğretmeniydim yanalandan anasınıfı öğtr.oldum da.resmi görünce çağrışım yaptı:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ozaman sevgili hocam ben 4 yaşındaki oğlumla baş edemiyorum bi ara fikşrlerini almak isterim sende kabül edersen 😁

Benim hikaye çok uzun ama özet geçeyim canım
Evlendiğimde kilo 55 boyum 162 yaş 27 idi
Evlilik yıldönümünde doğum yaptım 74 kiloydum bebişle birlikte sonra 62 ye düştüm daha inmeden 2. Çocuk geçen Eylül 86 kilo iike doğum yaptım eve geldim 82 kiloydum anacımmm ben bakıcsm diye bastım ağlamayı meğer doğumdan sonra hop küçülüvericem zannetmişim
Neyse bebiş 9 aylık oldu ben 69.9 um
Nisan'da topiğe yazmaya başladım 3 74.9 düm 3 ayda bu kadar gitti bebiş 6. Aydan sonra emmedi
Hedefim 58 şuan 32 yaşındayım görenler tanımayanlar bu kiloyla 24 yaşında gösterdiğimi iddia ediyo nasıl oluyosa😝
Çok özet oldu sen okursun artık aklında kalırmı bilmem sende yaz ok bekliyorum

Kizlaaar kizlar :)

Geldi catti cuma bildirim gunu
Bildirim mesajlarinizi bana yonlendiriyorsunuz :)

Gecen hafta listeyi yapan arkadasim maviydi sanirim nasil yaptiginida bana msj atabilir mi rica etsem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403851859873.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar ilk bildirim benden gelsin
Günaydınlar ayrıca

Başlangıç 02.05.2014 81kg
Hedef 65
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Giden -700
Eki Görüntüle 1170244

Oo maşallah canım iyi vermissin

Listen güzel fakat karpuz ve kavun cok şekerli. Dikkatli tüketmeni öneririm

Canım benim bir kiz bir oğlum var. Kızıma aldığım kilolari bir önceki Ramazan'da oruc tutarak, kızımı emzirerek verdim aynı zamanda oğluma 1 aylik hamileydim.

Oğlumu doğurduktan sonra 81,5 kiloya çıktım. Birkaç denemem oldu ana sutum azaldığı icin devam edemedim diyete. Nihayetinde oğlum bir yasini doldurunca dikkat ederek 2 kilosunu verdim ardindan diyetisyene başladım. 2 ay oldu( sadece ilk ay diyete uydum) Diyetisyene başladığımda 79,4 idim. Bu sabah 72.9 tartildim. Ramazan'da diyete uyarak ve emzirmeye devam ederek daha cok vericem inşallah. Bu arada hedef 65

Bu diyet cok iyi gorunuyor ben bagirsak tembelligine ne yapiyorsunuz ogrenebilirmiyim

Bu soruna herkesin cevabı farklı. Kimisine yarayan kimisinde hic ise yaramıyor. Kendin denemelisin her yöntemi. Bana sorarsan Malta eriği iyi geliyor posasiyla tuketince

Valla elim varmadı bildirim yazmaya. İlk defa artıyla geliyorum da

Baslangic. 1.4.2014
Baslangic kilo. 81,5
Hedef kilo. 65
Gecen hafta. 72.800
Bu hafta. 72.900
Fark. +100gr.
Toplam giden 8,6

Yagmurlum msj atamıyorum burdan alır mısın

Tam da şimdi kizim " cok güzel bir annesin" dedi :) bozmiim moralimi o zaman

Nisan'dan bu yana 8.6 çok iyi cidden ben Nisan'dan beri 5 kilo zor verdim de 😝
Annesi tabi güzelsin moral bozmak yok

Bu hafta ne gelen var ne giden. Geçen hafta sonunda ki kaçamaklar yüzünden sanırım. Çünkü hafta içi çok ii geçti ama geçtiğimiz hafta sonu akçay deniz güneş tatlılar dondurmalar çerezler , daha da anlatmıyım en iyisi

Kilo bildirimim
Başlangıç tarihi 19.05.2014
Başlangıç Kilo 75
Geçen hafta 73,4
Bu hafta 73,4
Gelen/Giden 0
Toplam giden 1,6
Hedef 63

Kızlar ilk bildirim benden gelsin
Günaydınlar ayrıca

Başlangıç 02.05.2014 81kg
Hedef 65
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 75.8
Giden -700
Eki Görüntüle 1170244
tebrikler canim

olsun canim herseyin bir ilk vardir hatirliyorum bende cok kotu olmustum ama sonra bende aliskanlik yapti bu durum insallah sende yapmasin
bak ne guzel kizin moralini yerine getirmis bazen bu cocuklar bizim aklimizimi okuyor diye dusunmuyor degilim bana da cok oluyor bu tam pilim bitti moralim cok kotu cocuklarim bi sarilir bi oper canim annem derler tabi ondan sonra dunyalar benim olur

hadi bi bildirimde ben yapim kizlar

baslangic tarihi : 01/11/2013
baslangic kilom : 78.8 kg
gecen hafta : 66.8 kg
bu hafta 66.4 kg
giden : -400 gr
toplamda giden : 12.4 kg
hedef : 60

simdiden herkese hayirli ramazanlar kizlar
su ramazani kilo almadan bitiririm ins

saglik solsun canim moralini bozma bak nerde yanlis yaptigini biliyorsun onemli olanda bu bence haftaya daha dikkatli olursun ins

Kızlar bu sabah kahvaltıda biraz abarttım seni iş yerinde ramazan öncesı son kahvaltımızı yapalım dedikte
3 tane yuvarlak kepek ekmeği
6-7 zeytin
domates
salatalık
1 çatal reçel
biber
çeçil peynir
sinamekı çayım demleniyor şimdi onu içcem
2 tl suyum bitti
öğlen ne var menude bilgim yok...:26:

Başlangıç Tarihi: 03.02.2014
Başlangıç: 78
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta: 64,8
Giden: 0
Toplam giden: 13,2
Hedef : 55

Herkese Merhaba
Ne zamandır, fazla paylaşımda bulunamıyorum, sohbetlerinize katılamıyorum. 3 hafta daha pek aktif olamayacağım. Çünkü önemli bir sınavım var. Burayı bırakmakta istemiyorum. Kısa sürede olsa bıraksam tamamen koparım diye korkuyorum. Yani aslında buradayım ama fazla aktif olamayacağım. Bildirim günlerinde falan burdayım tabiii.. Ama 3 hafta sonra çok daha aktif ve kararlı olarak burada olucam. Görüşürüz

sinavinda basarilar canim bildirim yapmak icin bile olsa mutlaka gir. Gorusuruz

Kızlar ramazan öncesi felaket yoğunum dün de nöbetçiydim pek giremedim ama takip etmeye çalışıyorum. Herseymiye çok çok geçmiş olsun diyorum. Bildirimim
Başlangıç: 14 nisan 76.6
Geçen hafta: 69.7
Bu hafta:68.2
Geçen hafta giden:1.5 kg
Toplam giden: 8.4
Hedef: 65

Nisan'dan bu yana 8.6 çok iyi cidden ben Nisan'dan beri 5 kilo zor verdim de 😝
Annesi tabi güzelsin moral bozmak yok

Sagol caniiim

:) Allah yokluklarını göstermesin

Şov yapmışsın yine bravo!

Güzel vermissin bu hafta. Ramazana da saglikla girer güzel kilolarla çıkarız inşallah

Ayyy çok sevindim geçen hafta sbt kalmıştın bu hafta acısını çıkarmışsın :) hedefe az kaldı maşallah

Kızlar sevinecek bildirim değişikliği yapıyorum
Buarada Msj atamıyorum buradan alabilir mi yapacak arkadaş ya da biri Msj atabilir mi???
Başlangıç 02.05.2014 81-82 kg
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 75.6
Giden -900:)
Hedef 65

Facede Bahattin in cok güzel bir sözünü buldum :)
" evlenmeden once 50 kiloydu şimdi olmuş 150 kilo hala evlilik askı öldürüyor diyor. E sen aski yemişsin evlilik ölmüş zaten.."

Buarada bugün bi hocamız seminerlere katılamamıştı Nisan'dan beri okulda olmadığım için bugün yeni gördü ilk başta arkam dönüktü yanımdaki hocaya bu kim diye işaret yapmış dedi hersheymi hoca ya diye adam şok oldu ne kadar kilo vermişsiniz dedi
Tabi ben musmutluuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…