70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu sandoloz sakızını gerçekten merak ettim bakalım sende görürüz. belkide çok işine yarar diyetle beraber yapılacakmış ve şeker yasakmış kesinlikle. işime gelmez benim günde iki çay kaşığı kullanıyorum şeker çünkü

birde günde iki saat spor yapıyorum ve diyette olunca birde onu kullanırsam kuvvetli gelebilir ve hastalanırım diye korkuyorum

selam arkadaşlar

geçmiş yine almış başını gitmiş :)okuyamadım kızım yanımda şimdilik oynuyor ama her an cingar çıkarabilir

bu sabah tartıldım ve kaç geldim? 77 saçımı başımı yolasım geldi. muhtemelen ödem vardır ve aslında tartıya çok takmasam da sinirim bozuldu bu duruma. neyse eşime dedim tarıyı kaldır gözüm görmesin haftada 1 çıkar ben tartılayım sonra tekrar kaldır. yoksa tartı korkusu başlayacak yine..

2 saate yakın yürüyüşümü yaptım yine. öğle yemeğim sarktı bu saate. yeşil fasulye ve yopğurt yedim. ama akşama sadece salata yada salata+ çorba yerim

bende 1 saat koştum. senin kasların artıyodur ondan tartıda öyle gözükürsün. bende demin öyle yemeği yedim ama midem bulandı. bir haftadır ara ara bulanıyo.

bu kür ne yapiyormus? kilo vermekde yardimcimi oluyormus ,deneyenler iyi sonuc almismi? cok soru oldu :) emzirirken zararli degil dimi

zuzum valla etki etmiyor meyve zaten içtiğim yani bi çeşit hoşaf.yağ yakıyor metabolizmayı hızlandırıyor.ayrıca tadı da güzel.

slm hugocuk yarın misafir gelecek akşama kek yapmak istiyorum şöyle light bi tarif verir misin?ben havuçlu kek yapayım dedim ama kepekli un kullansam ama şekeri nasıl yapacağız fikir verirsen sevinirim.
ayrıca bugün tv de doktor da dedi önemli olan tartı değil vücut.vücut yağı eriyor kas oluşuyormuş ve sen inceliyorsun ama tartıda değişiklik olmuyomuş.bunu duyunca sevindim tabi.bende de incelme oldu belki haftaya tartıda da değişimi görürüm.gerçi sende 4 hafta sonra görmüşsün sanırım.

bende 1 saat koştum. senin kasların artıyodur ondan tartıda öyle gözükürsün. bende demin öyle yemeği yedim ama midem bulandı. bir haftadır ara ara bulanıyo.
ya öyledir dimi eyvahedigeldismile kilo verdiğim dönemlerde benim de mide bulantım olmuştu kan tahlili yaptırmıştım bişey çıkmamıştı ki zaten sonra kendi kendine geçti.

evet canım ben sporcu sitelerinde dolandığım için biliyorum. kas artınca tartıya yansır kas yağdan ağırdır çünkü. bak canım kekinde unu kepek un kullan. şeker yerine bal kullan. süt kıllan. varsa kuru meyve kuruincir üzüm kayısı falan kullan. onlarda ekstra tat verir. bal meyvelere yakışıyo ama havuca nasıl olur hiç denemedim. balı kekin tat durumuna göre ayarla çok olmasın ve 2 ince dilim ye. yumurta olarak 2 tane kullan. ama beyazını ayır ve ayrı bi camda mikserle karbeyazı olana kadar çırp. yağ olarak çok az zeytin yada çiçek yağ kullan. hatta bence kullanma tüm malzemeleri karıştırdıktan sonraa en son yumurta beyazını kullan.yumurta beyazını katınca çok karıştırma. yumurta beyazı keki çok kabartıyo böyle olunca resmen sünger gibi oluyo. ben daha yapmadım ama malum günde yaparım. içine birde keten tohumu koy hem güzel oluyo yakışıyo hemde bağırsakları çok çalışt6ırıyo. ben kuru meyveli yapıyorum çünkü kuru meyveler ekstra tat veriyo böylece daha az bal gerekiyo. birde ben kuru meyveleri önce sıcak suda 10 dakika bekletip yumuşatıp sonra doğruyorum birde meyvelerde kullandığım sudanda koyuyorum suda tatlı oluyo meyvelerden dolayı. ama az koyuyorum kekin kıvamına göre. bazende pırasalı tuzlu kek yapıyorum o da çok lezzetli oluyo. yine kepek un 2 yumurta sarısı ayrılıp beyazı cam kapta karbeyaz olmuş, süt ve pırasa maydonoz falan. istersen patatesli veya kabaklıda olablir. sana kalmış. hafif ve sağlıklı

[/FONT]
ya öyledir dimi eyvahedigeldismile kilo verdiğim dönemlerde benim de mide bulantım olmuştu kan tahlili yaptırmıştım bişey çıkmamıştı ki zaten sonra kendi kendine geçti.

evet canım gebelik testi bile yaptım yani düşün ama hamile değilim. böyle bi bulantı ve tiksinme oluyo yani nerdese yemeği bırakacağım ama ben düşünmüyorum ve kendiliğinden geçiyo en fazla 1 yada 2 dakikada. bazen akşamları yemek yiyincede oluyo tabi bünyem alıştı dombili olmaya şimdi şaşırıyo. birde duymuştum ama ne kadar doğru bilemem zayıflarken ağız kokusu oluyomuş.

birde arkadaşlar sporcu siteleri var. ben onlarıda dolanırım işime çok yarıyo diyebilirim. spor yaparken beslenme falan herşey yazıyo orada faydası olur

arkadaşlar şimdi sporcu sitesinde okudum ordada yağ yakmadan karın yağlarından kurulmak mümkün değil mekikler karın kaslarını kuvvetlendirir ve sıkılık sağlar ancak göbekten kurtulmak için yağ yakmak şart diyo. benimde hep söylediğim gibi.

eski göbeğimi düşünüyorumda şuanda resmen yarısı gitmiş göbekten nefret eder oldum

sağol canım o zaman 2 yumurta sarısı çırpacam ve hepsini bir çırpıcam en son yumurta beyazını koyacağım.iyi fikir sağol canım.

yani spor yapacağız yürüyüş koşu falan yağ yakacağız ki göbek erisin ama mekik de lazım kuvvetlendirmek için öyle mi?ayrıca hangi sitelere bakıyorsun bende baksam iyi olur.biliyorsun tartıda fazla çıkınca canım sıkıldı.şimdi de spora gidiyorumgelince yazarım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…