70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim iftar oncesi tartilmak daha dogru bence
iyi tatiller canim unuturmuyuz hic sen tatilin bitince hemen geri don bize

ins daha devamida gelir canim
bu arada annene masallah kendi annemi dusununce annene hayran kaldim dogrusu

Dün Ankara'ya gelmeden yola çıkarken bilahmacun bi de kuzu şiş yedim ekmeksiz
Akşam annemlerde iftar zamanı
Karalahana çorbası
1 yk tavuk sote
1 yk yeşil fasulye
Canım bişey istemedi

Sahurda
1 kase yulaf ezmesi süt çay kaşığı bal

Canım göğüs ucunu sıkarsan süt gelir normal. Ellememelisin eğer seninki emmiyorsa.

kizlar ben hafta sonu hic giremedim zaten ramazan basladi cocuklarim daha kucuk erkenden kalkiyorlar hic uykumuzu alamiyoruz
gezmek istiyorlar bizde esimle iki gun gezdirdik onlari baya bi yorulduk ustune oruc mahvolduk diyebilirim ama Allahtan burda hafta sonu serin gecti hatta yagmur bile yagdi hava serindi en azindan o konuda rahattik fazla susamadi esim ama benim dilim damagima yapisti
gordumki iftar menulerinizi paylasmissiniz kizlar ne guzel yemek yiyorsunuz sonra ara verip dondurma karpuz falan valla ben yemegimi yiyorum bulasiklar makineye bende upp yataga zaten biz 10da yapiyoruz iftari sonra geri 3bucukta kalkip sahur yapiyoruz dun gece hic bisey yemedim esim hadi kalk sahur vakti diyor bende diyomki ama benim karnim acikmadiki diyorum dusunun yani
nasil uykum var suan bir bilseniz yatak olsa yaticam yani
bu ramazan zor gececege benziyor Allah yardimcimiz olsun

Tebrikler o kadar agriya siziya ragmen bosvermedin ulastin.hedef kg na masallah.
Insallah sifanida bulursun canim

Amin canim. ama zor sartlarda oruc tutanin sevabi cok fazladir die dusunuyorum.ben. Siz nie 10 da yapiyorsunuz yurt disindamisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvenin tadını beğendinmi sormayı unuttum 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sadece annemle girdiğimiz iddianın hedefiydi canım ve sırf o ağrılarım yüzünden daha 10-15 kg vermek zorundayım
Ameliyat olacağa benziyorum canlar 3 defa masaj yaptırdım belime bacağıma sürmediğim kalmadı yatmaktan sinir oldum
Yarın bi yer var göl başında oradan randevu aldım bakalım ondan önce ameliyat yapacağım drla görüşeceğim inş
Hacamat sülük tedavisi yapıyor o gölbaşındaki yer zararı olursa yaptırmam hiç gitmem randevuya..

Şuan acıkmadım susamadım sadece sıkıldım yemek yemeyince sanki vakit geçmiyor 😢

Liste paylaşmanda bir sakınca yok ki. Sen düzenini bozma paylaşmaya devam et bence. Hem arada tutmayan arkadaslarımız da paylaşıyor zaten

İnşallah karsına çıkarlar bir yerden hop diye. Biz de basta çalınmış olmasından korktuk o yüzden moralimiz cok bozuldu. Yani evimize girenlerden şüphelenmek kadar kötü bisi olamaz herhalde

Allah kolaylığını verecek inşallah. Ben de cocuklar kucuk, yoyacaklar beni diye endişe ediyordum ama zaman da onlar sayesinde geçiyor. Ama iftarı rahat ettirmiyorlar o var

Kızlar iftar yaklaşıyor yavaş yavaş
aklımdaki menu
çorba
karnı yarık
pilav
salata
komposto
sütlaç
hepside çok kalorili
ne etsem bilemedim ki şimdi:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

aklımdaki menu
çorba
karnı yarık
pilav
salata
komposto
sütlaç
hepside çok kalorili

Bence pilav ile kompostoyu kaldır. Karniyarigin yanına güzel bir salata ya da söyle dereotlu semizotu bir cacik koy

Hoşbulduk canım :) benimde düğünde kardeşimin taktığı çok hoş bi bileziğim vardı, ben pek altın takmadığımdan yerlerini unutmuşum, bir gün aklıma düştü aradım buldum takıları ama bilezik yok, tam bir yıl aradım bakmadığım yer kalmadı, gen gün boş bir parfüm kutusu vardı onu çöpe atacaktım annem dedi ki bi içine bak öyle at, bir baktım onun içinde :) :) normalde hayatta öyle bir yere koymam neredeyse çöpe gidiyordu inşallah birgün sende bulursun :)

aklımdaki menu
çorba
karnı yarık
pilav
salata
komposto
sütlaç
hepside çok kalorili

Bence sütlaç yeme kompostoda tatlı, sütlacı yarın ye :)

Amin canim. ama zor sartlarda oruc tutanin sevabi cok fazladir die dusunuyorum.ben. Siz nie 10 da yapiyorsunuz yurt disindamisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmm ben fransadayim canim

aynen valla yemek yemeyince vakit gecmiyor hafta sonu cocuklarla beraberdik gezdik tozduk cabucak aksam oluverdi vbisey anlamadim ama bugun vakit gecmek bilmiyor calisiyorum valla basim agrimaya basladiya hadi hayirlisi sanirim ben eve gider gitmez yaticam biraz

ins cikar diyecem ama zannetmiyorum evi tasidik o olaydan 1sena sonra hatta evi tasirken kari koca herseyi tek tek soktuk kalkdirdik baktik ama cikmadi, hayirlisi vardir bundada bir hayir dedik kismette var ise baska bi yerden nasip olur yoksa ne yapalim
gercekten cok zor evine gelen insanlardan suphelenmek, ben kimseye toz konduramadim vardir bundada bi hayir dedik esimle uzerine bi cizgi cektik ama insan unutamiyor tabi
ben calistigim icin cocuklari Sabah 6da kaldiriyorum biri okula biri krese o yuzden de aksam en gec 8de yataktalar yani ben iftarda cok rahatim kari koca sakin sakin yiyoruz

aklımdaki menu
çorba
karnı yarık
pilav
salata
komposto
sütlaç
hepside çok kalorili
valla suan onumde olsalar hepsinden yerim

cok sanslisin ne guzel bulmussun

Kova01 geçmiş olsun canım

Emel gurbettesin demek kıyamam yav buarada Fransız arkadaşlarım vardı ve kiloya çok dikkat ediyorlardı bir de çok iki yüzlü tiplerdi erkekleri kızlardan daha güzeldi ancak çoğu eşcinsel yada biseksüeldi :)) disneyin bi öğrenci programında 3 aydı tabi:)

Buarada 1 saat 4 dk kalmış
Dün akşam saatim 1 saat geri kalmış sahurda oyalanıyorum annem dedi ezan okunmak üzere dedim yuh dedi saate bak mutfaktaki saate bi baktım wuuuu ezan okunacak 😅

Teşekkür ederim canım.malesef 16 yıldır migren hastasıyım. Tutabilmeyi çok isterdim ama migren krizlerimi tetikliyor açlık ve susuzluk. Eşime iftar sofrası hazırladım ben de onla yiyeceğim birazdan

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, 1 dlm tb ekmeği, peynir, 2 zeytin, domates
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: tavuk şinitzel, lebeniye çorbası, 2 dlm domates, 1/2 biber
Ara: azıcık siyah üzüm, 1 şeftali, 3-4 kiraz, 5-6 badem
Akşam: patlıcan güveç, cacık, 1 dlm tb ekmeği
Spor: koşu bandında 45 dk tempolu yürüyüş, 15 dk koşu, 35 dk aerobik
Eşim dışarı güllaç yemeye gidelim diyor, eğer gidersek kesin yerim çünkü bayılıyorum güllaça😔

16 yıldır... Allah şifa versin çok zormuş migren

Bende güllaç hazırladım az şekerli kesinlikle yiyeceğimmmmm

Menüm
Sahuru yazmıştım yine yazem
1 kase yulaf ezmesi süt 1 çk bal

Iftar
Açılış zeytin
1 kepçe şehriye çorbası
1 yk taze fasulye
1 yk tavuk sote
1 yk enginar

Birazdan güllaç yerim 2 dilim yerim herhal çünkü hayatta eeeen sevdiğim tatlıdır 10 kg baklava künefe getirin 1 dilim güllaç tabiki güllaç derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…